|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)
Przyda mi się ten patent w razie czego
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1323 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1324 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Hmm,ja kiedyś różne rzeczy łykałam,ale nigdy nie widziałam poprawy. Od jakichś 7 miesięcy paznokcie mi się bardzo wzmocniły,a niczego w swoim życiu nie zmieniłam ;> |
|
|
|
|
#1325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja obwód mierzę robiąc kucyk ale zamiast zwiazać go gumka okręcam centymetrem |
|
|
|
|
#1327 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)
Cytat:
Masz piękne włosy, obcięcie przemyśl dokładnie. Ja bym zapuszczała nadal. Prezentują się już świetnie, a mogą być jeszcze piękniejsze.
|
|
#1328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gorzej z dołem. Wiem, że to ciężkie ale ja na Twoim miejscu po prostu bym je ścięła
|
|
#1329 |
|
Przyczajenie
|
Tylko u mnie właśnie wygląda to tak,że jak ścinałam z tych do tyłka to dół był gorszy od tego co widać na zdjęciu. Ścięłam do takiej długości gdzie były ładne,zdrowe,równe,ale po jakimś czasie znowu dół zrobił się lichy.
Dziś ścięłam trochę,postaram się je jakoś uratować,poczekać aż te połamane urosną...zobaczymy co z tego będzie. Boję się ścinać całkiem :/ |
|
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Początkujące włosomaniaczki :)
jeszcze jedno pytanie, polecacie szampon BDFM ? wypadaly komuś po nim włosy lub bardzo ciężko było je rozczesac ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1331 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Rozeznanie
|
Też chciałam zakupić ten Facelle,ale słyszałam tyle złych opinii odnośnie tego wypadania,że już sama nie wiem...
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym na Twoim miejscu i tak kupiła facelle, bo się rewelacyjnie się sprawdza jako kosmetyk do mycia wszystkiego, więc nawet jeśli nie na głowę to do twarzy/ciała/higieny intymnej. Może spróbuj jak ja używać go co drugie-trzecie mycie?
|
|
|
|
#1334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
ja może kupie facelle za jakiś czas, na razie chyba wrócę do gliss kura z sls, choć za bardzo mi się to nie uśmiecha. muszę znaleźć szampon bez sls dla dorosłych i może taki się sprawdzi .
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie przypomnialo ja moge polecic kuracje zlotą gliss kur. Bardzo fajne wloski jednak ze ja z tych pokreconych to do niej nie wroce szukam zlotego srodka by odzyl moj skret bo teraz w polowie nie jest taki jaki byl
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo lubię tę firmę.Ce ce kupiłam w naturze, mam trochę inne opakowanie. Lorysy są zdecydowanie warte wypróbowania ![]() zapomniałam o tym szamponie jeszcze: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-pszenica.html - z odżywką na wypadek wielkiego pośpiechu Cytat:
Wtedy jeszcze się nie przykładałam do pielęgnacji. Chyba był w miare ok.
|
|||
|
|
|
#1338 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wpadł mi w łapki przypadkiem, skusiły mnie ekstrakty w nim zawarte i niska cena, poza tym zawsze korciło mnie wypróbowanie takiego 'zwyklaka' i kupiłam 2 różne. Myłam nim włosy dopiero 4 razy i póki co nie narzekam - nie przetłuszcza mi skóry, nie uczula, już mogę stwierdzic, że jest wydajny bo potrzeba go na prawdę niewiele żeby się mocno spienił i nawet przyjemnie pachnie. Po nim stosuję odżywkę lub maskę. Ciekawe jak to będzie na dłuższą metę.
|
|
#1339 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Początkujące włosomaniaczki :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zakochałam się teraz w szamponie avokado i karite Oj ja do dziecięcych nie wrócę never... Nawet po olejowaniu staram się nimi nie myć. Włosy po kilkumiesięcznym katowaniu dziecięcymi wypadają mi od miesiąca kilogramami... |
||
|
|
|
#1341 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra skoro nie szampony dla dzieci, nie Facelle to jaki szampon bez SLS polecacie?
|
|
|
|
#1343 | |
|
Zadomowienie
|
Przyjmuje wewnętrznie olej z wiesiołka (zmniejsza mi objawy pms) i zastanawiam się który suplement wybrać na wzmocnienie włosów, pojutrze wybiorę się do apteki i waham się pomiędzy Vitapilem z biotyną Silicą a Belissą? Bardziej skłaniam się ku vitapilowi... Co myślicie? Może jest tu jakiś "chemik" i powie, który skład jest lepszy??
A może znacie coś lepszego co wam pomogło na wypadanie??---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Gdy będę miała więcej gotówki to zakupie jakiś rosyjski szampon, nie mają sls-ów a same dobroci
|
|
#1344 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
A dużo Ci ich wypada? Od kiedy? Stosujesz coś zewnętrznie i wewnętrznie na wypadanie?
|
|
#1345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już od dłuższego czasu....robiłam badania krwi i niby wszystko dobrze, piłam skrzypokrzywe jakieś dwa tygodnie ale przestałam bo miałam straszne pobojowisko na twarzy. Wypadają mi podczas mycia, czesania, gdy mam rozpuszczone i "przejade" po nich ręką to zawsze kilka włosów mi zostaję w ręku, choć ostatnio i tak jest już ciut lepiej (może to przez wiesiołka?) Od wczoraj zaczynam ponownie wcierać Jantar, a gdy on mi się skończy to mam całą buteleczkę Radicalu. I teraz zastanawiam się nad jakimś suplementem...
|
|
#1346 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po skrzypovicie albo bedę brała Silicę albo wlasnie ten Biotebal ![]() te rosyjskie szampony tylko przez internet? |
|
|
|
|
#1348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź, kusisz tym biotebalem, niedobra Gdy już coś zakupię to dam Wam znać W niektórych sklepach zielarskich też są
Edytowane przez barylka666 Czas edycji: 2013-08-14 o 14:18 |
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jeszcze kozieradka może coś zdziałać ! Zobacz,poczytaj :p
If you want something in life, reach out and grab it. Edytowane przez CrystalNatasha Czas edycji: 2013-08-14 o 14:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

:rolleye s: a Tyle osób zachwala