Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV! - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-18, 22:41   #931
evvelinek
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Cytat:
Napisane przez szaga9001 Pokaż wiadomość
to ja jużwolę pana, który używał odkurzacza do spięcia włosów ;D jakoś bardziej epicko to wyglądało
ej! to jest mistrz 10 razy to przewijałam
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 22:43   #932
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annuszka0107 Pokaż wiadomość
Jaki podkład miss sporty? Ten perfect stay? Fajny jest?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html

mi nie podszedł bo potrzebuję dość mocnego krycia, a i ciemniał mi bardzo szybko na twarzy, u koleżanki dość fajnie wyglądał, no i jak pisałam trzymał się całą noc.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 22:43   #933
carmelova9
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
niessia ma aż 87 518 subskrypcji. Pobiła wszystkie Youtuberki. Później jest nissiax 56 080, katosu 51 398, karolina 51 368, RLM, ciasteczko, Maxineczka, Szusz,

Ciekawe skąd taka różnica między nieesią a nissiax, pamiętam jeszcze jak się nazywały siostrami YT a teraz czuć między nimi rywalizację, szczególnie ze strony Agi z UK np w komentarzach. Z tego co kojarzę przez długi czas miały podobną liczbę subów, zaczynały w tym samym czasie, obie mieszkają za granicą, są w tym samym wieku....hmm może dlatego że nieesia wiele a nawet zbyt wiele ujawniła z życia prywatnego a oglądającym się to podoba
carmelova9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 22:48   #934
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html

mi nie podszedł bo potrzebuję dość mocnego krycia, a i ciemniał mi bardzo szybko na twarzy, u koleżanki dość fajnie wyglądał, no i jak pisałam trzymał się całą noc.

Dzięki jak będę w rossmannie to oblukam, choć jak słabo kryje to mi się chyba nie opyla :P Szukam czegoś kryjącego co mi nie wysuszy ryjka za bardzo.
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 22:50   #935
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KolorowaJa Pokaż wiadomość
Ach, źle zrozumiałam
Dobrze, zrozumiałaś, tylko, że ja nie dopisałam o jaki konkretnie podkład chodziło
Stary 2013-08-18, 22:57   #936
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki jak będę w rossmannie to oblukam, choć jak słabo kryje to mi się chyba nie opyla :P Szukam czegoś kryjącego co mi nie wysuszy ryjka za bardzo.
ja od kilku lat używam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-z-pompka.html i jestem bardzo zadowolona, jak potrzebne mi większe krycie na niespodziankach to mieszkam go z dermacolem i jest super.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 22:57   #937
KolorowaJa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Dobrze, zrozumiałaś, tylko, że ja nie dopisałam o jaki konkretnie podkład chodziło
Chyba powinnam pójść już spać, zamiast brać się za pracę o tej porze, skoro tak się zakręciłam tutaj
KolorowaJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 22:58   #938
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carmelova9 Pokaż wiadomość
Ciekawe skąd taka różnica między nieesią a nissiax, pamiętam jeszcze jak się nazywały siostrami YT a teraz czuć między nimi rywalizację, szczególnie ze strony Agi z UK np w komentarzach. Z tego co kojarzę przez długi czas miały podobną liczbę subów, zaczynały w tym samym czasie, obie mieszkają za granicą, są w tym samym wieku....hmm może dlatego że nieesia wiele a nawet zbyt wiele ujawniła z życia prywatnego a oglądającym się to podoba
Moim zdaniem nie ma między nimi rywalizacji. Może kiedyś miały lepszy kontakt, obie się też zmieniły. Zobacz jak zachowywała się nieesia na początku prowadzenia kanału, jej sposób wysławiania się ("zobaczcie jakie mam za☠☠☠iste okulary") itp. Agnieszka z NY też się zmieniła. I pewnie masz rację, nieesi kanał jest bardziej o stylu życia, a nissia kładzie większy nacisk na tematy związane z kosmetykami.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 23:10   #939
monicar
Zakorzenienie

mam coś dla was na oprawę humoruhttps://www.facebook.com/odrysowanebrwi?ref=stream
Stary 2013-08-18, 23:13   #940
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
mam coś dla was na oprawę humoruhttps://www.facebook.com/odrysowanebrwi?ref=stream
Chyba pokocham moje nieidealne brwi, przynajmniej nie trafią na tego fanpejdża
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 23:26   #941
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Znam, w momentach kiedy nienawidzę swoich brwi zaglądam tam i trochę podnoszę się na duchu

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...32694648_n.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 23:51   #942
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova9 Pokaż wiadomość
nieesia robiła też konkursy to trochę widzów jej przybyło.

A Szusz zostaje w tyle, nie przybywa jej widzów tak jak np. Karolinie czy RLM
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 00:27   #943
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Już się cieszę, nyx ma podkład w kolorze pale - prawie biały, jedyny płynny, który mi się nie odcina od reszty ciała

Opierasz swoją wiedzę o książkę wydaną przez Klub Dla Ciebie? Napisaną przez dwie osoby, które nawet nie wiadomo kim są, bo znanymi dermatologami na pewno nie ?
Dlatego nie wkleiłam linku książki z KDC tylko wkleiłam oryginał który jest przełożony na język polski. Wydaje mi się, że skoro książka jest z tego wydawnictwa nie oznacza, że jest bezwartościona. Po prostu jest 'stara' a o moją wiedzę się nie martw bo jeżeli chodzi o książki z działu kosmetologii to w rękach mam je bardzo regularnie i nie są to wydania z KDC

Cytat:
Napisane przez naked_truth Pokaż wiadomość
chyba słabo znasz angielski, bo już pomijając wiarygodność źródła to w opisie książki:
"Dopiero połączenie odpowiedniej diety i higieny z osiągnięciami medycyny i kosmetyki może sprawić, że skóra powróci do pożądanego stanu."
Nie sprawdzałam co tam jest napisane tylko szukałam oryginału tego 'polskiego' przełożenia. A w opisie to też mogli sobie napisać co chcą jak w aukcji na allegro.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 08:07   #944
ldzlejdildz
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ostatnimi sezonami jesienno zimowymi stosowałam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...oundation.html i jestem z niego bardzo zadowolona

Wszyscy sie pytali co mam na twarzy jak go używałam.

Dzień dobry

Edytowane przez ldzlejdildz
Czas edycji: 2013-08-19 o 08:10
ldzlejdildz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 08:22   #945
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Obejrzałam filmik ze spotkania u Anioła na resorach i dziwne odczucia. To było jakieś spotkanie z super celebrytką szavką? W ogóle ile ta kobieta ma lat? Bo na tym filmiku (nie oglądam jej) wygląda jak pani w średnim wieku. Zawsze mi się śmiać chce z tych naszych polskich Bjuti Guru. Byłam kiedyś w kawiarni, gdzie odbywało się spotkanie niemieckich vlogerek. I muszę niestety przyznać, że każda była mega zadbana, wypielęgnowana (co zresztą też widać na ich filmikach). Niestety jak widzę nasze polskie to tylko niektóre wyglądają fajnie(widziałam też na żywo parę i już tak fajnie nie było...), a tak to widzę pełno dziewczyn, z których 3/4 się ani uczesać, ani umalować, ani wysłowić nie potrafi. Wchodzę na YT, a tam same zakupy i denka. Nie mówię, że każda ma być miss, ale np. dobry przykład kasiad, uważana kiedyś przez wielu za skarbnicę wiedzy. Kobieta mówi ciągle o zapobieganiu zmarszczek, pięknej cerze, a sama jak wygląda? Ja np. nie chciałabym tak wyglądać w jej wieku. Niezmiernie mnie to dziwi jednak
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 08:23   #946
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Dlatego nie wkleiłam linku książki z KDC tylko wkleiłam oryginał który jest przełożony na język polski. Wydaje mi się, że skoro książka jest z tego wydawnictwa nie oznacza, że jest bezwartościona. Po prostu jest 'stara' a o moją wiedzę się nie martw bo jeżeli chodzi o książki z działu kosmetologii to w rękach mam je bardzo regularnie i nie są to wydania z KDC

Oczywiście, że ta książka nie ma wartości w medycznym tego słowa rozumieniu, to jest raczej poradnik - dla kogoś, kto nie ma problemu z trądzikiem w tym poważniejszym znaczeniu (tak jak ma Karolina). Co innego np. małolata, która ma trądzik młodzieńczy - może jej to pomoże.
W ogóle nie ma sensu bicie się na takie argumenty. Oglądałam filmik Karoliny i rzeczywiście ten trądzik ma fatalny - takich grudek to ja nigdy nie miałam, mimo że też mi atakuje linię żuchwy (bardzo sporadyczni czoło).
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 08:47   #947
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ej! to jest mistrz 10 razy to przewijałam
a propos odkurzacza

http://img5.repostuj.pl/20130816083245uid1.gif

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 08:49   #948
monicar
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=A3TLTIMQ0S0
Inez maluje Agnieleczkę

Inez jak zawsze bardzo dokładna, precyzyjna i ciepła Czy tylko ja mam wrażenie, że Agnieszka jest strasznie pewna siebie wręcz zadufana, zmanierowana, wtrąca się w każde słowo itp
Stary 2013-08-19, 08:56   #949
danana
Zadomowienie

a ja ostatnio zajrzalam na kanał coonfusion taka 17letnia dziewczyna jakos fajnie mi sie ja oglądało
a co myslicie o Msdoncellicie?ja mam jakies mieszane odczucia co do niej,nieraz przyznam ze dobrze mi sie jej slucha a nieraz mnei drazni
ogolnie nie ogladam jakos namietnie tych filmikow ale zdarza sie
danana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 09:03   #950
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Inez maluje Agnieleczkę

Inez jak zawsze bardzo dokładna, precyzyjna i ciepła Czy tylko ja mam wrażenie, że Agnieszka jest strasznie pewna siebie wręcz zadufana, zmanierowana, wtrąca się w każde słowo itp
Mi akurat wydaje się bardzo miła, uśmiechnięta, w dobrym humorze Chociaż zauważyłam, że wszystko porównuje do MACa
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:06   #951
Mrs.
Zakorzenienie

Cytat:
Inez maluje Agnieleczkę

Też mam takie zdanie, w ogóle nie przepadam za nią

Edytowane przez Mrs.
Czas edycji: 2013-08-19 o 09:11
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:17   #952
imbaa
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=M1LHZhyinQM U Karci Dziennik stylu
Kurczę nigdy nie zrozumiem tej mody na plastikowe przezroczyste torebki. Jak byłam mała trzymałam w czymś podobnym karteczki
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:17   #953
szaga9001
Raczkowanie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42326211]Mi akurat wydaje się bardzo miła, uśmiechnięta, w dobrym humorze Chociaż zauważyłam, że wszystko porównuje do MACa [/QUOTE]
też to zauważyłam ;D

U Karoliny jakaś nowa seria ;D Dziennik stylu
http://www.youtube.com/watch?v=M1LHZhyinQM

Spóźniony post

Edytowane przez szaga9001
Czas edycji: 2013-08-19 o 09:21
szaga9001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:23   #954
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
często się słyszy teraz o takich restrykcjach ubiorowych, ale jakoś tego nie widzę w roku szkolnym na ulicach trzeba we wrześniu uderzyć do gimbazy na przerwie i obadać swoja drogą, za moich czasów były tylko restrykcje jeśli chodzi o zmianę butów w zimie ubiór jako taki nie był problemem bo dzieciarnia miała w tym zakresie jeszcze łeb na karku, a teraz..
mogę wam na bieżąco zdawac relację z gimbazy i podstawówki od września
aczkolwiek np. w podstawowce w ktorej uczylam szly sobie dwie dziewczynki z V klasy i jedna do drugiej mowi "ale mnie ta s**a ryła"
Pooolska

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A konieczność zakładania do pracy butów z zakrytymi palcami, odpowiednich bluzek, spódnic nie krótszych niż do kolan, zakaz chodzenia z gołymi nogami, itd też są dla Ciebie absurdem?
Moje pytanie zabrzmiało jakoś agresywnie, ale nie o to chodzi, serio pytam.
Dla mnie uczelnia nie jest już szkółką i jakoś wyglądać wypada. Nikt nam uwagi nie zwróci, nie wpisze nagany w dzienniczku, ani nie wezwie rodziców, ale dorośli ludzie powinni mieć trochę więcej wyczucia niz gimbaza i tyle. Swoją drogą, przeginanie w drugą stronę śmieszy mnie do łez. Na co bardziej prestiżowych kierunkach od pierwszego roku nosi się garniaki i jakieś wstrętne garsony. Najbardziej widać u studentów prawa.

Mam ten "problem" i to nie jest śmieszne. :P Lubię swój duży biust, ale bardzo ciężko ubrać się na upał, żeby po prostu nie wyglądać wulgarnie. Ile można chodzić w koszulach. Zakładam sukienkę do kolan z dekoltem w V (nie jakimś do pępka) i zdarza mi się, że np. babcie na ulicy na mnie krzyczą jak to ja wyglądam... Albo zaczepiają mnie jakieś pijaczki. W t-shirtach już raczej nie chodzę, chyba że na siłkę czy do biegania. W golfach, półgolfach, dekoltach w łódkę wyglądam przekomicznie i po prostu się duszę. :P
co do problemu z dekoltem też mam duży biust i mam wrażenie, że kobiety bez biustu mogą nosić wszystko, ale jak ktoś ma biust to już tylko golf...
Cytat:
Napisane przez otoya Pokaż wiadomość
Mogę prosić o ciut więcej info na temat tego cudownego sposobu i sugestię gdzie można zakupić spirulinę?
znalazłam u MsMeevis na blogu

http://www.youtube.com/watch?v=5BcaZJWRXXg

Anioł na resorach i relacja ze spotkania z Szavką. Ani jedna ani druga jakoś mnie do siebie nie przekonują. Przez cały filmik mam wrażenie, że Bogusia na siłę stara się skierować uwagę wszystkich dziewczyn na siebie zwłaszcza gdy rozmawiają między sobą i nie uśmiechają się do jej kamery...
mam takie same odczucia niestety..

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:35   #955
201609051002
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez danana Pokaż wiadomość
a co myslicie o Msdoncellicie?ja mam jakies mieszane odczucia co do niej,nieraz przyznam ze dobrze mi sie jej slucha a nieraz mnei drazni
Tutaj średnio co 2-3 strony mówi się o Donczelicie więc możesz przewinąć i poczytać co myślą o niej inne dziewczyny
201609051002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:38   #956
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=M1LHZhyinQM U Karci Dziennik stylu
Kurczę nigdy nie zrozumiem tej mody na plastikowe przezroczyste torebki. Jak byłam mała trzymałam w czymś podobnym karteczki
Ja bym sobie taka chętnie kupiła (może trochę mniejszą) jako 'wkład' do większej torebki, teraz noszę taką przezroczystą jako kosmetyczkę . Ale tak solo... no nie wiem, niech noszą, ja nie muszę .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:40   #957
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość

co do problemu z dekoltem też mam duży biust i mam wrażenie, że kobiety bez biustu mogą nosić wszystko, ale jak ktoś ma biust to już tylko golf...
Też mam ten problem, ale wystarczy przecież jakiś top pod bluzkę czy sweterek założyć Jest kilka sposobów na optyczne zmniejszenie i bez świecenia biustem po oczach :P Golf jeszcze bardziej uwydatnia i robi z biustu niedoskonałość, moim zdaniem :P
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:40   #958
TheDocha
Dossisława I

Fajna jest ta torebka dla złodzieja, bo widzi co kradnie. Styl Karoliny mi się bardzo nie podoba. Już wolę Oleski.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:42   #959
MaRtUhA
Zadomowienie

GG do MaRtUhA

Cytat:
Napisane przez danana Pokaż wiadomość
a ja ostatnio zajrzalam na kanał coonfusion taka 17letnia dziewczyna jakos fajnie mi sie ja oglądało
nie lubię jej. moim zdaniem wydaje się być zarozumiała i wyniosła, ma też strasznie irytujący, dziecinny głos.
Stary 2013-08-19, 09:42   #960
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42325539] Zawsze mi się śmiać chce z tych naszych polskich Bjuti Guru. Byłam kiedyś w kawiarni, gdzie odbywało się spotkanie niemieckich vlogerek. I muszę niestety przyznać, że każda była mega zadbana, wypielęgnowana (co zresztą też widać na ich filmikach). Niestety jak widzę nasze polskie to tylko niektóre wyglądają fajnie(widziałam też na żywo parę i już tak fajnie nie było...), a tak to widzę pełno dziewczyn, z których 3/4 się ani uczesać, ani umalować, ani wysłowić nie potrafi. Wchodzę na YT, a tam same zakupy i denka. Nie mówię, że każda ma być miss, ale np. dobry przykład kasiad, uważana kiedyś przez wielu za skarbnicę wiedzy. Kobieta mówi ciągle o zapobieganiu zmarszczek, pięknej cerze, a sama jak wygląda? Ja np. nie chciałabym tak wyglądać w jej wieku. Niezmiernie mnie to dziwi jednak [/QUOTE]

Zgodzę się z Tobą. Może źle myślę, ale czasami wydaje mi się, że ogólnie polskie kobiety uważają, że "po bułki do sklepu" czy po prostu na co dzień nie trzeba ładnie wyglądać.
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości