|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Nie najpierw jeździłem 2 tyg do innego miasta teraz u siebie tylko muszę iść kawałek. A teraz proszą mnie znowu tam do tej z dojazdem...tteraz chodzę do końca tygodnia tu i koniec a od poniedziałku znowu z dojazdem.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1563 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O i super, że pojedziecie do polski. ![]() Cytat:
Cytat:
za wagę[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228131]Melduję 60 min hula hop i 100 podnoszeń bioder [/QUOTE]![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228900]Dorzucam jeszcze zrobione 8 min ABS [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1564 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
mam to samo a co do podkówki..
|
|||
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia ![]() no i super, że udało się załatwić wolne na urlop w PL ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fajnie, że wróciłaś! jeszcze nie, bo mam już tam praktycznie wszystko, oprócz właśnie wersalki, która będzie dowieziona dopiero w piątek ![]() teraz mi zostało dokupowanie małych szczegółów dekoracyjnych [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228131]Melduję 60 min hula hop i 100 podnoszeń bioder [/QUOTE][1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228900]Dorzucam jeszcze zrobione 8 min ABS ![]() [/QUOTE]
|
||||
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może tylko od razu zaznaczę, że moim zdaniem, jest do dieta dla osób z na prawdę dużym nadbagażem i nie warto się w to pakować przy prawidłowej wadze czy dla kilku kg Anns, Nonessential Cześć Nową Chudzinkę widziałam też, więc się ładne witam Katienka ![]() Piękną masz wagę ![]() I dla każdej z Was za ćwiczenia ![]() Hej Wczoraj większość popołudnia przeleżałam w łóżku, trochę drzemałam. Później spałam 11 godzin, musiałam odespać poprzednią noc ![]() Pod względem diety dzień zaczęłam ładnie, później było mi niedobrze na samą myśl o zjedzeniu czegokolwiek , a potem dla odmiany grzeszyłam węglami ![]() W końcu po ciężkiej walce samej ze sobą wyszłam z domu żeby pobiegać i się zresetować. Od tego resetowania przez pierwsze 2,5 km nie umiałam złapać oddechu, myślałam, że się w końcu uduszę i jeszcze rozbolała mnie głowa. Już miałam wracać do domu, ale gdzieś tak po trzecim km moja głowa była pusta, a ja się uśmiechałam sama do siebie także pobiegłam dalej ![]() Także trening pomaga w różnych sferach, chociaż dzisiaj nie był to długi efekt i przed chwilą, zamiast normalnej kolacji, zjadłam kawałek sernika ![]() W sumie melduję ok 6,4 km biegu (w tym trochę marszu)
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-08-12 o 21:41 |
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokonałaś własne słabości.Bieg jest idealnym sposobem na zresetowanie w głowie wszystkiego, to fakt |
|
|
|
|
#1570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42229964]U mnie tylko 20 min, bo wcześniej była godzinka ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale teraz nie mam aż tyle czasu i ochoty jak kiedyś ![]() ![]() za squaty, brzuszki i ruch przy sprzątaniu
|
|||
|
|
|
#1571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio robiłaś oczyszczanie jaglane albo jakieś inne z tego co pamiętam.. jak poszło ? |
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
brawo, Madź ![]() ja teraz znowu siedzę na tyłku i nie umiem się ruszyć ![]() takie "rewolucje" są mega męczące znów się najeździłam autem żeby różne rzeczy załatwić, potem rozkręcałam jakieś stare meble z warsztatu, nosiłam je z siostrą po schodach, więc i dużo chodu i podnoszenie ciężarów miałam dzisiaj kosmos jak się w końcu wyłożę za parę dni w swoim nowym pokoiku, to dopiero odetchnę ![]() postaram się zaraz zrobić przysiady i spaaaaaaaaaać wywaliliśmy moje stare łóżko, więc czeka mnie kilka nocy na tapczanie
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zadomowienie
|
ja melduje na dziś 20 min killera, godzine chodzenia o sklepach i troche tańczenia przed lustrem i kręcenia tyłkiem
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaa, był taki plan Wytrzymałam 2 posiłki na samej kaszy, nie chciała mi tak na sucho przechodzić przez gardło ) Może spróbuję znowu, ale dopiero, gdy nie będzie tylu świeżych warzyw i owoców ![]() Poza tym w wakacje skupiam się bardziej na tym, żeby utrzymać wagę, niż żeby wrócić do 6 z przodu Dzięki dziewczynki Kochane Powiedzcie mi jak to jest, że jak Wam piszę o moich grzechach, to jeszcze się chyba nie zdarzyło, żebym dostała baty? A znamy się już ponad pół roku
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zadomowienie
|
blaszok gdzie obiecane nowe wpisy na blogu
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
w sumie w okresie wakacji cos malutko bacików leci.. chyba dlatego że wakacyjne pokusy są WSZĘDZIE jesteśmy wyrozumiałe ale jak na zawołanie proszę bardzo.. Edytowane przez nonessential Czas edycji: 2013-08-12 o 22:24 |
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1577 | |
|
Rozeznanie
|
Wpadam na chwilkę, melduję: 20 min rower stacjonarny, 10 min hula. Przez 3 godziny robiłam generalny porządek w szafie
![]() Menu: I musli z jogurtem łyżką słonecznika i łyżką siemienia II winogrono III makaron ze szpinakiem i piersią z kurczaczka, buraczki gotowane IV mix sałat, pół pomidora kilka korniszonów, pierś z kury, sos czosnkowy na bazie jogurtu greckiego V dopadł mnie mały głód, więc strzelę sobie serek tutti, jakąś marchewę i ogórki gruntowe Razem ok 1100 kcal traxx, shine, f_uck yea shine nieźle, mi do oka nigdy nie skapnął, ale jak byłam młodsza sklejałam sobie jakąś małą pierdółkę, oczywiście ściskałam skropiony glue przedmiocik i przez kilka minut mocno ściskałam. W efekcie skleiłam sobie paluchy agulaaa to dziś spadają gwiazdy??? U mnie nic nie widać buuu ![]() katienn a ile masz wzrostu ?Cytat:
![]() Choco, yea a co Wy mi tu o jakimś kfc, macu, co to ma być??? 100 brzuszków za karę !!! ![]() Elsay spoko, nie przesadzę, a jak zacznę świrować to mnie hamujcie ! ![]() A co do dokarmiania, ja mam to całe szczęście już za sobą . Nie wiem co wtedy zrobić... ehhhnonesential ot taka sobie podkóweczka
Edytowane przez atram00100 Czas edycji: 2013-08-13 o 08:55 |
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
melduję rolki i 2 spadające gwiazdy
![]() atram ok. 165 cm, może troszeczke mniej ![]() f_ck yea ta maszyna wygląda trochę jak przyrząd do tortur, lubię to Madziu domagasz się ?
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-12 o 22:31 |
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Skuteczny bacik nie jest zły
![]() za rolki ![]() W nocy z sb na niedzielę widziałam przynajmniej kilka spadających gwiazd (dopiero dzisiaj sobie o tym fakcie przypomniałam )
|
|
|
#1580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie Madziu Madziuuuniu jaki pooooodpiiiis!
![]() muszę Wam coś napisać w klubie
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-12 o 22:38 |
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
atram od dziś spadają i cholercia widziałam jedną i spełni się moje życzenie uhuuu
jestem po dwóch piwach, ale bez żarcia w środę ognisko
|
|
|
|
#1583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieniłam zaś ![]() Pędzę, lecę ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Może trzeźwa nie byłam, ale to pamiętam bardzo dobrze
||
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie to obok siebie wygląda
![]() jeszcze nie napisałam!
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry mam wolnego szpitalu i nie przekłada się to na spanie do południa...śniadania nie mogę zjeść bp młodego muszę wsiąść na badanie krwi ni i było że" ja nie mogę jeść to Ty też"...
Od kkilku tygodni coraz częściej skarży się że go serduszko boli i jak rano idzie sikac to robi mu się ciemno... Jak nie urok to sraczka... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry
ja pisze z telefonu,bo juz jestem w drodze do pracy. Katienko, te kilogramy które chce stracić to taki mały cel, ale nie bede do niego dążyć po trupach wiec spokojnie ale z drugiej strony wiem ze rozpisze sobie dietę i jest to możliwe. Do tej pory kilogramy szły mi wolniej, ale nie odzywialam sie tak jakbym chciała. Zdarzały sie fastfoody,słodkie i oczywiście alkohol,teraz to eliminuje. Glodzenia nie będzie-obiecuje A wieczorkiem będzie rowerek. Dietetycznego dnia Kochane i zamelduje sie ok. 18 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1590 | |
|
Rozeznanie
|
Takie było
dzisiaj na obiad powtórka z rozrywki ale i tak nigdy nie jestem w stanie zjeść do końca słoiczka pesto i opakowania rucoli...Cytat:
trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego ![]() Ja wczoraj mówiłam, że w tym tygodniu się nie ważę, ale halny dotarł na pomorze na wadze 62,0 myślałam, że waga coś fisiuje, ale wymiary też się ruszyły później się skuszę na podsumowanko, już mi spadło 4,7 kg a o 11 idę do fryzjera, jak do wczoraj byłam pewna, że chcę sporo sciąć, tak teraz mam spore wątpliwości |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

coprawda namęczyłam się bo to cholerstwo malutkie ale dało rade
chcę więcej

dopiero po czasie ogarnęłam, "stop" a nie "stóp"
Ale nie zapomniałam o zdrowym odżywianiu i sporcie. Oczywiście podczas praktyk i sesji trochę to zaniedbałam, ale jakoś się trzymam. Waga też mniejsza niż jak się z Wami żegnałam 

, a potem dla odmiany grzeszyłam węglami 

. Nie wiem co wtedy zrobić... ehhh
?
trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego 
myślałam, że waga coś fisiuje, ale wymiary też się ruszyły