|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
dziękuję wszystkim za gratulacje i życzenia powrotu do zdrowia
wysłałam tatę po leki do apteki ![]() agula masz rację kiedyś przeczytałam mądre słowa "dużo nie znaczy źle, nawet na redukcji" ![]() pipson teraz wychodzę chyba na ok. 1600 kcal, choć to podobno i tak mało, ale więcej w siebie nie mieszczę, żołądek mi się skurczył kiedyś jadłam ok. 1200 matko co to były za czasy neva eva jeśli masz zastój może spróbuj urozmaicić dietę? zwiększ porcje i zobacz jak organizm się zachowa heroine chyba nie pojechała dżonka kuruj się! trener na pewno zrozumie, wypadki chodzą po ludziach
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2013-08-18 o 11:06 |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
No dzień dobry, dzień dobry
![]() Jestem cały czas, tylko Was sobie po cichutku podczytywałam ![]() Później się odezwę, na razie idę szukać pomysłu na obiad i go zrealizować Rodzice dzisiaj wracają, więc wypadałoby coś jednak ugotować
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę poluję na jedną bluzkę z baskinką z new yorkera i nie mogę jej dorwać nigdzie
szukam XS a tu same większe rozmiary łeeee
|
|
#2194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale obstawiam, że jak jem dietkowo i ładnie to wychodzi mi ok 1400- w dni "biegowe" staram się jeść więcej.
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj sobie zrobię maseczkę na włosy z zółtka, rycyny i cytryny
kiedyś się w to bawiłam i włosy byly cudowne tylko zastanawiam się, czy olejek rycynowy mogę zastąpić zwykłą oliwką dla dzieci? ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- pipson miałam to samo teraz już z tego wyszłam
|
|
#2196 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) tylko do skóry samej się nie przykleja (dzięki temu można ją nakładać ręką i nie trzeba plastrów) a jedynie do włosów i nie podrażnia tak skóry Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
melduję 15 minut ćwiczeń z Ewą na pośladki i mel b posladki
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- f__ck a no noszę XS/S
|
|
#2198 | ||
|
Tajka
|
zazdraszczam Ci tak bardzo, że mogłabym Cię zjeść ;(Chciałabym kiedyś pójść do Tally Weijl i oglądać spodnie w rozmiarówce 34/36. Przymierzyć 36 i zobaczyć, że są troszkę za luźne
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
kisiej mam tak niestety tylko z górą, jestem typową gruszką, więc dół noszę s/m (przeważnie niestety M)
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- ja kupilam kiedyś sweterek w jakimś sklepie 32 i był luźny
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- jadę wieczorem na piwo, a raczej piwa
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam tę bluzkę na necie
no i po moim oszczędzaniu ale za to dostanę kasę od taty, że posprzątałam za wszystkich cały dom, to chyba mogę zaszaleć... przyda się bluzka na rozpoczęcie roku
|
|
#2203 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ręce trzymam jakoś zgięte do góry, ale po pewnym czasie zaczynają mi cierpnąć. Gdyby nie to to bym mogła po kilka godzin kręcić. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja miałam taki czas, że przez trzy lata pod rząd każdej zimy miałam anginę. To była masakra. Trzymaj się i zdrówka życzę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie no żartuję. Ehh a ja bym chciała się kiedyś w M wcisnąć ![]() Cytat:
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
elsay mam wyjść? tak ? mam wyjsc ?
![]() a tak poza tym to dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia, już jest lepiej, bo poćwiczyłam
|
|
#2205 | |||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
:zawstydzony:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() olejek rycynowy ma swoje wlasciwosci specyficzne ale do samegi nawilzenia i odzywienia nadaje sie kazdy olejek Cytat:
to ty kruszynka jestes ! jak ja bym chciala wejsc w s chociaz ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- hej kruszynki jestem wlasnie u tża i nie moglam sie powstrzymac i chapnelam kilka chipsow ale sie opamietalam i na kilku sie skonczylo kupilam w biedrze suszone morele i bede sobie podjadac kupilam tez w promocji krem do depilacji i tż chcial proby na rece Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Możesz zostać. Pozwalam. Znaj łaskę pana.
![]() A ja jestem jakaś dziwna, ale buraków nie ruszę nie smakują mi. Natomiast barszcz czerwony to bym mogła na okrągło wcinać. Cytat:
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Ci !!!
Cytat:
użyję oliwki, wiedziałam, że mi odpiszesz ![]() dobrze, że na kilku się skończyło
|
|
|
#2210 | ||
|
Tajka
|
Na śniadanie zjadłam:
4 wafle ryżowe z dżemem wiśniowym domowej roboty jajko sadzone +wypiłam pół litra wody i herbatę zieloną z cytryną I po przebudzeniu zrobiłam 70 skoków na skakance. Potem wybiorę się na rower, bo grzech zmarnować taką pogodę.
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zjadłam pyszny obiadek
![]() pierś z kurczaka do tego młode ziemniaczki i buraczki dopiero 14 a ja wypiłam już litr płynów ![]() jak na mnie to dużo, kiedyś jak wypijałam 500ml to był szał
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2013-08-18 o 14:15 |
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Chco
Brawo za spadek! ![]() I do zdrówka szybko wracaj ![]() Widzę, że oszczędzanie nie jest Twoją mocną stroną ![]() A co do płynów to pjona! Jak byłam trochę młodsza to czasami w ciągu dnia wypijałam nawet mniej niż 0,5l Był człowiek głupi ![]() Dżo Trzymam , żebyś nie dostała za dużej zje.ki od trenera Oby raz dwa Cię przestało boleć, to szybko wrócisz do pełnych treningów ![]() Heroinka Wasze przygody na autostradzie przypomniały mi moją pierwszą podróż na uczelnię samochodem Fajnie, że wyjazd Wam się udał ![]() Katienka Długi weekend się kończy, wróciłaś juuuuż? ![]() Anulciak Mały na pewno wróci zadowolony Cieszę się, że z serduszkiem wszystko okej ![]() Dobrze kojarzę, że dzisiaj masz randkę z dawnym znajomym? ![]() Blaszok, Anns Śliczne pieski Zrobiłam przed chwilą pierogi orkiszowo-owsiane ze szpinakiem i fetą Przepis na ciasto autorski bo nie było nigdzie takiego jak chciałam I nieskromnie muszę powiedzieć, że wyszły pyszka! Nawet Mama bardzo chwaliła (Tata zawsze chwali, a Mama się chyba trochę moich eksperymentów boi ), co znaczy że wyszły serio dobre ![]() Gorzej, że Rodzice dzwonili jeszcze z auta i pytali, czy mają gdzieś wstąpić na obiad czy będzie coś w domu. To powiedziałam, że może niech lepiej zjedzą coś po drodze, bo nie wiem czy mi z tych pierogów coś wyjdzie No to se kupili po kebabie czy czymś takim na wynos A tu się okazało, że córeczka jednak zdolna jest ![]() A u mnie no, przeciętnie. Od wtorku nie ćwiczyłam Chciałam sobie zrobić jeden dzień przerwy, ale zostałam na długi weekend sama w domu, bez dostępu do filmików z BR, a na bieganie nie miałam ochoty no i tak jakoś poszło. Do tego 2 dni pod rząd ognisko ze znajomymi Z dietą nie najgorzej. Gdyby nie alko to byłoby nawet bardzo dobrze
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2213 |
|
BAN stały
|
Cześć dziewczyny!
Przygarniecie ? Chciałabym trochę schudnąć, ale od kilku lat tylko tak mówię i waga się nie zmienia. W sumie jestem szczupła, ale mam za dużą pupę i uda. Nie dość, że głupio to wygląda to jeszcze ja czuję się grubo. Zaczęłam jeździć na rowerku stacjonarnym i czekam na efekty. Mam nadzieję, że przy Was się nie zniechęcę.
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
madzia dziękuję
a za pierogi ![]() asia witamy ![]() zobaczyłam liczbę 45 i się przestraszyłam, z czego chcesz chudnąć, a to włosy ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- ja jeszcze sobie muszę dziś zrobić peeling stóp i tę maseczkę na włosy, a zaraz się chyba pobawię z nową lokówką, bo i tak będę dziś myła włoski jak na razie to spakowałam się na wyjazd i mój pokój jest w nieładzie, muszę ogarnąć SAIGON
|
|
#2215 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Ile masz wzrostu, lat. Jaki masz plan, jakie odżywianie, ćwiczenia itp.
|
|
#2216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za skoki ![]() Cytat:
![]() pierogi pierogi pierogi musiały smakować ![]() Cytat:
ale malutko ważysz |
|||
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Pojechal...
A ja sie szykuje na spotkanie
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2219 |
|
BAN stały
|
Jestem malutka. Mam 152cm. I w stosunku do wzrostu moja waga wcale nie jest mała.
A jakiegoś szczególnego planu odchudzania nie mam. Staram się pić dużo wody, ograniczać słodzone napoje, słodycze, chipsy itd., trzy razy w tygodniu jeżdżę na rowerku stacjonarnym przez 45min, ostatni posiłek jem dwie godziny przed snem. Poza tym nie liczę kalorii i jem normalne obiady. Dodam jeszcze, że jem mało, a często. Ale tak akurat było zawsze.
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanego spotkania. A potem proszę nam ploteczki opowiedzieć
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

kiedyś przeczytałam mądre słowa "dużo nie znaczy źle, nawet na redukcji" 
kiedyś jadłam ok. 1200
matko co to były za czasy 

już pojechała na te wakacje? 

szukam XS a tu same większe rozmiary łeeee
Ale obstawiam, że jak jem dietkowo i ładnie to wychodzi mi ok 1400- w dni "biegowe" staram się jeść więcej.

jak dobrze pójdzie to podejrzewam, że w środę już będę mogła zacząć

Jutro ta impreza o której wspominałam, później sprzątanie i we wtorek jadę na wakacje

dawno nie jadłam takiego obiadu 
, żebyś nie dostała za dużej zje.ki od trenera 
Chciałam sobie zrobić jeden dzień przerwy, ale zostałam na długi weekend sama w domu, bez dostępu do filmików z BR, a na bieganie nie miałam ochoty no i tak jakoś poszło. Do tego 2 dni pod rząd ognisko ze znajomymi