Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 13:21   #1081
aska27adopcje
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Hope przyznam szczerze, ze nie wiem, ja jak nagrywam to od razu laduje z komory ... jak nastepny bede wrzucac to przyjze sie, ale nic nie przestawiam, robie tylko zaladuj film

Co do postepow Blanki uwierzcie mi, jestem w szoku ... jeszcze 2 dni temu bawila sie ladnie na puzlach ze mna, a teraz interesuje ja tylko jak zejsc z maty i wstawac przy wszystkim, s]sciana, stolik komoda, lodowka ... nasza zabawa wyglada tak, ze ja odkladam na puzle a ona biegiem praktycznie z niej spelza i jet przy moich nogach ... z rzeczy dzis spsoconych wywalenie mopa na szczescie juz bez wody ...

Stolik z ikea musze chyba juz wyniesc, bo kanciaty bardzo .. pod nim chowalam odkurzacz, ale tez jam nie moze byc, bo mloda go skukala i ciagnie ja do niego i rure wyciaga i do paszczy wsadza ...

A co siedzenia moja nie siedzi ... Tzn jak ja posadze to sie utrzymuje sama, ale z lezenia nie umie sie sama uniesc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1081282_591557794228299_470287808_n (1).jpg (54,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1167756_591557797561632_442506952_n.jpg (47,2 KB, 18 załadowań)
Stary 2013-08-21, 13:24   #1082
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Yae nauczyla sie otwierac kosz na smieci, taki co to ma pokrywe na pedal
O jaka zdolna
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
w kwestii seksowej:
ja ostatnio niet. Po prostu ten człowiek mi tak dzieła na nerwy dziewczyny mówiłam Wam kiedyś że gada przez sen, czasem chodzi. I jak np. Młody w nocy płacze to ten co on tak ☠☠☠☠a się drze, dziecka ☠☠☠☠a nie umiesz uspokoić itp.
Ostatnimi czasy Młody się budzi z takim krzykiem, jakby go darli ze skóry i to o żarcie chodzi! Tak się łupi że masakra, a że jesteśmy jeszcze u t i śpimy w jej pokoju (największe łóżko) za ściana (dom bliźniak) jej brat z żoną i ta baba kilka dni temu jak Dawida zobaczyła to z przekąsem, że już wie kto ją obudził (darł się o 5, a ona o 4 DZIEŃ W DZIEŃ wstaje żeby mężusiowi i synusiowi (22 lata) śniadanko i obiad ugotować!!!)
Ale wracając do TZ wczoraj w nocy jak Dawidowi butelkę zrobił to se świecił telefonem i zasnął z nim w ręce chyba. Szukał nad ranem i tak: cipa mi za☠☠☠ała telefon. Suka!

I on i matka zasłaniają sie że on to na śpiocha, że nie wie itp. Ale wiecie, to zostaje jak się człowiek nasłucha i ja na prawdę się cieszę nie raz jak go nie ma... Gdzie do własnego dziecka bachor, gówniarz, do mnie suka cipa ale na śnie to nie ważne. DLa mnie ważne. A później to by chciał się gzić. Tak gzic, bo kochać to dawno się nie kochaliśmy.[COLOR="Silver"]

[
O kurcze, masakra jakaś strasznie Ci wspólczuje
Musicie coś z tym zrobić bo jak Dawid podrośnie to może być nieciakwie ;/

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
[
Fewciu ale to na pewno mysz a nie szczur? Bo jak myszka, taka śliczna maleńka szara, to może ją po prostu pokochaj i zrób z niej zwierzątko domowe? Będziesz sobie wołać "mysiu chodź na śniadanko", ona przytupta do Ciebie, serek z ręki weźmie, zapiszczy na podziękowanie... A Ty ją chcesz utłuc, no bez serca jesteś

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Lenova, cudne zdjęcia

a gdzie wasza sesja plenerowa poślubna?
hmm hmm jeszcze nie zrobiona

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Wróciliśmy od lekarza. Mały ma zawalone gardełko dostał antybiotyk w syropku. Mój bidulek, a tak coś podejrzewałam, ze albo ząbki albo gardełko, bo wczoraj nie chciał mi nic jeść oprócz piersi. A u niego się to nie zdarza, zeby nie chciał jeść z łyżeczki. i był strasznie marudny nawet jak był najedzony i wyspany. Mój synuś kochany . Najważniejsze, ze osłuchowo jest czysto. Już dostał antybiotyk i na pewno będzie lepiej. dziękujemy za kciuki
Biedactwo ;/
Zdrówka dla Filipka

Cytat:
tulimy!

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Właśnie się zorientowałam, że:
PRZEBIŁA NAM SIĘ DRUGA DOLNA JEDYNKA
Gratulacje !

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Laski nagralam dzis jeszcze 3 filmy z mloda .... sorki za balagan na 1 i 2, ale ogarnianie chatry zaczynam od mycia podlog i odkurzania, potem rozkladam puzle a potem wynosze folie etui na lapa, odkurzacz, mopa ...

laski na ostatnim filmiku widac ze mloda sie zaczyna przesuwać przy kanapie. doszla mi do podlokietnika finalnie, to dobre 60 cm :O

Filmik 3, wczoraj mloda stala przy kanapie poil dnia, nie przesuwajac sie ani o cm ... dzis jest 1 raz jak tak zrobila

No nadziwić się nie moge jaki to jest mały agencik

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Hej, witam sie z rana, moje dziecko daje popalic wczoraj usnela o 19 obudziła sie o 21 i pospane do po 24 już nawet nie wiem kiedy zasnela, do tego ona od tej 21 do 24 to takie rzeczy wyczynia ze żeby ją wyciszyć to masakra! Jakby miała mrówki w tylku... Już coś czuje ze będzie z niej mała rozrabiara jeszcze potem dwie pobudki i o 5 e najlepsze zaś brykanie. O 9 zasnela to spalam razem z nią i trochę odespalam. Ale wieczorem jak płakała to już nie wiedziałam co robić. Nie wiem co jej sie tak pozmienialo. Do tego taka ruchliwą w ciągu dnia ze żeby skupić jej uwagę na czymś to trzeba sie napocic. Idę coś zjeść i może wad podczytam dalej
.
Biedna Hania
A może ona tak z nadmiaru wrażeń, no ale w sumie nic z tym nie zrobisz jak Ona tak wiercioszka .

Cytat:
pokażę wam jeszcze jeden z naszych uluboinych filmików - pogoń za kotą sprzed prawie 3tyg, więc tu młody jeszcze nie śmigał tak jak śmiga teraz, po prawej moja garderoba na buty do samego sufitu jest i sorry za kłaczka, ale młody wyrwał Lunie jakieś 3 minuty wcześniej i go nie zdążyłam sprzątnąć

zwróćcie uwagę na to rozczarowanie jak kota sobie poszła pod koniec filmiku

idę uspać małego i wracam z kawą i nadrabiam
Ale z niego gimnastyk mały

Nadrabiam i nadrabiam i końca nie widać , Blanka się w miedzyczasie obudziła, karmiłam ją a teraz poleruje podłogi pełzając do tyłu.
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:25   #1083
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello,
ale mam dzień, teściu chory, martwimy się bardzo
co do nocki, uwaga moj mlody obudził się dopiero o 12 na cyca i spał do 5.20
pobawil sie w łózeczku spał do 8
niech sobie wstaje o tej 5 byle nocka przespana i spokojna

Deli, mam jakieś zdjęcia ale to byle jakie komórką robione
no i sorry za te przedłużacze ale wtedy jechaliśmy na ciągniętym prądzie
piękna kuchnia
dużo zdrówka dla Teścia
i brawa za nocke

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewoje
Ja tylko napiszę co u nas i uciekam nadrabiać, bo widzę że chyba tylko ja nie mam niańki a Wy wszystkie pozazdrościłyście Silver i też macie

Ja dziś z Blanksem się wybrałam do pediatry po receptę na nutramigen, i przy okazji lekarka zrobiła jej przegląd techniczny.
Moja gwiazda waży 8,5 kg i mierzy 69cm .
Na zęby się nie zanosi aby wyszły, poza tym wszystko inne w najlepszym porządku.

Pierwszy raz musiałam zapitalać z wózkiem w taką ulewę, i nic przjemnego ,Blanka zabiera osłonkę na wózek,gryzie a ja musze nad nią trzymać jeszcze parasolkę.

Ok idę nadrabiać produkcje masową.
ładnie Blaneczka waży
aaaa i zdjęcia cudne

Cytat:
tulimy!

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Gratki dla KUbusia, ale z niego juz facet

Dzieki za rade, tak myslalamm, ze wygodniejszy kombinezon ... chcoiaz kurteczka ladniejsza

Polecam aplikacje na komore, moj tz namietnie grywa w milionerow .. huberta bedziecie miec wirtualnego i kazda o milion zawalczy

Laski nagralam dzis jeszcze 3 filmy z mloda .... sorki za balagan na 1 i 2, ale ogarnianie chatry zaczynam od mycia podlog i odkurzania, potem rozkladam puzle a potem wynosze folie etui na lapa, odkurzacz, mopa ...

laski na ostatnim filmiku widac ze mloda sie zaczyna przesuwać przy kanapie. doszla mi do podlokietnika finalnie, to dobre 60 cm :O

Filmik 3, wczoraj mloda stala przy kanapie poil dnia, nie przesuwajac sie ani o cm ... dzis jest 1 raz jak tak zrobila
wow jak zapitala

Cytat:
pokażę wam jeszcze jeden z naszych uluboinych filmików - pogoń za kotą sprzed prawie 3tyg, więc tu młody jeszcze nie śmigał tak jak śmiga teraz, po prawej moja garderoba na buty do samego sufitu jest i sorry za kłaczka, ale młody wyrwał Lunie jakieś 3 minuty wcześniej i go nie zdążyłam sprzątnąć

alele jakie on kombinacje nogami robi, mały akrobata

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
zdrówka dla Filipka
dziękujemy

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dziewczyny-przebija nam się Piąty ząb

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
nie było mnie kilka godz i już tyle nadrabiania ???!!!??? oszalałyście chyba :P

My już po szczepieniu. Ewcia wazy 9,2 kg! Szczepienie znosła dzielnie płaka dosłownie sekundę bo zainteresowana był włosami pielęgniarki i one zwyciężyły z bólem :P
za wagę i, ze była taka dzielna
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
pozazdroscilam Wam filmików z dzidziami, wrzucam i moją Amelkę, tylko leniwa bo wstała dopiero co widac te krostki, to chyba wyskoczylo jej przez kasze mannę.
jezuuniuuu jaka Amelka śliczna jest no i też już nieźle dupke podnosi

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
WOW! Ja byłam z małą też na oddzielnej sali (z racji tego, że Mała nie była zakaźnie chora), płaciłam 20 zł za dobę, ale wyżywienia w tym nie było Codziennie trzeba było chodzić do restauracji w szpitalu, albo ktoś przywoził. I tak bite 3 tygodnie Na szczęście pielęgniarka się zlitowała i zamiast wystawić rachunek za 21 dób, wpisała tylko za 5 Jakby nie patrzeć ponad 3 stówki w suchym
było śniadanie, obiad i kolacja. Nawet całkiem smakowało. Wtedy mąż jeździł na wiertnie to nawet nikt by mi nie mógł obiadu przywieźć, a po za tym to karmiła piersią i nie wszystko jadłam więc do baru na dole w szpitalu pójści i tak nie mogłam. Powiem nawet więcej jedzenie dostosowali do tego że byłam kp pielęgniarki mówiły na mnie "płatna mama"

Filip się obudził, to się trzeba dzieciem zająć
Jeszcze raz dziękujemy za kciuki

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:25   #1084
bokeh
Zakorzenienie

jakaja co do giełdy, to zawsze takie uwielbiałam ale wstawianie.... masakra

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Ja nie wiem co robić z ta myszą! Zjadła sobie jedzenie z pułapki i poszła! Już mi głupio prosić sąsiada o pomoc. TZ dostanie baty że mnie sama z myszą zostawił

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jak to samą? z sąsiadem;p

Cytat:
Widziałam w google. Wow! Ciekawe gdzie mogę taka kupić?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a masz taką humanitarną pułapkę? bo co jak sie chwyci i bedzie strasznie piszczala zanim zdechnie?

Cytat:
Ja nie jestem zainteresowana byciem Hubertem; chce milion wygrac

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość

Kto mi podmienił Majusię na złośnicę?! tak się wścieka że mi ręce opadają

Wam też odrastają włosy w miejsce tych co powypadały po ciąży? Bo mi tak leciały że się bałam ze wyłysieję, a teraz na calutkiej głowie mam takie 1-1,5 cm odrosty młodych włosów... i sterczą w każdą stronę :mdleję:

Mam do Was pytanko, znacie jakieś takie śliczne ślubne życzenia? takie łapiące za serducho? bo potrzebuję coś takiego dla siostry. Będę wdzięczna za pomoc
chyba ten sam co mi

ja tez mam takie baby hair

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42365373]a ja wolę takie spodnie na szelkach + kurtkę ale spodnie zabudowane ciut, nie tak, że pas i szelki od razu

ooo patrzcie ją, jakie to to pazerne! [/QUOTE]

o to moze kupię kurtkę i spodnie na szelkach do tego
Cytat:
Marsi, zabiłabym za ten piekarnik
nie wiem, ile wy płaciliście, ale jak widziałam cenę to mi się słabo zrobiło
piękna kuchnia

u nas nocka spoko oko, 4 pobudki
wstał o 6,05, o 8,05 zasnął na nowo o wstaliśmy o 10 tak to można funkcjonować!

zaraz się wezmę za nadrabianie.
U nas też lało caluśką noc, a jak rześko w sypialni i wiecie, tak cudownie rano, chłodno jak cholera, wstałam, opatuliłam się kołdrą, ah jak tak lubię jak jest chłodno a kołdra mi ciepła użycza
ja tez uwielbiam to uczucie

Cytat:
poka zdjęcie tych jego zębów
Cytat:
pozazdroscilam Wam filmików z dzidziami, wrzucam i moją Amelkę, tylko leniwa bo wstała dopiero co widac te krostki, to chyba wyskoczylo jej przez kasze mannę.

piękna !
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Jestem, wróciłam, nadrabiam
Stary 2013-08-21, 13:31   #1085
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
pięknie Dorce idzie, jeszce nie widać ale dziąsło spuchnięte, góra też.

Cytat:

łoooo niezła jest
a ja chcę napisać, że Dorotka aby się obrócić na brzuszek to nie bardzo (potrafi, ale nie lubi), za to pełzać to i owszem

Cytat:

Cytat:
rozczarowanie MEGA

Cytat:

iiiiii te oczyska

Cytat:
no!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:32   #1086
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
dlatego ja nie biore tabsów, po co mam je brac skooro moje libido po tym gó.wnie bylo zerowe;p ale to jedna z przyczyn;p
a inne???

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
fewcia daj, że jej święty spokój. może ona chce z Wami pomieszkać, być Waszym pupilkiem, a Ty na nią sąsiada z gołym bicepsem nasyłasz, bój się Boga
Dawaj adres, to Ci wyślę Zaopiekujesz się

Cytat:
aha i HIT DNIA!!!

dzisiaj marsi do mnie przyjedzie z Leonardo Di Caprio
zazdroszczę

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42365576]A pokazywałam wam kiedyś... DRŻĄCE TRĄBY?

http://www.youtube.com/watch?v=8r5VMkZFC-Y[/QUOTE]
super!!! To jakaś znajoma Twoja???

Cytat:

Blaneczka jest cudowna I jakie ma sliczne dlugie wloski ... Ogolnie Blanki to sa slicznotki
oczywiście że tak

Cytat:
Fewciu ale to na pewno mysz a nie szczur? Bo jak myszka, taka śliczna maleńka szara, to może ją po prostu pokochaj i zrób z niej zwierzątko domowe? Będziesz sobie wołać "mysiu chodź na śniadanko", ona przytupta do Ciebie, serek z ręki weźmie, zapiszczy na podziękowanie... A Ty ją chcesz utłuc, no bez serca jesteś
mysz, bo ją widziałam
ale Was się dowcip trzyma, nie ma co A ja spać przez Nią nie mogę, bo mam schizę, że chodzi po nas w nocy wrrr...

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no jak samą, jak z myszą
następna dowcipna żartownisie

Cytat:
a co do odparzenia Pietrasszkowego, to schodzi! jest dużo, dużo lepiej!!!
Także dziękujemy za wszystkie rady!

i się zastanawiam, czy to nie od wielo bo 3 dni nie zakładaliśmy i odparzenie zaczęło schodzić tylko, że wielo kupiliśmy, zeby się wyleczyć z odparzenia, bo się zaczęło zanim zaczęliśmy używać więc...zdurniałam

Może faktycznie coś przeszkadzało Mu w składzie tych pieluszek??

Cytat:

Cytat:

Ale super! A jakie pozy robi Kiedy moja córcia tak będzie się przemieszczać
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:35   #1087
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki za szczepienie, dzielna masz dziewczyne waga niczego sobie ... karmisz cycem, obiadek i deser bez kaszki, dobrze pamietam ???

D
nie, od 2 m-cy MM Bebiko 2 . deserek, obiadek, chrupki kukurydziane, biszkopty, bobofruity, na noc do mleka dosypuje troszke kaszki
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:36   #1088
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
a inne???
Tycie i stany depresyjne

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:40   #1089
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:

woidze, ze cos sie obraz nie obrócił, to zaraz nagram jeszcze raz bo teraz stoi przy kanapie
Aska, Ty wrzucaj więcej takich filmików, tak jak dziewczyny padłam

A Blanka jest niesamowita

Cytat:
nooo, właśnie wrocili
biedny, wszystko go dopadło, widzę,że jadą pod kątem miażdzycy równo
do tego nerki, reumatyzm, ciśnienie

mój ojciec leczy się na miażdzycę od lat...

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Wróciliśmy od lekarza. Mały ma zawalone gardełko dostał antybiotyk w syropku. Mój bidulek, a tak coś podejrzewałam, ze albo ząbki albo gardełko, bo wczoraj nie chciał mi nic jeść oprócz piersi. A u niego się to nie zdarza, zeby nie chciał jeść z łyżeczki. i był strasznie marudny nawet jak był najedzony i wyspany. Mój synuś kochany . Najważniejsze, ze osłuchowo jest czysto. Już dostał antybiotyk i na pewno będzie lepiej. dziękujemy za kciuki

zdrówka!!
Cytat:
tulimy!

klask i:

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:40   #1090
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Yae nauczyla sie otwierac kosz na smieci, taki co to ma pokrywe na pedal

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42365497]Baby moje, a to znacie?

http://www.promobaby.pl[/QUOTE]
znacie :P
Cytat:
::::::

od kiedy dokładnie? chyba się skuszę i wypróuję.

wczoraj kupiłam jakieś lawendowe dady, jeszcze dadów nie używałam, zadowolne z nich jesteście?

marta, kciuki za wizyte u lekarza,

gocha, za szczepienie ::

elmi
, biedy Leoś... ehhh oby mu bardzo nie doskwierało ::

więcej nie pamiętam, amen ::::

aha i HIT DNIA!!!

dzisiaj marsi do mnie przyjedzie z Leonardo Di Caprio :: ::::
ja tych lawendowych dad używam dla siebie w wuce
buuuu ja też chcem z wami

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42365576]A pokazywałam wam kiedyś... DRŻĄCE TRĄBY?

http://www.youtube.com/watch?v=8r5VMkZFC-Y[/QUOTE]
hahaha znam to :d
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
kurcze, ale zapitalacie!

godzinę temu było 2 strony mniej ::

u nas dzisiaj pogoda do bani, jakas taka rozwalona jestem, niby już 11 a ja jeszcze w ciemnym lesie z robotą! masakra... za to życzliwa Anna obudziła się dzisiaj o 6 30 :: a nie jak zawsze o 5 10 więc można powiedzieć, że się wyspałam ::

oj nawijko, to trzymam kciuki w takim razie! ale wiesz - ja mam problemy z tarczycą, wykryli dopiero w 16 roku życia!!! i dlatego miałam nigdy nie mieć dzieci więc lepiej wcześniej niż później się tym zainteresować :tak:

sylwietta - szacun kobieto! naprawdę jesteś twardą babką, ja nigdy taka nie byłam dlatego tym baerdziej jestem pełna podziwu! będę brać przykład z twojej siły, naprawdę! tulęęęę!

a widziałam, że na tapecie finanse. my jeszcze mamy 2 konta, ale pieniądze są wspólne, oboje mamy dostęp do obu kont, wydatki planujemy razem ale jak tylko skończą się moje dochody z zusu planujemy mieć jedno wspólne konto - wydaje mi się, łatwiej zapanować nad pieniędzmi ahhh, no i mamy konto oszczędnościowe, tylko na mnie

ahhh a no i sex life... powiem tak - nie narzekamy zdecydowanie ja przed ciążą miałam takie libido, że TŻ nie wyrabiał :: a teraz mi spadło i jest w normie, więc oboje nareszcie jesteśmy zadowoleni :

ok, idę gotować zupę i w międzyczasie nadrabiać dalej D
Ty, piękna, a na fejsie to odpisać nie łaska co?
Cytat:
w kwestii seksowej:
ja ostatnio niet. Po prostu ten człowiek mi tak dzieła na nerwy dziewczyny mówiłam Wam kiedyś że gada przez sen, czasem chodzi. I jak np. Młody w nocy płacze to ten co on tak ☠☠☠☠a się drze, dziecka ☠☠☠☠a nie umiesz uspokoić itp.
Ostatnimi czasy Młody się budzi z takim krzykiem, jakby go darli ze skóry i to o żarcie chodzi! Tak się łupi że masakra, a że jesteśmy jeszcze u t i śpimy w jej pokoju (największe łóżko) za ściana (dom bliźniak) jej brat z żoną i ta baba kilka dni temu jak Dawida zobaczyła to z przekąsem, że już wie kto ją obudził (darł się o 5, a ona o 4 DZIEŃ W DZIEŃ wstaje żeby mężusiowi i synusiowi (22 lata) śniadanko i obiad ugotować!!!)
Ale wracając do TZ wczoraj w nocy jak Dawidowi butelkę zrobił to se świecił telefonem i zasnął z nim w ręce chyba. Szukał nad ranem i tak: cipa mi za☠☠☠ała telefon. Suka!

I on i matka zasłaniają sie że on to na śpiocha, że nie wie itp. Ale wiecie, to zostaje jak się człowiek nasłucha i ja na prawdę się cieszę nie raz jak go nie ma... Gdzie do własnego dziecka bachor, gówniarz, do mnie suka cipa ale na śnie to nie ważne. DLa mnie ważne. A później to by chciał się gzić. Tak gzic, bo kochać to dawno się nie kochaliśmy.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

::
ajjjjj :/
Cytat:
Szaja jeśli dwuczęściowy to oczywiście tylko z podwyższonym tyłem spodni. Takie rozwiązanie ma jedną wielką zaletę - jak się wejdzie z dzieckiem do ciepłego pomieszczenia wystarczy mu zdjąć kurtkę, w kombinezonie jest to problem bo można tylko rozpiąć albo zdjąć całość. Ale z kolei jak któraś ma węgorza zamiast dziecka to łatwiej go zapakować do kombinezonu niż najpierw walczyć ze spodniami a potem jeszcze z kurtką. No i przy dwuczęściowym zawsze dziecku tarzającemu się po śniegu coś tam się pod spód może dostać. Pod kurtkę znaczy.

buhahaha
Cytat:
o zesz;/;/;/ powiem Wam ze odkąd się wyprowadziliśmy moje stosunki (nie tylko seksualne ) z moim ze tak napisze NARZECZONYM ::: (nie moge sie nacieszyc jeszcze ahhaah, btw, zmniejszyłam pierscionek z nr 10 na... 8 czuje sie jak niziołek D ) bardzo się poprawiły, nie kłocimy sie itd no moze jakies mini pierdoły ale nooooo niebo i ziemia dlatego WISIENKO, pomyslcie nad przeprowadzką!
heh, ja też mam ósemkę
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ślicznie stoi!
ps. od 29 sekundy sie poplakalam

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

oj, ja taka sama jestem, ja mi cos lezy na zoladku to nie ma mowy o bunga bunga.

co do opisu myszki - padlam!

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

no i musze sie pochwalic
Kubulencjusz wypil 50 ml herbatki z butelki!!!!!!!!!!!!
czujecie to?
50ml!!!!!
z butelki!!!!

Cytat:
Dzień dobry dziewoje ::
Ja tylko napiszę co u nas i uciekam nadrabiać, bo widzę że chyba tylko ja nie mam niańki a Wy wszystkie pozazdrościłyście Silver i też macie ::

Ja dziś z Blanksem się wybrałam do pediatry po receptę na nutramigen, i przy okazji lekarka zrobiła jej przegląd techniczny.
Moja gwiazda waży 8,5 : i mierzy 69cm .
Na zęby się nie zanosi aby wyszły, poza tym wszystko inne w najlepszym porządku.

Pierwszy raz musiałam zapitalać z wózkiem w taką ulewę, i nic przjemnego ,Blanka zabiera osłonkę na wózek,gryzie a ja musze nad nią trzymać jeszcze parasolkę.

Ok idę nadrabiać produkcje masową.
piękna waga!!!
w ogóle, Blaneczka jest przepiękna

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:40   #1091
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
nooo podzielcie się

Cytat:
nie było mnie kilka godz i już tyle nadrabiania ???!!!??? oszalałyście chyba :P

My już po szczepieniu. Ewcia wazy 9,2 kg! Szczepienie znosła dzielnie płaka dosłownie sekundę bo zainteresowana był włosami pielęgniarki i one zwyciężyły z bólem :P
Brawa za dzielną Ewcie i jaka waga !
Cytat:
Śliiiiczna ! <3
Cytat:
powodzenia hahaha

Cytat:
u nas średnio raz na miesiąc czasem jak mam ochotę to mogłabym 4x po 2x ale kuuuuurna, dalej mnie tak napitala, że przy wejściu mam łzy w oczach i odechciewa mi się wszystkiego. i gra wstępna może trwać godzinę, minutę, a i tak to samo.
Także trzymam się tego co marsi mówiła, że jak się skończy kp to będzie lepiej oby!

kurcze, kochana, strasznie przykro się to czyta przytulam mocno!!! i oby te 4 dni jak najszybciej minęły

oj tam oj tam
dzisaij u mnie był przystojny kominiarz a ja co?! ledwo co z łóżka wstałam, w pidżamie z garfieldem, dżordż na pół brody, włosy jak piorunem strzelone poracha

bidulinka

już doczytałam, że Filipek chory, zdrówka dla was
ale Ty jesteś smiechowa babka

Dziękujemy za miłe słowa o Blaneczce !

aaaaa gdzie jest Charlizz ?
Stary 2013-08-21, 13:42   #1092
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Hope przyznam szczerze, ze nie wiem, ja jak nagrywam to od razu laduje z komory ... jak nastepny bede wrzucac to przyjze sie, ale nic nie przestawiam, robie tylko zaladuj film

Co do postepow Blanki uwierzcie mi, jestem w szoku ... jeszcze 2 dni temu bawila sie ladnie na puzlach ze mna, a teraz interesuje ja tylko jak zejsc z maty i wstawac przy wszystkim, s]sciana, stolik komoda, lodowka ... nasza zabawa wyglada tak, ze ja odkladam na puzle a ona biegiem praktycznie z niej spelza i jet przy moich nogach ... z rzeczy dzis spsoconych wywalenie mopa na szczescie juz bez wody ...

Stolik z ikea musze chyba juz wyniesc, bo kanciaty bardzo .. pod nim chowalam odkurzacz, ale tez jam nie moze byc, bo mloda go skukala i ciagnie ja do niego i rure wyciaga i do paszczy wsadza ...

A co siedzenia moja nie siedzi ... Tzn jak ja posadze to sie utrzymuje sama, ale z lezenia nie umie sie sama uniesc
no Moja jeszcze nie staje, tzn jak ją postawie to stoi, siada sama, i siedzi juz sztywno, raczkuje i to w tempie błyskawicy

troche nadrobiłam, dzieciaczki super , extra

p.s. jak Wy wstawiacie te filmiki?

Edytowane przez gochaa_p
Czas edycji: 2013-08-24 o 07:23
Stary 2013-08-21, 13:42   #1093
sylwietta1988
Zakorzenienie

nadrobiłam gaduły, ale dzis mi wybaczcie, głowa mnie cały dzien napitala , nie dam rady cytowac

tylko

zycze zdrówka Filipkowi MARTY

dzieciaczki na filamch są przeurocze

MARSI, kuchnia jak z katalogu

PSTRYNIU- brawa dla Kubulesława za dorosły wiek

no i za zęby Oskarkowi gratuluje

byłam w wielkim miescie powiatowym po jedzonka dla młodego, w ramach obiadu zjadlam megapyszną tortille, zaraz zrobie sobie 3 kawe bo padne na pysk
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:44   #1094
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Tulę mocno
Zdrówka życzę
Cytat:
już doczytałam, że Filipek chory, zdrówka dla was
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
MArta, dużo zdrówka dla Małego
Cytat:
Biedactwo ;/
Zdrówka dla Filipka
dziękujemy

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Bo ona czeka na sasiada Tez chce sobie popatrzec

Ooo duzy chlopak, niedlugo do szkoly bedzie szedl

Piekna sesja! Ale ja bym chciala jeszcze jakies Twoje foty

Ehh kurde biedny maluszek Dlaczego takie male dzieciaczki cierpiec musza...

Nie nie, ona siedzi zagranica nawet wlasnym dzieckiem sie nie opiekuje... Z mala miala zostac nowa chrzestna, moja bratowa, laska ma super podejscie do malej. No ale niestety teraz dostala propozycje i nie wiemy co bedzie... A na opiekunke nas teraz nie stac.

Dziewczyny ja biore tabsy i jest lepiej niz bylo! Mam Daylette.

Niczym Romeo( Leonardo ) i Julia A dady sa spoko, fajnie nawilzone.

O chyba rekord na watku

Koniec szczepien!! Na najblizsze pol roku Waga 7640, ale urodzeniowa to 4080. Dziecko mi suszarke na pranie lapie co chwile...
ale to chyba ładna waga? czy sie myle
Filip mi sie właśnie do butów dobiera

Cytat:
Laskii poradzcie, bo musze kupic krzeslo do karmienia ... wczoraj mialam wziac, ale nie moge sie zdecydowac ... wszytskie te kolorowe jakies takie wielkie mi sie wydaja pstrokate ... strasznie poobaja mi sie te 2 ....
Ciagnie mnie najbardziej do tego brazowego w paski, choiciaz nienawidze bazu, no ale czarnego nie ma ... wydaje mi sie takie eleganckie ...

Kurde w sumie teraz mam ciemna kuchnie i meble wenge, za rok jak sie przeprowadze bede miala biala kuchnie na polysk z czarnym blatem i sprzetami, ale stol i klrzesla chyba wezme wenge to by chyba pasowalo...

wacham sie miedzy tymi 2, chociaz to 2 zabija cena, ale ladne jest
te w paski ładne

Pstryczek bo mi nie wyskoczył Twój cytat
Brawa dla Kubusia za 8 miesięcy

Stary 2013-08-21, 13:44   #1095
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Fewciu, nie, kiedyś na jakimś szkoleniu z dzieciakami byłam i na koniec film nam pan puścił, laska z katowickiej filmówki jest. Ale film mega
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:49   #1096
hope01
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=O4k4h...ature=youtu.be

DADADADA proszę

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:49   #1097
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
zdrówka!!
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
zycze zdrówka Filipkowi MARTY

Cytat:

heh, ja też mam ósemkę
ja mam 16...

Cytat:
no Moja jeszcze nie staje, tzn jak ją postawie to stoi, siada sama, i siedzi juz sztywno, raczkuje i to w tempie błyskawicy

cudna Ewcia, a jaki ładny napis ma nad łóżeczkiem

Stary 2013-08-21, 13:51   #1098
Lenova
Wtajemniczenie

Dobra ja uciekam bo muszę się dzieciną zająć bo już jest bulwers że się sama bawi.

Btw. Kiedyś wstawiłam filmik z jedząca chrupcie Blanką, widział ktoś?
Stary 2013-08-21, 13:55   #1099
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-08-21, 13:56   #1100
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
piękna waga!

Cytat:
te oczy

Cytat:

Moja też się wczoraj męczyła z kupą, ale to po jagodach ;/
A tż nie dość że dostawił Cię z myszą to jeszcze z przystojnym sąsiadem grasującym bez koszulki

Cytat:
nie przyjeżdza któras z Was na Air Show do Radomia czasem?
ja nie, ale w październiku wybieram się do koleżanki z pracy (w okolice Radomia), która też ma małą Blankę, tyle że 4 miesiące młodszą

Cytat:
nareszcie

Cytat:
oj tam oj tam
dzisaij u mnie był przystojny kominiarz a ja co?! ledwo co z łóżka wstałam, w pidżamie z garfieldem, dżordż na pół brody, włosy jak piorunem strzelone poracha
co to?

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Bo ona czeka na sasiada Tez chce sobie popatrzec

Cytat:

tak się właśnie zastanawiam, po co wam taki duży samochód?
my mamy sienę a wsio nam wchodzi.
a najlepiej - siostra małża ma dwójkę dzieci, szwagier ma 2metry wzrtostu, ona prawie 180 a jeżdżą.....fordem ka nie wiem, jak oni to robią
mam znajomą, 230cm wzrostu, która swego czasu jeździła.... maluszkiem!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
jak to samą? z sąsiadem;p

Cytat:
Tycie i stany depresyjne
przepraszam, głupio palnęłam
Myślałam, że napiszesz, że się o rodzeństwo dla Amelki staracie
Stary 2013-08-21, 14:00   #1101
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
mysz, bo ją widziałam
ale Was się dowcip trzyma, nie ma co A ja spać przez Nią nie mogę, bo mam schizę, że chodzi po nas w nocy wrrr...
mysz na Ciebie nie wyjdzie, prędzej szczur ale szczura chyba nie masz do pary

Cytat:
ale daduje ładnie i na jakich częstotliwościach on piszczy

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:00   #1102
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
japierdziu! u nas zeroł zeroł zeroł!!!
Cytat:
ad.1 noga to włoskie prosciutto
a co do kabli to pisałam,że nie mieliśmy przyłącza bo wprowadzka była na wiariata i wszystko szło na przedłużaczach, Leo nie ma dostępu do takich źródeł

teraz w ikei mają piękne białe
nam akurat robił znajomy stolarz, ja zaprojektowałam on wykonał ale teraz myślę,że można to było zrobić o wiele mniejszym kosztem
coż mądry polak po szkodzie

a zdziwię Cię bo za kuchenę daliśmy jakieś śmiesznie małe pieniądze, żadna firowka
ja chorowałam na te kuchnie
http://www.eksmagazyn.pl/design/nowo...ub-nowoczesna/
ale pod konie budowy po prostu zabrakło mi na to pieniędzy
może kiedyś
kochana, a ile płaciliście za kuchnię? jak nie chcesz to nie pisz, z ciekawości pytam, bo moja teścsiowa płacciła ostatnio 25tyś z tymże ona czerwona na wysoki połysk i mega nowoczesna

Cytat:
cudowności!!!
Cytat:
heloł!
Cytat:
no niezłe tempo macie

Aska i Deli oraz LAdy- filmiki cuuuudne
Cytat:
powodzenia

Pietraszko, Amelka i Blanka -

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
jezuniuuuuuuuuu Lady kocham Cie czytać!!!!
siem zawstydziłam
Cytat:
Laskii poradzcie, bo musze kupic krzeslo do karmienia ... wczoraj mialam wziac, ale nie moge sie zdecydowac ... wszytskie te kolorowe jakies takie wielkie mi sie wydaja pstrokate ... strasznie poobaja mi sie te 2 ....
Ciagnie mnie najbardziej do tego brazowego w paski, choiciaz nienawidze bazu, no ale czarnego nie ma ... wydaje mi sie takie eleganckie ...

Kurde w sumie teraz mam ciemna kuchnie i meble wenge, za rok jak sie przeprowadze bede miala biala kuchnie na polysk z czarnym blatem i sprzetami, ale stol i klrzesla chyba wezme wenge to by chyba pasowalo...

wacham sie miedzy tymi 2, chociaz to 2 zabija cena, ale ladne jest
to w paski jest przecudne!!!
Cytat:
Dziewczyny jak przesyłacie film na YT to dajecie publiczny, żebyśmy widziały?
jest opcja chyba "niepubliczny" widzą tylko osby, które mają linka
Cytat:
a guzika miałaś przynajmniej?
a w życiu

Stary 2013-08-21, 14:01   #1103
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42369595]Fewciu, nie, kiedyś na jakimś szkoleniu z dzieciakami byłam i na koniec film nam pan puścił, laska z katowickiej filmówki jest. Ale film mega [/QUOTE]
bardzo mi się podoba! Aż sobie na fb wstawię

Cytat:
jak pięknie! Moja w ogóle nie wypowiada sylab..
Stary 2013-08-21, 14:02   #1104
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
co to?
dżordż to mi się tylko z pisiokiem kojarzy ale, że go na pół brody miała, to średnio pasuje

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:03   #1105
Delicjanka
Zakorzenienie

Fewciu- to jak bedziesz w moich okolicach to licze na spotkanie

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:03   #1106
aska27adopcje
Zadomowienie

Laski nie sadzilam, ze kiedys to napisze, ale z utesknieniem czekam na tescia, ktory ma wpasc do nas po pracy
Stary 2013-08-21, 14:07   #1107
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
mysz na Ciebie nie wyjdzie, prędzej szczur ale szczura chyba nie masz do pary
nie mam, na szczęście
Stary 2013-08-21, 14:11   #1108
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
dżordż to mi się tylko z pisiokiem kojarzy ale, że go na pół brody miała, to średnio pasuje
To widze mamy te same skojarzenia ... Dżordż mawiamy na sprzeta mojego TZ, ewentualnie Dżordżit
Stary 2013-08-21, 14:12   #1109
hope01
Zakorzenienie

elllmi piszczy? piszczał tak ostatnio że tu już głos tracił

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:17   #1110
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:

nie no boska jest!!!
Cytat:
a inne???

Dawaj adres, to Ci wyślę Zaopiekujesz się

zazdroszczę

super!!! To jakaś znajoma Twoja???

oczywiście że tak

mysz, bo ją widziałam

następna dowcipna żartownisie

Może faktycznie coś przeszkadzało Mu w składzie tych pieluszek??

Ale super! A jakie pozy robi Kiedy moja córcia tak będzie się przemieszczać
doczekasz się kochana
Cytat:

nie boisz się, że wyleci?

Cytat:
buahaha
dżordż to pryszcz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości