Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-18, 14:30   #4471
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
ma byc niby, ale dom do 100m, co to jest 100 m
mieszkanie 100 m to mega duze, ale dom...?

ej mam mega smaka na szparagi z bułeczką tartą... mniam!
tego już nie doczytałam
miałam dziś na obiad
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 14:37   #4472
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4231611 7]o mialam Cie ostatnio zlapac pytanie mam do Ciebie i do innych naszych Pm-ek znajacych sie troche na kosmetykach (na pewno lepiej niz ja >.<) jakiego typu kosmetyki polecilybyscie do twarzy gdzie strefa T sie blyszczy + troche porozszezane pory + wagry a policzki suche na wior? bo ja juz trace nadzieje, uzywalam kosmetykow flosleku na poczatku superale teraz widze ze wszystko wraca do stanu poprzedniego ;/[/QUOTE]

na strefę T tonik z kwasami aha - możesz sama zrobić lub jeśli nie chcesz się bawić możesz kupić effaclar duo lub inne kosmetyki z kwasami (musiałabym poszukać i podać ci nazwy). A na policzki np serum nawilżające Delia z kozim mlekiem (10zl) i na to olejek jakiś

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 14:41   #4473
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
na strefę T tonik z kwasami aha - możesz sama zrobić lub jeśli nie chcesz się bawić możesz kupić effaclar duo lub inne kosmetyki z kwasami (musiałabym poszukać i podać ci nazwy). A na policzki np serum nawilżające Delia z kozim mlekiem (10zl) i na to olejek jakiś

o to jakby to nie byl problem to moglabys mi podac jakies? troche sie boje srobic sama, boje sie ze zle go zrobie :c a olejek to w sensie jaki/?
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 14:51   #4474
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM201

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4231643 9]o to jakby to nie byl problem to moglabys mi podac jakies? troche sie boje srobic sama, boje sie ze zle go zrobie :c a olejek to w sensie jaki/?[/QUOTE]

Jasne, jutro napiszę Ci pw.

Jeśli nie masz skłonności do zapychania to możesz spróbować praktycznie każdy olej -migdałowy, arganowy, makadamia. Ja używam olejku z orzechów włoskich, bo raczej nie zapycha porów, a ja mam z tym problemy. Są też takie fajne mieszanki olei - teraz testuję taki z Orientany, w pw też ci podeślę dokładną nazwę.
Olejki nakładane na krem (lekko wchłonięty) pomagają nawilżać, do tego mają działania antyoksydacyjne, niektóre antyseptyczne itp itp.

Stary 2013-08-18, 14:54   #4475
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga!

Cytat:

Jeśli nie masz skłonności do zapychania to możesz spróbować praktycznie każdy olej -migdałowy, arganowy, makadamia. Ja używam olejku z orzechów włoskich, bo raczej nie zapycha porów, a ja mam z tym problemy. Są też takie fajne mieszanki olei - teraz testuję taki z Orientany, w pw też ci podeślę dokładną nazwę.
Olejki nakładane na krem (lekko wchłonięty) pomagają nawilżać, do tego mają działania antyoksydacyjne, niektóre antyseptyczne itp itp.

o super bardzo Ci dziekuje w takim razie czekam na pw
Stary 2013-08-18, 14:58   #4476
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
ma byc niby, ale dom do 100m, co to jest 100 m
mieszkanie 100 m to mega duze, ale dom...?
można wybudować domek parterowy do 100 m2 z możliwością późniejszej adaptacji poddasza

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 15:15   #4477
tinyheart
Rozeznanie

Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Tinyheart ciężki przypadek z tego twojego tż.... niech sobie lepiej uważa, bo będzie miał z nami do czynienia!

haha :P dzieki dziewczyny

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:

A czy bylabys ta dobra i mnie tez wyslala na priv?

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 15:23   #4478
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Jasne tinyheart

Stary 2013-08-18, 15:31   #4479
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga!

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4231662 0]o super bardzo Ci dziekuje w takim razie czekam na pw [/QUOTE]

myha, ja mam taką samą skórę, mogę napisać ci czego ja używam. ogólnie polecałabym na początek zrobić mikrodermabrazję albo peeling kawitacyjny żeby dobrze oczyścić skórę.
nie bój się używać kosmetyków oleistych czy dla skóry suchej, wbrew pozorom jesli stosuje się kosmetyki wysuszające d0o skóry przetłuszczającej się,to koło się zamyka - skóra produkuje jeszcze więcej sebum no bo ją wysuszamy.
ja zrobiłam mikrodermabrazję po której używałam: kremu do mycia twarzy aa ultranawilżanie i takiego samego kremu, a raz w tygodniu robię peeling soraya, ten z moreli.
a teraz mam żel-krem oczyszczający z garniera ( taki różowy) jest super i krem hydra adapt też z garniera, niebieski. krem taki sobie. a wieczorem po zmyciu makijażu nakładam cieniutką warstewkę masła shea.
dzięki temu jako tako doszłam do ładu ze skórą bo było tragicznie.. nos, czoło się świeciły, policzki łuszczyły takie były suche.. teraz jest super

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 15:35   #4480
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
myha, ja mam taką samą skórę, mogę napisać ci czego ja używam. ogólnie polecałabym na początek zrobić mikrodermabrazję albo peeling kawitacyjny żeby dobrze oczyścić skórę.
nie bój się używać kosmetyków oleistych czy dla skóry suchej, wbrew pozorom jesli stosuje się kosmetyki wysuszające d0o skóry przetłuszczającej się,to koło się zamyka - skóra produkuje jeszcze więcej sebum no bo ją wysuszamy.
ja zrobiłam mikrodermabrazję po której używałam: kremu do mycia twarzy aa ultranawilżanie i takiego samego kremu, a raz w tygodniu robię peeling soraya, ten z moreli.
a teraz mam żel-krem oczyszczający z garniera ( taki różowy) jest super i krem hydra adapt też z garniera, niebieski. krem taki sobie. a wieczorem po zmyciu makijażu nakładam cieniutką warstewkę masła shea.
dzięki temu jako tako doszłam do ładu ze skórą bo było tragicznie.. nos, czoło się świeciły, policzki łuszczyły takie były suche.. teraz jest super
o to tez nice :0
kurcze ja sie staram jakos ogarnac te skore ale co uzywam, drozszych, tanszych to na poczatku jest super a pozniej powrot do normalnosci;/
Stary 2013-08-18, 15:53   #4481
aniuska18032
Zakorzenienie

Hej
Nie odzywałam się od pt bo wczoraj byłam w Poznaniu a potem jechałam do domu dziadków bo była 10 rocznica śmierci dziadka i dzisiaj dopiero wróciłam
Kupiłam suknię tą którą Wam pokazywałam tydzień temu firma Villais ale model to nie wiem jaki bo w umowie mam - suknia salonowa
Zapłaciłam jeszcze mniej niż miałam zapłacić, babeczka ogólnie była w szoku, że już w poniedziałek dzwoniłam i rezerwowałam i że jestem taka zdecydowana. Dogadałam się także w sprawie uszycia bolerka takie jakie mnie interesuje i mogą mi tez zrobić taką szarfę do sukni jak chcę i do tego muchę dla TŻ i chustkę do garnituru (nie wiem jak to się fachowo nazywa). Materiały mogę kupić sama lub wybrać coś z krawcową
Pierwsza przymiarka 30 lipca 2014 - miesiąc przed ślubem natomiast suknię odbieram tydzień przed ślubem nie wiem jak ja wytrzymam tyle czaaaaasu!
Kupiłam buty z LA BODA takie http://laboda.pl/produkt/pokaz/331 kolor ecru bo białe były za białe bo ja mam suknię IVORY i bardzo było by widać różnicę buty mam bez ozdób. TŻ się podobają tylko jestem od niego teraz trochę wyższa i myślimy nad skróceniem obcasa (ponoć szewcy robią takie rzeczy).
Kupiłam też od razu bieliznę ślubną, nie było łatwo z moim bezbiuściem...wszystkie bardotki mnie spłaszczają a góra stanika odstaje, po prostu moje nic ginie w tego typu biustonoszach i wkładki nie zbyt dużo dają .... jak są ramiączka to fajnie leży ale bez...tragedia! Dobrze, że tego widać nie będzie więc się nie przejmuję, w suknie się jeszcze wszyje jakiś push up
Zostałam mi do kupienia biżuteria, halka oraz może welon (do kościoła) i jakaś ozdoba do włosów

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-08-18 o 15:55
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 16:22   #4482
natalia1011
Zadomowienie

dziewczyny orientujecie sie w jakim przedziale cenowym kosztują sukienki annais bridal bo w jednej jestem tak zakochana, ale az sie boje jak zobacze cene ;]

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 16:28   #4483
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Już wiem co tż dostanie na dzień chłopaka
Mój ma już takie, z wersją "girl" Dostał z okazji awansu w poprzedniej pracy.

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
też mam na drugie Anna a co do dzieci to nie wiem czy będą miały podwójne imiona. Córka ma być Zuzia a synek był Michał ale już nam zbrzydło chyba
Też mam Anna na drugie Ja bardzo lubię podwójne imiona TŻ nie i będziemy się kłócić. Bo moje dzieci muszą mieć podwójne i już!
A co do dyskusji o mailach-ja właśnie tym drugim się ratowałam przed cyferkami i innymi dziwnymi dopiskami No i brzmienie Ewa Anna bardzo mi się podoba [a samo Ewa o wiele mniej...].

Eh, oglądam właśnie "Nie mówcie pannie młodej-najlepsze momenty" i co i rusz się wzruszam. A na jednej przysiędze się popłakałam...
Ehh... Planujecie jakieś nietypowe przysięgi? Ja bym chciała, ale mój się ciągle stawia-a po co, a na co i w ogóle dlaczego.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 16:40   #4484
KasiaK_080290
Zadomowienie

ja przyjmuję nazwisko TŻ

co do imion dzieci to dla chłopca: Aleksander albo Wiktor

a dla dziewczynki: Hanna, Nina albo Łucja (mnie się najbardziej podoba Nina ale TŻ jest sceptycznie nastawiony do tego imienia, jemu najbardziej Hanna, zobaczymy co przyniesie życie może uda mi się go namówić na Ninę Milczarek)

(chciałam Laura ale brat TŻ z żoną ukradli mi imię i tak dają swojej córeczce która planowo powinna się urodzić 21.08 czyli lada dzień więc będę ciocią Laury, btw. dziś popłynęłam w sklepie z ciuszkami dla dzieciaczków)

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-08-18 o 16:45
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 17:13   #4485
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Hej
Nie odzywałam się od pt bo wczoraj byłam w Poznaniu a potem jechałam do domu dziadków bo była 10 rocznica śmierci dziadka i dzisiaj dopiero wróciłam
Kupiłam suknię tą którą Wam pokazywałam tydzień temu firma Villais ale model to nie wiem jaki bo w umowie mam - suknia salonowa
Zapłaciłam jeszcze mniej niż miałam zapłacić, babeczka ogólnie była w szoku, że już w poniedziałek dzwoniłam i rezerwowałam i że jestem taka zdecydowana. Dogadałam się także w sprawie uszycia bolerka takie jakie mnie interesuje i mogą mi tez zrobić taką szarfę do sukni jak chcę i do tego muchę dla TŻ i chustkę do garnituru (nie wiem jak to się fachowo nazywa). Materiały mogę kupić sama lub wybrać coś z krawcową
Pierwsza przymiarka 30 lipca 2014 - miesiąc przed ślubem natomiast suknię odbieram tydzień przed ślubem nie wiem jak ja wytrzymam tyle czaaaaasu!
Kupiłam buty z LA BODA takie http://laboda.pl/produkt/pokaz/331 kolor ecru bo białe były za białe bo ja mam suknię IVORY i bardzo było by widać różnicę buty mam bez ozdób. TŻ się podobają tylko jestem od niego teraz trochę wyższa i myślimy nad skróceniem obcasa (ponoć szewcy robią takie rzeczy).
Kupiłam też od razu bieliznę ślubną, nie było łatwo z moim bezbiuściem...wszystkie bardotki mnie spłaszczają a góra stanika odstaje, po prostu moje nic ginie w tego typu biustonoszach i wkładki nie zbyt dużo dają .... jak są ramiączka to fajnie leży ale bez...tragedia! Dobrze, że tego widać nie będzie więc się nie przejmuję, w suknie się jeszcze wszyje jakiś push up
Zostałam mi do kupienia biżuteria, halka oraz może welon (do kościoła) i jakaś ozdoba do włosów
Duzo bardzo zalatwilas!

A ja jestem po godziennej rozmowie z TZtem wszystko sobie wyjasnilismy

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-18, 17:17   #4486
KasiaK_080290
Zadomowienie

tinyheart i rozumiem, że wszystko wyjaśnione i w porządku ?

7.06.2014
Stary 2013-08-18, 17:19   #4487
vixena
Rozeznanie

witam
troszku nadrobiłam i widzę, że coraz nas więcej

myślę, że już czas za suknią na dobre się rozejrzeć - tzn. mam na myśli jakieś pierwsze przymiarki. już sama nie wiem czy długa czy 7/8 za dużo jest tych sukien i nie wiadomo co wybrać - znów jestem na etapie "wszystkie ładne" ale jak poprzymierzam to się może zorientuje w czym wyglądam dobrze i ograniczę wybór.

no i mam kolejny mętlik w głowie co do fryzury - byłam na 1000% przekonana, że nie chce upięcia, a teraz często spinam włosy (bo gorąco) i jakoś zaczynam się powoli przekonywać, że spięte będą wygodniejsze - ehh najgorsze, że sama nie wiem czego chce
KaEs pokażesz swoją suknie na PW??
Stary 2013-08-18, 17:24   #4488
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
tinyheart i rozumiem, że wszystko wyjaśnione i w porządku ?
Wszystko wyjasnione i w porzadku Obydwoje niepotrzebnie interpretowalismy male male rzeczy, na dodatek on sie zaczyna stresowac slubem... Ja za to nie za bardzo chce chodzic do restauracji i po kawiarniach bo boje sie, ze to bedzie go za duzo kosztowalo, bo to on wykladal na zaliczki... TZ zinterpretowal to jako to, ze nie mam ochoty sie z nim gdzies wybrac do kawiarni tylko na spacery ciagle :P TZ sie wkurzyl a mnie sie zrobilo przykro. I przy okazji postaralismy sie uzgodnic jak unikac takich niepotrzebnych sytuacji w przyszlosci. Zaraz sie wybieramy na spacer po Lazienkach w ramach czegos przyjemnego No i idziemy tez na deser w ramach wyjscia gdzies

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
witam
troszku nadrobiłam i widzę, że coraz nas więcej

myślę, że już czas za suknią na dobre się rozejrzeć - tzn. mam na myśli jakieś pierwsze przymiarki. już sama nie wiem czy długa czy 7/8 za dużo jest tych sukien i nie wiadomo co wybrać - znów jestem na etapie "wszystkie ładne" ale jak poprzymierzam to się może zorientuje w czym wyglądam dobrze i ograniczę wybór.

no i mam kolejny mętlik w głowie co do fryzury - byłam na 1000% przekonana, że nie chce upięcia, a teraz często spinam włosy (bo gorąco) i jakoś zaczynam się powoli przekonywać, że spięte będą wygodniejsze - ehh najgorsze, że sama nie wiem czego chce
KaEs pokażesz swoją suknie na PW??
Nie martw sie wlasciwa suknie poznasz od razu jak na Ciebie trafi! ja pojechalam do Madonny marzac o Benicarlo, Pani w sklepie od razu mi ja odradzila ale dala do przymierzenia. Nie czulam sie w niej dobrze, poszerzala mnie. Potem dala mi kilka innych pieknych sukien ale to nie bylo to. Jak zalozyla mi moja suknie poczulam sie najpiekniejsza kobieta na swiecie.

Co do fryzury to mnie fryzjerka odradzila rozpuszczone wlosy. Mowi, ze wszelkie plecionki sa fajne bo potem wlosy sie placza no a w wakacje jest po prostu goraco

You're all I ever wanted

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2013-08-18 o 17:28
Stary 2013-08-18, 17:28   #4489
velika
Winter is coming

No to dobrze tinyheart, że wszystko już w porządku
Aniuska, sporo pozałatwiałaś Ja buty będę kupować zimą, welon pewnie też. A bieliznę to nie wiem kiedy kurczę, bo jakbym schudła, to mi z 1 rozmiar spadnie... Pewnie dopiero przed samym ślubem...
A moja teściowa uratowała małego kotka jakieś potwory go wyrzuciły i zostawiły... Dom dla niego już załatwiony

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 17:33   #4490
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Wszystko wyjasnione i w porzadku Obydwoje niepotrzebnie interpretowalismy male male rzeczy, na dodatek on sie zaczyna stresowac slubem... Ja za to nie za bardzo chce chodzic do restauracji i po kawiarniach bo boje sie, ze to bedzie go za duzo kosztowalo, bo to on wykladal na zaliczki... TZ zinterpretowal to jako to, ze nie mam ochoty sie z nim gdzies wybrac do kawiarni tylko na spacery ciagle :P TZ sie wkurzyl a mnie sie zrobilo przykro. I przy okazji postaralismy sie uzgodnic jak unikac takich niepotrzebnych sytuacji w przyszlosci. Zaraz sie wybieramy na spacer po Lazienkach w ramach czegos przyjemnego No i idziemy tez na deser w ramach wyjscia gdzies

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Nie martw sie wlasciwa suknie poznasz od razu jak na Ciebie trafi! ja pojechalam do Madonny marzac o Benicarlo, Pani w sklepie od razu mi ja odradzila ale dala do przymierzenia. Nie czulam sie w niej dobrze, poszerzala mnie. Potem dala mi kilka innych pieknych sukien ale to nie bylo to. Jak zalozyla mi moja suknie poczulam sie najpiekniejsza kobieta na swiecie.

Co do fryzury to mnie fryzjerka odradzila rozpuszczone wlosy. Mowi, ze wszelkie plecionki sa fajne bo potem wlosy sie placza no a w wakacje jest po prostu goraco

ooo to romantyczny spacer się zapowiada
ja się pakuję, kilka minut przed 19 wyruszamy do Warszawy z domów z długiego weekendu, koło 21 będziemy i obejrzymy Dextera i Siuts z tego tygodnia

7.06.2014
Stary 2013-08-18, 17:42   #4491
vixena
Rozeznanie

nie wiem czy ktoś wstawiał https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=711444 ale daje do myślenia ten wątek. sama myślałam o terminie 2 tyg przed weselem ostateczny termin potwierdzenia
Stary 2013-08-18, 17:47   #4492
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
nie wiem czy ktoś wstawiał https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=711444 ale daje do myślenia ten wątek. sama myślałam o terminie 2 tyg przed weselem ostateczny termin potwierdzenia
No właśnie z dziewczynami tutaj już dyskutowaliśmy o tym. Ja po przeczytaniu zdecydowałam, że zaproszę 90-95 osób (planowaliśmy 80). Raczej wolałabym nie dopraszać gości przed samym weselem.

Stary 2013-08-18, 17:51   #4493
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Podoba mi się nowa wersja kolorystyczna, tylko dodatki teraz bardziej stonowane muszą być. Poszłabym w jakieś ecru, pudrowy róż

Pudrowy róż by mnie mega cieszył, bo takie mieliśmy zaproszenia wybrane.
Ale teraz już sama nie wiem..

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Jak wrażenia po oglądaniu sali na żywo?
Nie byliśmy
Menadżerka nie odpisała na maila i nie pojechaliśmy.

A jedziemy do Jastrzębiej Góry

Cytat:
a czy ktoraś ma zamiar korzystac z tego programu Mieszkanie dla Młodych??
My się zastanawiamy, ale musimy zobaczyć jakie będą dokładne wymagania.
Bo jak w grę wchodzą tylko malutkie mieszkania, to sie nie zdecydujemy, bo celujemy w 3 pokoje, albo 2 pokoje + salon z aneksem.

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz nie mam sily do TZta, czuje sie przez niego jak smiec... on sobie poszedl bo on nie bedzie marnowal weekendu a ja zaplakalam cala bluzke i koldre. Nie wiem o co mu chodzi. Mam wrazenie ze juz sie w ogole nie rozumiemy

Nie wyobrażam sobie czuć się tak przez faceta,z którym mam wziąć ślub...

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
A bieliznę to nie wiem kiedy kurczę, bo jakbym schudła, to mi z 1 rozmiar spadnie... Pewnie dopiero przed samym ślubem...
Ja też przed samym ślubem

Tak w temacie, to dzisiaj zamówiłam 4 biustonosze na ebayu
Doszłyby jeszcze 2, ale spóźniłam się z licytacją
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 17:51   #4494
vixena
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
No właśnie z dziewczynami tutaj już dyskutowaliśmy o tym. Ja po przeczytaniu zdecydowałam, że zaproszę 90-95 osób (planowaliśmy 80). Raczej wolałabym nie dopraszać gości przed samym weselem.

a to nie doczytałam ze już o tym było też chyba zdecyduje się na zaproszenie większej liczby osób bo chciałabym żeby około 80-90 osób przyszło
Stary 2013-08-18, 17:52   #4495
Dotka90
Zakorzenienie

My wróciliśmy od dziadków, pogrillowaliśmy
Dziadek zadowolony, bo posiedział z nami, trochę porządków im w domu zrobiłam, ciacho im zostawiłam i tyle.
Babcia nie bardzo pytała się mnie, gdzie jest jej mama A prababcia całe lata nie żyje...

A póki co zbieramy się do IKEI, a potem na jakieś spożywcze zakupy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 17:57   #4496
Izabela92
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny !!! Od jakiegoś czasu Was podglądam i wkońcu pasuje mi się odezwać. Ślubuje 12 lipca 2014 roku .

Czuje że rok przygotowań będzie jednym z piękniejszych w moim życiu, nie mam stresu ani strachu przed przygotowaniami i planowaniem
Izabela92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 17:59   #4497
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Izabela92 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny !!! Od jakiegoś czasu Was podglądam i wkońcu pasuje mi się odezwać. Ślubuje 12 lipca 2014 roku .

Czuje że rok przygotowań będzie jednym z piękniejszych w moim życiu, nie mam stresu ani strachu przed przygotowaniami i planowaniem
witaj
Stary 2013-08-18, 18:05   #4498
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Ja mam drugie imię, nie obciachowe czy coś, ale nie przepadam za nim Cieszę się, że rodzice zdecydowali się dać mi je jako drugie a nie pierwsze Córce dam swoje jako drugie a synowi...syn się obejdzie
Tak przegladam forum zobaczylam temat dotyczacy mnie
ja mam 2 imiona, Izabela Karolina mamie, babci i siostrze mamy strasznie podobalo sie imie Iza, zas tata uparl sie na Karoline i tak jestem z dwoma ale swoim dzieciom nie dala bym dwoch imion i nie mam zadnego konkretnego powodu
Stary 2013-08-18, 18:16   #4499
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Hej
Wow, dużo załatwiłaś
Nie wiem czy po skróceniu obcasa but nie straci swojego kształtu/wyprofilowania? A braliście pod uwagę to,że tż też będzie miał pantofle,a w nich też te kilka cm podeszwy jest. Ewentualnie zostawcie tak jak jest, przecież to nie tragedia

Zrobiłam co miałam zrobić, teraz robię ciasto dla tż
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 18:21   #4500
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Izabela92, witaj Opowiedz coś więcej o Was, skąd jesteście, ile jesteście razem, ile macie lat itd. Macie już coś załatwione w związku ze ślubem?

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości