|
|
#1141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Tylko, że ten dodatek przysługuje tylko gdy jest się na urlopie wychowawczym, a żeby być na urlopie wychowawczym to trzeba być pracownikiem firmy. No cóż, narazie chyba pozostaje nie panikowac, najwyżej wyląduję wśród bezrobotnych, a że pracuje już 4 lata w tej firmie to mi się pieniadze będą należeć przecież jakieś... Moi szefowie zawsze byli bardzo fair w stosunkach do pracowników (mam zwłaszcza) więc mam tylko cichą nadzieję, ze mnie nie wyrolują
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
A więc po kolei
![]() Jeśli o zębisze chodzi to za oklaski,wyrazy zdziwienia i pełen podziw![]() Sama w szoku jestem bo nic się nie zapowiadało(przynajmniej tak mi się zdawało ). Aśka-jeśli chodzi o mycie ząbków to jeszcze nie ogarnęłam się w temacie ![]() Muszę zakupić odpowiedni sprzęt i będziem lecieć z koksem Wygląda na to że moje dziecko będzie miało niedługo całe uzębienie w takim tempie Bokeh-jak wywali szczerze kły to wrzuce fote ![]() Lenova-dziękuje że pytasz o męża Sytuacja opanowana. Po prostu wrócił i było jak dawniej-nie pytałam jeszcze o co obraza majestatu była ale dziś go pomęcze![]() Pstryniu-dla maluszka za 8 miesięcy wielki buziak ![]() Hope- gratuluje zębala ![]() Sylwietta-ubraniami pochwale się jak będę je miała już w domu. Bo to z różnych źródeł i co do niektórych jeszcze dobijam targu Dla siebie odkupuje od blogerki (nie,nie naszej )-boziuchno jakie cudeńka ma dziewczyna ![]() Mąż mnie z chałupy wygoni ![]() A dla Oskara takie od roku do dwóch lat zbieram ![]() Meneq-czyli jednak coś wspólnego miało to słówko z butami? ![]() Kurdę mam tak zmulony transfer że nie dam rady (niestety ) obejrzeć filmików. Ale ja się do nich cofnę-wkrótce ![]() Więc tego póki co nie komentuje bo ni wim ![]() Insolito- wielkie brawa za bioderka ![]() Nawijko-szkoda że szpital was nie ominie i dobrze że to jednak nie AZS.
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Marsi, a masz już dodatki do sukienki na wesele? czy przeoczyłam
|
|
|
|
#1144 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam
![]() Deli - gratulacje ![]() Nawijko - za pobyt w szpitalu i żeby wszystko było okmarta- zdrówka dla Filipa aska - wiem co czujesz, Igi tez całymi dniami tylko się wspina i szuka okazji gdzie by tu stanąć i przy kanapie też chodzi. No ale on też raczkuje z prędkością światła, sam siada i pięknie i długo siedzi jak się zajmie jakąś zabawą. bokeh - sprzątająca Hania mnie rozwaliła ![]() fewciu - Ty z takim spokojem piszesz o tej myszy że ja tez powątpiewam Chyba ten sąsiad naprawdę ciacho niesamowite Bokeh niedawno przez konika polnego nie jadła biedna pół dnia a Ty śpisz z myszą pod jednym dachem i zero paniki ![]() Pobyt na wsi mega udany. Pogoda dopisała, Iguś się wyszalał. Raczkował po całym podwórku aż się za nim kurzyło, ganiał za kotem i za psem, wspinaczki oczywiści urządzał przy każdej napotkanej przeszkodzie. Dziś padało od rana. Niedawno dopiero przestało. Coś wcześnie dziś wstał Igi jak za dawnych czasów bo o 5:30 ale za to później jeszcze pospaliśmy od 6:30 do 8:45. Jeszcze 11 dni w domu i do pracy ![]() ![]()
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
O kurka przypomniałas mi, ze mam body do odebrania! A byłam i wczoraj i dziś :/ na jaki rozmiar to wdzianko?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Meduza- to się szykuje zacięta rywalizacja
|
#1147 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O matko jak Ci współczuję powrotu do pracy![]() Cytat:
![]() Pójdzie na zęby!!! |
||
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, u nas ani jednego, a u Was już drugi!! Super!
![]() Lady, wiesz co, u nas sam wózek dużo zajmuje, bo nie jest jakiś super składany i ma ogromne koła... No i ogólnie, jak jedziemy na Lubelszczyznę, to musimy zabrać ciuchy, laptopa, inne duperele, no i jak wszystko wepchniemy, to jest pełny bagażnik, niestety. No i komfort, ja baaardzo lubię duże samochody, całe życie takimi jeździłam i szlag mnie trafia w tym naszym Uno.
|
|
|
|
#1149 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
W samą porę ...
Cytat:
Cytat:
![]() A czy my nie mamy tej samej mamy ?hmmm Cytat:
![]() Oby to tsh było pomyłką! Cytat:
![]() Cytat:
Współczuje powrotu do pracy ![]() Moje dziecię trochę mi marudeksa zrobiło w południe, teraz po spaniu bawi się sama już 30 min Tylko trochę się wkurza bo jak chce dosięgnąć jakiejs zabawki to próbuje pełznąć z tym że ciągle do tyłu jej wychodzi. Wasze dzieci długo chodziły do tyłu zanim zaczęły normalnie ???
|
|||||
|
|
|
#1150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marsi Zdrowka dla tescia Lenova ![]() za wage i miareMarta Zdrowka szybkiego Cala Co z plamkamu u Julaska? Mala i Meduza za zebole, prowadzicieLittle Gocha za wageHope za zebolaAska'Deli, lady cudne filmiki i dla spryciarzyNawijki Dobrze ze nie azs Tuuulam Ladt Fajny ten wozek ile wazy podom Ba mi sie ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Vbmam pytanka 1 Jaka paste dla dzdzkowych zebow polecacie? 2 Mam wozek 3w1 Chce oarasolke lekka jakie polecacie Mi bardzo spodobal sie ten co Lady foty wstawiala? 3 Jakie buciki kupujecie na zime dzidziolom. |
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
[/QUOTE]
Igram z ogniem dobra, jade do miasta po dokumenty do projektantki ach.
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Hope normalnie aż musiałam się wrócić do dnia wczorajszego, bo dziewczyny komentowały Twoją nową fryzurę , a na tel nie było widać. Wow wyglądasz super, nie poznałam Cię ![]() ![]() A wiesz u mnie funkcjonuje taki zabobon |
|
|
|
|
#1153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Proszę
Cytat:
Ale kuchnia ![]() Cytat:
Ja też tak robię Cytat:
Kurcze to nieciekawie te Wasze relacje wyglądają ![]() Tak się spytam, jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj oczywiście....Jak widzisz Waszą przyszłość, skoro teraz już tak jest ??? Cytat:
Biedactwo ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- idziecie jak burza |
||||
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
nie bylo mnie troche a tu znow tysiac stron do nadronienia, o losie
![]() jak wyzej pisalam, gdzies bylam ![]() wkleje foto do k. jak bede miec chwilke ![]() Cytat:
chyba jutro reszte pocytuje bo dziec mi sie wscika
|
|
|
|
|
#1157 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Gocha Ewcia słodka jak pięknie stoi ![]()
|
||||
|
|
|
#1158 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wątek jak za starych czasów, ty nadrobisz, napiszesz, a tu kolejne pińcet stron. Za nami cudna nocka, Pola spała 20-4.30-7.30. Potem w dzień 10.30-11.30 i 14-16.30! Zrobił mi się dzisiaj straszny dzień paszteto-walenio-wieloryba. Nie ma sukienek ani tunik na takiego grubasa jak ja. Albo brzuch widać, albo jak nie widać, to cena >200zł. Na pocieszenie kupiłam sobie 2 cyckonosze i baleriny. Najwyżej w piątek jeszcze spróbuję, może jakąś firankę znajdę, żeby się owinąć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jaka jest jego reakcja na to, że nie chcesz? Niech się sam wali za takie teksty. Cytat:
Jeśli tylko los da taką szansę, to korzystamy od razu!Cytat:
Pewnie się zastanawiał, dlaczego od niego poszła... ![]() Gratulacje dla maluszków za nowe/kolejne ząbki. ![]() Marta, obyście szybko Fifka wyleczyli. ![]() Aśka, ale pięknie Blancia wstaje i chodzi!
Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-08-21 o 19:26 |
|||||
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
Co do lapania pesetowego to moja tak chwyta
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie, czy są tu jeszcze jakies mamy co podają dzieciowi swojemu np bobotic/espumisan czy cos innego na brzuszek?
|
|
#1161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Sarah moja też tak chwyta
A miałam Cię już dawno pytać bo oglądałam Twoje zdjęcia na fejsie i tam Natka ma często zdjęcie na takiej ładnej kanapie i w oddali są meble w podobnym stylu? To u Was w domu? ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
Czytac bede jak Młodego odłożę do łóżeczka, aktualnie wisi na cycu to niewygodni i pisać. Wstawiam obiecane zdjecia, mojego chłopaka, gotowego na jesień. Tylko cykałam przed chwila to jakość średnia
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ja daje sporadycznie jak Blankę boli brzuch ,nie wiem czy to działa czy po prostu smak ją ukoi ale od razu po jednej dawce się uspokaja
A Ty dajesz codzennie? Amelka nadal ma takie problemy z brzuszkiem? Cytat:
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
dawalam codziennie, pozniej przestalam i bylo ok, ale ostatnio czasem ja poboewa to jej daje na noc, ale dzis nie podam juz.
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do niedawna dawałam bobotik ale już zrezygnowałam. W końcu mały ma już półroku (gdzie! 7 miesięcy zaraz) -wtedy odstawiłam. I poradził sobie bez problemu. Kilka dni może odczuł odstawienie ale teraz już luz jest.
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj w nocy jedziemy do rodziców na jeden dzień. Muszę jeszcze praktyki załatwić przed wrześniem. Także nie piszcie zbyt dużo
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Jaka tu cisza, czuję że przed burzą |
|
|
|
#1169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam w planie nie jeść od piątku, to będzie na sobotę git nie przejmuj się tak kobieto i zrób jak ja - jedź po folię na dach i kup sukienkę znienacka ![]() Cytat:
tylko chyba światło odbija i się tak błyszczy i to jest ten 74 rozmiar? a jakie Piotruś nosi teraz ubrania?
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam napisac, ze Debrah dzisiaj nie bylo, ale wlasmie widze ja na pasku
![]() wlasmie robie placuszki cukiniowe
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.

Tylko, że ten dodatek przysługuje tylko gdy jest się na urlopie wychowawczym, a żeby być na urlopie wychowawczym to trzeba być pracownikiem firmy. No cóż, narazie chyba pozostaje nie panikowac, najwyżej wyląduję wśród bezrobotnych, a że pracuje już 4 lata w tej firmie to mi się pieniadze będą należeć przecież jakieś... Moi szefowie zawsze byli bardzo fair w stosunkach do pracowników (mam zwłaszcza) więc mam tylko cichą nadzieję, ze mnie nie wyrolują

za oklaski,wyrazy zdziwienia i pełen podziw

) obejrzeć filmików. Ale ja się do nich cofnę-wkrótce
za pobyt w szpitalu i żeby wszystko było ok
Chyba ten sąsiad naprawdę ciacho niesamowite
Bokeh niedawno przez konika polnego nie jadła biedna pół dnia a Ty śpisz z myszą pod jednym dachem i zero paniki 
bo wyczytałam, że nie
i czy jest fajny 

Ile czytania