|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cześc Kochane
Wbijam z zapaleniem spojówki Wczoraj w biblio wypożyczyłam Grę o Tron Jedzeniowo u mnie ok. Odrzuciło mnie od cięższego jedzenia - mięsa, ogólnie tego co smażone, tłustsze, i tak żyję na kluskach z jogurtem i suchym prowiancie. Oby to był tylko stan przejściowy ![]() Cocktail. za wczorajsze rolki. Ja mam takie z plastikowymi kółkami, kupione z 10 lat temu, ale nie umiem na nich jeździc Lion to średniawka??? Taaa A ja ciągle przechodzę ze smakiem koło tych paczek (i tak zawsze kupuję marketowe - Lidl, Biedra - ale te Liony za mną chodzą).Medzik, też lubię ten tusz z Lovely który polecasz Jeszcze podobno dobry jest z Eveline jakiś z Divą w nazwie - kupię go na ślub Co do grilla - jeeeju jak ja się na grilla napaliłam, ale odrzuciło mnie od smażonego/przypiekanego A jeśli chodzi o drinki - jeszcze z dwa tygodnie temu z TŻ cały wieczór rozwodziliśmy się nad tym jakich to drinów narobimy do naszego nowego barku ![]() Milena, bardzo ładne zdjęcia ![]() Ewelcia, a który z Essence miałaś? Ja kiedyś kupiłam ten wizażowy hit - ten z różowymi napisami - multi action chyba i dla mnie był beznadziejny. Jeśli chcesz grube rzęski to ja bym się bardziej nad WIbo zastanowiła tym różowym Extreme Lashes - u mnie bardziej pogrubia niż np. wydłuża Pipson, mnie teraz w ciąży na krem czekoladowy wzięło - mdli mnie po wszystkim praktycznie ale po kremie nie. I chodzą mi po głowie paluszki i krakersy, ale nie kupuję bo wiadomo - trochę kremu na bułkę to nie zbrodnia, a cała paczka paluszków jednak trochę ![]() Powiedziałam mamie i miałaś rację Zadziałało w przeciwną stronę niż myślałam - powiedziała że biorąc pod uwagę obecną sytuację u niej w domu to nasz dzidziuś jest dla niej światełkiem w tunelu Także Pipsonku, dziękuję za rady - gdyby nie Ty to nic bym jej nie powiedziała. A reszcie powiemy na weselu tak jak planowaliśmy, a może nawet i później. Mamy wiedzą - to najważniejsze Trzymam kciuki żeby wszystko u chirurga się ułożyło - może to tylko jakiś obrzęk i nic poważniejszego
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cześć dziewuszki
![]() Ja tak na szybko, bo właśnie się ogarniam ale mam pytanko do Was, szczególnie do Coctail i Madzi (bo Wy często bywacie w Cz ): co warto kupić? Jakie piwko jest dobre? Jakieś słodkości, no cokolwiek? w jakim sklepie na ogół byłyście? proszę o jakieś wskazówki, będę wdzięczna ![]() Coctail, poszalałaś wczoraj z roleczkami nie masz zakwasów? ja chodzić nie mogę ![]() Paula, super, że powiedziałaś mamie ja podczytywałam i też miałam takie zdanie, żebyś powiedziała, skoro teściówka wie dbaj o siebie Kochana ![]() A gdzie nasza druga przyszła wątkowa mamusia? Basieńko jak się czujesz? buziaczki ![]() Milenko, zdjęcia przecudne! Buziaki Kochane moje ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki kochana
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam kolejne dni pobytu? To dziś wycieczka do puszczy Wam się szykuje? Na pewno będzie tak rześko, świeżym powietrzem odetchniecie, takim typowo leśnym - uwielbiam takie i mi go ciągle brakuje Jeju no dobrze że się ogarnęłam i jej powiedziałam
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Ja już po sniadanku, wykąpana i z pomalowanymi pazurkami teraz siedzę i popijam herbatkę miód i wanilia nudzi mi się chyba obejrzę jakiś serial pogoda u mnie brzydka 19 stopni i pochmurno, ale od czwartku znów upały po 30 stopni ![]() Medzik Paula dziękuję za poradę w sprawie tuszyjutro polecę po któryś z nich do Rossmana ![]() a Essence miałam zielono żółty i też był beznadziejny sklejał mi rzęsy i się okropnie kruszył i super że powiedziałaś mamie o dzidziusiu widzisz jak się ucieszyła
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-08-13 o 10:19 |
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Sandera dziękuję za życzenia
![]() Paula o tym drugim tuszu nie słyszałam, ale jak napotkasz gdzies ten z Bell to kup, bo naprawdę warto nie jest drogi, ja za niego dawałam jakoś 12 zł, a naprawdę wart jest dużo więcej ![]() Heroine ja to w czechach przeważnie kupuję mleczka w tubce Pikao ( orzechowe/kakaowe ) albo Piknik ( śmietankowe ) oba są pyszne i nie równają się do tych naszych ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Ewelcia z essence kiedyś lubiłam różowy
|
#2587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja często też kupuje piwka niskoprocentowe Spróbuj sobie staropramen grejpfrutowe jak znajdziesz A sklep jakiś zwykły nawet nazwy nie znam |
||
|
|
|
#2588 |
|
Wtajemniczenie
|
Podczytuje ale zupełnie nie mam chęci do pisania i do odchudzania
![]() meeedzik bardzo spóźnione ale bardzo szczere sto lat kochana Cocktail przyjrzałam się zębom Twoim i dolne jedynki to jeszcze się da zrobić przecież, spytaj orto co planuje, a jak się nie da aparatem nic tam zdziałać bo to kwestia kształtu to jeżeli bardzo Cie denerwują (choć wg mnie to masz piękne zęby już teraz ) to zawsze licówki zostają, będziesz miała ząbki o jakich marzysz![]() heroine podobają mi te 15km spacerki![]() ![]() pipson bardzo często mogłabym się podpisać po Twoimi postami...sama prawda i u mnie słone ostatnio jest większym wrogiem jak słodkie ![]() Milena
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail pyszne są te mleczka
Margotku dziękuje ślicznie ![]() Kurcze coś mnie dopada kryzys włosowy wkurzają mnie te smętne włosy w rozpuszczonych wyglądam jak jakaś sierota i ciągle chodzę w związanych w kucyk albo w koku i tak myślę, że jak dalej będą mnie wkurzać, to po powrocie z Niemiec albo na wiosnę pocieniuję je trochę, bo co z tego, że są długie jak ja się źle w nich czuję jak jakaś maryśka ze wsi
|
#2592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki....poratujeci e! co mam kupić ciotce i wujkowi na ich 10-rocznice ślubu? nie mam pojęcia co mogę im dać. Kasy mają jak lodu, na wszystko sobie mogą pozwolić W tym roku byli w Sopocie, we Władysławowie, w Zakopanem, w Turcji i Bóg wie gdzie jeszcze.Przyjęcie robią na 80 osób w drogiej restauracji więc nie mam pojęcia co można im dać żeby się nie ośmieszyć????
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja Was zaskoczę zrobiłam dzisiaj skalpel idę się pomalować jeszcze
|
|
|
|
|
#2595 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Wracam ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Powiedz mi, jak we Francji Ci się podobało? Bo jak dla mnie to żadna rewelacja, ale ludzie sobie chwalą tamto miejsce, jaka jest Twoja opinia ?---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
27 lat![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Ja ostatnio uwielbiam robić cukinię na obiad Tania jest no i sezon na nią więc... Kroję na kawałki, trzymam w marynacie przez godzinkę, a potem w sreberko i do piekarnika, z ryżem czy ziemniaczkami jak znalazł ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
Mamusi nie ma, to trza sobie radzić ^^---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Przywitało się dzidzi już z Tobą ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
Nic, tylko się cieszyć ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Też tak uważam
|
|
#2596 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wsparcie jest mega ważne Raczej się nie ułoży Ja tak mam, w życiu mi się ostro pirdoli, po d.pie dostaje, ale nie...banan na twarzy i jedziemy dalej Zajazd obowiązkowy musi być ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
Deser musi być! Ale nie byle jaki, tylko czekoooolaaadowy Tak ssie ta potrzeba, ze czasem trudno się pohamować ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Aaaaaaaaa...aaaale gafa MEEEDZIKSto lat, sto lat, niech żyje żyje nam.... ![]() Wszystkiego najlepszego kochana ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Przepraszam, że tak lakonicznie odpowiadam, ale jestem taaaak styrana, że nie mam siły ^^ Wagę trzymam, ćwiczę i zdrowo się odżywiam, rano ważę 56,5 kg
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail to może dobrze, że nie masz takiego lustra, bo ja nieraz ucieszona wybieram się w rozpuszczonych, a jak zobaczę się na przedpokoju w dużym lustrze w całości to wracam związać te głupie włos, bo patrzeć na nie nie mogę i na siebie w nich
Gdyby nie wyjazd do Niemiec i to, że tam cały czas w związanych chodzę to już dawno bym je obcięła i pocieniowała po co mi długie jak się guupio w nich czuję Ty masz piękne, gdybym miała taką długość jak Twoje to bym wniebowzięta była a moje ni w 5 ni w 9 Zosiaczku super, że wróciłaś
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Super, że wróciłaś bardzo lubiłam czytać Twoje posty zanim jeszcze dołączyłam do Was ![]() i super, że ćwiczysz i zdrowo się odżywiasz ![]() Cytat:
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelcia ja zawsze nosiłam pocieniowane włosy, dopiero niedawno udało mi się zejść z cieniowania no i co tu się oszukiwać, źle się czuję w takich prostych
Ja też na okrągło w koczku chodzę, bo rozpuszczone mam takie oklapnięte i bez życia O kolorze już nie wspomnę, bo od 15 miesięcy nie farbuję włosów.
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem pofarbowałam na ciemny blond i ta farba mi się jakoś trzyma troche mi się zmyła, ale odrostów nie ma i jest taki nijaki ten kolor chciałabym je jeszcze przyciemnić i nie wiem co się z nimi stało, ale zaczęłam pielęgnacje w marcu jakoś w połowie nakupowałam kosmetyków do włosów przeróżne olejki i maski ciągle czytałam blogi i wątki o włosomaniactwie i ich stan bardzo się poprawił, a od jakiś 3 tygodni znowy wyglądają jak siano są szorstkie i sterczące
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-08-13 o 14:57 |
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelcia ja przez wiele lat nosiłam platynę i prostowałam dzień w dzień włosy, no i w zeszłym roku w maju chciałam je 'lekko' przyciemnić, a fryzjerka zrobiła mi ciemny blond, który wyglądał jak brąz
no i świadomą pielęgnację zaczęłam w styczniu 2012 roku. A Twoje objawy podchodzą mi pod przeproteinowanie ? Wpadaj na wątek włosowy, to skarbnica wiedzy opiszesz czego używasz itp a dziewczyny na pewno doradzą co i jak ja też miałam przeproteinowane, poleciły mi maski emolientowe i po miesiącu włosy do normalności wróciły
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik chyba tak zrobię, opisze i może coś mi doradzą do moich włosów, bo wkońcu mogą potrzebować czegoś innego niż inne, a jestem załamana ich stanem mam tylko maski z Waxa więc może to przez nie i w dodatku wydaje mi się, że po olejach są takie, bo jak ich nie użyje to są gładsze w ogóle okropne włosy miałam po Vatice więc całkowicie ją odstawiłam to może inne też
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak to nie to samo bez was NIE ŚCINAJ BO CIĘ ZNAJDĘ I UBIJĘ!!!!!!!!
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelcia mi olej kokosowy w ogóle nie służy
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to miło mi to słyszeć (czytać
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska wiadome, ze bez nas nie da się żyć
no na razie nie zetnę, bo do Niemiec to i tak się nie opłaca, bo tam w rozpuszczonych nie chodzę, ale jak wrócę albo na wiosnę i nadal te kłacze będzie mnie wkurzało to coś będę musiała pokombinować ale długość of kors zostaje
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() Kiedy do tych Niemiec jedziesz, nie doczytałam sierota ze mnie ![]() Hell yeah!!!!!!!!!!!!
|
|
#2609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x Edytowane przez Milena001 Czas edycji: 2013-08-13 o 16:32 |
|
|
|
|
#2610 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byłam i chirurga, na 3 września mam wycięcie, niestety zaleca chirurgicznie, żeby mogło pójść do histopatologi. Zobaczymy, ja się cieszę, bo wreszcie nie będę miała tego bąbla czerwonego na nodze ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Wziąć mi się w garść, już tak dużo schudłaś, daj spokój. Zrób sobie ostatni dzień dyspensy i wracaj na dobry tor Ah, no słone to jest mój problem, zaiste chociaż dziś jadłam rozsądnie, zdrowiuśko, pójdę potem pobiegać króciutko, zjem kolację i liczę, że zamknę się w 1400 kcal ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
Ale wiesz, ja się interesuję żywo historią, więc np zobaczyć grób Napoleona to było dla mnie coś Moim zdaniem bardzo urokliwe i wdzięczne miasto- niekoniecznie słynne Champs- Elysees czy wieża eiffle'a ( na którą nie wjechałam i nie żałuję ) ale St. Germain, wyspy, zaułki Montmartre. No ale dodam, że dla mnie to też była okazja, żeby się sprawdzić z francuskim, dlatego sam wyjazd był dla mnie frajdą Swoją drogą, gratuluję wagi No i powiedz mi, Ty robiłaś kiedyś ściski agrafką, prawda? Polecisz jakieś skuteczne ulubione ćwiczenie? ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- to teraz ja się melduję Byłam pobuszować na wyprzedażach, zakupiłam sobie fajną jakościowo koszulę i sweterek za 70 zł do tego spódniczkę taką "szmaciankę" na plażę w sam raz. No i znalazłam kurtkę na jesień taka, jaką sobie wymarzyłam, ale to zakup na wrzesień/październik, teraz w portfelu pussstki ![]() U chirurga tak jak myślałam- będzie mi wycinał tą bliznę 3 września. Dieta dziś ok- nie uległam żadnej pokusie- co prawda dopiero w połowie dnia podliczylam kcal i mi wyszlo 900 przed zupą z makaronem ale zmieszczę się w limicie No i zjadłam dziś tylko jednego minimini muffinka kakaowego, pycha był, ale powstrzymałąm się przed kolejnym zadowolona jestem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

Wbijam z zapaleniem spojówki 
za wczorajsze rolki. Ja mam takie z plastikowymi kółkami, kupione z 10 lat temu, ale nie umiem na nich jeździc
A ja ciągle przechodzę ze smakiem koło tych paczek (i tak zawsze kupuję marketowe - Lidl, Biedra - ale te Liony za mną chodzą).

proszę o jakieś wskazówki, będę wdzięczna 

teraz siedzę i popijam herbatkę miód i wanilia
nudzi mi się chyba obejrzę jakiś serial 
i super że powiedziałaś mamie o dzidziusiu widzisz jak się ucieszyła
i nie równają się do tych naszych 

Ale np. takich większych lumpów jak w teledysku "Thrift Shop" to nigdy nie widziałam
?
spadek cukru? obojętnie co bym zjadła na obiad to i tak mam ochotę nawet jak się najem za trzech