|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
. Łatwo Ci się rozjasniaja
|
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
melduje, że już wróciłam i jestem obecna ![]() wypoczęta ,opalona i chora ale jest już lepiej ![]() zaraz ponadrabiam co tu się działo
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#4083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4084 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam pobiegać dziewczyny!! jestem z siebie dumna bo biegam tylko po bieżni i to niewiele bo pod kolanem mnie boli...
Asia witaj w domu ![]() Kitka wg mnie Twój kolor wcale nie jest ciepły ale domyślam się "czego chcesz", na szamponetkach się nie znam, ale castinga nie waż się używać![]()
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny przeczytałam ten Twój horror z gastro
![]() kituś mnie się Twoje włoski teraz bardzo podobają ja ostatnio zatęskniłam za moimi jasnymi włoskami ale wiem, że teraz ciężko by było wrócić do blondu (raczej nie możliwe bo mam teraz orzechowy brąz) więc narazie nienastawiam się ,ale pocieszam się tym jak oglądam wasze piękne jasne włoski wrzuce wam do albumu jakąś fote i powiecie mi czy kolor obecny mi pasuje czy nie i co o nim myślicie
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#4086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpada, wole jak same wyschna bo wtedy nabieraja gladkosci i miekkosci.zapuszczajmy do kostek i nie bedziemy mogly zakladac butow ![]() no i mnie namowilyscie kupilam odzywke loreala Cytat:
![]() i nie ma odwrotu, kupilam 230 deluxe i bede farbowac w polowie wrzesnia, choc powiem szczerze ze to oksy 9% mnie troche przeraza...
|
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
ombrak by był, gdyby odrost nie był jak od linijki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaa dziewczyny, pisałyście o tuszach do rzęs. Ja używam teraz YSL taki co to daje niby spektakularny efekt sztucznych rzęs, ale raczej tego efektu nie widzę ale ja mam teraz słabe rzęsy, zaczęłam wcierać olejek rycynowy, bo mi wypadają
|
||
|
|
|
#4088 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor moge probowac pomoc dobrac ale nei wiem ile to 150g... moze princeska bedzie wiedziala?Cytat:
Cytat:
Cytat:
chlodniejszy jest 230 platynowy z tego co shizaxa porownywala... Cytat:
Cytat:
sprobuj na same konce dawac po masce troszke odzywki- powinno byc swietnie zero sztywnosci.wlosy na fotach powalily mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mnie cos takiego nigdy nie spotkalo, moze dlatego ze nie mam konta i karty- to nie dla mnie
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
oki dodałam zdjęcia możecie rzucić okiem
|
|
|
#4090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisze o znakach ale musze mic czas bo to sporo analizy i pisania... Cytat:
castinga nei bo one sie wymywa ale nei do konca ![]() mozesz probowac te co wymienilas. Cytat:
kurcze znow chorobsko ;/ mam nadzieje ze wakacje sie udaly ![]() ja juz po gosciach, ide odpoczywac... ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- asia ja cie wole w blondzie...
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Bunny
wybiorę się na dniach i coś kupię
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie ale jak teraz dojść choćby do takiego miodowego ,karmelowego one nie są aż takie ciemne w świetle dziennym wyglądają jak ciemny rudawy blond po tym orzechowym ale w domu wydają się ciemniejsze ![]() narazie do opalenizny mi się podoba ale co będzie zimą to nie wiem ..może na zime cś pokombinuje i rozjaśnie trochę
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-08-19 o 21:40 |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale kusicie tą maską z loreala. Chyba nie wytrzymam i też ją kupię Asia zgadzam się z Bunny, ten kolor jest dla ciebie za ciemny. W miodowym blondzie wyglądałaś bosko. A tak poza tym, to niezła opalenizna |
|
|
|
|
#4094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiu ja Cię najbardziej lubię w takim średnim blondzie
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() Tak, staram się zapuścić naturalne, trochę też z przymusu, bo obiecałam wszystkim w koło, że w ciąży nie pofarbuję włosów
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
Wtajemniczenie
|
szczerze ? To wolałam cię we wcześniejszym wydaniu....Ciemny odcień jakoś cię przytłacza i wyglądasz na bardzo smutną.... najlepiej mi się podobałaś po tym Castingu 634
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
|
|
#4097 |
|
Konto usunięte
|
Lavia15 czy to ty pisałaś kiedyś, że kupiłaś sobie bańkę chińską do masażu?
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
ten kolorek jest jak dla mnie http://www.photoblog.pl/izussia03/147321155 chcę taki
|
|
|
#4099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4100 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj czy wczoraj pisałam o tym, że zrobilam sobie przerwę w jej stosowaniu bo już mam wystarczająco długie rzęsy i takie mi wystarczą ale niedługo znów do niej powrócę, ale będę ją teraz używać od czasu do czasu a nie codziennie tylko po to żeby podtrzymać ten efekt
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4103 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do szamponetek to kiedyś używałam ciemnego blondu z joanny chyba, albo z mariona. Niestety nie wiem jak wyjdzie na obecnym kolorze bo używałam jej na swoich naturalkach i powiem tyle, że nie było jej w ogóle widać
|
||
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamawialam z cosmoshop mam 135g zestaw i jak dla mnie sa geste ![]() bunny- kolor trafiony idealnie ![]() Czuje sie skuszona maska Loreala
|
|
#4105 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia nie poznałabym Cię, taki jasny brązik super by był, na zdjęciach prawie na czarne wyglądają...
Agatko tak jak Bunny pisze, platynowy chłodniejszy, ale za to diamentowy(318) jest taki świetlisty i perłowy
|
#4106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4107 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jeden dzien mnie nie było,a te szalnie 3 strony zapisały
![]() Ja sie dzisiaj denerwuje, bo w koncu mam ortopede ![]() W ogole kolezanka w pracy bardzo brzydko ze mna postapiła ![]() Cytat:
![]() Ale bulic 30 zl i jeszcze przesyłka z 0,5l kosmetyku, który może mi nie podpasowac to tez nie o to chodzi ![]() Zarz obczaje na Allegro czy mozę tam sa tansze ![]() Ja nigdy nie mialam takiego efektu na włosach, czasem jak dałam im proteiny to wygldałam jak lew,ale zwiazałam w koczka, bo kucyk tez wygladał tragicznie i jakos mozna było przetrwac do ns mycia ![]() Cytat:
![]() Poki co gencjany nie potrzebuje, bo wieje chłodem na mej głowie ![]() Dzisiaj smigam po maske Chantala Cytat:
![]() Cytat:
Bo ja mojej od 318 jeszcze nie uzyłam i jestem ciekawa jakie wlosy po niej sa ![]() Ja narazie odzywki mam: Alberto balsam antyoxydacyjna Morele z garniera jeszcze męcze ( ale nie kupie jej wiecej) mam z Dove ta ekspresowa Nive Long repair ( ale ja ja uzywam do zabezpieczania włosów podczas mycia inaczej szopa)Cytat:
![]() Zawsze sie przygotuje,wymaluje,wystr oje i denerwuje mnie,że musze czekac... ![]() Cytat:
i to przy stosowaniu suszarki z jonizacja tylko? Masakra, ja tez tak chce ![]() jaka masz ta suszarke? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-08-20 o 09:18 |
|||||||||
|
|
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dziewczyny
Kylie, właśnie poszukam coś z normalną szczoteczką, może na Vibo się skuszę, a jak skończę, to podmienię ją do tego Maxa. Tusz super, nie uczula, nie skleja, pięknie pogrubia, no ale w kącikach się nie pomaluje a dolne rzęsy jak maluję to cała się paćkam ![]() Trzymam kciuki za ortopedę, daj znać co powiedział, ok? Hahaha, chyba dlatego nie skusiłabym się na doczepianie, z moim szczęściem to nie tylko pukiel ale cała kitka by mi przy torebce dyndała
Edytowane przez AniaAga Czas edycji: 2013-08-20 o 08:42 |
|
|
|
#4109 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na prawde Kurcze, nie wiem,ale mi zolty GK jakos nie podszedł, poki co moja ukochana odzywka to Alberto Balsam Ja mam zabezpieczacz z Oriflame https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ki-wlosow.html stosuje je przed prostowaniem, czy nawet wtedy jak nie prostuje,żeby mi sie włosy nie mechaciły Cytat:
![]() Jeju, jakiego Ty masz fajnego tego tate ![]() Cytat:
![]() Ja lubie miec bardzo monco wytuszowane rzesy ![]() Cytat:
![]() Moje wlosy nawet jak raz na miesiac czy 1,5 m-ca dostana proteiny to wygladaja jak strzecha, nie lubia i koniec ![]() Wiesz co chciałabym miec tak "gorzej" wygladajace włosy jak Ty po masce Extreme ![]() Cytat:
a gencjana fakt, czyba ta mała buteleczke to na lata bede miec ![]() Ale i efekt jest mega Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To teraz mnie chyba rozumiesz,że ja tez sie boje 9. Bunny prosze poradz cos na mega swedzacy łeb ![]() Nie wiem czy to po farbowaniu,ale nawet przed 318 mialam takie swedzenie lekkie,ale teraz po farbowaniu to juz porazka ![]() Chodze i sie drapie jakbym wszy miala Umyłam własnie familijnym ale cos nie bardzo mi to pomogło ![]() dla mnie zdecydowanie za ciemno. Mi sie najbardziej podobałas po zmieszaniu dwóch farb z Joanny tego karmelowego i piaskowego chyba ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() Jak mi sie podoba jej fryzurka http://www.pudelek.pl/artykul/58099/..._zlotych_foto/ |
|||||||||||
|
|
|
#4110 |
|
Wtajemniczenie
|
Kylie zaraz po farbowaniu dawałam tę odżywkę z farby i jest ok, szopy mi nie zrobiła i to się liczy
![]() Pomalowałam się dziś tym tuszem z Eveline i podkręcone są ale długości mi za bardzo nie dodało, ale pomalowałam tylko jedną warstwą bo na pocztę tylko idę a Ty dwie warstwy dajesz tuszu zawsze?Wczoraj umyłam włosy i dałam mix odżywki tzn garnier awokado i garnier goodbye damage i nie ma ani przyklapu ani puchu. Tak muszę te odżywki wykorzystać ale teraz widzę, że potrzebuje chyba cięższe odżywki, teraz pasuje mi ten garnier color resist do farbowanych i odżywka nivea intense repair no i maska dolce anti age. Zopbaczymy czy mi garnier nitri gładki podejdzie szkoda tylko, że ja się nie znam na składach i nie wiem co powoduje, że te a nie inne odżywki mi pasuję
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

ale jest już lepiej 

ale wiem, że teraz ciężko by było wrócić do blondu (raczej nie możliwe bo mam teraz orzechowy brąz) więc narazie nienastawiam się ,ale pocieszam się tym jak oglądam wasze piękne jasne włoski 

kolor moge probowac pomoc dobrac ale nei wiem ile to 150g... moze princeska bedzie wiedziala?
ale pachniał obłędnie