|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
ranigast to chyba nie za bardzo w ciazy.
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Re: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Nie pamietam czy rennie czy ranigast mozna one gdzie sie tam jednym skladnikiem roznia i wiem ze ktorys z nich mozna.
A ja zeby odciazyc glowe zmartwieniami powiedzialam szefowej ze moge byc w ciazy nie wygnala mnie jeszcze![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#303 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
No trudno, zaparzę sobie miętę. Zła jestem, bo wczoraj miałam takiego smaku na zapiekaną zupę cebulową, że ugotowałam wielki gar wieczorem, żeby dziś na obiad była. No i chyba nie zjem...
![]() Cytat:
Twoja szefowa to chyba dobra kobieta jest
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Re: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
A no dobra, wlasnie dlatego chcialam jej szybko powiedziec. Przyjela to ze spokojem, powiedziala, ze wie ze chce miec dziecko
no i ja teraz tez jej sprobuje pomoc, bo musi sie wyprowadzic od meza;( mam nadzieje, ze uda mi sie znalezc mieszkanie dla niej![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilkę wpadłam, Santom po cichu gratuluję i bardzo się cieszę!!!
Resztę nadrobię wieczorem z spokojem
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#306 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś w ciąży ,więc to normalne
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
rennie w ciazy mozna, ale najlepiej w ostatecznosci.
|
|
|
|
#310 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
heej
![]() wziełam sie dziś za ogarnianie małego pokoiku = składzik tam był do tej pory - a teraz efekt jest taki że jest w całym domu jest bajzer na kółkach ![]() ............ santom kciuki trzymam bardzo mocno...... Cytat:
tak -będzie Tymuś mi sie mało jakieimie podobało na tyle żeby je wybrać, a o mężu nie wspomnę. A Tymotusz zawsze mi sie podobało, ale nie brałam go pod uwagę, bo to jednak nie jest typowe imię - i wcale o nim oboje nie wspominaliśmy. A po tylu miesiącach czytania masy imion okazało się, że Tymoteusz też podoba sie mojemu mężowi (a on wogóle wybredny) no i mi. I stwierdziliśmy że co będziemy na siłe szukać innego - skoro to nam sie podoba tak więc będzie drugi Tymuś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() etam czytałam że takie to niedobre i tak ciężko to wypić, a to jak szklanka lukru dla mnie nie było źle ![]() Cytat:
chcieliśmy nad more ale pogody juz nie ma a ja do konca tegotyg mam urlop, to chociaz cos siejeszcze zobaczya Mała Lidka śliczna taka niebieskooka blondyneczka - i jeszcze taka uśmiechnięta ![]() Cytat:
![]() u mnie link sukieneczki sie nie otwiera Cytat:
A co tu taka cisza?? od 28 tygodni zadaje sobie to pytanie codzień wieczorem ale mi pomaga picie pół szklanki ciepłego mleka przed snem
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-08-14 o 16:16 |
||||||
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Dotarlam do domu, mieta zaparzona, zaraz bede pic.
A teraz info od Linki: Ma zaawansowana endometrioze, czesc wycieli. Wiecej napisze pozniej, bo teraz jest jeszcze pijana.
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
dobrze ze poszla na ta laparo! tylko kuzwa poubijac tych lekarzy ze dopiero teraz
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz
Cytat:
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Reszta info od Linki. Wypalili co sie dalo, poza tym co jest na jajnikach, bo by je.zniszczyli. Lekarz powiedzial, ze szanse nadal srednie choc wieksze niz dotychczas. Czeka ja stymulacja, inseminacja, ale nie wykluczone.rowniez in vitro. Jest obolala i glodna.
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
oj biedna linka
ale miejmy nadzieje, ze jednak nie bedzie potrzebne in vvitro trzeba bedzie szybko watek skonczyc, bo ona nastepna w kolejce jest
|
|
|
|
#315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny czy w ciąży można jeść kabanosy?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#316 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Mozna, a czemu nie? Przeciez to nie surowe.
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiem coś mi się kiedyś obiło o uszy że nie można.
W przyszłym tygodniu w Lidlu bedą fajne rzeczy dla maluszków i mam Mam upatrzony termometr do czółka i uszka,body dziecięce i legginsy ciążowe.Fajne są staniki do karmienia ale w gazetce pisze że rozmiary tylko do c,szkoda Zastanawie się też nad dresikiem dla maluszka.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-08-14 o 19:42 |
|
|
|
#318 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Mieta nie pomogla. Nadal boli. A espumisan mozna? Bo to chyba wzdecie...
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo u nas jak coś ciekawego jest to zaraz wykupią
|
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Lidl od 7 czynny. Ale do 22-go jeszcze troche :p
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba zależy od sklepu,u mnie jest od 8.
|
|
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
Jak dobrze, że Linka jest już po... oby szybko wróciła do siebie i się w końcu udało.
Coś czuję, że ja zejdę na zawał zanim dotrę do tego szpitala na zabieg ![]() Przeglądałam pierwszy post, widzę, że kilka z nas to już weteranki ![]() ale optymizmem nastraja to, że tak dużo już mamusiek lub pół - mamusiek ![]() Kurdę, brakuje tu Szejdy - jak czytasz odezwij się kochana Misia też mogłaby nam napisać jak się czuje i jak syncio ![]() Tyle, rano wyjeżdżamy, nie chce mi się pakować, nic mi się nie chce, siedziałam w pracy dziś 12 godzin......... Miłego wieczoru!
|
#323 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za tygodniei dawaj link do sukienki, bo ten nie działa Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cześć ![]() Wymiary OK, współpracował jak należy. Dostałam płytę i zdjęcia. Nie mogę się doczekać aż pokażę TŻ ![]() Cebula pytałam o bratek. Mówi "A pewnie! Jak Pani chce można poczekać 2 tyg, aż pani będzie pełną gębą w II trymestrze i na zdrowie"
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, nie zaglądałam tu 2 dni, a tu takie wieści
Santi Dobrze, że Linka już po zabiegu, szkoda tylko że tak z nim zwlekała, ale czuje że teraz szybko uda jej się zaskoczyć Przepraszam, że się nie odnoszę, ale coś mi nie zacytowało gratuluję tygodni i udanych zakupów Ja jutro miałam testować, ale dzisiaj już pojawił się brązowy śluz
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() teraz nie wiem czy moja glowa zaczela dzialac czy jest cos na rzeczy, ale definitywnie bola mnie sutki ![]() no i wczoraj nie wytrzymalam i trzasnelam drugi test, ale byl strumieniowy a ja mialam za malo szczoiszkow w kazdym razie w polu "ciazowym" znow wyszka kreska, tylko do testowej szczoszki nie dotarlyno i zbydynienie chyba mnie dopada
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Kejt, z Szejda mam czasem kontakt szczatkowy. U niej bez zmian. Ale mam nadzieje, ze napisze tu w koncu :p
Ela, a co Ty znowu wizyte mialas? Brawo.za rosnacego dziecia. Niedlugo mnie dogonisz jak tak dalej pojdzie ![]() Ja na razie sie z bratkiem wstrzymuje. Do kremu aloesowego dodalam plyn micelarny i jest poprawa. Oby tak dalej ![]() Santi u mnie wlasnie od bolu sutkow sie wszystko zaczelo Takze uwierz w ta ciaze babo :pPati przykro mi z powodu zblizajacej sie @. Dzis wolne a maz mnie zbudzil szybkim numerkiem z rana... No i po spaniu juz :p
|
#327 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja ze swojej strony wierze, ze dla kazdej ze zgromadzonych u nas staraczek zaswieci slonce.No i tak jak piszesz, zdanie i wole maze tez trzeba uszanowac. A styczen juz calkiem niedaleko o jej Cytat:
Cytat:
Kwicia jak to ile ma potrwac, 9 m-cy! Santom jacie ![]() Linka ![]() Witam Dziewczeta. Wczoraj mialam wizyte i zalamalo mnie cisnienie. 150/110. Poniewaz musialam czekac na wynik czystosci (tak, znowu przypaletalo sie jakies cholerstwo Polozna od razu, ze do szpitala, ale lekarz kazal mierzyc i zapisywac. Wieczorem juz 135/99, a rano 131/88, wiec to moze byl jakis taki wyskok jdnodniowy
|
|
#328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Przykro mi Cytat:
||
|
|
|
#329 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Ciekawe czemu tylko część wycieli? No to pewnie teraz będzie Linka musiała przejść przynajmniej 3 miesięczną kurację Visanne ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
Lady, ale ja zgagi nie mialam tylko zoladek mnie bolal.
![]() Co do Linki endo to ja sie nie znam na tych zabiegach. Jak wroci to sama opisze co i jak jej lekarz powiedzial. Nie wiem ile operacja trwala, napisala mi tyle co ja wam. Nie moge sie dobudzic cos. Nie wyspalam sie. Chyba trzeba bedzie sie kimnac w ciagu dnia. :p
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

nie wygnala mnie jeszcze

Twoja szefowa to chyba dobra kobieta jest

a ja do konca tegotyg mam urlop, to chociaz cos siejeszcze zobaczy
A co tu taka cisza??

dobrze ze poszla na ta laparo! tylko kuzwa poubijac tych lekarzy ze dopiero teraz 

Polozna od razu, ze do szpitala, ale lekarz kazal mierzyc i zapisywac. Wieczorem juz 135/99, a rano 131/88, wiec to moze byl jakis taki wyskok jdnodniowy