Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 17:13   #1141
e_vel
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
to jak firma ogłosi upadłość, czy likwidację, to wydaje mi się, że będzie Ci się należał ten dodatek. Musisz Krowę zapytać, ona pisała, że pracuje w tych sprawach.
dziękuję Fewciu Tylko, że ten dodatek przysługuje tylko gdy jest się na urlopie wychowawczym, a żeby być na urlopie wychowawczym to trzeba być pracownikiem firmy. No cóż, narazie chyba pozostaje nie panikowac, najwyżej wyląduję wśród bezrobotnych, a że pracuje już 4 lata w tej firmie to mi się pieniadze będą należeć przecież jakieś... Moi szefowie zawsze byli bardzo fair w stosunkach do pracowników (mam zwłaszcza) więc mam tylko cichą nadzieję, ze mnie nie wyrolują
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 17:13   #1142
mala_19kw
Zakorzenienie

A więc po kolei

Jeśli o zębisze chodzi to za oklaski,wyrazy zdziwienia i pełen podziw
Sama w szoku jestem bo nic się nie zapowiadało(przynajmniej tak mi się zdawało).

Aśka-jeśli chodzi o mycie ząbków to jeszcze nie ogarnęłam się w temacie
Muszę zakupić odpowiedni sprzęt i będziem lecieć z koksem
Wygląda na to że moje dziecko będzie miało niedługo całe uzębienie w takim tempie

Bokeh-jak wywali szczerze kły to wrzuce fote

Lenova-dziękuje że pytasz o męża Sytuacja opanowana. Po prostu wrócił i było jak dawniej-nie pytałam jeszcze o co obraza majestatu była ale dziś go pomęcze

Pstryniu-dla maluszka za 8 miesięcy wielki buziak

Hope- gratuluje zębala

Sylwietta-ubraniami pochwale się jak będę je miała już w domu. Bo to z różnych źródeł i co do niektórych jeszcze dobijam targu
Dla siebie odkupuje od blogerki (nie,nie naszej )-boziuchno jakie cudeńka ma dziewczyna
Mąż mnie z chałupy wygoni
A dla Oskara takie od roku do dwóch lat zbieram

Meneq-czyli jednak coś wspólnego miało to słówko z butami?

Kurdę mam tak zmulony transfer że nie dam rady (niestety ) obejrzeć filmików. Ale ja się do nich cofnę-wkrótce
Więc tego póki co nie komentuje bo ni wim

Insolito- wielkie brawa za bioderka

Nawijko-szkoda że szpital was nie ominie i dobrze że to jednak nie AZS.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 17:22   #1143
e_vel
Wtajemniczenie

Hej Meduzko

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Marsi, a masz już dodatki do sukienki na wesele? czy przeoczyłam
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 17:25   #1144
ILLUSION
Wtajemniczenie

Nadrobiłam

Deli - gratulacje
Nawijko - za pobyt w szpitalu i żeby wszystko było ok
marta- zdrówka dla Filipa
aska - wiem co czujesz, Igi tez całymi dniami tylko się wspina i szuka okazji gdzie by tu stanąć i przy kanapie też chodzi. No ale on też raczkuje z prędkością światła, sam siada i pięknie i długo siedzi jak się zajmie jakąś zabawą.
bokeh - sprzątająca Hania mnie rozwaliła
fewciu - Ty z takim spokojem piszesz o tej myszy że ja tez powątpiewam Chyba ten sąsiad naprawdę ciacho niesamowite Bokeh niedawno przez konika polnego nie jadła biedna pół dnia a Ty śpisz z myszą pod jednym dachem i zero paniki

Pobyt na wsi mega udany. Pogoda dopisała, Iguś się wyszalał. Raczkował po całym podwórku aż się za nim kurzyło, ganiał za kotem i za psem, wspinaczki oczywiści urządzał przy każdej napotkanej przeszkodzie.

Dziś padało od rana. Niedawno dopiero przestało. Coś wcześnie dziś wstał Igi jak za dawnych czasów bo o 5:30 ale za to później jeszcze pospaliśmy od 6:30 do 8:45.

Jeszcze 11 dni w domu i do pracy
Stary 2013-08-21, 17:41   #1145
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
czy oparcie jest regulowane? bo wyczytałam, że nie i czy jest fajny i zrób zdjęcie jak możesz

no ja prowadziłam chwilę 4kołową i mega! ale z pełną rączką

strasznie mi przeważa jakoś dziwnie i mega ciężko mi go skręcić tylko, że my ciągle na płasko jeździmy
a wy?
tak se myślę, że może będzie lepiej jak młody będzie w niej siedział
Mi też jakoś dziwnie się ten czołg prowadzi!

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Dostałam body z Rossmanna, całkiem porządne, no nie?
O kurka przypomniałas mi, ze mam body do odebrania! A byłam i wczoraj i dziś :/ na jaki rozmiar to wdzianko??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 17:43   #1146
mala_19kw
Zakorzenienie

Meduza- to się szykuje zacięta rywalizacja
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-21, 17:55   #1147
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Nadrobiłam

Deli - gratulacje
aska - wiem co czujesz, Igi tez całymi dniami tylko się wspina i szuka okazji gdzie by tu stanąć i przy kanapie też chodzi. No ale on też raczkuje z prędkością światła, sam siada i pięknie i długo siedzi jak się zajmie jakąś zabawą.
fewciu - Ty z takim spokojem piszesz o tej myszy że ja tez powątpiewam Chyba ten sąsiad naprawdę ciacho niesamowite Bokeh niedawno przez konika polnego nie jadła biedna pół dnia a Ty śpisz z myszą pod jednym dachem i zero paniki

Pobyt na wsi mega udany. Pogoda dopisała, Iguś się wyszalał. Raczkował po całym podwórku aż się za nim kurzyło, ganiał za kotem i za psem, wspinaczki oczywiści urządzał przy każdej napotkanej przeszkodzie.

Dziś padało od rana. Niedawno dopiero przestało. Coś wcześnie dziś wstał Igi jak za dawnych czasów bo o 5:30 ale za to później jeszcze pospaliśmy od 6:30 do 8:45.

O matko jak Ci współczuję powrotu do pracy
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Mi też jakoś dziwnie się ten czołg prowadzi!
O kurka przypomniałas mi, ze mam body do odebrania! A byłam i wczoraj i dziś :/ na jaki rozmiar to wdzianko??
Ano 74cm. Tylko bez rękawków, a u mnie już nie ma takich czik
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Meduza- to się szykuje zacięta rywalizacja
Pójdzie na zęby!!! No to ciekawe kiedy te szóste nam wyjdą....
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:03   #1148
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mala, u nas ani jednego, a u Was już drugi!! Super!

Lady, wiesz co, u nas sam wózek dużo zajmuje, bo nie jest jakiś super składany i ma ogromne koła... No i ogólnie, jak jedziemy na Lubelszczyznę, to musimy zabrać ciuchy, laptopa, inne duperele, no i jak wszystko wepchniemy, to jest pełny bagażnik, niestety.

No i komfort, ja baaardzo lubię duże samochody, całe życie takimi jeździłam i szlag mnie trafia w tym naszym Uno.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:07   #1149
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ide jesć snaidanko
W samą porę ...

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no bo jakoś tak wyszło :P nie miałam bułki musiałam do sklepu skoczyć i tak mi się przedłużyło Ja to zawsze tak, doprowadze sie do stanu w którym zjadła bym konia z kopytami i jem potem wszystko na raz. Np sałatkę śledziową zagryzam princessa
Ja też tak robię

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Wiecie co kurde pojechałam do lekarza po receptę na ten syrop i jakiś gamoń uszkodził mi auto tyłował i uszkodził drzwi od kierowcy, lusterko. Oświadczenie spisane, a faceta mój tata zna więc jest ok. Ale najbardziej w tym wszystkim mnie wkurza moja mama: "miałam powiedzieć, żebyś poszła na piechotę!" kurde tak jakby to była moja wina. Swoją droga "a nie mówiłam" to jej drugie imię, a "miałam powiedzieć/czułam ze tak będzie ale nic się nie odzywałam" to chyba imię nr 3!

Z lepszych wieści: zdobyłam receptę na syrop na nasze pleśniawy.

Idę nadrabiać, zostawić Was na pół dnia i kurde już impreza, dawaj! Milion postów.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oby syrop pomógł
A czy my nie mamy tej samej mamy ?hmmm

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja tak na szybko.

Wrocilismy wlasnie z kontroli u alergologa w sprawie tego rzekomego AZS.
Tych czerwonych plam nie mamy od baaaardzo dawna, wiec zdaniem lekarki to jednak nie to...

Wtedy zapisala nam masc przeciwgrzybiczna i twierdzi, ze to ona pomogla.
Czyli tak, jak przypuszczalam - upaly powodowaly, ze Kuba bardziej sie pocil, a w zgieciach lapek i nozek robily mu sie czerwone plamy grzybiczne.

Wspomnialam jej tez o tym slabiutkim przyroscie masy u Kuby.
Jej zdaniem mam dawac mu wiecej stalych pokarmow, mniej piersi, bo widocznie Kuba sie tym nie najada...
Mamy tez wprowadzic miesko, a za jakis czas zoltko.

Co do niskiego tsh - jej zdaniem cos takiego baaaardzo rzadko pojawia sie u tak malych dzieci, wiec wynik jest do powtorzenia.
Mimo wszystko szpital i tak nas czeka...
Ostatnio z Charlizz stwierdziłyśmy że nie ma co po lekarzach chodzić wystarczy odrbina intuicji plus wizaż i jest diagnoza
Oby to tsh było pomyłką!

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
:
Mała to idziemy łeb w łeb z zębolami. U nas od wczoraj 5 zębiszczy, czekamy na szóstego (prawą, dolną dwójkę). Już niedługo moje dziecko będzie się szczerzyć jak ta ikonka->
A ja mam od wielu dni 2h dla siebie Teściowa wzięła Malucha na ogródek...Teraz już godzinę
Dostałam body z Rossmanna, całkiem porządne, no nie?
No brawo brawo !

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Nadrobiłam

Deli - gratulacje

Ale super że masz już takiego "dorosłego" chłopaczka
Współczuje powrotu do pracy

Moje dziecię trochę mi marudeksa zrobiło w południe, teraz po spaniu bawi się sama już 30 min Tylko trochę się wkurza bo jak chce dosięgnąć jakiejs zabawki to próbuje pełznąć z tym że ciągle do tyłu jej wychodzi. Wasze dzieci długo chodziły do tyłu zanim zaczęły normalnie ???
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:16   #1150
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
dlatego ja nie biore tabsów, po co mam je brac skooro moje libido po tym gó.wnie bylo zerowe;p ale to jedna z przyczyn;p
A jak sie zabezp?

Marsi
Zdrowka dla tescia

Lenova
za wage i miare

Marta
Zdrowka szybkiego

Cala
Co z plamkamu u Julaska?

Mala i Meduza

za zebole, prowadzicie

Little Gocha
za wage

Hope
za zebola

Aska'Deli, lady cudne filmiki i dla spryciarzy

Nawijki
Dobrze ze nie azs
Tuuulam

Ladt
Fajny ten wozek ile wazy podom
Ba mi sie

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Vbmam pytanka
1
Jaka paste dla dzdzkowych zebow polecacie?

2
Mam wozek 3w1
Chce oarasolke lekka jakie polecacie
Mi bardzo spodobal sie ten co Lady foty wstawiala?

3
Jakie buciki kupujecie na zime dzidziolom.
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:18   #1151
Delicjanka
Zakorzenienie

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
A jak sie zabezp?

.
Igram z ogniem

dobra, jade do miasta po dokumenty do projektantki ach.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:20   #1152
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Któraś pytała o spacerówkę. Ja na miasto i tereny płaskie używam takiej. X-lander to to nie jest no ale dobrze się prowadzi.

Hope normalnie aż musiałam się wrócić do dnia wczorajszego, bo dziewczyny komentowały Twoją nową fryzurę , a na tel nie było widać.
Wow wyglądasz super, nie poznałam Cię

A wiesz u mnie funkcjonuje taki zabobon że jak się kogoś spotyka i się go nie poznaje tzn. że wkróce się ochajta
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:23   #1153
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hope normalnie aż musiałam się wrócić do dnia wczorajszego, bo dziewczyny komentowały Twoją nową fryzurę , a na tel nie było widać.

A wiesz u mnie funkcjonuje taki zabobon że jak się kogoś spotyka i się go nie poznaje tzn. że wkróce się ochajta
to u mnie się mówi że ta osoba,będzie bogata
Stary 2013-08-21, 18:29   #1154
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:36   #1155
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Thanks A widzisz inspiracji nie czytałam

!
Proszę

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

Deli, mam jakieś zdjęcia ale to byle jakie komórką robione
no i sorry za te przedłużacze ale wtedy jechaliśmy na ciągniętym prądzie

Ale kuchnia zazdraszczam

Cytat:
hah, rozumiem Pstryniu Ja jak widzę, że dużo cytowania by było to otwieram jedną kartę "odpowiedź" w drugiej czytam i na bieżąco piszę i później już całość klikam odpowiedz

Ja też tak robię

Cytat:
w kwestii seksowej:
ja ostatnio niet. Po prostu ten człowiek mi tak dzieła na nerwy dziewczyny mówiłam Wam kiedyś że gada przez sen, czasem chodzi. I jak np. Młody w nocy płacze to ten co on tak ☠☠☠☠a się drze, dziecka ☠☠☠☠a nie umiesz uspokoić itp.
Ostatnimi czasy Młody się budzi z takim krzykiem, jakby go darli ze skóry i to o żarcie chodzi! Tak się łupi że masakra, a że jesteśmy jeszcze u t i śpimy w jej pokoju (największe łóżko) za ściana (dom bliźniak) jej brat z żoną i ta baba kilka dni temu jak Dawida zobaczyła to z przekąsem, że już wie kto ją obudził (darł się o 5, a ona o 4 DZIEŃ W DZIEŃ wstaje żeby mężusiowi i synusiowi (22 lata) śniadanko i obiad ugotować!!!)
Ale wracając do TZ wczoraj w nocy jak Dawidowi butelkę zrobił to se świecił telefonem i zasnął z nim w ręce chyba. Szukał nad ranem i tak: cipa mi za☠☠☠ała telefon. Suka!

I on i matka zasłaniają sie że on to na śpiocha, że nie wie itp. Ale wiecie, to zostaje jak się człowiek nasłucha i ja na prawdę się cieszę nie raz jak go nie ma... Gdzie do własnego dziecka bachor, gówniarz, do mnie suka cipa ale na śnie to nie ważne. DLa mnie ważne. A później to by chciał się gzić. Tak gzic, bo kochać to dawno się nie kochaliśmy.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Kurcze to nieciekawie te Wasze relacje wyglądają
Tak się spytam, jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj oczywiście....Jak widzisz Waszą przyszłość, skoro teraz już tak jest ???

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Wróciliśmy od lekarza. Mały ma zawalone gardełko dostał antybiotyk w syropku. Mój bidulek, a tak coś podejrzewałam, ze albo ząbki albo gardełko, bo wczoraj nie chciał mi nic jeść oprócz piersi. A u niego się to nie zdarza, zeby nie chciał jeść z łyżeczki. i był strasznie marudny nawet jak był najedzony i wyspany. Mój synuś kochany . Najważniejsze, ze osłuchowo jest czysto. Już dostał antybiotyk i na pewno będzie lepiej. dziękujemy za kciuki

Biedactwo oby szybko przeszło

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dziewczyny-przebija nam się Piąty ząb

idziecie jak burza
Stary 2013-08-21, 18:52   #1156
pstryczek84
Zakorzenienie

nie bylo mnie troche a tu znow tysiac stron do nadronienia, o losie
jak wyzej pisalam, gdzies bylam
wkleje foto do k. jak bede miec chwilke

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Wróciliśmy od lekarza. Mały ma zawalone gardełko dostał antybiotyk w syropku. Mój bidulek, a tak coś podejrzewałam, ze albo ząbki albo gardełko, bo wczoraj nie chciał mi nic jeść oprócz piersi. A u niego się to nie zdarza, zeby nie chciał jeść z łyżeczki. i był strasznie marudny nawet jak był najedzony i wyspany. Mój synuś kochany . Najważniejsze, ze osłuchowo jest czysto. Już dostał antybiotyk i na pewno będzie lepiej. dziękujemy za kciuki
zdrowka!

chyba jutro reszte pocytuje bo dziec mi sie wscika

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:58   #1157
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

super

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Laski nie sadzilam, ze kiedys to napisze, ale z utesknieniem czekam na tescia, ktory ma wpasc do nas po pracy
sorry ale....:h ahaha:

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a w te wtorki coś fajnego jeszcze zostaje? podobno w dzień dostawy cuda się tam dzieją

a zapomniałam sie pochwalić, że sobie niechcący sukienke na wesele kupiłam tzn, TŻ mi kupił

d obre

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Ile czytania

My juz po kontroli bioderek. |Dziękujemy za kciuki wszystko wzorowo rozwinięte

Gocha Ewcia słodka jak pięknie stoi
Stary 2013-08-21, 19:18   #1158
hje
Zakorzenienie

Wątek jak za starych czasów, ty nadrobisz, napiszesz, a tu kolejne pińcet stron.

Za nami cudna nocka, Pola spała 20-4.30-7.30. Potem w dzień 10.30-11.30 i 14-16.30!
Zrobił mi się dzisiaj straszny dzień paszteto-walenio-wieloryba. Nie ma sukienek ani tunik na takiego grubasa jak ja. Albo brzuch widać, albo jak nie widać, to cena >200zł. Na pocieszenie kupiłam sobie 2 cyckonosze i baleriny.
Najwyżej w piątek jeszcze spróbuję, może jakąś firankę znajdę, żeby się owinąć.
, o!

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
o nie moge, na impreze u Wiśni dziewczyny będziemy w milionerów pocinać, która chce być Hubertem Urbańskim
Widzisz, jakie atrakcje.

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość

Mam do Was pytanko, znacie jakieś takie śliczne ślubne życzenia? takie łapiące za serducho? bo potrzebuję coś takiego dla siostry. Będę wdzięczna za pomoc
Jak znajdę czas, to może uda mi się jakieś wymyślić.

Cytat:
w kwestii seksowej:
ja ostatnio niet. Po prostu ten człowiek mi tak dzieła na nerwy dziewczyny mówiłam Wam kiedyś że gada przez sen, czasem chodzi. I jak np. Młody w nocy płacze to ten co on tak ☠☠☠☠a się drze, dziecka ☠☠☠☠a nie umiesz uspokoić itp.

A jaka jest jego reakcja na to, że nie chcesz?
Niech się sam wali za takie teksty.

Cytat:
o zesz;/;/;/ powiem Wam ze odkąd się wyprowadziliśmy moje stosunki (nie tylko seksualne ) z moim ze tak napisze NARZECZONYM (nie moge sie nacieszyc jeszcze ahhaah, btw, zmniejszyłam pierscionek z nr 10 na... 8 czuje sie jak niziołek ) bardzo się poprawiły, nie kłocimy sie itd no moze jakies mini pierdoły ale nooooo niebo i ziemia dlatego WISIENKO, pomyslcie nad przeprowadzką!
My myślimy cały czas... Jeśli tylko los da taką szansę, to korzystamy od razu!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

zwróćcie uwagę na to rozczarowanie jak kota sobie poszła pod koniec filmiku
W 18 sekundzie zrobił jaskółkę!
Pewnie się zastanawiał, dlaczego od niego poszła...

Gratulacje dla maluszków za nowe/kolejne ząbki.

Marta, obyście szybko Fifka wyleczyli.

Aśka, ale pięknie Blancia wstaje i chodzi!

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-08-21 o 19:26
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:34   #1159
sarah67
Zadomowienie

Co do lapania pesetowego to moja tak chwyta
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:38   #1160
Delicjanka
Zakorzenienie

mam pytanie, czy są tu jeszcze jakies mamy co podają dzieciowi swojemu np bobotic/espumisan czy cos innego na brzuszek?

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-08-21, 19:41   #1161
Lenova
Wtajemniczenie

Sarah moja też tak chwyta
A miałam Cię już dawno pytać bo oglądałam Twoje zdjęcia na fejsie i tam Natka ma często zdjęcie na takiej ładnej kanapie i w oddali są meble w podobnym stylu? To u Was w domu?

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
mam pytanie, czy są tu jeszcze jakies mamy co podają dzieciowi swojemu np bobotic/espumisan czy cos innego na brzuszek?
Ja daje
Stary 2013-08-21, 19:42   #1162
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Sarah moja też tak chwyta
A miałam Cię już dawno pytać bo oglądałam Twoje zdjęcia na fejsie i tam Natka ma często zdjęcie na takiej ładnej kanapie i w oddali są meble w podobnym stylu? To u Was w domu?

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Ja daje
a codziennie? bo ja tez daje jeszcze infacol

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-08-21, 19:46   #1163
insolito
Zadomowienie

Czytac bede jak Młodego odłożę do łóżeczka, aktualnie wisi na cycu to niewygodni i pisać. Wstawiam obiecane zdjecia, mojego chłopaka, gotowego na jesień. Tylko cykałam przed chwila to jakość średnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_1978k.jpg (83,4 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1983k.jpg (92,0 KB, 47 załadowań)

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:50   #1164
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Mala, u nas ani jednego, a u Was już drugi!! Super!

Lady, wiesz co, u nas sam wózek dużo zajmuje, bo nie jest jakiś super składany i ma ogromne koła... No i ogólnie, jak jedziemy na Lubelszczyznę, to musimy zabrać ciuchy, laptopa, inne duperele, no i jak wszystko wepchniemy, to jest pełny bagażnik, niestety.

No i komfort, ja baaardzo lubię duże samochody, całe życie takimi jeździłam i szlag mnie trafia w tym naszym Uno.
U nas już piąty
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-21, 19:51   #1165
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
a codziennie? bo ja tez daje jeszcze infacol
Nie ja daje sporadycznie jak Blankę boli brzuch ,nie wiem czy to działa czy po prostu smak ją ukoi ale od razu po jednej dawce się uspokaja
A Ty dajesz codzennie? Amelka nadal ma takie problemy z brzuszkiem?

Cytat:
Czytac bede jak Młodego odłożę do łóżeczka, aktualnie wisi na cycu to niewygodni i pisać. Wstawiam obiecane zdjecia, mojego chłopaka, gotowego na jesień. Tylko cykałam przed chwila to jakość średnia
Proszę bardzo jaki stylowy chłopak
Stary 2013-08-21, 19:55   #1166
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Nie ja daje sporadycznie jak Blankę boli brzuch ,nie wiem czy to działa czy po prostu smak ją ukoi ale od razu po jednej dawce się uspokaja
A Ty dajesz codzennie? Amelka nadal ma takie problemy z brzuszkiem?

Proszę bardzo jaki stylowy chłopak
dawalam codziennie, pozniej przestalam i bylo ok, ale ostatnio czasem ja poboewa to jej daje na noc, ale dzis nie podam juz.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-08-21, 20:00   #1167
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do niedawna dawałam bobotik ale już zrezygnowałam. W końcu mały ma już półroku (gdzie! 7 miesięcy zaraz) -wtedy odstawiłam. I poradził sobie bez problemu. Kilka dni może odczuł odstawienie ale teraz już luz jest.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-21, 20:12   #1168
Lenova
Wtajemniczenie

Dzisiaj w nocy jedziemy do rodziców na jeden dzień. Muszę jeszcze praktyki załatwić przed wrześniem. Także nie piszcie zbyt dużo

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Jaka tu cisza, czuję że przed burzą
Stary 2013-08-21, 20:13   #1169
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Zrobił mi się dzisiaj straszny dzień paszteto-walenio-wieloryba. Nie ma sukienek ani tunik na takiego grubasa jak ja. Albo brzuch widać, albo jak nie widać, to cena >200zł. Na pocieszenie kupiłam sobie 2 cyckonosze i baleriny.
Najwyżej w piątek jeszcze spróbuję, może jakąś firankę znajdę, żeby się owinąć.
, o!
ja kupiłam kiecę i też mi brzuch widać ale mam w planie nie jeść od piątku, to będzie na sobotę git nie przejmuj się tak kobieto i zrób jak ja - jedź po folię na dach i kup sukienkę znienacka

Cytat:
Wstawiam obiecane zdjecia, mojego chłopaka, gotowego na jesień. Tylko cykałam przed chwila to jakość średnia
no i coś narobiła, kupić muszę tylko chyba światło odbija i się tak błyszczy i to jest ten 74 rozmiar? a jakie Piotruś nosi teraz ubrania?

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 20:13   #1170
LadyWhisper
Zakorzenienie

chcialam napisac, ze Debrah dzisiaj nie bylo, ale wlasmie widze ja na pasku

wlasmie robie placuszki cukiniowe

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości