![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
### mój NOWY zaktualizowany wątek-->S-L -->mnóstwo SUPER rzeczy *** :) ZOBACZ!!!!
WĄTEK NIEAKTUALNY
![]() zapraszam do nowego ![]() MOJA LISTA, czyli czego SZUKAM!!! KOSMETYKI tylko nowe z datą ważności min. do 2008 roku -farba do włosów Joanna Naturia Color, kolor Palona Kawa, 2 opakowania! -przyspieszacz do opalania Soraya,Eveline, Kolastyna -kosmetyki do opalania w solarium -balsamy brązujące Nivea, Dove, Garnier, J&J, Ziaja Sopot -tonik Avon matujący w zielonej butelce+pianka -żele pod prysznic tylko Avon lub Luksja owocowe -płyny do kąpieli Avon lub Oriflame -owocowe zapachy -szampon Nizoral (w saszetkach lub butelce) -odżywka sunsilk do włosow przetłuszczających się+szampon -sunsilk efekt żelazka -balsam wyszczuplający, antycelluitowy- Eveline, Nivea, Dove, Avon -zapachowe zmywacze do paznokci firmy Bell (truskawkowe) -maszynki jednorazowe damskie z paskiem nawilżającym (tylko zielone gilette) -pianka/żel najlepiej Gilette -perfumki/mgiełki o zapachu truskawkowym, malinowym, kokosowym -Nail Tek F. II -zmywacz do paznokci w pisaku (nowy) Avon -chusteczki do higieny intymnej ORIFLAME -błyszczyk do ust(czerwona/czarna porzeczka, toffi, brzoskwiina, lukier) -krem uniwersalny -dezodoranty do ciała w kolorowych opakowaniach (nowa seria, jest 7 zapachów) -lusterko Funky Flora -olejek na gorąco z kolosem i mleczkie ryżowym+szampon+odżywka DODATKI -paski plecione: czerwony, żółty, zielony, niebieski -torebka czerwona/czarna w białe grochy (A4) -pasek z piramidkami, ćwiekami (czarny, biały, czerwony) -pończochy samonośne (kabaretkowe czarne lub beżowe ewentualnie zwykłe kolor naturalny) -rajstopy kabaretki czarne -torebka metaliczna z avonu in bloom KSIĄŻKI -Meg Cabot, Pamiętnik Księżniczki cz. 8 i Walentynki NA WYMIANĘ MAM: [b]boxerka firmy MANGO, rozm. M, nowa z metkami. wymienię tylko na nowe kosmetyki lub nowe ubrania z papierowymi metkami! lub coś z listy, ale nie używane! (boxerkę sprzedaję też na all więc mogę ją nagle wycofać)
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-07-02 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ### mój NOWY zaktualizowany wątek-->S-L -->mnóstwo SUPER rzeczy *** :) ZOBACZ!!
1. różowa atłasowa koszulka nocna, w pudełeczku, rozmiar M, raz założona i raz uprana, na mnie za ciasna w biuście
![]() 2. piżama firmy Dobranocka, rozm. S, używana, w stanie bardzo dobrym (trzeba tylko zszyc dół bluzki, bo się popruło na szwie, pozatym spodnie były zszywane na szwie w kroku) 3. nowe stringi, jeszcze z metkami, TREND STATION,rozm. M
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ### mój NOWY zaktualizowany wątek-->S-L -->mnóstwo SUPER rzeczy *** :) ZOBACZ!!
1. Atlantic, 75B,stan bdb
2. różowy stanik, rozm. 75B, bez ramiączek, bo się to coś do przyczepiania 3. czarny z mikrofibry S/M stan bdb 4. szary S/M stan idealny, raz prany
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. paski cieniutkie
2 klapki 37 3 pasek materialowy 4 pasek zloty szeroki, 2 razy zalozony
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. nowe getry/rekawki Gatta
2. nowe 2 szaliczki, oba cieniutkie 3. rekawiczki wieczorowe, mialam je raz na 100dniowce, kosztowaly prawie 40zl wiec tylko za cos o podobnej wartosci
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1,2 nowe rajstopy rozm uniwersalny
3. dwie pary nowych rajstop, rozm uniwersalny, para kosztowala 30zł wiec tylko za cos o podobnej wartosci 4. nowy pas cnoty na prezent ![]()
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. czarna bluzka ze srebrna nitka, nowa, rozm S/M
NIEAKTUALNE, wymienione na bublerze, nowa na jedno ramie, rozm. uniwersalny obie bez papierowych metek, ktorych nie mialy przy zakupie
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-24 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE 4. turkusowe bolerko rozm S/M stan idealny-->Sweet
![]() -beżowy sweterek rozm S/M stan idealny
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. butik stan bdb rozm S/M
2.biala koszula rozm S/M wada: zabarwienie pod pachami (nosilam pod spodem pomaranczowa bluzke i antyperspirant zafarbował koszule)
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
spodnie, wymiary na życzenie
biale 3/4 nowe!
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. czarna mini stan bdb, rozm 36/38
2. sprzedana na allegro 3. szorty S 4. spodnica red star 27, koronke można odpruć, stan idealny zalozona 3 razy i raz prana, rozm jak w dzinsach -27 kolor koronki jak na zdjeciu
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-19 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. sweter, stan bardzo dobry, S-L
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
KURTKA jesienno zimowa
rozm M-L stan idealny
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-04-29 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
torebki
1. avon 2. nowa z metka! 3. mialam ja tylko raz na 100dniowce, kosztowala 40zl wiec tylko za cos o podobnej wartosci 4. oderwalo sie zapiecie, takze stan dostateczny 5. malutka niebieska stan db 6. snoppy stan bdb wymaga malej naprawy
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1.plecak stan idealny! za cos super
NIEAKTUALNE srebrna torebka-->kolta 3. 15 spinek, mialam je tylko na 100dniówce
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
-spódnica, elegancka, rozm 36/38, nie jest to biodrówka
-sweter rozm M/L -biala bluzka, z metki M,ale raczej wieksza ![]() w stanie bardzo dobrym
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
szorty
opaska moro frotki na reke spinki nowe przypinki troll nowe
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-05-21 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
maskotka prosiaczek, duuuży ponad 50 cm. całe życie przesiedział na półce i szuka nowego domu, bo na półce mu nudno
![]() troszke drobiazgow, bransoletek nieaktualne, koralikowe bransoletki biala niebieska blekitna->allegro
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dzinsy red star rozm 28 stan db poprzecierane nogawki na dole
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-07 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dokladka
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
U Ciebie podobają mi się:
- pasiasty sweterek - brązowa bluzka z wzorkiem jakie to rozmiary? ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Hej może u mnie coś za
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4237295
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bluzka ma rozm uniwersalny aneczka, u ciebie nic mi nie wpadło w oko... ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Coś moze u mnie?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a co byś chciała?
![]() ale nawet gdyby to nic dla siebie nie znalazlam
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4237326?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za : http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4237252 piżama firmy Dobranocka, rozm. S, używana, w stanie bardzo dobrym (trzeba tylko zszyc dół bluzki, bo się popruło na szwie, pozatym spodnie były zszywane na szwie w kroku) oddam za jakiś użyteczny drobiazg, gdyż na mnie już jest za krótka i w niej nie śpię szary komplecik stan db rozm M/L prosze odp u mnie ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za bolerko http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4237295 ?
![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem wiem wybredna jestem, ale nie chce gromadzic kolejnych ciuchow, ktorych ani razu na siebie nie założe.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.