|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Witajcie mamuśki
![]() pobieżnie Was dzisiaj przelatuje, ale już brak sił na włączanie się w dyskusję. treselle0 dzięki za ustosunkowanie się do mojego nocnego koszmaru Nawijko przykro mi, że Was do szpitala na przegląd wysyłają, ale trzymam kciuki, że ten nietypowy ths to taka uroda Kubusia. Mnie zdecydowanie będzie mniej w najbliższym czasie, bo coraz więcej rzeczy do załatwienia wychodzi, a to alkohole dla barmana, a to picolo dla dzieciaków, goście do dzisiaj mieli czas na potwierdzenie przybycia, oczywiscie nie wszyscy zazdzwonili, więc jutro czeka mnie obdzwanianie, potem rozsadzania gosci po stolikach, dzisiaj miałam 2 telefony, żeby umówić przyjezdnych do fryzjera ![]() A tymczasem lecę pod prysznic i życzę wszystkim spokojnej i przespanej nocki papa
|
|
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedny Leoś Dlaczego niektóre maluszki muszą tyle cierpieć ? Mam nadzieję, że choroba nie bedzie się pogłębiać Oby było lepiej To wstawiać ? nie chcę mieć Twojego portfela na sumieniu
|
|
#933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W końcu jechaliśmy prywatnie do dr. Birkholtz. Przyjmuje w przychodni na Morenie. |
|||
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć wtedy na wszystkie strony różne @#$%$#@#%^& leciały![]() wstawiaj, wstawiaj, to już z portfela TŻ poleci, bo w moim wiatr hula
|
|
#935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, żę jesteś usprawiedliwiona Powodzenia w dopinaniu wszystkiego na ostatni guzik Idę chyba, bo laptop tak mi muli, że cierpliwość mi sie kończy ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- A no jak z Tż to inna inszość ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- A zapomniałam, jutro idziemy na kontrole bioderek, więc nie piszcie za dużo tylko kciuki trzymajcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Dobra, widzę, że dzisiaj ja strugam wariata To idę sobie, Pa mamusie
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze ja strugnę i też spadam: promocja na chusteczki pampersowe w carrefour i realu jest i na pampersy w realu i w lidlu nowa gazetka z ciuszkami dla starszych dzieci i ubraniami trekkingowymi ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- dobranocki
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
bokeh u nas jest jak u marsi i jeszcze tz mi tego mojego ruszac nie pozwala.
|
|
|
|
#938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas wszystkie szczepienia przechodzą bez problemu (u Grzesia też tak było), nigdy żadnych gorączek, żadnych odczynów zapalnych, tylko wczoraj płakała no ale to mogło być bez związku Hope nie kupuj coneco v3 bo będziesz przeklinać dzień kiedy Ci pomysł zakupu wpadł do głowy. Miałam to coś przy Grzesiu, byłam najszczęśliwsza na świecie jak mi się go udało sprzedać. On jest beznadziejny, jeździ tylko po równym, przed najdrobniejszą nierównością staje dęba, beznadziejnie się podbija. Totalny niewypał |
|
|
|
|
#939 |
|
Zadomowienie
|
kurna ale wsciekla jestem. cytowalam Pstryczkowym sposobem i burza przyszla i mi sie komputer zerestartowal ... panisowka jak penis .. tyle sie napisalam ... Blaneks spi rozwalony, tz podminowany na maxa, bo nssze sex life przestalo istniec ... a ja pol wieczora krzeselko do karmienia wybieralam i standardowo nie wybralam ... jutro poprosze o rade ...
Laski nie wiem czy to nie temAT DO K. ale jak wasze zycie sex wyglada. u nas go nie ma. jesli juz szybki nr ale to takie zeby tz juz przestal truc i chodzivlc wsciekly ... nie potrafie tego ogarnac bo mala z nami spi. na lozku odpada bo jak kolo niej. 2 pokoj czy kuchnia tez bo jej nie zostawie bo moze zleciec ... tz niby jakos to znosi ale po tyg widze jak zaczyna chodzic jak gradowa burza, Robi sie nerwowy i ogolnie zly ... czy to znaczy ze moje zycie sex juz tak zawsze wygladac bedzie ... co do kont i kasy. u nas kazdy ma swoje. do niedawna bylo tak ze dawalismy po polowie kasy na oplaty i zYcie, ale od 3 miechow tz daje mi do reki 2,5 tys ... mamy tysiaka oplat a reszta na jedzenie idzie ... strasznie duzo tej kasy ... jak pomysle ile przepalalam pieniedzy przed ciaza ... masakra ... teraz nie byloby mnie stac na palenie ...
|
|
#940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
Jak sie karmi przy zabkach? U nas jeszcze bezzebnie, ale ssie mocniej i obolala jestem ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie pediatra mowila, ze w naszej sytuacji szpital jest najlepszym rozwiazaniem. Ona nie moze zlecic wszystkich badan, zwykly endokrynolog tez, a w szpitalu jest wlasnie dzieciecy oraz mozliwosc zrobienia np usg tarczycy. A co sie u Was dzialo? treselleo - pytalas o kaszki. Ja narazie nie dodaje owocow, chcialam, zeby Kuba poznal jej smak bez dodatkow. Jakby sie krzywil to dodalabym owoce, ale młóci wszystko
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Nie śpimy od 6,Blaneczka męczy się z kupą A tak w ogóle coś Jej się poprzestawiało ze snem. U nas leje cała noc i teraz też. Oglądałam wczoraj pogodę i miało nie padać,Zostawilam pranie na noc na balkonie i teraz nadaje się tylko do powtórnego prania! Ja nie wiem co robić z ta myszą! Zjadła sobie jedzenie z pułapki i poszła! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Pułapkę na szczury? To jakąś większą jest?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
woooooow!! niezla nauczycielka z Ciebie ![]() ![]() a co do drugiego tematu...współczuje, nie ma nic gorszego niz patrzenie na cierpienie dziecka.. kurna, trzymam kciuki zeby to jakos dało się wyleczyć. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam w google. Wow! Ciekawe gdzie mogę taka kupić?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- dzis szczepienie, trzymajcie kciukasy
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
heloł, wyglądam jak zombie i czuje sie jak zombie, głowa mnie napitala- cisnienie spadło ponizej poziomu morza
![]() wieczorem nie mogłam zasnąc, w nocy młody urządził strajk spaniowy od 2 do 4,15, wstało 6 i jojczy ![]() lało w nocy, leje teraz, ma lac do niedzieli to juz wole czike ![]() przeczytałam SARAH- porobiłam kopie ELLLMI- u nas jest pokazywanie bozi, zegarka a na włączanie i wyłączanie swiatła jest szał ![]() uciekam, dziec mi dzisiaj zyc nie da
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
sylwietta współczuje nocki
aska a nie dało by rady dać dziecka do łóżeczka a wy w tym czasie macie całe łóżko do siebie, my nawet kiedyś robiliśmy to jednej połówce łóżka a dziecko spało na drugiej też się da
|
#951 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Elmi Biedny leos trzymam kciuki zeby z okresem niemowlecta nagle przeszlo rozne rzeczy sie zdarzaja Ezo Milych przygotowan Insolito Kciuki za bioderka Gocha Kciuki za szczepienie Meneq Przykro mi z powodu mamy Sylwietta Uff Bo denerwowawalam sie wczoracj ze maz Ci jumnie telefon i skasuje Cala Julasek pieknie siedzi a te jej kitajce boskie. Sa |
|||
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
my to samo;p
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Opisalam w k. Na jgorsze chwile w moim zyciu ale duzo tego s
Nie wiem czy bedzie chcialo sie wam czytac Wyrzucilam to z siebie ale nie czuje ulgi ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Wiecie co teraz wyczekujemy i zachwycamy sie 1 zabkami a pozniej bedziemy pisac o wypadajacych 1 mleczakach |
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
sylwietta zycze spokojnego dnia. Po takiej nocy, to Bartulo powinien odpoczac.
Dzieki sarah. Jestem tak zdesperowana, ze nawet orientowalam sie, czy nie mozna rezerwacji zmienic. Niestety nie w tej taryfie. Jeszcze dokladnie 4dni. Dam rade, bede silna |
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny witam Was i opierniczyc muszę na wstepie....cały dzień byliśmy z Antoniem na dworzu...a Wy skrobiecie tyle stron
![]() ![]() :bang head::banghead::banghead:jesteście szalone...kiedy to nadrabiać? Zostały mi jeszcze 3 strony.... Wcziraj zrobiliśmy zakupy chrzcinowe...no jeszcze tylko warzywa w piątek..i wędliny i cała robota...nie wiem kiedy zwrobie coś koło siebie ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- A co do sex life...u nas zaniknelo zalkowicie...tak to pod narodzin Antonia było raz...dwa razy w miesiącu (kiedy już mogłam)...teraz pod ponad miesiąca nic a nic.... I chociaż mówię o tym wciąż mężowi..... Że mi tego brakuje (tak ja...nie on)..to i tak jest standardowo..mały śpi...tż po prysznicu sie kladzie...wychodzę ja z łazienki on już śpi..a jeśli nie śpi jakimś cudem....to jest nieprzytomny...i co robić:screwy::banghead::b anghead: Codzien wstaje przed 4...w domu co prawda jest pomiędzy 10 a 13(różnie)..ale zawsze potem jest co robić..na podwórku..w domu..i wiecznie zmęczony:banghead:
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Aska ma problem z wyborem krzesełka a ja z wyborem żelazka
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#957 |
|
Raczkowanie
|
Kochane miałam Was wczoraj wieczorem nadrobić, opisać w końcu jak wyglądały te moje śmieszne zaręczyny (na prośbę dziewczyn
) no i w kóńcu popisać w klubie i nici Filipa usypialiśmy ponad 3 godziny, zasypiał po5 minutach się wybudzał i tak w kółko. Sprawdziliśmy temp. i była 38,0 daliśmy czopka to i tak nie usnął. Teraz po 7 rano sprawdziłam temp. i 38,3 dałam czopka i umówiłam nas na 10:10 do lekarza. prosze o kciuki, żeby nic małemu nie było![]() buziaki odezwe się później
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
A Antonio znow dziś 3 dzień...na razie bez kupy
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() Ależ mnie wkurza brak dostępu do klubu przez aplikacje...tego to usa nigdy nie nadrobię:banghead::banghe ad::banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Moje dziecko wczoraj usnęło już na noc po 19ej i szybko się o tym przekonałam że to wcale nie takie fajne ![]() Pobudka o 2 i szał do 4 ![]() Poza tym mąż wrócił przed 3 i może synek chciał sam na niego poczekać ![]() Nawijko-masz dzielnego synka ![]() Sylwietta-wpadłam w zakupoholizm ciuszki dla małego i siebie
|
#960 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bartulo wlasnie spi, ja przy snaidanku tablice przelatuje, już hery zdążyłam umyc Cytat:
powinnas byc zadowolona o wy, seksowacze jedne ![]() Cytat:
u mnie zero seksowani od jakichs dwóch miesiecy, nawet o tym nie mysle ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() poka poka
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

a "gdzie jest tata" nauczyłam go, żeby TŻowi było miło, bo jeszzce tata nie mówi; ale jak to słodko wygląda, jak pytam, a on szuka TŻ wzrokiem
po nich zostają blizny i taka jakby kaszka manna się na nich robi, takie białe gródki i to już podobno ma zostać
Dlaczego niektóre maluszki muszą tyle cierpieć ? Mam nadzieję, że choroba nie bedzie się pogłębiać