Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-18, 12:14   #4441
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
ooo fajnie! fajna niespodzianka

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

o może się widziałyśmy;P
Hehe wioske mamy w woj. łódzkim, więc do morza trochę jest

Daba lecę, miłego dzionka wszystkim
Stary 2013-08-18, 12:16   #4442
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
dziewczyny - chwalę się, już oficjalnie moja, czeka w szafie na dopasowanie
jestem mega szczęśliwa
piękna ta Twoja suknia
Stary 2013-08-18, 12:27   #4443
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Aaaa jeszcze zapomniałam, że wkład własny! 10% trzeba mieć, czyli u nas byłoby to ok. 30 000, bo mieszkania w KrK to cena +/- 300 000.

no ceny są faktycznie u nas powalające...
ale my jak cos i tak bedziemy uderzać w strone S..-iny bo TZ bedzie docelowo na kampusie pracował. Tam jednak jest troche taniej i działki tez mozna kupic pod dom czasem za 50 tysi. Ojciec TZta pracuje i zna ludzi z budowlanki i jest opcja skołowania taniej materiałów, wiec licze na troche szczescia, na to ze mi firma sie rozkreci, tz dostanie pozyczke i jakimś cudem wyladujemy na własnym. Wizualizuje sobie to codziennie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Srebrna Góra nas właśnie lokalizacją i ogrodem zachwyciła I ze wszystkich oglądanych sal, ta nam jednak najbardziej odpowiadała układem i wielkością, no i też cenami. Wystrój w środku może mógłby być lepszy, ale i tak jest wg nas ładnie .
:
słyszałam, ze meeeega dobre jedzenie tam mają Własciciel spoko, ogród super, opcja przypłynięcia łódką też fajna Nie podobał mi sie faktycznie wystrój i to, ze zaproponowali nam ze mogą byc okrągłe stoliki (zalezalo mi na tym) ale tylko kilka a reszta prostokątne bo nie mają mega średnio by to wyglądało:P

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Tylko właśnie to rodzi dodatkowe koszty, bo dekoracja kwiatami u nas na sali to dodatkowy koszt i to wcale niemały...
Musimy jeszcze to dobrze przedyskutować, na szczęście jest jeszcze duuużo czasu
a moze kwiatki kupic na giełdzie i moze jakas znajoma zrobi 'bukiety' ja tak chyba bede robiła, o ile moja przyjaciółka wróci na czas do Polski, bo troche sie zajmuje hobbystycznie florystyką, a mnie na jakichs mega kompozycjach nie zalezy. A moze takie szklane misy wysypane piachem z wodą i pływającymi swieczkami? i do tego plywające kwiatki. Macie orkągle czy prostokątne stoliki?? i np na dnie wrzucone muszle czy cos...

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
ja biorę nazwisko tż ma dłuższe niż moje obecne ale mojego nie lubię więc się cieszę na zmianę

a powiesz w jakiej branży robisz?

Soul jakoś zawsze się zastanawiam skoro jesteś z południa to taki motyw morski nie będzie ci się gryzł z całą resztą? czy morze jest jakoś z wami związane?

Bo ja nie obczajam trochę robić jakiś motyw który nie jest nijak związany z parą młodą. Ale to ja

A co powiecie na kielicha albo kieliszek wina czy szampana przed ślubem na odstresowanie? ja osobiście nie planuję ale oglądając zdjęcia w portfolio fotografów zobaczyłam że jest taki trend gdzie nie gdzie..
my jestesmy z południa, mamy motyw żeglarski, ale oboje lubimy żeglowac TZ bardziej, ja sie ucze, ale to fajny sport Jakbysmy mieli wiece kasy to czesciej bysmy to robili. Z drugiej strony moją pasją są góry i TZta tez wciągam, mógłby byc tez taki motyw

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Jak widać to kwestia gustu - widzisz mnie to nie pasuje i ja bym sobie takiego nie zrobiła ale jeśli ktoś się na to decyduje to widać mu się to podoba a to najważniejsze

Poza tym myślę że takie wymyślanie motywów na siłę jest bez sensu. Np Verunka ma mieć motyw żeglarski albo coś koło tego bo oboje lubią żeglarstwo i łączy się to z nimi i to jest fajne! ale ja u siebie nigdy bym nie zrobiła takiego bo oboje nie mamy nic wspólnego z tym i wyglądałoby dla mnie to śmiesznie podobnie jak motyw góralski nic dla mnie nie znaczy bo żadne z nas górale - jeszcze jakby np osoba która mieszka w Gdańsku obecnie ale pochodzi z gór i ma wesele z motywem góralskim to fajnie bo to jest taka cząstka tej osoby ale osoby które górali widziały tylko na obrazku...

A tak przy piciu młodych po ślubie to co powiecie na picie przed ślubem? dla odwagi kielicha? ja jestem przeciw ale niektórzy tak robią

no górski motyw tez by nam pasił, ale z drugiej strony nie wiem co by do tego pasowało, jakei elementy, jakoś żeglarski jest łatwiejszy do ogarnięcia chyba.

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mykam, czas na randkę z TŻ

W ogóle chyba Wam nieopowiadałam jaką zrobił mi niespodziankę po mojej obronie jak wróciłam do domku to w pokoju na firance byly literki, które tworzyły napis KOCHAM CIĘ, a przez cały pokój szły literki GRATULACJE... na stoliku były wszystkie słodycze, które uwielbiam... kurde to duuuużo lepsze niż jakiś kwiatek kochany jest, ile czasu musiał wycinać te literki
ooo jak słodko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg miska.jpg (11,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miska1.jpg (45,5 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Verunka
Czas edycji: 2013-08-18 o 12:28
Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 12:38   #4444
exist_
Zakorzenienie

Alloffkowa jedziecie z biurem podróży czy sami macie tak zorganizowaną wycieczkę??

Verunka motyw górski to mi się trochę na ludowo widzi wyłącznie. I mimo że do gór niby nie daleko, jakoś mi nie pasuje.

Ach.... Gdyby ten ślub i wesele było w górach... Poszalałabym
Stary 2013-08-18, 12:47   #4445
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
słyszałam, ze meeeega dobre jedzenie tam mają Własciciel spoko, ogród super, opcja przypłynięcia łódką też fajna Nie podobał mi sie faktycznie wystrój i to, ze zaproponowali nam ze mogą byc okrągłe stoliki (zalezalo mi na tym) ale tylko kilka a reszta prostokątne bo nie mają mega średnio by to wyglądało:P
O jedzeniu też wiele dobrego słyszałam, więc z tego się cieszę Nad tą łódką się zastanawiamy, ale jeszcze jest czas, zobaczymy jak pójdzie z kosztami i ile nam ewentualnie zostanie . Wystrój nie powala, ale też nie straszy... Oglądaliśmy chyba 10 sal na naszą liczbę gości i Srebrna miała zdecydowanie najwięcej zalet, więc już przestaliśmy szukać. Wystrój dla mnie jest ważny, ale nie najważniejszy, ściany są średnie, ale stoły za to dość ładnie dekorują. A nad stołami okrągłymi się zastanawialiśmy, ale manager powiedział, że to niezbyt wygodne, więc odpuściliśmy.

W ogóle nie wiem, ile wytrwam w tym wątku Jakoś po podpisaniu umów miałam taki czas spokoju, a teraz się wkręcam w wątek i znów non-stop myślę o ślubie, ale niestety wcale mnie to nie bawi, tylko stresuje...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 12:47   #4446
velika
Winter is coming

Tak piszecie o tych kredytach i mieszkaniach, oglądam sobie oferty i normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera. Nie wiem jak ja kiedykolwiek coś kupię, jak w 90% ogłoszeń nie podają ulicy ani ceny A jakbym miała kupować coś u siebie, to interesuje mnie tylko jedno osiedle... Ludzie to są niepoważni ;]
Zresztą i tak nikt nam kredytu nie da Zarobki to jedno, a drugie to umowy niestety... my oboje mamy na czas określony i to się nie zmieni ;] A dodatkowa fucha jest w formie tzw. powołania, bo to praca jako kurator... I w ogóle nam się nigdzie nie liczy, czyli automatycznie tysiak mniej :/

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 12:55   #4447
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Hehe wioske mamy w woj. łódzkim, więc do morza trochę jest

Daba lecę, miłego dzionka wszystkim
sorry zrozumialam ze tez tam bylas

my mamy zamiar budowac sie po slubie, dzialke mamy bo rodzice Tż maja kilka wiec mamy wybor gorzej ze srodkami na budowe naszego wymarzonego domku...
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 12:59   #4448
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, jak wiecie, trochę się odsunęłam od udzielania tutaj, bo niestety dla mnie za szybkie tempo
Do tego przez ciągłe gadanie o weselu poczułam w pewnym momencie 'przesyt' tymi przygotowaniami

Podczytuję Was, a z niektórymi wymieniamy sobie PW

I teraz przychodzę z... pierwszym problemem ślubnym

Mianowicie, jak podpisywaliśmy umowę, nasza sala wyglądała tak, jak na dwóch pierwszych fotkach: kremowa, jasna, delikatna.

Dodatki chcę mieć fuksjowe.

Sala przeszła remont, miała zachować tamten styl.

I... styl może i zachowała, jest dość ładna, ale... żółto-niebieska.
Dziewczyny, płakać mi się chce Błagam, pocieszcie mnie jakoś, nie wiem, że to źle nie wygląda? Ale nie wiem, czy fuksjowe dodatki się tu nadadzą? Mam wrażenie, że to się będzie gryzło
A z drugiej strony to co, zrobię zółte dodatki? A ja mam buty fuksjowe i biżu chcę i jakiś akcent w manicure.

Jutro jedziemy zobaczyć naszą salę przybraną na żywo, ale to już nie o to chodzi, no po prostu o te kolory...
Podoba mi się nowa wersja kolorystyczna, tylko dodatki teraz bardziej stonowane muszą być. Poszłabym w jakieś ecru, pudrowy róż

Jak wrażenia po oglądaniu sali na żywo?

Cytat:
My też koszyczki będziemy mieć. Wszystkim pomysł się spodobał
Uważam to za miły ukłon w stronę gości

A co do urlopu, to ja już nie mogę wytrzymać. Jeszcze 2 tygodnie i wolne!
29 w nocy wyjeżdżamy nad morze <3

A póki co przez 2 tygodnie mamy u nas 'na wakacjach' moją psinę, więc jest zabawnie, bo to świr jakich mało
Gdzie jedziecie? My mieliśmy 03 września jechać do Grzybowa.

Na naszej sali jest wymóg - min. 120 osób, jeśli będzie mnie i tak musimy zapłacić za taką ilość. Chociaż mieliśmy zapraszać ok. 200 osób i tak obawialiśmy się, że będziemy płacili za puste miejsca.
Zaproszenia planowaliśmy rozpocząć wręczać w lutym przyszłego roku, termin potwierdzenia do połowy maja. Wiadomo, że będą osoby które same nie potwierdzą i będzie trzeba się z nimi kontaktować. Listą rezerwową będą chyba osoby z pracy które ewentualnie zaprosimy wtedy również na wesele.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 13:03   #4449
Verunka
Zadomowienie

a czy ktoraś ma zamiar korzystac z tego programu Mieszkanie dla Młodych??
Kurcze z jednej strony to kuszące, bo zrobiłam jakąś taką wstepną kalkulacje i wychodzi ze panstwo doplaca ok 22 tysiaki, a jak sie w ciagu 5 lat pojawi dziecko, to dodatkowo jeszcze 11 tys, wiec 33 tysiaki piechotą nie chodzą, ale tak: dom to do 100m mozna zbudowac, wiec albo brac małe mieszkanie szybko spłacic i wtedy dom...?
albo nie wiem kominowac z rozbudową potem, ale nie wiem czy to wyjdzie korzystnie...

rozkminimy po slubie co z tym fantem zrobic chyba.

Stary 2013-08-18, 13:04   #4450
gosia1351
Raczkowanie

GG do gosia1351 Send a message via Skype™ to gosia1351

Aj, tyle postów do nadrobienia, a ja chcę napisać i co mam zrobić? Najpierw napiszę, a później poczytam te kilkanaście stron

Byliśmy wczoraj na weselu mojego kuzyna. Była to taka "wielka powtórka" przed naszym weselem, bo aż do naszego nic na razie siępo drodze nie szykuje z ważnych aspektów zauważyliśmy, że:
* trzeba ustalić z księdzem jak będzie wyglądała komunia, bo wczoraj mieli małe zamieszanie podczas mszy
* trzeba zapytać czy przy przysiędze małżeńskiej mówi się dwa imiona, np. Ja Małgorzata Marta biorę sobie Ciebie.... bo panna młoda wczoraj ewidentnie przez to zacięła się przy przysiędze
* warto zadbać o znajomego lektora i ministranta podczas mszy, bo na tym ślubie wszystko ksiądz musiał robić sam...
* trzeba zapytać czy w lokalu są koszyki na alkohol, który roznoszą ojcowie młodych,
* ustalić godzinę tortu i podziękowania dla rodziców

... i kilka innych rzeczy

Poza tym cieszę się, że byłam na tym weselu wczoraj bo Panna Młoda wyglądała przepięknie! Chciałabym mieć taką samą suknię jak ona, a wcześniej nie byłam pewna co do fasonu teraz tylko czekają mnie żmudne poszukiwania, aby znaleźć to idealne cudo

P.S. Jeszcze jedna niespodziewana rzecz wydarzyła się podczas wczorajszego wesela gdy jechaliśmy w orszaku weselnym z kościoła do lokalu, starosta weselny złapał GUMĘ i cały orszak stał dobre 10 minut w oczekiwaniu aż zmienią koło można się z tego śmiać, ale była chwila grozy, tym bardziej, że Młodzi pojechali i nie zauważyli, że orszak się zatrzymał, na szczęście później okazało się, że czekali 3 km dalej

Filologia angielska ;]
gosia1351 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 13:08   #4451
moooniaaaa
Zakorzenienie

U nas dzisiaj równe 300 dni do ślubu

My dopiero po śniadaniu, kawę popijam, leniwa niedziela
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 13:09   #4452
Soul89
Zadomowienie

Uciekam dziewczyny najpierw obiad, a po nim jadę za miasto do TŻ'a cisza spokój, wokół drzewa las.. uwielbiam tamte strony

Miłej niedzieli !

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 13:12   #4453
tinyheart
Rozeznanie

Dziewczyny ja juz nie mam sily do TZta, czuje sie przez niego jak smiec... on sobie poszedl bo on nie bedzie marnowal weekendu a ja zaplakalam cala bluzke i koldre. Nie wiem o co mu chodzi. Mam wrazenie ze juz sie w ogole nie rozumiemy

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 13:23   #4454
velika
Winter is coming

Cytat:
Kurcze z jednej strony to kuszące, bo zrobiłam jakąś taką wstepną kalkulacje i wychodzi ze panstwo doplaca ok 22 tysiaki, a jak sie w ciagu 5 lat pojawi dziecko, to dodatkowo jeszcze 11 tys, wiec 33 tysiaki piechotą nie chodzą, ale tak: dom to do 100m mozna zbudowac, wiec albo brac małe mieszkanie szybko spłacic i wtedy dom...?
albo nie wiem kominowac z rozbudową potem, ale nie wiem czy to wyjdzie korzystnie...

Jak będzie taka możliwość, to na pewno... Ale to zależy od tego, w jakim kształcie przejdzie ta ustawa (no chyba, że już przeszła ), bo wstępnie dopłaty miały być do mieszkań na rynku pierwotnym, a w mojej wiosce czegoś takiego jak rynek pierwotny praktycznie nie ma ;] Poza tym ja nie chcę kupować mieszkania nówki, bo docelowo też chcę mieć dom, więc na co mi nowe, drogie mieszkanie...

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2013-08-18 o 13:26
Stary 2013-08-18, 13:31   #4455
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj równe 300 dni do ślubu
A u nas 250!

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz nie mam sily do TZta, czuje sie przez niego jak smiec... on sobie poszedl bo on nie bedzie marnowal weekendu a ja zaplakalam cala bluzke i
koldre. Nie wiem o co mu chodzi. Mam wrazenie ze juz sie w ogole nie rozumiemy
Marnował weekendu? Że z Tobą? Nie kumam!
Poważnie bym się wkurzyła na TŻ gdyby tak się w stosunku do mnie zachował.

My ogarnięci, wybywamy zaraz na rodzinno-urodzinowy obiad i torta (mojego autorstwa, więc trzymajcie kciuki by się nikt nie potruł do rodziców TŻ.
Pewnie wpadnę jeszcze wieczorkiem. Udanej niedzieli.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 13:33   #4456
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Ogłoszenie parafialne
Od tego poniedziałku codziennie na blogu pojawiać się bedzie nowa notka, rowno o 20
(ustawione sa az do 1.12 wiec nie bedziecie sie nudzic )
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 13:36   #4457
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A u nas 250!

My ogarnięci, wybywamy zaraz na rodzinno-urodzinowy obiad i torta (mojego autorstwa, więc trzymajcie kciuki by się nikt nie potruł do rodziców TŻ.
Tak, ze ze mna bo on chce isc na rower.. a ja nie mam sily, codziennie jezdze rowerem, jezdze konno i zajmuje sie zwierzakami i domem. Na dodatek rosnie mi osemka, jest mi slabo od samego bycia a co juz od bycia na sloncu.. Jak TZ skumal ze na wiecej niz przytulenie go nie mam ochoty sobie poszedl bo on czasu na przytulanie nie bedzie marnowal. Jest taki od 3 dni ja juz nie mam sily naprawde...

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-18, 13:37   #4458
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ale tego programu chyba aktualnie nie ma? Był przez chwilę, a teraz ma się pojawić w przyszłym roku? Albo coś źle zrozumiałam bo czytałam ostatnio na ten temat.
Nie wiem czy my będziemy korzystać, na razie mamy dwóch doradców z polecenia i pewnie po rozmowie z nimi będziemy decydować. Ja już mam 'namierzony' kąt dla nas, ale wszystko będziemy załatwiać w przyszłym roku.

Cytat:
A u nas 250!
Zazdroszczę, u nas jutro będzie 2 z przodu i już mam z tego radochę,a co dopiero 250dni
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 13:40   #4459
velika
Winter is coming

Cytat:
Tak, ze ze mna bo on chce isc na rower.. a ja nie mam sily, codziennie jezdze rowerem, jezdze konno i zajmuje sie zwierzakami i domem. Na dodatek rosnie mi osemka, jest mi slabo od samego bycia a co juz od bycia na sloncu.. Jak TZ skumal ze na wiecej niz przytulenie go nie mam ochoty sobie poszedl bo on czasu na przytulanie nie bedzie marnowal. Jest taki od 3 dni ja juz nie mam sily naprawde...
e no to coś nie halo Jak można powiedzieć, że się z narzeczoną marnuje czas Aż nie wiem co ci poradzić ;/

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ale tego programu chyba aktualnie nie ma? Był przez chwilę, a teraz ma się pojawić w przyszłym roku? Albo coś źle zrozumiałam bo czytałam ostatnio na ten temat.
Nie wiem czy my będziemy korzystać, na razie mamy dwóch doradców z polecenia i pewnie po rozmowie z nimi będziemy decydować. Ja już mam 'namierzony' kąt dla nas, ale wszystko będziemy załatwiać w przyszłym roku.
tak, od przyszłego roku ma być

Stary 2013-08-18, 13:41   #4460
Konto usunięte

Cytat:
ja bym panem bardzo mocna trzachnela. co to za tekst wogole ze nie bedzie marnowal czasu na przytulanie? wtf?
Stary 2013-08-18, 13:44   #4461
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny ja juz nie mam sily do TZta, czuje sie przez niego jak smiec... on sobie poszedl bo on nie bedzie marnowal weekendu a ja zaplakalam cala bluzke i koldre. Nie wiem o co mu chodzi. Mam wrazenie ze juz sie w ogole nie rozumiemy
biedactwo

kurcze no, musicie sie jakos dogadac i odżegnać te fochy, bo inaczej srednio z klimatem przygotowań ślubnych, przynajmniej ja tak myślę...

Cytat:
A u nas 250!

ulala! Bawcie sie dobrze I smacznego

ja sie rozłożyłam z papierami i zaczynam ogarniac firmowe sprawy, masakra niechże się to ju,ż zacznie na dobre, bo zwariuje a juz niech najlepiej sie zacznie na dobre zarabianie super kasiory, to bede happy

Stary 2013-08-18, 13:45   #4462
201604261006
Konto usunięte

Cytat:

a czytalam gdzies w inernecie ze z tego projektu ma byc tez dofinansowanie na budowe domow
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 13:48   #4463
tinyheart
Rozeznanie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4231566 7]ja bym panem bardzo mocna trzachnela. co to za tekst wogole ze nie bedzie marnowal czasu na przytulanie? wtf?[/QUOTE]

Ja nie wiem jak z nim rozmawiac... bo "powazne" rozmowy go bardzo denerwuja... Od 3 dni sie tak zachowuje, nie slucha czemu nie pojde z nim na rower tylko sie wkurza.... Nie mial zadnych oporow wyjsc z domu jak ja na jego tekst siedzialam i ryczalam...

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-18, 13:51   #4464
Konto usunięte

Cytat:
Ja nie wiem jak z nim rozmawiac... bo "powazne" rozmowy go bardzo denerwuja... Od 3 dni sie tak zachowuje, nie slucha czemu nie pojde z nim na rower tylko sie wkurza.... Nie mial zadnych oporow wyjsc z domu jak ja na jego tekst siedzialam i ryczalam...
ile on ma lat? sorry ale tk zachowuja sie 5 latki a nie dorosli mezczyzni ;/ sorry ale az mi sie cisnienie podnioslo
Stary 2013-08-18, 13:54   #4465
KasiaK_080290
Zadomowienie

witam Pmki

niedzielne popołudnie mija leniwie, o 19 powrót do Warszawy, żeby tydzień szybko zleciał bo w przyszłą sobotę wesele brata ciotecznego i będę podpatrywać

inspiracje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg facebook.jpg (17,1 KB, 16 załadowań)

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-08-18 o 14:20
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 13:56   #4466
tinyheart
Rozeznanie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4231577 9]ile on ma lat? sorry ale tk zachowuja sie 5 latki a nie dorosli mezczyzni ;/ sorry ale az mi sie cisnienie podnioslo[/QUOTE]

30... dziekuje kochana Ogladam sobie swoj ulubiony serial... i wlasnie dostalam nowe zlecenie pracy wiec bede miala czym sie zajac

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-18, 13:59   #4467
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Jak będzie taka możliwość, to na pewno... Ale to zależy od tego, w jakim kształcie przejdzie ta ustawa (no chyba, że już przeszła ), bo wstępnie dopłaty miały być do mieszkań na rynku pierwotnym, a w mojej wiosce czegoś takiego jak rynek pierwotny praktycznie nie ma ;] Poza tym ja nie chcę kupować mieszkania nówki, bo docelowo też chcę mieć dom, więc na co mi nowe, drogie mieszkanie...
jeszcze nie weszła, pod koniec wakacji ma odbyć się głosowanie nad poprawkami dotyczącymi dofinansowania budowy/zakupu domu jednorodzinnego do pow. 100 m2 (dofinansowanie do 50 m2). Mieszkania tylko z rynku pierwotnego niestety.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 14:11   #4468
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
a czytalam gdzies w inernecie ze z tego projektu ma byc tez dofinansowanie na budowe domow
ma byc niby, ale dom do 100m, co to jest 100 m
mieszkanie 100 m to mega duze, ale dom...?

ej mam mega smaka na szparagi z bułeczką tartą... mniam!

a ktos sie moze zna cos na ksiegowosci??
jak sie liczy dokumenty ksiegowe?
bo bede miała ksiege przychodów i rozchodów, ale jak patrze na oferty biur ksiegowych to wszedzie jest napisane ze cena zalezy od ilosci dokumentów...
czyli od ilosci rachunków np za zakupy na firme, tak mam to rozumiec??
+ ta ksiega przychodów jako jeden dokument...?

edit: nie wazne, juzem sie dowiedziała

Edytowane przez Verunka
Czas edycji: 2013-08-18 o 14:20
Stary 2013-08-18, 14:11   #4469
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Tinyheart ciężki przypadek z tego twojego tż.... niech sobie lepiej uważa, bo będzie miał z nami do czynienia!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 14:20   #4470
Konto usunięte

Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Tinyheart ciężki przypadek z tego twojego tż.... niech sobie lepiej uważa, bo będzie miał z nami do czynienia!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o mialam Cie ostatnio zlapac pytanie mam do Ciebie i do innych naszych Pm-ek znajacych sie troche na kosmetykach (na pewno lepiej niz ja >.<) jakiego typu kosmetyki polecilybyscie do twarzy gdzie strefa T sie blyszczy + troche porozszezane pory + wagry a policzki suche na wior? bo ja juz trace nadzieje, uzywalam kosmetykow flosleku na poczatku superale teraz widze ze wszystko wraca do stanu poprzedniego ;/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości