![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
![]() Ja też miałam takiego kolegę właśnie. Tylko kiedy ja mu się żaliłam, a on mnie pilnował to czuł się jak pączuś w maśle, bo uważał, że to teraz on może się mną zająć. Pocieszał mnie, dawał rady, jednak to było wszystko na pozór, bo mu się podobałam i sam chciał ze mną być ![]() No, jak się zorientowałam o co cho, to urwałam kontakt... ![]() Ale świetnie, że masz takiego kolegę, na którego zawsze możesz liczyć ![]()
![]() |
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Niecnych zamiarów nie stwierdziłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Studia = nowy etap w życiu = nowi ludzie i (może ! ) ktoś wyjątkowy... Powtórze się się dziewczyny : Nie ogarniam tych facetów, waszych historii ! Myslałam, że szczyt chamstwa gdzieś jest... ale chyba się pomyliłam ![]() Mam ogromny problem z tym, że na każdym kroku boje się, że facet mnie okłamuje. Nawet wtedy, gdy nie mam mu nic do zarzucenia, to w mojej głowie rodzą się podejrzenia.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
A mnie z kolei przydałby się taki kumpel z niecnymi zamiarami
![]()
#185 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też mi się wydawało,że istnieje jakaś granica debilizmu facetów. A potem weszłam na Wizaż... ![]()
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. ![]() Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
O kurcze... a za mną niedoszła teściowa stała murem i w dodatku już planowała wesele i obgadywaliśmy wspólnie różne opcje... O.o obawiam się, że na drugą taką równą babkę nie trafię...
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja niedoszła teściowa potem chyba zmieniła zdanie o mnie,nawet mojej mamie dziękowała za tak wspaniałą córkę,dzięki której jej syn staje się lepszym człowiekiem...Jak widać stał się taki cudowny dzięki mnie,że postanowił szukać cudowniejszej ![]() Swoją drogą ciekawi mnie jak zareagowała na wieść o rozstaniu.
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. ![]() Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-08-12 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż wydaje mi się, że moja nie była zaskoczona, bo kiedy płakałam jej w rękaw po którejś tam kłótni powiedziała, że skoro jej syn mnie tak traktuje, to nie zasługuje na mnie i powinnam odejść i się nie męczyć, że powinnam być szczęśliwa, a skoro on mnie nie docenia, to ma problem. Zakładam, że nieźle mu nagadała... Powiem jedno - faceci na których trafiłyśmy to niewdzięcznicy, mają realne szanse, że trafią gorzej, ale "jest ryzyko jest zabawa" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle łapcie dobry tekst, który udało mi się znaleźć ![]() - Nie ma chyba bardziej obrzydliwej rzeczy na świecie, niż seks podczas okresu. - Jest... Anal podczas biegunki.
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pogrubione-dokładnie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
och tak... była dla mnie często lepsza niż własna matka. I strasznie mnie bolało to jak były ją traktował/traktuje... to też był impuls do zakończenia związku, bo skoro tak odnosił się do własnej matki, to po mnie też w końcu by pojeździł, a na to sobie nie mogłam pozwolić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja pierdzielę ;d a jak się dowiedziałaś prawdy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- szczyt chamstwa,nie został jeszcze zdobyty,ale jego zdobywcą będzie na pewno facet!
![]() |
#200 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
FB nie był zbytnio popularny, mieliśmy taki zwyczaj, że dużo pisaliśmy za pomocą komunikatora, gdy on miał wolną chwilę w pracy. Dorwałam go tam, napisałam kilka słów, czy wszystko ok, bo się martwię. Napisał, że tak i nie odzywał się, bo ma dużo pracy. Dialog trwał kilka minut (wcześniej gadaliśmy godzinami), zwalił winę na dużo pracy i uciekł. To była nasza ostatnia rozmowa. Nie odezwał się więcej. Nie miałam pojęcia co się dzieje. Napisałam mu długiego maila, w którym prosiłam o wyjaśnienia. Absolutnie, nie agresywnie, nie histerycznie, jak na 18-latkę to był dojrzały mail napisany szczerze, od serca. Chciałam wiedzieć cokolwiek. Nie odpisał. Po kilku miesiącach odezwał się z okazji moich urodzin. Napisał tylko, że był tchórzem i nie miał na tyle odwagi, żeby napisać cokolwiek. Miałam 18 lat, on 25. To ja wykazałam się super dojrzałością, on totalne zero... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a) na 90% nie wykorzystujesz kapitału urodowo-atrakcyjnościowego, który masz b) nad większością rzeczy można pracować, nad pewnością siebie również. zarówno nad a jak i b warto popracować totalnie niezależnie od tworzenia pozycji na rynku matrymonialnym. ![]() c) nigdy, ale to absolutnie nigdy nie chciałabym poznać partnera na całe życie w okresie najlepszego wyglądu, kiedy zdarza się często, że ktoś mnie zaczepia, prosi o numer, kiedy powodzenie z takiego standardowego poznawania kogoś raz na jakiś czas wzrasta kilkukrotnie. nie, nie, nie! Za dużo razy widziałam jak ci sami faceci potrafią do mnie inaczej odnosić ze względu na wygląd czy stopień dbania o wygląd (i nie mam tu na myśli tylko rozgraniczania atrakcyjna-nieatrakcyjna). I nie chodzi o to, że otwieram się na relacje tylko kiedy mam nadwagę i chodzę w dresie. Ale oddzielenie ziarna od plew i rozstrzygnięcie czy facet x przypadkiem niepłytkim dupkiem jest zdecydowanie trudniejsze, kiedy jest się laską z tych powszechnie uważanych za atrakcyjne fizycznie. Zaczęłam planować i realizować na bieżąco wszystkie plany. Pracuję teraz nad wieloma rzeczami. Czasami jest ciężko. ![]() Edytowane przez naked_truth Czas edycji: 2013-08-13 o 05:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Normalnie jakby czytała o swoim eksie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
mam gorszy dzień
![]() mój robi wszystko, żeby pokazać jak to mu dobrze beze mnie, jest na wakacjach i szpanuje wpisami na fb ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego go nie zablokujesz/usuniesz ze znajomych?
#205 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, że to powiem ale ma prawo do tego , bez względu na to jak się zachował i co zrobił , a dla własnego dobra powinnaś go zablokować albo przybnajmniej wcisnąć opcje żeby ci się nie pokazywało na fb jego wydarzenia. Bo przeżywasz w kółko wszystko od nowa, analizujesz, tak naprawdę sprawdzasz co robi, jak by nic nie miał na "wall'u" to tez by było źle bo przecieżn nie wiedziałabyś co u Niego . Uwierz lepiej jest albo usunąć ze znajomych albo zablokować bo tak to sama sobie krzywde robisz. ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Ja jednak myślę że to nie jest tak do końca wymierzone w Ciebie, ale jak byłam na Twoim miejscu też się wkurzałam że on to robi specjalnie żeby mnie wkurzyć , a odpowiedź brzmiała tak: nie robił tego by mnie wkurzyć, tylko po prostu spadł mu ciężar pewien bo rozstaniu się i najnormalniej w świecie miał chęć to wrzucał foty pisał itp. Brutalne ale prawdziwe, nie zawsze tu chodzi o Nas - ex dziewczyny, mimo że my łudzimy się że to napewno na złość ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
@Amambada po twoich wypowiedziach wydaje mi się że nie tu jest twoje miejsce, ale wspieraj nas dalej. Przekazujesz taką radość swoją osobą, że faktycznie facet to kretyn. Mamusia do końca życia mu nie wybaczy takiej synowej...
Z cyklu zmagań: Dalej nie widzę sensu wstawać z łóżka :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja na szczęście nei mam takiego problemu, mam go w znajomych,ale on prawie,że nic nie dodaje,a nie rozstaliśmy się w jakiś wielkich kłótniach i wiem,że w razie czego mogę na niego liczyć,tak samo jak on na mnie, więc usuwanie w takim przypadku byłby jak dl amnie trochę nie na miejscu,zwłaszcza,że mi on nie przeszkadza. ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- a niech tym sensem, będzie choćby to by iśc na spacer,albo do sklepu, pomalowanie paznokci, czy cokolwiek!
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co niby pisze dedykacje piosenek dla jakiejś panny co ją zna od tygodnia ![]() może i lepiej byłoby zablokować, ale nie mam na to siły bo wiem, że od razu bym go odblokowała, co z tego że usunę powiadomienia jak wchodzę na jego profil sama z siebie, mimo że nic nie dodaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.