Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV! - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-18, 17:31   #841
201607111040
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

W drogerii trądziku się nie wyleczy. Wszystkie żele anty trądzikowe działają tylko przez chwilę a potem tylko wysuszają na wiór skórę. Tak samo jest z kremami które nie pomagają. Trądzik to choroba i na nią trzeba lekarstw a nie kosmetyków. Ja od około 6 miesięcy myje skórę mydłami (nie chodzi mi o mydła typu luksja) i znacznie lepiej oczyściły mi skórę.

Co do diety. Przynajmniej u mnie ma duży wpływ. Przez cały lipiec nie jadłam czekolady i chipsów, a jak na początku sierpnia je zjadłam to za 2 godziny zaraz miałam wysyp. Od 2 miesięcy leczę się u dermatologa i właśnie do momentu kiedy je zjadłam było coraz lepiej (efekty były naprawdę duże). Teraz odstawiłam i dalej jest lepiej.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 17:36   #842
olenkasz
Zakorzenienie

moja dieta ma olbrzymi wpływ na to, jak wygląda skóra.
jak jem zdrowo, to jest ładna i promienna. jak zaczynam jeść śmieci, to momentalnie szarzeje i robi się zmęczona. powstają też jakieś podskórne grudki. muszę się pilnować.
Stary 2013-08-18, 17:46   #843
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
moja dieta ma olbrzymi wpływ na to, jak wygląda skóra.
jak jem zdrowo, to jest ładna i promienna. jak zaczynam jeść śmieci, to momentalnie szarzeje i robi się zmęczona. powstają też jakieś podskórne grudki. muszę się pilnować.
Mam tak samo. Zjem parę fast foodów, paczkę czipsów, jakieś śmieci typu zupka chińska i jest masakra na twarzy po jakimś czasie.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 17:51   #844
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Maxi uroku odbierają... oczy. Sińce pod nimi i wątłe brwi, bo kolor oczu, cerę, uśmiech, usta ma fajne
Krzywe zęby

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Osobiście mi to nie przeszkadza, ale...

Dajmy na to hojnie przez naturę obdarzoną nastolatkę, której biust w takiej bluzce jest bardzo widoczny ''na wierzchu''. Ku uciesze kolegów, którym hormony świrują i ku uciesze nauczyciela płci męskiej. Uważam, że może być to rozpraszające i przez to niewłaściwe.

Wydaje mi się, że w szkole seksualność nie powinna być podkreślana i eksponowana. Nie jestem także za habitami Ale można wyglądać fajnie i seksownie bez świecenia tyłkiem, czy cyckiem.
Zgadzam sie z tym, ja zaczęłam to praktykować na studiach, jak szłam do jakiegoś starszego dziadka naprawdę aż czułam, że nie mogę ubrać czegoś z duzym wycięciem, czy za krókie. Po prostu z samego szacunku dla jego wieku. Teraz też, jak idę w gości do małżeństw, które są sporo starsze ode mnie, nie ubieram krótkich spódnic i bluzek z dużym dekoltem, z szacunku do żon. A kocham pokazywać ciało, i jak już kogoś spotkam przypadkiem na ulicy, to już winna sie nie czuję, bo to przypadek

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Dla mnie uczelnia nie jest już szkółką i jakoś wyglądać wypada. Nikt nam uwagi nie zwróci, nie wpisze nagany w dzienniczku, ani nie wezwie rodziców, ale dorośli ludzie powinni mieć trochę więcej wyczucia niz gimbaza i tyle.
Zgadzam się

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
:

witajcie po weekendzie kobiety
Juhu juhu

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Mówiła, że pomogły jej, ale po odstawieniu problem wrócił i nie powtórzyła kuracji i nie poleca, bo jest to leczenie inwazyjne.
A poza tym zauwazyłam, że kobiety po retino mają strasznie przesuszoną skórę, wręcz zwiotczałą, widziałąm to już u 3 koleżanek.

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Obejrzałam ten filmik. Karolina ma trądzik zlokalizowany typowo na żuchwie i brodzie. To jest trądzik hormonalny, którego można się pozbyć za pomocą tabletek antykoncepcyjnych (ogólnie uregulowania gospodarki hormonalnej). Ona ich na pewno nie bierze i tym samym walka z taką cerą to jest walka z wiatrakami.
Brała Diane, ale już ponoć nie bierze.

Cytat:
Dziwnie jest porównywać skórę 20 latki i 30 latki poza tym obie mają całkiem inny typ cer...nawet nie chce mysleć jak Sarunia koło 30tki będzie wygladać z tą ilością tapety
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez naked_truth Pokaż wiadomość
Młodaś albo szmiesznaś. Znalezienie dematologa, który wypisze retinoidy douste w dodatku w stolicy to żaden problem.
Ale bez kłótni proszę. Męczą mnie już tutejsze przepychanki, kto ma więksiejszą racje.

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Żel normaderm zrobił mi ze skóry Saharę
Totalna porażka. Wróciłam potulnie do Avene Cleanance.
U mnie to samo
Stary 2013-08-18, 17:51   #845
moniczorek
Podróżniczka

Jak tak Was czytam to jestem bardzo szczesliwa, że akurat problemy z wypryskami i trądzikiem mnie nie dotyczą czego już nie mogę powiedzieć o przebarwieniach
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 17:53   #846
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ldzlejdildz Pokaż wiadomość
Ja nigdzie nie mogę dorwać.
Słyszałam, że pachnie jak kurczak z curry.
albo jak ta przyprawa maggi http://cdn2.netpr.pl/file/attachment...ggi-200-a2.jpg
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 17:54   #847
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tak Was czytam to jestem bardzo szczesliwa, że akurat problemy z wypryskami i trądzikiem mnie nie dotyczą czego już nie mogę powiedzieć o przebarwieniach
Ja sie dziś opalałam z filtrem 15 i nic, słabo mnie wzięło, cały dzień
Stary 2013-08-18, 17:56   #848
ldzlejdildz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

sklep zielarski ewentualnie jakaś apteka dobrze zaopatrzona w zioła itp.
no pachnie jak żarełko po tym co czytałam w internecie myślałam, że będzie śmierdzieć, a to po prostu jak jedzenie daje

To muszę wpaść do mojego eko-zielarskiego, bo pytałam tylko po aptekach, a po co pomyśleć.
Mam nadzieję tylko, że zapach się ulatnia po jakimś czasie, bo jak nie to od razu etat w budce z kebabem

a o parafinie na włosy ktoś coś słyszał? Bo ja tylko tyle, że śmierdzi.

Edytowane przez ldzlejdildz
Czas edycji: 2013-08-18 o 18:02
ldzlejdildz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 17:58   #849
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja sie dziś opalałam z filtrem 15 i nic, słabo mnie wzięło, cały dzień
Ja wczoraj na 50-tce w cieniu
Stary 2013-08-18, 18:00   #850
szeptserca
Zadomowienie

GG do szeptserca

W zasadzie Karolina ma o tyle dobrze, że może to w miarę ukryć, gorzej jak ktoś ma coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=wp5iy5JJqDA
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie.
włosy:71->80
szeptserca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 18:03   #851
ldzlejdildz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szeptserca Pokaż wiadomość
W zasadzie Karolina ma o tyle dobrze, że może to w miarę ukryć, gorzej jak ktoś ma coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=wp5iy5JJqDA

Stary 2013-08-18, 18:04   #852
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj na 50-tce w cieniu

Ja postanowiłąm, że w tym roku będę muśnięta słońcem I jestem, ale chciałąm mocniej

Cytat:
Ja tak miałam, ale tylko na polikach, pomogła Diane plus antybiotyk. Buzia po tym jak pupcia niemowlaka, teraz jest już lepiej, ale nie przejmuje sie już niczym. To co przezyłam z moją buzią zahartowało mój charakter na maksa. 4 miechy wycięte z życiorysku, zero studniuówek itd. To był koszmar, ból - bo to było najgorsze, ten ból skóry, buzi, niemożność spania na poliku itd, nie życze tego najgorszemu wrogowi.

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-08-18 o 18:06 Powód: ort
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 18:07   #853
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
widziałam ją kiedyś....biedna

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Ja postanowiłąm, że w tym roku będę muśnięta słońcem I jestem, ale chciałąm mocniej
Ja byłam troche po Grecji muśnieta ( ale twarz nie)...już mi jednak zeszło dlatego rozglądam sie za nową destynacją na wrzesień
Stary 2013-08-18, 18:10   #854
201609051002
Konto usunięte

Cytat:
Woooooooow nigdy czegoś takiego nie widziałam. Oczom swym nie wierzę. Najgorsza sytuacja na czole.
Zerknęłam na pozostałe jej filmiki i w ostatnim jej twarz wygląda super w porównaniu do tego co wstawiłaś.
http://www.youtube.com/watch?v=q8DmrwDIF5Q
201609051002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 18:18   #855
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Chyba kupie ten krem BB. Naprawdę jest dobry. Co do cery. Karolina nie ma wcale jakieś super złej cery.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 18:25   #856
olenkasz
Zakorzenienie

smutna prawda jest taka, że kamery nie oddają w pełni stanu skóry. wydaje się często idealniej i bardziej gładko, niż jest w rzeczywistości.
poza tym kiedyś Baby Jane Hudson pokazywała 'sekret oświetlenia'. z idealnej, nieskazitelnej cery nie został ślad. kontrast bieli też dużo zmienia.
Stary 2013-08-18, 18:27   #857
KolorowaJa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Oglądacie ją?
http://www.youtube.com/watch?v=MG3_6QuDQdE

Mówi, że NYX wchodzi do Douglas-ów. Wiecie coś więcej o tym?
Ja już u siebie widziałam i zapoznałam się z całą ofertą:P
KolorowaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 18:51   #858
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Fajne, fajne, pewnie kupię po zmacaniu w stacjonarce. Akurat szukam takich beżyków, coś jak oh so special, tylko bardziej beżowego
champagne&caviar to własnie beże

http://4.bp.blogspot.com/-6lfWTKQ729...0/CIMG3175.gif

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Byłam na stronie Douglas-a i już są dostępne na stronie kosmetyki z NYX. Zobacz sobie. Mnie zainteresowała paletka 10 cieni http://www.douglas.pl/douglas/Makija...000043987.html odcień Catwalk
Mam, champagne&caviar. W sumie jestem zadowolona.

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Podkład nyxa w dogim- 84 zł, na allegro z wysyłka 64 zł
Kurde, przecież to jest niskopółkowa firma! coś jak elf! Przesadzają...
Na ebay z przesyłka wychodzi 56 zł...

Tak samo z korektorem w słobiku, na ebay z przesyłką 22 zł, w dougim 30...
Stary 2013-08-18, 18:53   #859
olenkasz
Zakorzenienie

róż też ponad trzy dychy kosztuje. jak zwykle w Polsce musi być drożej.
Stary 2013-08-18, 18:59   #860
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
ja się kiedyś napaliłam na tą paletkę ale poczytałam/ pooglądałam trochę recenzji i stwierdziłam że nie warto, mają podobno słabą pigmentacje i kilka z tych odcieni na oku wygląda dokładnie tak samo.

Byłam wczoraj w DMie w Berlinie, obwąchałam wszystkie żele Balea i powiem wam że wg mnie są przereklamowane, zapachy sztuczne, banalne. Wzięłam tylko jeden żel jakiś energetyzujący, (pachnie identycznie jak peeling pomarańczowy antycellulitowy z Eveline). Zdecydowanie ładniejsze zapachy ma Palmolive (seria armatherapy).
Za to salonem Mac jestem oczarowana, pracuje tam bardzo miła polka

Edytowane przez whip
Czas edycji: 2013-08-18 o 19:01
whip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 19:02   #861
ldzlejdildz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
ja się kiedyś napaliłam na tą paletkę ale poczytałam/ pooglądałam trochę recenzji i stwierdziłam że nie warto, mają podobno słabą pigmentacje i kilka z tych odcieni na oku wygląda dokładnie tak samo.

Byłam wczoraj w DMie w Berlinie, obwąchałam wszystkie żele Balea i powiem wam że wg mnie są przereklamowane, zapachy sztuczne, banalne. Wzięłam tylko jeden żel jakiś energetyzujący, (pachnie identycznie jak peeling pomarańczowy antycellulitowy z Eveline). Zdecydowanie ładniejsze zapachy ma Palmolive (seria armatherapy).
Za to salonem Mac jestem oczarowana, pracuje tam bardzo miła polka

co do Palmolive uwielbiam imbir z sandałem

Stary 2013-08-18, 19:09   #862
lexi221
Zadomowienie

Dziewczyny wiem że była taka dziewczyna która nagrywała w Holandii 1906 izabela czy jakoś tak usunęła konto czy nadal nagrywa?
lexi221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 19:15   #863
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A konieczność zakładania do pracy butów z zakrytymi palcami, odpowiednich bluzek, spódnic nie krótszych niż do kolan, zakaz chodzenia z gołymi nogami, itd też są dla Ciebie absurdem?
Moje pytanie zabrzmiało jakoś agresywnie, ale nie o to chodzi, serio pytam.
Dla mnie uczelnia nie jest już szkółką i jakoś wyglądać wypada. Nikt nam uwagi nie zwróci, nie wpisze nagany w dzienniczku, ani nie wezwie rodziców, ale dorośli ludzie powinni mieć trochę więcej wyczucia niz gimbaza i tyle. Swoją drogą, przeginanie w drugą stronę śmieszy mnie do łez. Na co bardziej prestiżowych kierunkach od pierwszego roku nosi się garniaki i jakieś wstrętne garsony. Najbardziej widać u studentów prawa.

Oj tak, jak się spojrzy w takim większym sądzie to są dużo bardziej wystrojeni od np adwokatów, którzy potrafią przyjść w dżinsach i koszuli w kratkę, bo przecież i tak mają swój strój od szyji aż po kostki

Cytat:
Napisane przez akikochandesu
Zawsze się zastanawiałam, jak dziewczynom może chcieć się malować rano do szkoły. Podkład, puder, brązer, róż, cień, kredka do brwi, tusz do rzęs, pomadka... Musiałabym chyba wstawać o szóstej, żeby to wszystko zrobić... Chyba wolę sobie te 20 minut przespać i nałożyć sam krem z filtrem.
W mojej dawnej gimbazie nikt by jej w takich szortach nie wpuścił. U mnie były wąty jak ktoś miał np. bluzkę z widocznym fragmentem pleców, a co dopiero takie spodnie.

Poza tym czy ze mną coś jest nie tak? Bo nie rozumiem tego strojenia się do szkoły. Ja biorę pierwszą lepszą bluzkę, jeansy, wybieram buty pasujące do pogody i idę...

Moja koleżanka się z siebie śmiała jakiś czas temu, że w liceum po szkole chodziła w butach na obcasach, a teraz to tylko płaskich szuka.

Ale rozumiem chęć strojenia się. W końcu po to się ma ładne rzeczy, żeby je zakładać.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 19:18   #864
ddmake
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lexi221 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem że była taka dziewczyna która nagrywała w Holandii 1906 izabela czy jakoś tak usunęła konto czy nadal nagrywa?
http://www.youtube.com/channel/UCdFAx68bdCjOWvqVzJFtf0g
zapewne o nią Ci chodzi
Stary 2013-08-18, 19:20   #865
lexi221
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ddmake Pokaż wiadomość
Tak dzięki
lexi221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 19:43   #866
beznadziejniak
Łotewa

świetnie nie było mnie 3 dni a tu nowy wątek i miliard stron...
Stary 2013-08-18, 20:03   #867
Labirynth
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=ZRkkrIXoQxs
uwielbiam ją bez makijażu

mam faze, od dziś minimum makijazu, minimum
Stary 2013-08-18, 20:04   #868
ldzlejdildz
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=oBr7R...ature=youtu.be

Live z Karolina

Stary 2013-08-18, 20:23   #869
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
świetnie nie było mnie 3 dni a tu nowy wątek i miliard stron...
Nie nadrabiaj Leć na bieżąco

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-08-18 o 20:33 Powód: ORT!!!! damn :mur:
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 20:27   #870
paulinciax07
Rozeznanie

w końcu się ujawniam wszem i wobec. Cześć wszystkim hejterkom!

włączyłam sobie właśnie tego live'a Karoliny. Nie spodziewam się szału, ale z braku laku mogę posłuchać...
paulinciax07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości