![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sierpień | The Body Shop | Secret | Revlon | Bielenda Professional | różności ;)
Najchętniej wymienię dużo za jednym zamachem, nawet za jedną rzecz.
Można mieszać lub łączyć wątki! ; ) Mały regulamin: 1.Proszę o dokładne czytanie opisów 2.Po oddaniu na pocztę za przesyłkę nie odpowiadam. Wszelkie niedogodności reklamujemy na poczcie, którą przesyłka została wysłana! 3.Nie odmieniam się, więc proszę o przemyślane wymianki!! 4.Nie przyjmuję roszczeń po sfinalizowanej wymianie. 5.Chętnie wymieniam się osobiście w Białymstoku 6.Po wymiance wystawiamy przekupki. 7.Co wymieniam to kasuję z listy. Dokładka 3.09.2013 * Puder Kryolan wymiksowany z jasnym ColorBlendem (nie ma na zdjęciu) Pielęgnacja: * Elf pędzel do podkładu, używany kilka razy, wymyty i zdezynfekowany (nie ma na zdjęciu) * Secret & Olay Protecting Powder, 4 sztuki - dwie użyte raz i dwie zapieczętowane * Bielenda Kolagenowa Maseczka Żelowa, podzielę się lub oddam za coś, co mi się spodoba ![]() * Lirene Cafe Latte balsam, zużycie testowe * Retin A ważny 05.2013, zużycie na zdjęciu, myślę, że zostało ok 1/3 * The Body Shop Deo Dry Cool&Zesty stick, dezodorant, zużycie niewielkie, znalazłam sobie inny ![]() * Isana pomadka do ust, zużycie na zdjęciu, mogę dorzucić ![]() * Hand Sanitizer mam 3 sztuki, po terminie, ale mój mi służy ![]() Twarz / Make up : * Revlon Colorstay 180 Sand Beige, cera tłusta/mieszana, zużycie do wierzchu napisu REVLON, najchętniej na 150 Buff albo Clinique dla cery trądzikowej, o zużycie proszę pytać, bo możliwe, że jeszcze użyję ![]() * Soft & Natural podkład Essence, kolor Sand Beige, 1/2 * Ziaja Nuno 01, zostało 25% * Wibo Tusz Do Stylizacji Brwi, nowa wersja, brązowy, zużycie tygodniowe * Miss Sporty Ochh Blushed - róż do policzków, zużycie niecałe 10%, po terminie, ale jest ok, dorzucę * Cienie ósemki w różach, Cantare, zużycie niewielkie, dorzucę Paznokcie: * Sally Hansen Xtreme Wear - 19 Marine Scene (niebieski) lakier do paznokci ok połowa opakowania, długi pędzelek * Sally Hansen Color Quick - niebieski lakier do paznokci w pisaku - użyty dwa razy, * Safari - lakier bezbarwny, zużycie na zdjęciu, dorzucę * Lovely Crystal Strenght - Ciemnobrązowy lakier do paznokci, ubytek ok 1/5 Włosy: * Biovax serum na końcówki NOWE 2 sztuki * Farba do włosów Joanna Aromatyczne Cappuccino, 2 x nowe opakowanie * Guma do stylizacji włosów Cool Look, ok połowy, do 02.2013, ale nic się z nią jeszcze nie dzieje Zapachy: * Mgiełka Bluberry NOWA Inne: * Vitaminum PP Teva - 27 tabletek Edytowane przez iveriin Czas edycji: 2013-09-03 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień | The Body Shop | Secret | Revlon | Bielenda Professional | różności ;
Biżuteria:
Pierścionek, niebieska bransoletka oraz ostatni komplet (zdjęcia #2, #3 i #9 ) to srebro, oprócz reszty. Za pierścionek szukam czegoś extra Edytowane przez iveriin Czas edycji: 2013-08-13 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpień | The Body Shop | Secret | Revlon | Bielenda Professional | różności ;
Hej, może znajdziesz coś u mnie za maseczkę Bielendy? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
* Biovax serum na końcówki NOWE 2 sztuki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie:
* Biovax serum na końcówki NOWE 2 sztuki i maseczka bielendy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
tylko podkład revlon, ile go jest ?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Coś w moich wątkach za Hand Sanitizer, żel do brwi z wibo i serum z biovax?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moze cos za revlon?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za serum biovax?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
A wiesz, że chyba się skuszę? Prześlę Ci tylko zdjęcie Mizona, bo trudno oszacować mi zużycie w takim opakowaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś za revlon cs?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
Secret & Olay Protecting Powder Lirene Cafe Latte Wibo Tusz Do Stylizacji Brwi, Biovax serum na końcówki Farba do włosów Joanna Aromatyczne Cappuccino, 2 x nowe opakowanie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Na swatchu wygląda to tak: http://agathblog.blogspot.com/2013/0...-bb-cream.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Niestety nie : (
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za Mgiełka Bluberry NOWA i cien niebieski w pisaku?
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakie jest aktualne zużycie? może coś jeszcze by Cię zainteresowało? mogę zaproponować odlewkę żelu do mycia Effaclar, widziałam, że poszukujesz pianek, ale mam tylko to ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej , przepraszam, ze teraz odp ale jakos sie mi zapomnialao, oddasz serum biowaxa za kobo ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej czekam na odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic z tego co potrzebuję obecnie. Pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]()
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
A co konkretnie chcesz, bo z ciekawości bym Revlona przygarnęła
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
to moze coś innego znajdziesz za biowaxa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, tylko biowax mi się podoba, ale nie oddam torebki, no nic może innym razem. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się:
Elf pędzel do podkładu Soft & Natural podkład Essence Biovax serum na końcówki Trudno mi określić zużycie jeśli chodzi o takie produkty. Nie mają one denka. Ten z bell jak nowy, nie widać zużycia. A ten z Inglota widać delikatnie zużycie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.