Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-12, 21:05   #1561
dzovana
Zakorzenienie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez nonessential Pokaż wiadomość

uzależnienie ?

co do kolczyków dziś włożyłam do mojego tragusa podkówke czarną coprawda namęczyłam się bo to cholerstwo malutkie ale dało rade
mam tragusa, 2 helixy i 4 zwykłe dziurki w uchu chcę więcej
Snug mi się podoba
pokaż pokaż podkówkę!
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:06   #1562
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Nie najpierw jeździłem 2 tyg do innego miasta teraz u siebie tylko muszę iść kawałek. A teraz proszą mnie znowu tam do tej z dojazdem...tteraz chodzę do końca tygodnia tu i koniec a od poniedziałku znowu z dojazdem.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-12, 21:09   #1563
Elsay
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez atram00100 Pokaż wiadomość
Elsay wiem o co Ci chodzi, sama tak reaguję na laski z takim wzrostem i wagą jak ja . Zgadzam się z Tobą, w moim przypadku nie jest to już typowe odtłuszczanie , ale modelowanie, jednak myślę, że same ćwiczenia mi nie pomogą. Mam jeszcze troszkę tłuszczyku, dlatego wprowadzę też dietke
Wiadomo dla każdego "ideał" wypada przy innej wadze nawet jeżeli dwie osoby mają ten sam wzrost. Bylebyś nie przesadziłą z tym odchudzaniem.

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Dziś się nieco ogarnęłam i dietka zgodnie z planem Poskakałam 45 minut na skakance i zaliczyłam 60 minut na rowerku oglądając PLL (dopiero zaczęłam w sumie).
Z pozytywnych wiadomości - szefostwo zgodziło się na urlop w Polsce

O i super, że pojedziecie do polski.

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
jest na górze po prawej stronie reklama na wizażu i było napisane "łysienie stop" a ja sobie myślę, jak stopy mogą łysieć? dopiero po czasie ogarnęłam, "stop" a nie "stóp"

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Hej Piękne, pamiętacie mnie jeszcze?
Przepraszam Was za długą nieobecność. Niestety-najpierw zaliczenia na uczelni, później sesja, potem praktyki, i praca praca praca. Ale nie zapomniałam o zdrowym odżywianiu i sporcie. Oczywiście podczas praktyk i sesji trochę to zaniedbałam, ale jakoś się trzymam. Waga też mniejsza niż jak się z Wami żegnałam Było 70kg, jest 68,6. Jak na to, że praktyki i sesja były fatalnym czasem, a nie przytyłam NIC, to jestem zadowolona.
Jasne że pamietam. za wagę

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228131]Melduję 60 min hula hop i 100 podnoszeń bioder [/QUOTE]

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228900]Dorzucam jeszcze zrobione 8 min ABS [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
ja pokręciłam 30 min hh i odechciało mi się jeść :d ufff, nie wiem o czym ja wcześniej w ogóle myślałam

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
dziś tylko z Jillian-kickbox 25 min, na więcej nie mam sił

Cytat:
TŻ to odwieczny wróg diety (znam ten ból) szczególnie taki który lubi fastfoody i słodkości
U mnie tą rolę przejęła rodzinka. Ciągle kupują różne dziadostwa. Ale żeby tylko kupowali to by było okey. Oni mi to pod nos podtykają i "Zjedz sobie jedno, nie zaszkodzi ci"

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Cardio zaliczone

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Melduje kolejny dzień squatow i brzuszkow no i 2 h sprzątania

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:19   #1564
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
mam tragusa, 2 helixy i 4 zwykłe dziurki w uchu chcę więcej
Snug mi się podoba
pokaż pokaż podkówkę!
pokaże jutro bo lepiej będzie widać w dziennym świetle

Cytat:
Nie najpierw jeździłem 2 tyg do innego miasta teraz u siebie tylko muszę iść kawałek. A teraz proszą mnie znowu tam do tej z dojazdem...tteraz chodzę do końca tygodnia tu i koniec a od poniedziałku znowu z dojazdem.
biedna ty

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
U mnie tą rolę przejęła rodzinka. Ciągle kupują różne dziadostwa. Ale żeby tylko kupowali to by było okey. Oni mi to pod nos podtykają i "Zjedz sobie jedno, nie zaszkodzi ci"
ojj tak mam to samo

a co do podkówki..
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:22   #1565
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
pokaże jutro bo lepiej będzie widać w dziennym świetle

oke
a hahahhahahahahaha toż to podkówa
Stary 2013-08-12, 21:34   #1566
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Dziś się nieco ogarnęłam i dietka zgodnie z planem Poskakałam 45 minut na skakance i zaliczyłam 60 minut na rowerku oglądając PLL (dopiero zaczęłam w sumie).
Z pozytywnych wiadomości - szefostwo zgodziło się na urlop w Polsce
Jeszcze nie mamy biletów ale liczę na to, że będą wolne miejsca w samolocie na ten termin
Tak więc kolejna motywacja by do października się nie zaniedbać
No i też mam drugą motywację - chciałam lecieć do PL na 3 tygodnie ale mąż nie chciał (biedak i tak będzie musiał pracować zdalnie) i w ramach wynagrodzenia mi tego krótszego pobytu obiecał wakacje
Oczywiście nie teraz ale może końcem roku lub początkiem kolejnego no ale mobilizuje mnie to do działania
za ćwiczenia
no i super, że udało się załatwić wolne na urlop w PL

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
jest na górze po prawej stronie reklama na wizażu i było napisane "łysienie stop" a ja sobie myślę, jak stopy mogą łysieć? dopiero po czasie ogarnęłam, "stop" a nie "stóp"
hahah

Cytat:
Napisane przez shine_on Pokaż wiadomość
A teraz żłopię kawusię i doszłam do wniosku, że troszkę w tym tygodniu odpuszczam diete, tzn. nie będę tak cisnąć na redukcję i nie będę stawać na wadze w tym tygodniu. A co se będę urlop psuła także dzisiaj już wpadły placuszki wieśniaczkowe z bananem, batonik musli, a na obiad będzie makaron pełnoziarnisty z pesto, mozarellą i rukolą
Twoje jedzonko brzmi pyszniaście!

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Hej Piękne, pamiętacie mnie jeszcze?
Przepraszam Was za długą nieobecność. Niestety-najpierw zaliczenia na uczelni, później sesja, potem praktyki, i praca praca praca. Ale nie zapomniałam o zdrowym odżywianiu i sporcie. Oczywiście podczas praktyk i sesji trochę to zaniedbałam, ale jakoś się trzymam. Waga też mniejsza niż jak się z Wami żegnałam Było 70kg, jest 68,6. Jak na to, że praktyki i sesja były fatalnym czasem, a nie przytyłam NIC, to jestem zadowolona.
Pozatym od 3 tygodni nie piję i planuję nie pić praktycznie do końca roku. Rozpisuję sobie dietę, nie jem fastfoodów i słodkiego, do końca października chcę dotrzeć do 60kg a potem już je modelować.

Stęskniłam się za Wami
pamiętamy! właśnie niedawno myślałam o Tobie i jeszcze paru dziewczynach, które się nie odzywają
fajnie, że wróciłaś!

Cytat:
Spałaś w nowym pokoju?
jeszcze nie, bo mam już tam praktycznie wszystko, oprócz właśnie wersalki, która będzie dowieziona dopiero w piątek
teraz mi zostało dokupowanie małych szczegółów dekoracyjnych

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228131]Melduję 60 min hula hop i 100 podnoszeń bioder [/QUOTE]

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228900]Dorzucam jeszcze zrobione 8 min ABS
[/QUOTE]

blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:38   #1567
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
magda_lena40 byłaś na Dukanie z tego, co widziałam :P
Możesz mi powiedzieć coś o tym więcej ? Bardzo ładnie schudłaś na tej diecie.
A masz jakieś konkretne pytania? Bo tak ogólnie to nie wiem co Ci powiedzieć
Może tylko od razu zaznaczę, że moim zdaniem, jest do dieta dla osób z na prawdę dużym nadbagażem i nie warto się w to pakować przy prawidłowej wadze czy dla kilku kg

Anns, Nonessential
Cześć

Nową Chudzinkę widziałam też, więc się ładne witam

Katienka

Piękną masz wagę

I dla każdej z Was za ćwiczenia

Hej
Wczoraj większość popołudnia przeleżałam w łóżku, trochę drzemałam. Później spałam 11 godzin, musiałam odespać poprzednią noc
Pod względem diety dzień zaczęłam ładnie, później było mi niedobrze na samą myśl o zjedzeniu czegokolwiek , a potem dla odmiany grzeszyłam węglami
W końcu po ciężkiej walce samej ze sobą wyszłam z domu żeby pobiegać i się zresetować. Od tego resetowania przez pierwsze 2,5 km nie umiałam złapać oddechu, myślałam, że się w końcu uduszę i jeszcze rozbolała mnie głowa. Już miałam wracać do domu, ale gdzieś tak po trzecim km moja głowa była pusta, a ja się uśmiechałam sama do siebie także pobiegłam dalej
Także trening pomaga w różnych sferach, chociaż dzisiaj nie był to długi efekt i przed chwilą, zamiast normalnej kolacji, zjadłam kawałek sernika

W sumie melduję ok 6,4 km biegu (w tym trochę marszu)

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:39   #1568
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
a co do podkówki..
Co za podkowaaa.

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

Edytowane przez Elsay
Czas edycji: 2013-08-12 o 21:41
Stary 2013-08-12, 21:41   #1569
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu po ciężkiej walce samej ze sobą wyszłam z domu żeby pobiegać i się zresetować. Od tego resetowania przez pierwsze 2,5 km nie umiałam złapać oddechu, myślałam, że się w końcu uduszę i jeszcze rozbolała mnie głowa. Już miałam wracać do domu, ale gdzieś tak po trzecim km moja głowa była pusta, a ja się uśmiechałam sama do siebie także pobiegłam dalej
Także trening pomaga w różnych sferach, chociaż dzisiaj nie był to długi efekt i przed chwilą, zamiast normalnej kolacji, zjadłam kawałek sernika

pokonałaś własne słabości.
Bieg jest idealnym sposobem na zresetowanie w głowie wszystkiego, to fakt
Stary 2013-08-12, 21:43   #1570
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
ja pokręciłam 30 min hh i odechciało mi się jeść :d ufff, nie wiem o czym ja wcześniej w ogóle myślałam

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42229964]U mnie tylko 20 min, bo wcześniej była godzinka
[/QUOTE]

Cytat:
dziś tylko z Jillian-kickbox 25 min, na więcej nie mam sił

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
dzisiaj też planuję oglądać spadające gwiazdy, pić nie będę raczej, ale też powinno być miło mam tylko nadzieję, że nie zamarzniemy, bo ostatnio się ochłodziło i nocą to już tak konkretnie piździ
aaaale fajnie! mam nadzieję, że nie będzie zachmurzenia i wszystko będzie widać

Cytat:
zazdroszcze urządzania pokoju ja niestety musze sie zadowolić simsami gdzie moge projektować i zmieniać dowoli
omamuśku, uwieeeeelbiałam urządzać domy w Simsach! lekko kilka godzin na to poświęcałam
ale teraz nie mam aż tyle czasu i ochoty jak kiedyś

Cytat:
Cardio zaliczone

Cytat:
Melduje kolejny dzień squatow i brzuszkow no i 2 h sprzątania
za squaty, brzuszki i ruch przy sprzątaniu
Stary 2013-08-12, 21:48   #1571
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
A masz jakieś konkretne pytania? Bo tak ogólnie to nie wiem co Ci powiedzieć
Może tylko od razu zaznaczę, że moim zdaniem, jest do dieta dla osób z na prawdę dużym nadbagażem i nie warto się w to pakować przy prawidłowej wadze czy dla kilku kg

Anns, Nonessential
Cześć

Nową Chudzinkę widziałam też, więc się ładne witam

Katienka

Piękną masz wagę

I dla każdej z Was za ćwiczenia

Hej
Wczoraj większość popołudnia przeleżałam w łóżku, trochę drzemałam. Później spałam 11 godzin, musiałam odespać poprzednią noc
Pod względem diety dzień zaczęłam ładnie, później było mi niedobrze na samą myśl o zjedzeniu czegokolwiek , a potem dla odmiany grzeszyłam węglami

heej gorsze chwile ? każdemu sie zdarzają
ostatnio robiłaś oczyszczanie jaglane albo jakieś inne z tego co pamiętam.. jak poszło ?
Stary 2013-08-12, 21:49   #1572
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:

brawo, Madź

ja teraz znowu siedzę na tyłku i nie umiem się ruszyć
takie "rewolucje" są mega męczące znów się najeździłam autem żeby różne rzeczy załatwić, potem rozkręcałam jakieś stare meble z warsztatu, nosiłam je z siostrą po schodach, więc i dużo chodu i podnoszenie ciężarów miałam dzisiaj kosmos jak się w końcu wyłożę za parę dni w swoim nowym pokoiku, to dopiero odetchnę

postaram się zaraz zrobić przysiady i spaaaaaaaaaać wywaliliśmy moje stare łóżko, więc czeka mnie kilka nocy na tapczanie
Stary 2013-08-12, 21:55   #1573
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

ja melduje na dziś 20 min killera, godzine chodzenia o sklepach i troche tańczenia przed lustrem i kręcenia tyłkiem

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
brawo, Madź

ja teraz znowu siedzę na tyłku i nie umiem się ruszyć
takie "rewolucje" są mega męczące znów się najeździłam autem żeby różne rzeczy załatwić, potem rozkręcałam jakieś stare meble z warsztatu, nosiłam je z siostrą po schodach, więc i dużo chodu i podnoszenie ciężarów miałam dzisiaj kosmos jak się w końcu wyłożę za parę dni w swoim nowym pokoiku, to dopiero odetchnę

postaram się zaraz zrobić przysiady i spaaaaaaaaaać wywaliliśmy moje stare łóżko, więc czeka mnie kilka nocy na tapczanie
zazdroszcze wywalonego łóżka mam w pokoju 2 łóżka (kanapy rozkładane) bo dzieliłam jeszcze 2 lata temu pokój z siostrą ale tata nie chce mi go wywalić z pokoju bo przecież co będzie jak goście przyjadą nie mówie już o fakcie że mamy rozkładaną kanape w salonie + taki dużo większy "domek kempingowy" (taki jak w anglii czy holandii są i ludzie normalnie w nich mieszkają - taty widzi mi sie) na podwórku gdzie jest jedna sypialnia 2 osobowa, "pokój dla dzieci" z dwoma łóżkami jednoosobowymi i narożnik rozkładany gdzie wyśpią sie spokojnie 3 osoby z zapasem miejsca
Stary 2013-08-12, 22:02   #1574
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
heej gorsze chwile ? każdemu sie zdarzają
ostatnio robiłaś oczyszczanie jaglane albo jakieś inne z tego co pamiętam.. jak poszło ?
Cytując "Ostatniego Samuraja": za dużo myśli
Taaa, był taki plan Wytrzymałam 2 posiłki na samej kaszy, nie chciała mi tak na sucho przechodzić przez gardło (uwielbiam ją, ale z owocami i wiejskim ) Może spróbuję znowu, ale dopiero, gdy nie będzie tylu świeżych warzyw i owoców
Poza tym w wakacje skupiam się bardziej na tym, żeby utrzymać wagę, niż żeby wrócić do 6 z przodu Za dużo pokus, a przede mną jeszcze 2 duże wyjazdy. Jak się zacznie uczelnia w październiku to będzie mi łatwiej się pilnować.

Dzięki dziewczynki Kochane
Powiedzcie mi jak to jest, że jak Wam piszę o moich grzechach, to jeszcze się chyba nie zdarzyło, żebym dostała baty? A znamy się już ponad pół roku

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-08-12, 22:09   #1575
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

blaszok gdzie obiecane nowe wpisy na blogu

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Cytując "Ostatniego Samuraja": za dużo myśli
Taaa, był taki plan Wytrzymałam 2 posiłki na samej kaszy, nie chciała mi tak na sucho przechodzić przez gardło (uwielbiam ją, ale z owocami i wiejskim ) Może spróbuję znowu, ale dopiero, gdy nie będzie tylu świeżych warzyw i owoców
Poza tym w wakacje skupiam się bardziej na tym, żeby utrzymać wagę, niż żeby wrócić do 6 z przodu Za dużo pokus, a przede mną jeszcze 2 duże wyjazdy. Jak się zacznie uczelnia w październiku to będzie mi łatwiej się pilnować.

Dzięki dziewczynki Kochane
Powiedzcie mi jak to jest, że jak Wam piszę o moich grzechach, to jeszcze się chyba nie zdarzyło, żebym dostała baty? A znamy się już ponad pół roku
no z pewnością tak też zapewne się bede bardziej pilnować od września

w sumie w okresie wakacji cos malutko bacików leci.. chyba dlatego że wakacyjne pokusy są WSZĘDZIE jesteśmy wyrozumiałe
ale jak na zawołanie proszę bardzo..

Edytowane przez nonessential
Czas edycji: 2013-08-12 o 22:24
Stary 2013-08-12, 22:16   #1576
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
blaszok gdzie obiecane nowe wpisy na blogu

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

no z pewnością tak też zapewne się bede bardziej pilnować od września

w sumie w okresie wakacji cos malutko bacików leci.. chyba dlatego że wakacyjne pokusy są WSZĘDZIE jesteśmy wyrozumiałe
ale jak na zawołanie proszę bardzo.. :baciki::baciki::baciki:
Dzięki, dzięki

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-08-12, 22:26   #1577
atram00100
Rozeznanie

Wpadam na chwilkę, melduję: 20 min rower stacjonarny, 10 min hula. Przez 3 godziny robiłam generalny porządek w szafie
Menu:
I musli z jogurtem łyżką słonecznika i łyżką siemienia
II winogrono
III makaron ze szpinakiem i piersią z kurczaczka, buraczki gotowane
IV mix sałat, pół pomidora kilka korniszonów, pierś z kury, sos czosnkowy na bazie jogurtu greckiego
V dopadł mnie mały głód, więc strzelę sobie serek tutti, jakąś marchewę i ogórki gruntowe
Razem ok 1100 kcal

traxx, shine, f_uck yea

shine nieźle, mi do oka nigdy nie skapnął, ale jak byłam młodsza sklejałam sobie jakąś małą pierdółkę, oczywiście ściskałam skropiony glue przedmiocik i przez kilka minut mocno ściskałam. W efekcie skleiłam sobie paluchy

agulaaa to dziś spadają gwiazdy??? U mnie nic nie widać buuu

katienn a ile masz wzrostu ?

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
Aga dokładnie mam nadzieję, że już niedługo będę w tej połowie 60-65, a nie 65-70 zawsze to "troche ponad 60" niż "prawie 70" haha jakie rozkminy
o to, to !! dokładnie

Choco, yea a co Wy mi tu o jakimś kfc, macu, co to ma być??? 100 brzuszków za karę !!!

Elsay spoko, nie przesadzę, a jak zacznę świrować to mnie hamujcie !
A co do dokarmiania, ja mam to całe szczęście już za sobą Jedynie jak pojadę do dziadków to nie ma zmiłuj, dziadek ciągle "wyglądasz jak długopis! U mnie masz jeść do woli, przez te kilka dni nie przytyjesz", a najgorsze jak specjalnie dla mnie jeździ do sklepu po bułeczki i inne cuda, bo przecież zawsze lubiłam . Nie wiem co wtedy zrobić... ehhh

nonesential ot taka sobie podkóweczka

Edytowane przez atram00100
Czas edycji: 2013-08-13 o 08:55
atram00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 22:29   #1578
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

melduję rolki i 2 spadające gwiazdy

atram ok. 165 cm, może troszeczke mniej

f_ck yea ta maszyna wygląda trochę jak przyrząd do tortur, lubię to

Madziu domagasz się ?

Edytowane przez katiennn
Czas edycji: 2013-08-12 o 22:31
katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 22:36   #1579
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:

Madziu domagasz się ?
Skuteczny bacik nie jest zły
za rolki

W nocy z sb na niedzielę widziałam przynajmniej kilka spadających gwiazd (dopiero dzisiaj sobie o tym fakcie przypomniałam )

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-08-12, 22:36   #1580
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
ja melduje na dziś 20 min killera, godzine chodzenia o sklepach i troche tańczenia przed lustrem i kręcenia tyłkiem

Cytat:
Wpadam na chwilkę, melduję: 20 min rower stacjonarny, 10 min hula. Przez 3 godziny robiłam generalny porządek w szafie

Cytat:
A co do dokarmiania, ja mam to całe szczęście już za sobą Jedynie jak pojadę do dziadków to nie ma zmiłuj, dziadek ciągle "wyglądasz jak długopis! U mnie masz jeść do woli, przez te kilka dni nie przytyjesz", a najgorsze jak specjalnie dla mnie jeździ do sklepu po bułeczki i inne cuda, bo przecież zawsze lubiłam . Nie wiem co wtedy zrobić... ehhh
Nie cierpię tego jak we mnie wciskają jedzenie. Już pomijając dietę. Jeżeli nie mam na coś ochoty to koniec nie jem a nie że ktoś nade mną ślęczy i a zjec troszkę. wrrr

Cytat:

Stary 2013-08-12, 22:37   #1581
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Kochanie Madziu Madziuuuniu jaki pooooodpiiiis! jesteś cudowna!

muszę Wam coś napisać w klubie

Edytowane przez katiennn
Czas edycji: 2013-08-12 o 22:38
Stary 2013-08-12, 22:44   #1582
agulaaaa
Zakorzenienie

atram od dziś spadają i cholercia widziałam jedną i spełni się moje życzenie uhuuu jestem po dwóch piwach, ale bez żarcia w środę ognisko
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 22:46   #1583
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Kochanie Madziu Madziuuuniu jaki pooooodpiiiis! jesteś cudowna!

muszę Wam coś napisać w klubie

Zmieniłam zaś
Pędzę, lecę

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
atram od dziś spadają i cholercia widziałam jedną i spełni się moje życzenie uhuuu jestem po dwóch piwach, ale bez żarcia w środę ognisko
W sobotę spadały jak szalone
Może trzeźwa nie byłam, ale to pamiętam bardzo dobrze

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-08-12, 22:54   #1584
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
W sobotę spadały jak szalone
Może trzeźwa nie byłam, ale to pamiętam bardzo dobrze
to ja widziałam jeszcze jedną niby wakacje, a ja nie pamiętam żebym porządnie zabakowała, muszę nadrobić
Stary 2013-08-12, 22:58   #1585
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
spełni się moje życzenie uhuuu jestem po dwóch piwach
fajnie to obok siebie wygląda

Cytat:

Zmieniłam zaś
Pędzę, lecę
jeszcze nie napisałam!

Stary 2013-08-12, 23:05   #1586
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie to obok siebie wygląda

jeszcze nie napisałam!
muszę kiedyś, jak Dżonka zaszaleć, choć to może być zabójstwo dla mnie

muszę powoli do poprawki się uczyć, ale co tam
Stary 2013-08-12, 23:08   #1587
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
muszę kiedyś, jak Dżonka zaszaleć, choć to może być zabójstwo dla mnie

muszę powoli do poprawki się uczyć, ale co tam
ja tylko czasami szaleję choć ostatnio dość często mimo wszystko

idę w kimono dobranoc!
Stary 2013-08-13, 06:46   #1588
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Dzień dobry mam wolnego szpitalu i nie przekłada się to na spanie do południa...śniadania nie mogę zjeść bp młodego muszę wsiąść na badanie krwi ni i było że" ja nie mogę jeść to Ty też"...
Od kkilku tygodni coraz częściej skarży się że go serduszko boli i jak rano idzie sikac to robi mu się ciemno...
Jak nie urok to sraczka...

Stary 2013-08-13, 08:22   #1589
anns_
Zakorzenienie

Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Dzień dobry ja pisze z telefonu,bo juz jestem w drodze do pracy.
Katienko, te kilogramy które chce stracić to taki mały cel, ale nie bede do niego dążyć po trupach wiec spokojnie ale z drugiej strony wiem ze rozpisze sobie dietę i jest to możliwe. Do tej pory kilogramy szły mi wolniej, ale nie odzywialam sie tak jakbym chciała. Zdarzały sie fastfoody,słodkie i oczywiście alkohol,teraz to eliminuje. Glodzenia nie będzie-obiecuje

A wieczorkiem będzie rowerek.
Dietetycznego dnia Kochane i zamelduje sie ok. 18

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 08:32   #1590
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
Twoje jedzonko brzmi pyszniaście!
Takie było dzisiaj na obiad powtórka z rozrywki ale i tak nigdy nie jestem w stanie zjeść do końca słoiczka pesto i opakowania rucoli...

Cytat:
Od kkilku tygodni coraz częściej skarży się że go serduszko boli i jak rano idzie sikac to robi mu się ciemno...
Jak nie urok to sraczka...
Ojej trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego

Ja wczoraj mówiłam, że w tym tygodniu się nie ważę, ale halny dotarł na pomorze na wadze 62,0 myślałam, że waga coś fisiuje, ale wymiary też się ruszyły tak to ja się mogę odchudzać wczoraj na podwieczorek wpadł drugi batonik musli, a o 20 wypiłam dużą karmelowo-wanilową latte później się skuszę na podsumowanko, już mi spadło 4,7 kg a o 11 idę do fryzjera, jak do wczoraj byłam pewna, że chcę sporo sciąć, tak teraz mam spore wątpliwości
shine_on jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości