|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
siema z rana
Cytat:
Cytat:
za spadekCytat:
żeby wszystko było dobrze Cytat:
Cytat:
laski żegnam się będę po długim weekendzie, a szczegóły zostawiam w klubie ![]() trzymajcie się chudziutko
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-13 o 13:46 |
|||||
|
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42242462]Zaliczyłam 40 min hula hop i pora robić obiadek. U mnie wieje taki wiatr, że aż się kurzy dookoła
[/QUOTE] a co tam szykujesz na obiadek?
|
|
|
|
#1623 | |||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ![]() Cytat:
![]() zdjęcia na pewno wrzucę do klubu, jak tylko wszystko dopnę na ostatni guzik ![]() haha ![]() Cytat:
ważne, że jesteś z niej zadowolona! ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42242462]Zaliczyłam 40 min hula hop i pora robić obiadek. U mnie wieje taki wiatr, że aż się kurzy dookoła [/QUOTE] ![]() pierdółki, pierdółki, a ile potem kasy na to leci haha ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- idę szykować canneloni na obiadek |
|||
|
|
|
#1624 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
postanowiłam wypróbować skrzypovite bo na internecie ma lepsze opinie.. na allegro opakowanie 42 kapsułek to 15 zł z przesyłką więc mały wydatek Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze nie wszystko stracone do końca roku daleko ![]() pysznie brzmi ![]() melduje turbo moja kondycja leży i sra pod siebie
|
|||
|
|
|
#1625 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
za trzymanie się z dala od słodyczy![]() tyle czasu zmarnowałaś i do tego pieniędzy... idiota Cytat:
![]() Cytat:
konieczi się pochwal efektem![]() za przysiady ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42239855]Zrobiłabym turbo lub killera, ale nie wiem czy babci mieszkającej piętro niżej sufit się nie urywa ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
ja mam fobię przed fryjerami, może z raz byłam zadowolona, jak faktycznie ścięła 3 cm, a nie 10 to fajnie, że dobrze się czuujesz![]() Hej tak poza tym Wróciłam z malin, zjadłam właśnie obiad i trochę poleżę, bo znowu na nogach cały czas. Potem poćwiczę, jak jedzenie się ułoży ![]() Wczoraj, jak byłam w barze walczyłam, żeby nie wziąć sobie jakiegoś hamburgera czy zapiekanki, a po powrocie kanapeczek, żeby sobie narobić, ale dałam radę |
|||||
|
|
|
#1626 |
|
Rozeznanie
|
Anulciak spokojnie, na razie jeszcze nic na 100% nie wiadomo, nie ma co się martwić na zapas
Choco, agulaaaa za silną wolę !!Yea i jak karniaki zrobione ?? ![]() dzovana, Sikorka, traxx,nonesential ![]() ![]() klask i: za ćwiczenia, ale mnie tym motywujecie ajjj !!! ![]() blaszok ja na tym moim wyjeździe mam w planach zahaczyć o ikee , ale i tak się cieszę agulaaaa u mnie nic nie było widać, za to przyśniły mi się te spadające gwiazdy shine najważniejsze, żeby włosy były zdrowe i fajnie się układały, bo co z tego, że są do kolan jak suche siano z rozdwojonymi końcówkami ![]() nonesential belissa na mnie też nie działała, skrzypovitę brał mój brat jak mu włosy zaczęły lecieć, chwalił sobie. Ja wolę skrzypokrzywę, dorzucam jeszcze herbatę zieloną grejpfrutową do dzbanka i jest git Zrobiłaś prawie całe turbo i narzekasz na brak kondycji ?? W takim razie ja mam ją chyba na minusie ![]() blaszok cannelloni powiadasz . Nigdy nie jadłam, z czym masz? ![]() melduję 30 min rowerka, 15 min hula, przymierzam się do mel b, ale coś słabo idzie Idę malować pazurki, wczoraj kupiłam 2 nowe lakiery w biedrze z eveline
Edytowane przez atram00100 Czas edycji: 2013-08-13 o 15:40 |
|
|
|
#1627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pogoda się zyebała, ale nawet i lepiej, bo mam dość upałów, tego słońca.. Kurdę, brzuch dalej nie chce powrócić do stanu normalnego, wywaliło mi po jednym dniu, gdzie nażarłam się węgli i kurde dziś nie jest lepiej jeszcze co jakiś czas śmigam do kibelka.. chyba też na serio się @ zbliża bo cycki mnie zaczynają pobolewać![]() Jutro chyba zrobię jakieś oczyszczenie, przynajmniej spróbuję |
||
|
|
|
#1628 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
raz tylko w życiu miałam super fryzjerkę, ale gdzieś sobie uciekła... ale ta dzisiejsza była spoko, może trauma zostanie pokonana Cytat:
Cytat:
![]() Zjadłam przed chwilą makaron z pesto i rukolą, kochaaaaaaaaaam brzmi tak sobie, ale ten smak najszybszy obiad ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- No i tego pesto na jedną porcję, to płaską łyżkę, więcej nie trzeba
|
|||
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Na początek dla każdej z osobna za ćwiczenia ![]() Byłam dzisiaj na zakupach, szukałam stroju nowego, żeby się jakoś prezentować nad morzem i w Czarnogórze, ale teraz to szybciej buty zimowe kupię A w sklepie sportowym albo za duże, albo za małe, albo brzydkie ![]() Kupiłam za to bluzkę w Reserved, sandałki (przy okazji zakładając kartę w CCC, przez co zamiast 30% rabatu dostałam 50% ) i taką opaskę uniwersalną, która może być kominiarką na nartach, osłonką na szyję albo opaską no ![]() ś: omlet twarogowo-kokosowo-lniany z kremowym serkiem i owocami (jeżynami, borówkami i 1/2 banana karmelizowanego na miodzie, maśle i soku z cytryny) IIś: kilka żurawinek i migdałów, Corny orzechowy o: makaron pełnz z sosem z cukinii, suszonych pomidorów i jogurtu nat p: za chwilę zgrzeszę lodami, ale wieczorem to spalę ![]() Później lecę na fitness i siatkówkę
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wieczorem idę na piwo z dziewczynami
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz na rowerek, a przed tym machnę sobie jeszcze jajecznicę z pomidorem i szynką zindyka
a co
|
|
#1632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Madzia, gdzie jedziesz do Czarnogory? Ja tam byłam rok temu
![]() Katienko, w sumie sie nie zgadzam z ta teoria. Ja straciłam w niecały rok 11kg w sumie głownie dzięki małej zmianie nawyków no i przede wszystkim dzięki ruszeniu tylka. W międzyczasie gdybym za szybko traciła to juz bym miała efekt jojo nie raz bo po prostu niestety miałam gorsze miesiące a teraz chce przez 3miesiace sie trzymać bardzo zdrowej diety to na pewno mi to nie zaszkodzi;pAnulciak, wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki. Jestem na telefonie wiec dzis Wam nie odpisze za bardzo jeszcze dzis rowerek i wieczorem sie zamelduje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za turbo! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale byłam raz albo dwa i jest tam geniaaaalnie ![]() canneloni z mięsem mielonym i beszamelem ![]() za ćwiczonka
|
|||
|
|
|
#1634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie pierdółki są zawsze najdroższe. Już się wydaje że pomieszczenie skończone tylko kilka drobiazgów potrzeba i tak leci tu dyszka tam dwie i nagle znika więcej kasy niż na te duże drogie rzeczy. ![]() Cytat:
)Cytat:
![]() Nigdy mi się końsówki nie rozdwajały. Niestety mam na głowie 10 włosów na krzyż. (No przesadzam, ale strasznie malutko ich mam i są strasznie cienkie )Cytat:
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
hej haj heloooł
![]() melduję na dziś : 30 min hh i niespodziewanie kolega napisal, czy idę na rower to ja, że pewnie ![]() 1 h 33 minuty - 25 km 892 m rower ![]() jestem właśnie po kolacji
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1637 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
chyba Twój tata się źle nastawił i mało był w Ikei "pokoje" to jest przecież tylko ekspozycja, a tak to wszystko jest tematycznie poukładane to wcale nie jest tak, że trzeba szukać po ekspozycjach ale ja kocham Ikeę, całe mieszkanie mam umeblowane w Ikei
|
||
|
|
|
#1638 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bede miała jutro cannelloni właśnie z mielonym lub z szpinakiem zainspirowałaś mnie ![]() mama podstawiła mi pod nos 3 ptasie mleczka
|
||
|
|
|
#1639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prostowałam dzień w dzień bo z natury mam włosy przetłuszczające się więc często myłam po roku miałam o ponad połowe włosów mniej (nadal mam) i nasilił mi sie łojotok skóry głowy. Dodatkowo do dziś nie mogę ich ustabilizować i uzdrowić ![]() |
|
|
|
|
#1641 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiedziałam, że to ma aż tyle kalorii. Masakra jakaś.
|
|
#1643 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha, no dokładnie tak jest ale i tak najbardziej bawi mnie to, że dywan kosztował praktycznie tyle samo, co kanapa ![]() myślę, że może po prostu nie mieliście czasu i siły żeby zwiedzić ikeę, bo sklep jest ogromny i dlatego nie zobaczyliście wszystkiego ![]() Cytat:
![]() ![]() ja kiedyś będę miała wszystko z Ikei hhahah Cytat:
i smacznego! ![]() w życiu bym nie powiedziała, że to tyle kalorii ma! smakołyk w ogóle nie warty takiej kaloryczności ![]() Cytat:
teraz prostuję ew. grzywkę szkoda mi włosów |
||||
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, bo ja kocham jazdę na rowerze
też mam tak z prostownicą, za 20 min busz się robi, dlatego nie prostuję, co najwyżej trochę przy czole, żeby jako tako wyglądać
|
|
|
|
#1645 | |
|
Rozeznanie
|
To dawno byliście pewnie?
![]() Cytat:
więc stwierdziłam, że to nie ma sensu. Nie zależy mi na tym, żeby włosy były jako taki zdrowe, tylko żeby ładnie wyglądały. Już sobie na tyle dobrałam kosmetyki, że włosy wyglądają spoko (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...age-serum.html to serum czyni dosłownie cuda) W kręconych się w ogóle źle czuję. Myślę że Twoje problemy to nie jest kwestia prostowania, to raczej wygląda, że ze skórą głowy coś, albo jakieś hormonalne problemy...
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drugim razem jak byliśmy to już było trochę lepiej, ale dalejnie ogarniam tego sklepu. Shine_on byliśmy jakoś w lutym, marcu nie wiem dokładnie.
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-08-13 o 20:11 |
|
|
|
|
#1647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko co Ty zrobisz w zimę? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1649 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie miałam kompletnie wiedzy na temat dbania o włosy.. były suche bo prostowałam, prostowałam żeby jakoś wyglądały i tak w kółko aż zaczęły mi wypadać garściami z wykończenia ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- biegać w zime
|
||
|
|
|
#1650 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() widziałam że to Twoja sprawka to pewnie przez ten obiecany trójkąt Cytat:
za ćwiczenia. Dobrze, że przypomniałaś, już się kładę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam po pracy skończyłam 3 godziny wcześniej niż miałam dziś, jakieś błędy w grafiku, ale nie narzekam ![]() zjadłam własnie jajecznicę z pomidorem, czekam aż się troszkę ułoży i daję czadu z brzuszkami
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

ale z drugiej strony wiem ze rozpisze sobie dietę i jest to możliwe. Do tej pory kilogramy szły mi wolniej, ale nie odzywialam sie tak jakbym chciała. Zdarzały sie fastfoody,słodkie i oczywiście alkohol,teraz to eliminuje. Glodzenia nie będzie-obiecuje
na wadze 62,0 
za spadek
żeby wszystko było dobrze
no ale musiałam kupić parę rzeczy, np. podkładkę na biurko żeby go od razu nie zajechać, pudełka na jakieś rzeczy typu biżuteria, kosmetyki, zeszyty; obraz na ścianę (z Wenecją
) i jakieś inne gadżety organizacyjne na papiery i teczki
dziś muszę skoczyć do banku zrobić przelewy i potem tylko czekać na kuriera 
będę po długim weekendzie, a szczegóły zostawiam w klubie 

no właśnie
na Kasię Tusk 
klask i: za ćwiczenia, ale mnie tym motywujecie ajjj !!! 
, ale i tak się cieszę
jeszcze co jakiś czas śmigam do kibelka.. chyba też na serio się @ zbliża bo cycki mnie zaczynają pobolewać

brzmi tak sobie, ale ten smak 

)