Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 10:28   #4111
CherrryCat
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Tusz jest bardzo dobry, ja miałam po nim rzesy do brwi
Na prawde
Kurcze, nie wiem,ale mi zolty GK jakos nie podszedł, poki co moja ukochana odzywka to Alberto Balsam
Ja mam zabezpieczacz z Oriflame
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ki-wlosow.html
stosuje je przed prostowaniem, czy nawet wtedy jak nie prostuje,żeby mi sie włosy nie mechaciły

Co sie dzieje słoneczko
Jeju, jakiego Ty masz fajnego tego tate

Ładnie,ale dla mnie za delikatnie
Ja lubie miec bardzo monco wytuszowane rzesy

Czyli juz wiem,że jej nie kupie
Moje wlosy nawet jak raz na miesiac czy 1,5 m-ca dostana proteiny to wygladaja jak strzecha, nie lubia i koniec

Wiesz co chciałabym miec tak "gorzej" wygladajace włosy jak Ty po masce Extreme

C10 jest bardzo fajne
a gencjana fakt, czyba ta mała buteleczke to na lata bede miec
Ale i efekt jest mega

Widzisz, teraz to juz z górki

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

ales Ty potargana słodko na tym zdjeciu

Hej,hej

To teraz mnie chyba rozumiesz,że ja tez sie boje 9.

Bunny prosze poradz cos na mega swedzacy łeb
Nie wiem czy to po farbowaniu,ale nawet przed 318 mialam takie swedzenie lekkie,ale teraz po farbowaniu to juz porazka
Chodze i sie drapie jakbym wszy miala
Umyłam własnie familijnym ale cos nie bardzo mi to pomogło

dla mnie zdecydowanie za ciemno.
Mi sie najbardziej podobałas po zmieszaniu dwóch farb z Joanny tego karmelowego i piaskowego chyba

o tak, ten jest piekny

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Ja nie lubie wielkich szczot w tuszach, im mniejsza tym lepiej mi sie nia operuje
Jak mi sie podoba jej fryzurka
http://www.pudelek.pl/artykul/58099/..._zlotych_foto/
No jest delikatnie ale ja zazwyczaj tak się maluje :P tylko że jeszcze do tego jakies cienie dochodzą i eye liner

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:29   #4112
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Kylie zaraz po farbowaniu dawałam tę odżywkę z farby i jest ok, szopy mi nie zrobiła i to się liczy

Pomalowałam się dziś tym tuszem z Eveline i podkręcone są ale długości mi za bardzo nie dodało, ale pomalowałam tylko jedną warstwą bo na pocztę tylko idę a Ty dwie warstwy dajesz tuszu zawsze?

Wczoraj umyłam włosy i dałam mix odżywki tzn garnier awokado i garnier goodbye damage i nie ma ani przyklapu ani puchu. Tak muszę te odżywki wykorzystać ale teraz widzę, że potrzebuje chyba cięższe odżywki, teraz pasuje mi ten garnier color resist do farbowanych i odżywka nivea intense repair no i maska dolce anti age. Zopbaczymy czy mi garnier nitri gładki podejdzie szkoda tylko, że ja się nie znam na składach i nie wiem co powoduje, że te a nie inne odżywki mi pasuję
to ns razem po myciu uzyje tej dołaczonej odzywki

Ja to jak tuszuje rzesy to i 3 warstwy daje, lubie takie teatralne rzesy i do tego kreska linerem, bronzer i jasny błyszczyk. Oczy sa u mnie zawsze na pierwszym palnie

Mi pasowała ta z karite i chetnie do niej wróce, tylko,ze trzymalam ja na wlosach zazwyczaj 15 min i wtedy najlepiej byly widoczne efekty
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:53   #4113
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
kallos to raczej proteinowka, nie wolisz maseczki z loreala?
napisze o znakach ale musze mic czas bo to sporo analizy i pisania...

.
Hej wszystkim

Bunny nie wiem czy gdzieś znajdę u siebie ta maseczkę z lorealabo mieszkam w małej mieścinie.Ale dzisiaj jadę do endokrynologa dalej to jak będę miała czas to pochodzę po sklepach i ją wezmę bo po twojej recenzji się na nią napaliłam.A w jakich sklepach ją widziałaś?Bunny a ta Lady Spa arganowa to proteinówka?Bo nie znam się na składach

Dziewczynki trzymajcie kciuki.Mam nadzieję że moja endokrynolog mnie pocieszy i nie będę musiała się leczyć do końca życia bo porobiłam badania jakie mi zaleciła.

Kylie trzymam kciuki za wizytę u ortopedydaj znać co z twoim kolanem a dla koleżankiCo zrobiła?

Dziewczyny a używała któraś z was maski garniera goodbye damage?Jak efekty?Oczywiście w hasło z reklamy że naprawi w tydzień rok zniszczeń nie wierzę
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:54   #4114
AniaAga
Zadomowienie

Eveline, trzymam kciuki! Moja Ciocia ma problemy z tarczycą, bierze codziennie tabletki już ponad 20 lat.
AniaAga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:06   #4115
exclusivee
Zakorzenienie

Witam sie w ten deszczowy dzien

Szukam wszedzie na necie ramoneski waterfall bezowej z takiej cienkiej skorki i nic ciekawego nie ma

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:18   #4116
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Eveline trzymam kciuki moja Mama ma wyciętą tarczycę i leki bedzie brała do końca życia, niestety
Ja teraz w ciąży też biorę, bo wyszła mi niedoczynność, ale taka typowo ciążowa, jak urodzę to "zniknie", ale do rozwiązania też biorę leki, żeby dzidziuś w przyszłości nie miał z nią problemów.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:22   #4117
beatusia10
Wtajemniczenie

cześć dziewuszki mam takie pytanie- warto kupić oxydant ze stapiza?
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:24   #4118
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Ex jak odczytasz odw mnie pw to cena jest 120 + 15 przesyłka, tak jakby co

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-20, 11:46   #4119
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

postanowiłam , że jednak rozjaśniam się
tylko teraz mam pytanie czy oby dobrze pamiętam że po rozjaśniaczu kładziemy popiel lub ewentualnie beż czyli coś np. 8,13 na końcu chciałabym od razu karmelek , ale nie wiem jak to uczynić
czytałąm gdzieś, że można pomieszać karmelową czekoladę i 9 wellatonu i wyjdzie karmel ???

Bunny przywołuje Cię !!! pomóż zbłąkanej owieczce

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała

Edytowane przez asiabb1983
Czas edycji: 2013-08-20 o 11:48
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:59   #4120
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
cześć dziewuszki mam takie pytanie- warto kupić oxydant ze stapiza?
Tego akurat nigdy nie miałam, ale z tego co zdążyłam się nauczyć na wątku to nie ma znaczenia jakiej firmy jest oxy więc zapewne będzie w porządku
Stary 2013-08-20, 12:21   #4121
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
to ns razem po myciu uzyje tej dołaczonej odzywki

Ja to jak tuszuje rzesy to i 3 warstwy daje, lubie takie teatralne rzesy i do tego kreska linerem, bronzer i jasny błyszczyk. Oczy sa u mnie zawsze na pierwszym palnie

Mi pasowała ta z karite i chetnie do niej wróce, tylko,ze trzymalam ja na wlosach zazwyczaj 15 min i wtedy najlepiej byly widoczne efekty
Mi karite pasowała ale tylko 1 opakowanie, pod koniec już zaczęła mi robić przyklap...a że damage jest za lekka to połączyłam je razem, karite mam resztkę i jakoś muszę wykorzystać bo nie lubię wyrzucać kosmetyków
ja się bardzo delikatnie maluję, tylko puder, róż, tusz i kreska i to kreska nie zawsze, jak tylko na zakupy idę to bez kreski...

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 12:28   #4122
AniaAga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

tylko teraz mam pytanie czy oby dobrze pamiętam że po rozjaśniaczu kładziemy popiel lub ewentualnie beż czyli coś np. 8,13 na końcu chciałabym od razu karmelek , ale nie wiem jak to uczynić
czytałąm gdzieś, że można pomieszać karmelową czekoladę i 9 wellatonu i wyjdzie karmel ???

Asiu, ja też będę właśnie do karmelku dążyć, myślę o 8,31. 8,13 robiłam żeby zneutralizować rudość i dał odcień neutralny.
AniaAga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 12:48   #4123
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeden dzien mnie nie było,a te szalnie 3 strony zapisały

Ja sie dzisiaj denerwuje, bo w koncu mam ortopede

W ogole kolezanka w pracy bardzo brzydko ze mna postapiła

U mnie w miescie stacjonarnie nie kupie,bo jak juz wspominałam u mnie nic nie ma
Ale bulic 30 zl i jeszcze przesyłka z 0,5l kosmetyku, który może mi nie podpasowac to tez nie o to chodzi
Zarz obczaje na Allegro czy mozę tam sa tansze
Ja nigdy nie mialam takiego efektu na włosach, czasem jak dałam im proteiny to wygldałam jak lew,ale zwiazałam w koczka, bo kucyk tez wygladał tragicznie i jakos mozna było przetrwac do ns mycia

Bedzie wszystko w porzadku, zobaczysz
Poki co gencjany nie potrzebuje, bo wieje chłodem na mej głowie
Dzisiaj smigam po maske Chantala do Fale Loki Koki

Ja chce ruskiego kosmetyku spróbowac

a uzywałas tej odzywki dołaczonej do farby?
Bo ja mojej od 318 jeszcze nie uzyłam i jestem ciekawa jakie wlosy po niej sa
Ja narazie odzywki mam:
Alberto balsam antyoxydacyjna
Morele z garniera jeszcze męcze ( ale nie kupie jej wiecej)
mam z Dove ta ekspresowa
Nive Long repair ( ale ja ja uzywam do zabezpieczania włosów podczas mycia inaczej szopa)

Ja tez nie cierpie czekac
Zawsze sie przygotuje,wymaluje,wystr oje i denerwuje mnie,że musze czekac...

jakie Ty masz cudownie wygładzone włosy
i to przy stosowaniu suszarki z jonizacja tylko?
Masakra, ja tez tak chce
jaka masz ta suszarke?

Ja lubie malutkie, silikonowe takie jak w Wibo tym zielonym

Ex ja tez kiedys o tym myslałam ale nie wypalilo, po pierwsze nie mogłam dobrac koloru do moich włosów, i po wielu probach sie zniecheciłam, poza tym nie wyobrazam sobie,że mam tak cos doczepione do głowy, a jak gdzies zawije, czy gdzies sobie przytrzasne włosy chociazby torebka to taki pukiel odpadniety bedzie wisial przy torebce

a co ci odwalila twoja koleżanka z pracy ?

ja też uwielbiam mieć mocno wytuszowane rzęsy, do tego obowiązkowo czarna kredka i eyeliner

powodzonka u ortopedy- napisz potem co i jak

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

no i słuszna decyzja ! wracaj szybciutko do jasniejszych

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Ja dzisiaj w Rossmanie zakupiłam ten szampon z GREEN PHARMACY szczerze mówiąc nie miałam nic z ich firmy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lekarskim.html może któraś miała z Was?

Kupiłam jeszcze tą myjkę do buzi z dodatkiem ziarna soji - zobaczymy jak będzie działać na moją buźke http://kosmetyczkaagnes.blogspot.com...eelinguje.html
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:00   #4124
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
a co ci odwalila twoja koleżanka z pracy ?

ja też uwielbiam mieć mocno wytuszowane rzęsy, do tego obowiązkowo czarna kredka i eyeliner

powodzonka u ortopedy- napisz potem co i jak

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

no i słuszna decyzja ! wracaj szybciutko do jasniejszych

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Ja dzisiaj w Rossmanie zakupiłam ten szampon z GREEN PHARMACY szczerze mówiąc nie miałam nic z ich firmy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lekarskim.html może któraś miała z Was?

Kupiłam jeszcze tą myjkę do buzi z dodatkiem ziarna soji - zobaczymy jak będzie działać na moją buźke http://kosmetyczkaagnes.blogspot.com...eelinguje.html
ja miałam ale mi nie podpasował ten szampon :s

daj znac jak ta myjka

Wymiana

Stary 2013-08-20, 13:21   #4125
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Dzięki Utrwaliłam na fotce taki lepszy włosowy dzień, słońce trochę dało im w kość i trudniej doprowadzić je do idealnej gładkości.

Działanie odżywki podkręca moja metoda. Chyba nie raz pisałam: rozczesuję, gdy jeszcze są trochę wilgotne. Później dosuszam u nasady chłodnym powietrzem suszarki na najwyższej prędkości, reszcie też się trochę dostaje. Mam suszarkę z jonizacją, tanią z Biedronki kupioną kilka lat temu. To jonizacja+chłód zwiększają wygładzenie. Nie suszę na szczotce, bo nie umiem Najpierw jest szopa, dopiero suche przeczesuję jeszcze kilka razy naszą wspaniała wiosełką z Ross Dla moich włosów jonizacja w suszarce jest o wiele lepsza niż prostownica. Po prostownicy mam efekt makaronów, straszny przyklap, unikam jak ognia.

Jak zostawię włosy same do wyschnięcia bez rozczesania, to można zapomnieć o gładkości, bo są powyginane we wszystkie strony. Trzeba je jeszcze raz zmoczyć i rozczesać. Są gładkie, ale suszarka potęguje ten efekt, żałuję, że tak długo bałam się suszarki, to wspaniały wynalazek Moje włosy u nasady potrafią schnąć godzinami, czasem wcale i jest przyklap. Suszarka to dla mnie wybawienie

Myślę sobie, że taki urok długaśnych włosów- o wiele trudniej o nie zadbać Tęsknię za poprzednią długością, ale przyznaję, że z obecną jest mniej tego typu problemów
Przypomniała mi się pani blogerka żaląca się, że z takimi długaśnymi włosami nie jest w stanie nawet zrobić sobie kanapki, ale zapuszcza dalej

Jak pierwszy raz ją nałożyłam, byłam w szoku, bo mam naprawdę niejednolite włosy. Może się bardzo dobrze sprawdzić jako odżywka końcowa albo właśnie jako dokwaszacz innych odżywek. Albo zwyczajnie na świeżo pofarbowane odrosty

No tak, kilka użyć i jej nie ma. Chociaż ja używałam jej raczej skromnie Takich emolientowych odżywkach na bazach olejów walę dużo więcej

nie wiedziałam, że suszarka z jonizacją może działać takie cuda. Też muszę sobie taka zakupić i zamiast prostownicy suszyć włoski chłodnym nawiewem

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Właśnie wsuwam Margaritę

W ogóle dostałam wczoraj pierwszy okres od momentu odstawienia tabletek i to jest masakryczny ból leci ze mnie jakbym miała się wykrwawić.... syfów na całe szczęście od odstawienia nie mam, ale piersi rzeczywiście jakby zmalały mi jeszcze bardzeij

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
ja miałam ale mi nie podpasował ten szampon :s

daj znac jak ta myjka
widze że zakupy chyba niezbyt udane zrobiłam bo teraz czytam że i ten szampon i ta myjka mają średnie opinie ale zobaczymy może mi podpasują akurat
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-20, 13:33   #4126
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiedziałam, że suszarka z jonizacją może działać takie cuda. Też muszę sobie taka zakupić i zamiast prostownicy suszyć włoski chłodnym nawiewem

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Właśnie wsuwam Margaritę

W ogóle dostałam wczoraj pierwszy okres od momentu odstawienia tabletek i to jest masakryczny ból leci ze mnie jakbym miała się wykrwawić.... syfów na całe szczęście od odstawienia nie

widze że zakupy chyba niezbyt udane zrobiłam bo teraz czytam że i ten szampon i ta myjka mają średnie opinie ale zobaczymy może mi podpasują akurat
Okres bez tabsów nie wyobrazam sobie biedna :<.

możliwe :P kazdemu co innego pasuje .

Wymiana

Stary 2013-08-20, 13:49   #4127
kitkulka
Zakorzenienie

Ex spróbuje poprosić ją później o lepsze fotki, ale mniej więcej tak wygląda taki ma pasek przy rękawie, ale pisała, że można bez problemu odpruć, ona też tak zrobiła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7e7fd74206ac11e38a5622000a1fbe35_7.jpg (52,7 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2e8f1528082c11e3969322000a1fc655_7.jpg (83,6 KB, 33 załadowań)
Stary 2013-08-20, 13:52   #4128
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

LAVIA
a zmieniasz tabletki? Czy odstawiasz? Cos się stało?

BUNNY
a czy ja powinnam zmienić w platynowym oksy?
Żeby mi nie wyszło żółto.
Bo mówisz ze KYLIE pisała ze 230 chłodniejszy i jaśniejszy niż 318?

KITKA
ale Ty masz jasne włosy na zdjęciu
Ale naturalnie wygladaja, mi się podoba
I odrost duzy takie fajne ombre

ASIU
a skad taka decyzja? znudził się ciemny kolor?
a w ogole pokaż jaki teraz masz

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Ex spróbuje poprosić ją później o lepsze fotki, ale mniej więcej tak wygląda taki ma pasek przy rękawie, ale pisała, że można bez problemu odpruć, ona też tak zrobiła
A to czyje zdjecie?
Jakas fajna kurtałka
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:52   #4129
kitkulka
Zakorzenienie

Agatko to fota sprzed miesiąca, więc odrost jeszcze większy
Stary 2013-08-20, 13:55   #4130
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

A to czyje zdjecie?
Jakas fajna kurtałka
tez mi sie podoba

Wymiana

Stary 2013-08-20, 13:56   #4131
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczeee szkoda tylko ze ma zamki Bo ja szukam takiej wlasnie bezzamkowej, a ich troche maly wybor

Jakby co, to gdyby doszly bezowe wstawilabys zdjecie? Bo moze bez troche inaczej bedzie wygladal i przelamie sie jesli chodzi o te zamki

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-20, 13:58   #4132
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Kurczeee szkoda tylko ze ma zamki Bo ja szukam takiej wlasnie bezzamkowej, a ich troche maly wybor

Jakby co, to gdyby doszly bezowe wstawilabys zdjecie? Bo moze bez troche inaczej bedzie wygladal i przelamie sie jesli chodzi o te zamki
Oki, jasne

To szukasz takiego typowego waterfalla, którego nie można zapiąć tylko tak, żeby był jak pelerynka? będę się rozglądać
Stary 2013-08-20, 14:11   #4133
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

LAVIA
a zmieniasz tabletki? Czy odstawiasz? Cos się stało?

BUNNY
a czy ja powinnam zmienić w platynowym oksy?
Żeby mi nie wyszło żółto.
Bo mówisz ze KYLIE pisała ze 230 chłodniejszy i jaśniejszy niż 318?

KITKA
ale Ty masz jasne włosy na zdjęciu
Ale naturalnie wygladaja, mi się podoba
I odrost duzy takie fajne ombre

ASIU
a skad taka decyzja? znudził się ciemny kolor?
a w ogole pokaż jaki teraz masz

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

A to czyje zdjecie?
Jakas fajna kurtałka
Odstawiłam całkowicie przynajmniej na jakiś czas.... Wiesz co przemyślałam sobie wiele spraw i biorę je już dosyć długo bo z małymi przerwami około 6lat i miałam straszne wahania nastrojów, większy cellulit itd. Poza tym chce żeby moja wątroba trochę odpoczęła od tej calej dawki hormonów. Przeszliśmy teraz z Tż-tem na gumy i jak na razie cięzko nam się przestawić ale jak wiadomo zdrowie najważniejsze......
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-20, 14:15   #4134
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Oki, jasne

To szukasz takiego typowego waterfalla, którego nie można zapiąć tylko tak, żeby był jak pelerynka? będę się rozglądać
Raczej tak Z river island tez widzialam cos w stylu jak chce tylko ze ona ma znowu takie zapiecia wszedzie i to mi nie pasuje http://allegro.pl/river-island-ramon...342611789.html Chociaz ta co pokazujesz to fajna jest, gdyby tylko nie te zamki... Ale czekam jakby co na wiecej zdjec czarnej i jesli by byly to bezowej tez

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-20, 14:18   #4135
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej tak Z river island tez widzialam cos w stylu jak chce tylko ze ona ma znowu takie zapiecia wszedzie i to mi nie pasuje http://allegro.pl/river-island-ramon...342611789.html Chociaz ta co pokazujesz to fajna jest, gdyby tylko nie te zamki... Ale czekam jakby co na wiecej zdjec czarnej i jesli by byly to bezowej tez
Ta z River boska czarną brałabym od razu

Do tej dziewczyny już napisałam czy nie ma może fotek beżowej i czekam
Stary 2013-08-20, 14:24   #4136
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Ta z River boska czarną brałabym od razu

Do tej dziewczyny już napisałam czy nie ma może fotek beżowej i czekam
http://szafa.pl/c9675710-kurtka-wate...o-2012-ri.html mrrrr Czemu ich juz nigdzie nie ma

No wlasnie ja sie zastanawiam czy nie brac tej bezowej z all mimo tych zamkow, bo na innych aukcjach jeszcze sa, ale niedlugo bede w wiekszym miescie na zakupach w galerii wiec moze sie jeszcze wstrzymam... sama nie wiem Boje sie ze ta kurtka z ri bedzie sie kiepsko ukladala na codzien, bo tak troche dziwnie wyglada na zdj chociaz moze sobie wkrecam Poczekam na zdjecia od Ciebie narazie i wtedy bede myslec dalej

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-20, 14:28   #4137
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
http://szafa.pl/c9675710-kurtka-wate...o-2012-ri.html mrrrr Czemu ich juz nigdzie nie ma

No wlasnie ja sie zastanawiam czy nie brac tej bezowej z all mimo tych zamkow, bo na innych aukcjach jeszcze sa, ale niedlugo bede w wiekszym miescie na zakupach w galerii wiec moze sie jeszcze wstrzymam... sama nie wiem Boje sie ze ta kurtka z ri bedzie sie kiepsko ukladala na codzien, bo tak troche dziwnie wyglada na zdj chociaz moze sobie wkrecam Poczekam na zdjecia od Ciebie narazie i wtedy bede myslec dalej
Z tymi fasonami niestety istnieje takie ryzyko, że na ciele już mogą się nie układać tak jak to sobie wyobrażamy
Stary 2013-08-20, 14:31   #4138
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi fasonami niestety istnieje takie ryzyko, że na ciele już mogą się nie układać tak jak to sobie wyobrażamy
Niestety tak, ale z ta kurteczka/narzutka waterfall mam tak samo jak z sandalkami litami- odkladalam zakup a i tak ciagle za mna chodzily az w koncu je kupilam Tej kurteczki chyba tez nie odpuszcze

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-20, 14:37   #4139
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Odstawiłam całkowicie przynajmniej na jakiś czas.... Wiesz co przemyślałam sobie wiele spraw i biorę je już dosyć długo bo z małymi przerwami około 6lat i miałam straszne wahania nastrojów, większy cellulit itd. Poza tym chce żeby moja wątroba trochę odpoczęła od tej calej dawki hormonów. Przeszliśmy teraz z Tż-tem na gumy i jak na razie cięzko nam się przestawić ale jak wiadomo zdrowie najważniejsze......
A to rozumiem, odpoczynek wątroby z gumami jest ciężko...ale jakos dacie rade, to chyba nie tak na zawsze :P plastry sa jeszcze, omijają układ pokarmowy.

Fajne to kurtki pokazujecie
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:59   #4140
kitkulka
Zakorzenienie

Ex chyba mamy pecha takie były w hurtowni, ale aktualnie niedostępne, bo wykupili będę jeszcze czekać na znak, może się trafi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 74e4561a099311e3a52622000a9f189d_7.jpg (32,2 KB, 43 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości