Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-13, 13:41   #1621
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

siema z rana

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Katienko, te kilogramy które chce stracić to taki mały cel, ale nie bede do niego dążyć po trupach wiec spokojnie ale z drugiej strony wiem ze rozpisze sobie dietę i jest to możliwe. Do tej pory kilogramy szły mi wolniej, ale nie odzywialam sie tak jakbym chciała. Zdarzały sie fastfoody,słodkie i oczywiście alkohol,teraz to eliminuje. Glodzenia nie będzie-obiecuje
ja wyczytałam,że nie wolno gubić więcej niż 10% maks. 15% masy wyjściowej ciała w skali roku, inaczej kilogramy zgubione mają tendencję do wracania, robią się rozstępy, a skóra najzwyczajniej wisi. organizm musi mieć czas do przyzwyczajenia się do nowej wagi

Cytat:
Napisane przez shine_on Pokaż wiadomość

Ja wczoraj mówiłam, że w tym tygodniu się nie ważę, ale halny dotarł na pomorze na wadze 62,0
za spadek

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Hej wygląda na to że mój syn ma wadę serca ale mój znajomy kardiolog nie potwierdza i musimy iść do pediatry po skierowanie do dziecięcego.
trzymam żeby wszystko było dobrze

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość

wczoraj robiłam wieczorem "zakupy" na allegro do nowego pokoju i wypipczyłam około 400zł no ale musiałam kupić parę rzeczy, np. podkładkę na biurko żeby go od razu nie zajechać, pudełka na jakieś rzeczy typu biżuteria, kosmetyki, zeszyty; obraz na ścianę (z Wenecją ), jakieś talerze i kubki z IKEA (bo chciałam ) i jakieś inne gadżety organizacyjne na papiery i teczki dziś muszę skoczyć do banku zrobić przelewy i potem tylko czekać na kuriera

miłego dnia!
mnie czeka kolejny dzień sprzątania i układania
jejjjj zazdroszczę takich zakupów! uwielbiam takie pierdółki

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
Dziękuję za zaproszenie do klubu! Ogarnę to później, bo teraz już trochę mało czasu mi zostało

laski żegnam się będę po długim weekendzie, a szczegóły zostawiam w klubie

trzymajcie się chudziutko

Edytowane przez katiennn
Czas edycji: 2013-08-13 o 13:46
katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 14:06   #1622
kasia77177
Wtajemniczenie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42242462]Zaliczyłam 40 min hula hop i pora robić obiadek. U mnie wieje taki wiatr, że aż się kurzy dookoła [/QUOTE]
a co tam szykujesz na obiadek?
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 14:32   #1623
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ale to do pokoju, to grzechem byłoby nie kupić niektórych rzeczy
no właśnie

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
hello!
mi tez komary nie dały pospać,jeden mnie ugryzł w wewnętrzną część dłoni...masakra...nogi mam już całe pogryzione
fajnie,już nie mogę się doczekać jak nam pokażesz swój piękny pokoik
komary są mega upierdliwe
zdjęcia na pewno wrzucę do klubu, jak tylko wszystko dopnę na ostatni guzik

Cytat:
Napisane przez nonessential Pokaż wiadomość
aż nabrałam ochoty na simsy
haha

Cytat:

Ścięęęęęęęęęęłam długość miałam taką, że jak wzięłam włosy na boki, to mi sięgały pod biust. Zawsze o takiej długości marzyłam, ale nie zmieniła ona mojego życia miałam ich dość, przeszkadzały mi, do tego były beznadziejnie pocieniowane i zniszczone. Teraz mam ścięte na prosto, za ramiona na Kasię Tusk bardzo mi się podoba, wyglądam młodziej i takie konkretniejsze te włosy, tamte były nijakie i fryzjerka bardzo fajna, a to się rzadko zdarza może 3 albo 4 raz w życiu wyszłam od fryzjera zadowolona, bez chęci schowania się gdziekolwiek także jutro farbuję już sama i będzie git
chętnie zobaczyłabym Twoją fryzurkę nową
ważne, że jesteś z niej zadowolona!

Cytat:
kupiłam sobie na allegro stanik sportowy biały bo ten co teraz mam to taka szmatka troche nie do pokazania światu ([COLOR=Wheat]z pushupem żebym jak decha nie wyglądała kiedy bede chciała w nim pobiegać bez bluzy
ja planuję kupić sobie drugi, bo nie nadążam z praniem tego jednego

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42242462]Zaliczyłam 40 min hula hop i pora robić obiadek. U mnie wieje taki wiatr, że aż się kurzy dookoła [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
jejjjj zazdroszczę takich zakupów! uwielbiam takie pierdółki
pierdółki, pierdółki, a ile potem kasy na to leci haha

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

idę szykować canneloni na obiadek
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 14:59   #1624
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Też mi sie wydaje, że to nie od tego, no ale jakoś na razie nie piję. Idę do alergologa pod koniec sierpnia to sie dowiem na co jestem uczulona, to może wrócę to picia ziółek.

Belissa to największe dziadostwo jakie łykałam.. Miałam czerwone plamy na twarzy i skóra mi złaziła. A na włosy to nie pomogło (z resztą to nawet nie miało szansy pomóc bo jak tylko zaczęły mi się dziać takie rzeczy z twarzą to odstawiłam)
Skrzypovite też łykałam, ale nie zauważyłam żadnych efektów. Nie wiem może za krótko łykałam. Ale wydaje mi się że po dwóch miesiącach to już coś powinno zacząć pomagać a tu

Myślałam własnie o zakupie takiego stanika, ale na myśleniu się skończyło.
ja czerwień na twarzy mam non stop więc czy u mnie belissa powodowała nie wiem..
postanowiłam wypróbować skrzypovite bo na internecie ma lepsze opinie.. na allegro opakowanie 42 kapsułek to 15 zł z przesyłką więc mały wydatek zobaczymy..

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
ja boję się w lesie, bo są zboki potwierdzone, nie to, ze sobie wymyślam
Turbo jest lżejsze od killera, bo są rundy gdzie można troszkę odpocząć dłużej ale jak się wykonuje poprawnie ćwiczenia to i tak można się nieźle zmachać

okeeee ja musze się rozglądnąć za jakąś podkową
a ja go nie zaczynałam sądząc że jest gorszy od killera

Cytat:
ja wyczytałam,że nie wolno gubić więcej niż 10% maks. 15% masy wyjściowej ciała w skali roku, inaczej kilogramy zgubione mają tendencję do wracania, robią się rozstępy, a skóra najzwyczajniej wisi. organizm musi mieć czas do przyzwyczajenia się do nowej wagi
laski żegnam się będę po długim weekendzie, a szczegóły zostawiam w klubie
trzymajcie się chudziutko
czyli ja w ciągu roku moge zgubić ok 7 kg jeszcze nie wszystko stracone do końca roku daleko

Cytat:
idę szykować canneloni na obiadek
pysznie brzmi canneloni ze szpinakiem mam przepis choć jeszcze nigdy nie robiłam

melduje turbo w sumie to 90% ale jak na pierwszy raz nie jest źle moja kondycja leży i sra pod siebie
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 15:22   #1625
agulaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
ale się wczoraj wkurzyłam z tym lekarzem,pojechałam na darmo do Lublina,straciłam 50 zł i czas na odpoczynek. Okazało się dr nie zajmuje sie kolanami...a jak mam dzwoniła to później jeszcze dla potwierdzenia pytała czy zajmuje się kolanami i powiedzieli,że tak...masakra. Ogólnie dr zajmuje się starszymi babkami,biodra,kolana...N a wstępie zapytał mnie ile mam lat i czy miałam artroskopię...
wczoraj nie zgrzeszyłam niczym słodkim,dziś też mam zamiar się trzymać
za trzymanie się z dala od słodyczy
tyle czasu zmarnowałaś i do tego pieniędzy... idiota

Cytat:
zrobiłam Turbo + 70 przysiadów (reszta za jakis czas, bo juz nie moge wiecej)

idę prysznic wziac i zrobic omleta

Cytat:
zrobiłam wczoraj te 110 przysiadów ale dziś muszę ogarnąć du.pkę choćby nie wiem co i zrobić jakieś konkretne ćwiczenia z Jillian nie mogę sobie takich długich przerw robić

wczoraj robiłam wieczorem "zakupy" na allegro do nowego pokoju i wypipczyłam około 400zł no ale musiałam kupić parę rzeczy, np. podkładkę na biurko żeby go od razu nie zajechać, pudełka na jakieś rzeczy typu biżuteria, kosmetyki, zeszyty; obraz na ścianę (z Wenecją ), jakieś talerze i kubki z IKEA (bo chciałam ) i jakieś inne gadżety organizacyjne na papiery i teczki dziś muszę skoczyć do banku zrobić przelewy i potem tylko czekać na kuriera
lubię takie pierdółki i móc samemu urządzać swój pokój, o tak konieczi się pochwal efektem
za przysiady

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Melduje, że kolejny dzień dietki udany, chociaż dopiero 17 zaliczyłam 45 minut skakania i 60 minut na rowerku

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42239855]Zrobiłabym turbo lub killera, ale nie wiem czy babci mieszkającej piętro niżej sufit się nie urywa

[/QUOTE]

Cytat:
Ścięęęęęęęęęęłam długość miałam taką, że jak wzięłam włosy na boki, to mi sięgały pod biust. Zawsze o takiej długości marzyłam, ale nie zmieniła ona mojego życia miałam ich dość, przeszkadzały mi, do tego były beznadziejnie pocieniowane i zniszczone. Teraz mam ścięte na prosto, za ramiona na Kasię Tusk bardzo mi się podoba, wyglądam młodziej i takie konkretniejsze te włosy, tamte były nijakie i fryzjerka bardzo fajna, a to się rzadko zdarza może 3 albo 4 raz w życiu wyszłam od fryzjera zadowolona, bez chęci schowania się gdziekolwiek także jutro farbuję już sama i będzie git

ja mam fobię przed fryjerami, może z raz byłam zadowolona, jak faktycznie ścięła 3 cm, a nie 10 to fajnie, że dobrze się czuujesz

Hej tak poza tym
Wróciłam z malin, zjadłam właśnie obiad i trochę poleżę, bo znowu na nogach cały czas. Potem poćwiczę, jak jedzenie się ułoży
Wczoraj, jak byłam w barze walczyłam, żeby nie wziąć sobie jakiegoś hamburgera czy zapiekanki, a po powrocie kanapeczek, żeby sobie narobić, ale dałam radę
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 15:38   #1626
atram00100
Rozeznanie

Anulciak spokojnie, na razie jeszcze nic na 100% nie wiadomo, nie ma co się martwić na zapas

Choco, agulaaaa za silną wolę !!

Yea i jak karniaki zrobione ??

dzovana, Sikorka, traxx,nonesential klask i: za ćwiczenia, ale mnie tym motywujecie ajjj !!!

blaszok ja na tym moim wyjeździe mam w planach zahaczyć o ikee . Pewnie nie obkupię się tak jak Ty , ale i tak się cieszę

agulaaaa u mnie nic nie było widać, za to przyśniły mi się te spadające gwiazdy

shine najważniejsze, żeby włosy były zdrowe i fajnie się układały, bo co z tego, że są do kolan jak suche siano z rozdwojonymi końcówkami

nonesential belissa na mnie też nie działała, skrzypovitę brał mój brat jak mu włosy zaczęły lecieć, chwalił sobie. Ja wolę skrzypokrzywę, dorzucam jeszcze herbatę zieloną grejpfrutową do dzbanka i jest git
Zrobiłaś prawie całe turbo i narzekasz na brak kondycji ?? W takim razie ja mam ją chyba na minusie

blaszok cannelloni powiadasz . Nigdy nie jadłam, z czym masz?

melduję 30 min rowerka, 15 min hula, przymierzam się do mel b, ale coś słabo idzie

Idę malować pazurki, wczoraj kupiłam 2 nowe lakiery w biedrze z eveline

Edytowane przez atram00100
Czas edycji: 2013-08-13 o 15:40
atram00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 15:48   #1627
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:

melduje turbo w sumie to 90% ale jak na pierwszy raz nie jest źle moja kondycja leży i sra pod siebie

Cytat:
Napisane przez atram00100 Pokaż wiadomość
melduję 30 min rowerka, 15 min hula, przymierzam się do mel b, ale coś słabo idzie

Pogoda się zyebała, ale nawet i lepiej, bo mam dość upałów, tego słońca..
Kurdę, brzuch dalej nie chce powrócić do stanu normalnego, wywaliło mi po jednym dniu, gdzie nażarłam się węgli i kurde dziś nie jest lepiej jeszcze co jakiś czas śmigam do kibelka.. chyba też na serio się @ zbliża bo cycki mnie zaczynają pobolewać
Jutro chyba zrobię jakieś oczyszczenie, przynajmniej spróbuję
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 16:11   #1628
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
ja mam fobię przed fryjerami, może z raz byłam zadowolona, jak faktycznie ścięła 3 cm, a nie 10 to fajnie, że dobrze się czuujesz
Ja też mam fobię, dlatego nie byłam ponad rok raz tylko w życiu miałam super fryzjerkę, ale gdzieś sobie uciekła... ale ta dzisiejsza była spoko, może trauma zostanie pokonana

Cytat:
shine najważniejsze, żeby włosy były zdrowe i fajnie się układały, bo co z tego, że są do kolan jak suche siano z rozdwojonymi końcówkami
Otóż to... moje końcówki były rozdziesiętnione, a nie rozdwojone

Cytat:
Pogoda się zyebała, ale nawet i lepiej, bo mam dość upałów, tego słońca..
Nie lepiej, nie lepiej! ja mam urlop i nie wiem co ze sobą zrobić w taką pogodę najlepiej to siedzieć i żreć

Zjadłam przed chwilą makaron z pesto i rukolą, kochaaaaaaaaaam jak nie jadłyście nigdy, to polecam, czerwone pesto z lidla, wymieszać w garnku z ugotowanym makaronem, walnąć na talerz, na to garść świeżej rucoli brzmi tak sobie, ale ten smak najszybszy obiad

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

No i tego pesto na jedną porcję, to płaską łyżkę, więcej nie trzeba
shine_on jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 17:05   #1629
magda_lena40
Zakorzenienie

Dzień dobry

Na początek dla każdej z osobna za ćwiczenia

Byłam dzisiaj na zakupach, szukałam stroju nowego, żeby się jakoś prezentować nad morzem i w Czarnogórze, ale teraz to szybciej buty zimowe kupię A w sklepie sportowym albo za duże, albo za małe, albo brzydkie
Kupiłam za to bluzkę w Reserved, sandałki (przy okazji zakładając kartę w CCC, przez co zamiast 30% rabatu dostałam 50% ) i taką opaskę uniwersalną, która może być kominiarką na nartach, osłonką na szyję albo opaską no

ś: omlet twarogowo-kokosowo-lniany z kremowym serkiem i owocami (jeżynami, borówkami i 1/2 banana karmelizowanego na miodzie, maśle i soku z cytryny)
IIś: kilka żurawinek i migdałów, Corny orzechowy
o: makaron pełnz z sosem z cukinii, suszonych pomidorów i jogurtu nat
p: za chwilę zgrzeszę lodami, ale wieczorem to spalę

Później lecę na fitness i siatkówkę

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 17:20   #1630
dzovana
Zakorzenienie

A ja wieczorem idę na piwo z dziewczynami
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 18:12   #1631
ChocoMonster
Zakorzenienie

ja zaraz na rowerek, a przed tym machnę sobie jeszcze jajecznicę z pomidorem i szynką zindyka a co
Stary 2013-08-13, 18:19   #1632
anns_
Zakorzenienie

Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Madzia, gdzie jedziesz do Czarnogory? Ja tam byłam rok temu
Katienko, w sumie sie nie zgadzam z ta teoria. Ja straciłam w niecały rok 11kg w sumie głownie dzięki małej zmianie nawyków no i przede wszystkim dzięki ruszeniu tylka. W międzyczasie gdybym za szybko traciła to juz bym miała efekt jojo nie raz bo po prostu niestety miałam gorsze miesiące a teraz chce przez 3miesiace sie trzymać bardzo zdrowej diety to na pewno mi to nie zaszkodzi;p
Anulciak, wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki.

Jestem na telefonie wiec dzis Wam nie odpisze za bardzo jeszcze dzis rowerek i wieczorem sie zamelduje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 19:01   #1633
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
pysznie brzmi canneloni ze szpinakiem mam przepis choć jeszcze nigdy nie robiłam

brzmi i smakuje pysznie

za turbo!

Cytat:
lubię takie pierdółki i móc samemu urządzać swój pokój, o tak konieczi się pochwal efektem
za przysiady
pochwalę się

Cytat:
blaszok ja na tym moim wyjeździe mam w planach zahaczyć o ikee . Pewnie nie obkupię się tak jak Ty , ale i tak się cieszę

blaszok cannelloni powiadasz . Nigdy nie jadłam, z czym masz?

ode mnie "najbliżej" do stacjonarnego sklepu IKEA jest ponad 30km, więc zamawiam tylko przez Internet ale byłam raz albo dwa i jest tam geniaaaalnie

canneloni z mięsem mielonym i beszamelem

za ćwiczonka
Stary 2013-08-13, 19:25   #1634
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
zdjęcia na pewno wrzucę do klubu, jak tylko wszystko dopnę na ostatni guzik
Czekam, czekam.

Cytat:
pierdółki, pierdółki, a ile potem kasy na to leci haha
Takie pierdółki są zawsze najdroższe. Już się wydaje że pomieszczenie skończone tylko kilka drobiazgów potrzeba i tak leci tu dyszka tam dwie i nagle znika więcej kasy niż na te duże drogie rzeczy.

Cytat:
ja czerwień na twarzy mam non stop więc czy u mnie belissa powodowała nie wiem..
postanowiłam wypróbować skrzypovite bo na internecie ma lepsze opinie.. na allegro opakowanie 42 kapsułek to 15 zł z przesyłką więc mały wydatek zobaczymy..
Gdyby na ciebie podziałało tak samo jak na mnie to byś zauważyła. Bo to się całe łuszczyło, bolało, było strasznie przesuszone (a ja mam cere tłustą więc w ogóle co jest)

Cytat:

Cytat:
Otóż to... moje końcówki były rozdziesiętnione, a nie rozdwojone
Nigdy mi się końsówki nie rozdwajały. Niestety mam na głowie 10 włosów na krzyż. (No przesadzam, ale strasznie malutko ich mam i są strasznie cienkie )

Cytat:
ode mnie "najbliżej" do stacjonarnego sklepu IKEA jest ponad 30km, więc zamawiam tylko przez Internet ale byłam raz albo dwa i jest tam geniaaaalnie
Ode mnie do Ikei też jest dość daleko (bo jest dokładnie na drugim skraju miasta). Ale to nawet nie byłaby taka przeszkoda. Tylko mój tata uznał że ten sklep jest beznadziejny i jakby on sobie chciał pokoje pooglądać to by pojechał do kogoś do domu i że przecież rzeczy powinny być jakos normalnie poukładane, a nie że trzeba łazić niewiadomo gdzie iszukać. I w sumie trochę ma racji ja też się nie odnajduję w ikei.

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 19:37   #1635
agulaaaa
Zakorzenienie

hej haj heloooł
melduję na dziś :
30 min hh i niespodziewanie kolega napisal, czy idę na rower to ja, że pewnie
1 h 33 minuty - 25 km 892 m rower
jestem właśnie po kolacji
Stary 2013-08-13, 19:39   #1636
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
hej haj heloooł
melduję na dziś :

Stary 2013-08-13, 19:40   #1637
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
Nigdy mi się końsówki nie rozdwajały. Niestety mam na głowie 10 włosów na krzyż. (No przesadzam, ale strasznie malutko ich mam i są strasznie cienkie )
Ja farbuję na blond i prostuję co 2-3dni więc nie ma opcji, żeby się nie rozdwajały...

Cytat:
Ode mnie do Ikei też jest dość daleko (bo jest dokładnie na drugim skraju miasta). Ale to nawet nie byłaby taka przeszkoda. Tylko mój tata uznał że ten sklep jest beznadziejny i jakby on sobie chciał pokoje pooglądać to by pojechał do kogoś do domu i że przecież rzeczy powinny być jakos normalnie poukładane, a nie że trzeba łazić niewiadomo gdzie iszukać. I w sumie trochę ma racji ja też się nie odnajduję w ikei.
Eeeeeeeeee chyba Twój tata się źle nastawił i mało był w Ikei "pokoje" to jest przecież tylko ekspozycja, a tak to wszystko jest tematycznie poukładane to wcale nie jest tak, że trzeba szukać po ekspozycjach jak szukasz np. kanapy, to masz dział z kanapami, gdzie stoi jedna obok drugiej i wybierasz i tak jest ze wszystkim ale ja kocham Ikeę, całe mieszkanie mam umeblowane w Ikei
Stary 2013-08-13, 19:42   #1638
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
dzovana, Sikorka, traxx,nonesential klask i: za ćwiczenia, ale mnie tym motywujecie ajjj !!!

nonesential belissa na mnie też nie działała, skrzypovitę brał mój brat jak mu włosy zaczęły lecieć, chwalił sobie. Ja wolę skrzypokrzywę, dorzucam jeszcze herbatę zieloną grejpfrutową do dzbanka i jest git
Zrobiłaś prawie całe turbo i narzekasz na brak kondycji ?? W takim razie ja mam ją chyba na minusie
zielona grejpfrutowa właśnie popijam fajnie że tak zbierasz motywacje a ze skrzypovitą zobacze co wyjdzie.. zawsze warto spróbować

Cytat:
Zjadłam przed chwilą makaron z pesto i rukolą, kochaaaaaaaaaam jak nie jadłyście nigdy, to polecam, czerwone pesto z lidla, wymieszać w garnku z ugotowanym makaronem, walnąć na talerz, na to garść świeżej rucoli brzmi tak sobie, ale ten smak najszybszy obiad
muszę spróbować

Cytat:
canneloni z mięsem mielonym i beszamelem
ja bede miała jutro cannelloni właśnie z mielonym lub z szpinakiem zainspirowałaś mnie

mama podstawiła mi pod nos 3 ptasie mleczka głupia myślałam że razem bedą miały mało kcal w porównaniu do całego pudełka więc pochłonęłam a przed chwilą na opakowaniu przeczytałam że 2 kosteczki mają aż 170 kcal gó.wno
Stary 2013-08-13, 19:45   #1639
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
Ja farbuję na blond i prostuję co 2-3dni więc nie ma opcji, żeby się nie rozdwajały...
No chyba, że tak. Ja w sumie niczym nie męczę moich włosów. Kiedyś miałam czas, że codziennie prostowałam grzywkę. Nie zauważyłam po niej, żeby była w jakimś złym stanie, no ale wiadomo, grzywkę to się często podcina i jest natłuszczona (od czoła i ciągłego tykania rękami), więc mniej się niszczy od takich rzeczy.

Cytat:
Eeeeeeeeee chyba Twój tata się źle nastawił i mało był w Ikei "pokoje" to jest przecież tylko ekspozycja, a tak to wszystko jest tematycznie poukładane to wcale nie jest tak, że trzeba szukać po ekspozycjach jak szukasz np. kanapy, to masz dział z kanapami, gdzie stoi jedna obok drugiej i wybierasz i tak jest ze wszystkim ale ja kocham Ikeę, całe mieszkanie mam umeblowane w Ikei
To my takich działów nie znaleźliśmy

Stary 2013-08-13, 19:46   #1640
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
w podstawówce i początku gimnazjum miałam szał na prostowanie i na siłe chciałam mieć proste mimo że moje są conajmniej falowane i żadna prostownica ich nie utrzyma prostych bo po 20 minutach się końce skręcają prostowałam dzień w dzień bo z natury mam włosy przetłuszczające się więc często myłam po roku miałam o ponad połowe włosów mniej (nadal mam) i nasilił mi sie łojotok skóry głowy. Dodatkowo do dziś nie mogę ich ustabilizować i uzdrowić mimo że nie prostuje od ponad 2 lat w ogóle
Stary 2013-08-13, 19:46   #1641
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
a przed chwilą na opakowaniu przeczytałam że 2 kosteczki mają aż 170 kcal gó.wno
Co Ty mówisz w życiu bym nie powiedziała
U mnie beznadzieja, dieta kwiczy, ćwiczyć mi się nie chce, zeżarłam paczkę ciastek trochę pospałam i cały dzień przesiedziałam w domu...
Stary 2013-08-13, 19:58   #1642
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
w podstawówce i początku gimnazjum miałam szał na prostowanie i na siłe chciałam mieć proste mimo że moje są conajmniej falowane i żadna prostownica ich nie utrzyma prostych bo po 20 minutach się końce skręcają prostowałam dzień w dzień bo z natury mam włosy przetłuszczające się więc często myłam po roku miałam o ponad połowe włosów mniej (nadal mam) i nasilił mi sie łojotok skóry głowy. Dodatkowo do dziś nie mogę ich ustabilizować i uzdrowić mimo że nie prostuje od ponad 2 lat w ogóle
Oj biedna. Dlatego ja unikam wszlekich, prostownic, lokówek itd. Niestety włosy i tak lecą garściami.

Cytat:
U mnie beznadzieja, dieta kwiczy, ćwiczyć mi się nie chce, zeżarłam paczkę ciastek trochę pospałam i cały dzień przesiedziałam w domu...
Ja też się obijam dziś. Może nie jadłam dziś słodyczy ale i tak mogło być lepiej dietkowo. Jestem cały czas niewyspana i nic mi się nie chce.

Cytat:
mama podstawiła mi pod nos 3 ptasie mleczka głupia myślałam że razem bedą miały mało kcal w porównaniu do całego pudełka więc pochłonęłam a przed chwilą na opakowaniu przeczytałam że 2 kosteczki mają aż 170 kcal gó.wno
łoooo Nie wiedziałam, że to ma aż tyle kalorii. Masakra jakaś.

Stary 2013-08-13, 19:59   #1643
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Czekam, czekam.

Takie pierdółki są zawsze najdroższe. Już się wydaje że pomieszczenie skończone tylko kilka drobiazgów potrzeba i tak leci tu dyszka tam dwie i nagle znika więcej kasy niż na te duże drogie rzeczy.

haha, no dokładnie tak jest ale i tak najbardziej bawi mnie to, że dywan kosztował praktycznie tyle samo, co kanapa

myślę, że może po prostu nie mieliście czasu i siły żeby zwiedzić ikeę, bo sklep jest ogromny i dlatego nie zobaczyliście wszystkiego

Cytat:
hej haj heloooł
melduję na dziś :
ale szalejesz z rowerem

Cytat:
ale ja kocham Ikeę, całe mieszkanie mam umeblowane w Ikei
ja kiedyś będę miała wszystko z Ikei hhahah

Cytat:

ja bede miała jutro cannelloni właśnie z mielonym lub z szpinakiem zainspirowałaś mnie

uu, cieszę się i smacznego!

w życiu bym nie powiedziała, że to tyle kalorii ma! smakołyk w ogóle nie warty takiej kaloryczności

Cytat:
to możemy sobie podać ręce teraz prostuję ew. grzywkę szkoda mi włosów
Stary 2013-08-13, 20:01   #1644
agulaaaa
Zakorzenienie

Ewa, bo ja kocham jazdę na rowerze
też mam tak z prostownicą, za 20 min busz się robi, dlatego nie prostuję, co najwyżej trochę przy czole, żeby jako tako wyglądać
Stary 2013-08-13, 20:07   #1645
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
To my takich działów nie znaleźliśmy
To dawno byliście pewnie?

Cytat:
Wiesz co, w zeszłym roku dbałam mega, nie prostowałam pół roku, olejowałam, maskowałam, srutki tutki, a efekt był taki, że włosy wyglądały jak kupa więc stwierdziłam, że to nie ma sensu. Nie zależy mi na tym, żeby włosy były jako taki zdrowe, tylko żeby ładnie wyglądały. Już sobie na tyle dobrałam kosmetyki, że włosy wyglądają spoko (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...age-serum.html to serum czyni dosłownie cuda) W kręconych się w ogóle źle czuję. Myślę że Twoje problemy to nie jest kwestia prostowania, to raczej wygląda, że ze skórą głowy coś, albo jakieś hormonalne problemy...
Stary 2013-08-13, 20:08   #1646
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
myślę, że może po prostu nie mieliście czasu i siły żeby zwiedzić ikeę, bo sklep jest ogromny i dlatego nie zobaczyliście wszystkiego
Mój tata tam wszedł przeszedł kilkanaście metrów stwierdził że co to za dziadostwo i zaczął szukać wyjścia.
Drugim razem jak byliśmy to już było trochę lepiej, ale dalejnie ogarniam tego sklepu.

Shine_on byliśmy jakoś w lutym, marcu nie wiem dokładnie.

Edytowane przez Elsay
Czas edycji: 2013-08-13 o 20:11
Stary 2013-08-13, 20:18   #1647
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Ewa, bo ja kocham jazdę na rowerze
też mam tak z prostownicą, za 20 min busz się robi, dlatego nie prostuję, co najwyżej trochę przy czole, żeby jako tako wyglądać
no to super tylko co Ty zrobisz w zimę?

Cytat:
Mój tata tam wszedł przeszedł kilkanaście metrów stwierdził że co to za dziadostwo i zaczął szukać wyjścia.
Drugim razem jak byliśmy to już było trochę lepiej, ale dalejnie ogarniam tego sklepu.
hahha nieźle
Stary 2013-08-13, 20:19   #1648
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no to super tylko co Ty zrobisz w zimę?
jesień, zima to moje ulubione pory do biegania
Stary 2013-08-13, 20:24   #1649
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
to możemy sobie podać ręce teraz prostuję ew. grzywkę szkoda mi włosów
też czasem grzywe przeprostuje

Cytat:
Wiesz co, w zeszłym roku dbałam mega, nie prostowałam pół roku, olejowałam, maskowałam, srutki tutki, a efekt był taki, że włosy wyglądały jak kupa więc stwierdziłam, że to nie ma sensu. Nie zależy mi na tym, żeby włosy były jako taki zdrowe, tylko żeby ładnie wyglądały. Już sobie na tyle dobrałam kosmetyki, że włosy wyglądają spoko (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...age-serum.html to serum czyni dosłownie cuda) W kręconych się w ogóle źle czuję. Myślę że Twoje problemy to nie jest kwestia prostowania, to raczej wygląda, że ze skórą głowy coś, albo jakieś hormonalne problemy...
mam włosy cieniutkie i pod wpływem temperatury prostownicy czy suszarki oklapują końcówki mi się zawijają więc na dole mam siano a przy skórze raz dwa sie przetłuszczają gdy prostowałam nie umiałam o nie dbać.. nie nawilżałam, nie używałam odżywek nie miałam kompletnie wiedzy na temat dbania o włosy.. były suche bo prostowałam, prostowałam żeby jakoś wyglądały i tak w kółko aż zaczęły mi wypadać garściami z wykończenia powiedziałam sobie że nigdy więcej

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
jesień, zima to moje ulubione pory do biegania
biegać w zime
Stary 2013-08-13, 20:26   #1650
f _ c k yea
Rozeznanie

Cytat:
Wczoraj, jak byłam w barze walczyłam, żeby nie wziąć sobie jakiegoś hamburgera czy zapiekanki, a po powrocie kanapeczek, żeby sobie narobić, ale dałam radę
za silną wolę

Cytat:

widziałam że to Twoja sprawka
to pewnie przez ten obiecany trójkąt

Cytat:
Yea i jak karniaki zrobione ??

Idę malować pazurki, wczoraj kupiłam 2 nowe lakiery w biedrze z eveline
za ćwiczenia.
Dobrze, że przypomniałaś, już się kładę

Cytat:

ja 200km i przez to nigdy nie byłam w Ikei

Cytat:
Co Ty mówisz w życiu bym nie powiedziała
co to za lenistwo? a masz za ciacha

Witam po pracy
skończyłam 3 godziny wcześniej niż miałam dziś, jakieś błędy w grafiku, ale nie narzekam
zjadłam własnie jajecznicę z pomidorem, czekam aż się troszkę ułoży i daję czadu z brzuszkami

f _ c k yea jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości