|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
Cytat:
Choć z drugiej strony, raczej powinnaś ją wyczuć. Może jest tak wysoko, że nie potrafisz jej dosięgnąć?
|
|
|
#3692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
Cytat:
![]() Cytat:
Bo tak w ogóle licencjat mam z dziennikarstwa... Ja właśnie też staram się przemycać niektóre warzywa... jak ostatnio miałam leczo to nic nie zauważył, wsuwał aż mu się uszy trzęsły... no a teraz, że były plasterki to od razu wyczaił
|
||
|
|
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta! Pozdrowienia z Montenegro! Dostałam hasło od naszego właściciela i musialam Was odwiedzić. Tylko na.chwile,więc nie wiem co u Was.u mnie planowany okres jutro lub pojutrze. Czy będzie ciężko powiedziec.licze.ze nie. Ale obiektywnie to nie wiem.wczoraj mialam plamienie.dziś już prawie wcale. Temperatura trochę spadła.ale nie patrzę na nią.bo jest całkiem inny klimrat.wszystko może sie tu zdarzyc. Oby fasolka.a tak obiektywnie to wiem,se może być niestety @. Dziewczyny tu jest pięknie. Gorąco,piękna plaża morze. Widoki boskie. Pozdrawiam wszystkie.mam nadziej,ze Kamel u Ciebie wszystko dobrze,no i ze jeszcze któras dowiedziala się o fasolka.
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę i trzymam kciuki, żebyś wróciła już w dwupaku!
|
|
|
|
|
#3695 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomocy!
czuję się bardzo dziwnie... To nasz pierwszy cykl starań. Przytulaliśmy się przed weekendem i w weekend w tamtym tygodniu. Od wczoraj dziwnie się czuję... Bolą mnie piersi ( po przyjściu z pracy od razu zdjęłam stanik), co nigdy się nie zdarzało... piersi są nabrzmiałe, sutki wrażliwe... Czuję brzuch, takie ciągnięcie w dół, i wyraźnie kłucie jajnika... Na bank mam podwyższoną temperaturę ciała... No racjonalnie myśląc to nie mogą być jeszcze objawy ciąży! Czy ja już zaczynam wariować??? |
|
|
|
#3697 |
|
Konto usunięte
|
Zophiee daj spokój poczekaj do @, a potem z tydzień i dopiero zobacz co i jak. Nie nakręcaj się.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj w drugiej fazie cyklu są takie objawy.
|
|
|
#3700 |
|
Konto usunięte
|
Raczej marne szanse na prawdziwe objawy, może akurat tak się złożyło, a może jesteś przewrażliwiona, bo byś chciala już. Natura jest zdradliwa, a człowiek potrafi sobie wmówić każdą chorobę, więc tak samo jest z ciążą.
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3702 |
|
Konto usunięte
|
A mnie przesunęło na fikanie.
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za pierwszy objaw ciążowy uznaje tylko brak @. Dopiero potem jak już się dowiadujemy, że jesteśmy w ciąży to pojawiają się jakieś mdłości itp. Na początku nic nie ma, tylko doszukiwanie się nie wiadomo czego. ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Szczęściara
|
|
|
#3704 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ma być to będzie! Dzięki dziewczyny |
|
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Zwariuję przez to Ovu
a tak poważnie to w tym cyklu się już tak nie nakręcam jak w poprzednim w tamtym spóźniała mi się @ i nie mierzyłam temperatury, a teraz to jakoś już podchodzę do tego, że co ma być to będzie, a przez to że mierzę to mam monitoring cały czas i przynajmniej wiem co jak i na spokojnie czekam sobie
|
#3707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się tak nigdy nie zdarzało raczej jakieś 4-5 dni max spóźnienia... a ostatnio mam jak w zegarku co 28 albo 29 dni, ten teraz ostatni jakoś się wyciągnął dłużej.No pewnie, po co się zabezpieczać nie ma sensu ![]() Pamiętam jak się poznaliśmy z mężem i były nasze początki fikania i zaczął temat o antykoncepcji... chciał, żebym tabletki brała czy coś tam a ja zawzięcie, że nie ma mowy ja się truć nie będę - niech on się zabezpiecza. A on też nie chciał bo gumek nie lubi i tak wyszło od samego początku, że nic nie stosowaliśmy.Raz zaczęłam tabletki ale szybko skończyłam ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() No i jakby coś to zawsze jest dla lekarza
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c
Cytat:
A jak widzę kiedy jest owu, to nie zaczynam za wczesnie schizowac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3709 |
|
Konto usunięte
|
Ja sobie tak myślę, że w sumie, to mogloby się przytrafić tak trochę znienacka.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2
Cytat:
i znam samą siebie lepiej i kiedy fikać mniej więcej wiem, a nie tak, że tak się wyrażę "na pałę" ![]() Cytat:
niepotrzebnie w ogóle jeden test robiłam w tamtym cyklu, bo owu musiałam mieć później niż myślałam i w ogóle z fikaniem nie trafiłam w nią, więc ciąży być nie mogło
|
|
#3711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka niespodzianka Jakby nie to że tak długo miałam takie wysokie TSH to pewnie miałabym taką słodką niespodziankę ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#3712 |
|
Rozeznanie
|
God mam pytanie o prolaktynę bo wydaje mi się że Ty się orientujesz. Czy 10,64 to wynik ok?
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie mogę doczekać owu Nawet zakupiłam na all testy owulacyjne. Nie wiem czy u mnie będą dobrze wychodzić, ale chcę to sprawdzić A że dodatkowo są 3 testy ciążowe to się pewnie w końcu przydadzą ![]() A teraz sobie włączyłam "Noworodki - walka o życie." pewnie będę wyć jak bóbr
|
|
|
#3714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie o to mi chodzi, do dziewczynek jest więcej rzeczy które mi się podobają ![]() Poza tym Kamel tak jak dziewczyny mówią- zablokuj sobie wszystkie wyszukiwarki i nie czytaj nic już więcej lepiej bo zwariujesz do reszty, a po co ci to? masz kochanego syna, poczekasz chwilkę bedzie niedługo następna dzidzia, po co sobie psujesz nerwy ![]() Cytat:
kiedy ja pojadę na jakieś piękne zagraniczne wakacje wracaj w dwupakuuuu dzisiaj się dowiedziałam, że kolejna koleżanka jest w ciąży denerwuję się tym bardziej bo piersi mnie bolą i już czuję w kościach, że będzie okres, no cholera będzie
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam córcię i mi się marzy druga
No tyle, że mój tż koniecznie chce chłopca. On nawet nie przyjmuje do wiadomości, że nie będzie syna. On wie, że będzie i już A ja jakoś bym chciała drugą córcię bo myślę, że mogłyby dzięki temu mieć właśnie jeszcze lepszy kontakt i więź. No i niestety mamy dwa pokoje a umieścić córkę nastolatkę i młodszego brata w jednym pokoju - niemożliwe. Jakoś łatwiej by było drugą dziewczynkę. No ale ja akurat mogę i synka i córkę mieć Mi jest obojętne A tż i tak będzie kochał - obojętne czy syn czy nie syn. Choć on dla syna już całą karierę ma ułożoną i całe dzieciństwo od urodzenia
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2
witam, po 10 h pracy padam na pyszczek..
a mimo zmęczenia i tak, mam siły na zadręczanie się bo tak myślę co ze mną nie tak, czemu ja głupia nie słuchałam o co chodzi pamiętam tylko strzępki rozmów i kurcze zastanawiam się co ona na tym usg zobaczyła, bo mówiła coś o braku jajeczkowania .. kurcze, bo wydaje mi się, że Owu mam co miesiąc...bo zawsze mam charakterystycne bóle w połowie miesiąca . Normalnie sama nie wiem co robić a babeczka wraca w połowie września dopiero... i nie wiem czy gdzieś iść się konsultować czy póki co czekać??
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
a o mnie to już zapomniały
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co się z tobą dzieje ![]() Dzisiaj rano chciałam zmierzyć temperaturę, ale jednak nie zmierzyłam
|
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część I
Cześć dziewczynki
Dzięki za odpowiedzi o szyjce Moja właśnie taka jest, więc chyba naprawdę owu blisko, chociaż skoku nadal nie zaliczyłam ![]() Jade dziś na miesięczne spotkanie firmowe, więc mało mnie będzie ![]() Leine piczko ja codziennie odwiedzam Twój wykres i czekam na bobo!!! ![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
Mąż twierdzi, że jego geny są tak silne, że na pewno będzie syn No ale my dzieci jeszcze nie mamy, więc może sobie dużo gdybać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

Choć z drugiej strony, raczej powinnaś ją wyczuć. Może jest tak wysoko, że nie potrafisz jej dosięgnąć?

Bo tak w ogóle licencjat mam z dziennikarstwa...
Zazdroszczę i trzymam kciuki, żebyś wróciła już w dwupaku! 

a tak poważnie to w tym cyklu się już tak nie nakręcam jak w poprzednim 

wracaj w dwupakuuuu 

Moja właśnie taka jest, więc chyba naprawdę owu blisko, chociaż skoku nadal nie zaliczyłam