|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Mnie też teraz brzuch boli ale tak jakby z nerwów...
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
kisiej jak zrobię to wstawie
|
|
|
|
#2913 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie żartuj!!! Uwielbiam ta czekoladę ![]() Hejka laski Wczoraj czułam się okropnie i stwierdziłam, że policzę kalorie. Wyszło mi na cały dzień jakieś 1500kcal z czego te 500 spaliłam na pewno. Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale miałam uczucie głodu po kolacji i jakby mnie ktoś cisnął w gardło. Już nie mam zakwasów po Shredzie I ogólnie przed chwilą wstałam, śnią mi się głupoty codziennie. Zrobiłam sobie śniadanie, stoi obok, a ja się patrzę tylko. Bo jak już pisałam na noc jestem mega głodna (oczywiście się nie zapycham po kolacji), a rano nie mam na nic ochoty Zrobiłam też kawę. Muszę jakoś zjeść i obejrzę sobie PLL
|
||||||
|
|
|
#2914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie dasz radę zrzucić kolejne 2![]() Cytat:
Mnie też coś ciągnie do zmiany koloru...w sumie mam blond o jakiś 2 lat co jest do mnie nie podobne bo co miesiąc potrafiłam kolor zmieniać W zimie zwykle miałam ciemne, w lecie jasne a jak się lato kończyło to znów stopniowo schodziłam do ciemnych i tak przez 2-3 lataNie przytyłaś to tylko zaległości, zobaczysz że jutro na wadze nic po nich nie zostanie ![]() Cytat:
Ale z drugiej strony to chyba samo zdrowie![]() Dzo, Kasia czemu humory nie dopisują? Melduje 30 minut skakania i 30 minut jazdy na rowerku.
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42385300]
Nie żartuj!!! Uwielbiam ta czekoladę ![]() Hejka laski Wczoraj czułam się okropnie i stwierdziłam, że policzę kalorie. Wyszło mi na cały dzień jakieś 1500kcal z czego te 500 spaliłam na pewno. Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale miałam uczucie głodu po kolacji i jakby mnie ktoś cisnął w gardło. Już nie mam zakwasów po Shredzie I ogólnie przed chwilą wstałam, śnią mi się głupoty codziennie. Zrobiłam sobie śniadanie, stoi obok, a ja się patrzę tylko. Bo jak już pisałam na noc jestem mega głodna (oczywiście się nie zapycham po kolacji), a rano nie mam na nic ochoty Zrobiłam też kawę. Muszę jakoś zjeść i obejrzę sobie PLL [/QUOTE]Mam kilka w domu ![]() No to malutko kcal wyszło, jak podczas ćwiczeń spaliłaś 500 ja też muszę z ciekawości policzyć tylko chleb jakoś muszę w przybliżeniu dodać, bo zapewne takiego nie znajdę ![]() Ja wstałam po 7 i jeszcze śniadania nie jadłam no nie mam ochoty wyciągnęłam chleb i miałam robić kanapki, ale zrobiło mi się niedobrze więc odpuściłam... wypiłam kawę, teraz herbatkę popijam z cytrynką może zaraz zgłodnieję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2916 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() Przyjechałabym jakbym była w PL bo to w sumie nie daleko, ale stąd to wiesz
|
|
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio to w sumie tylko pomidora mamlam ![]() Brawo za ćwiczonka ja nie mam siły i chęci podnieść się z kanapy... pogoda nie pomaga
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42385555]
Ja akurat mam na chlebie napisane ile ma kcal, wybieram taki z najmniejszą liczbą (ale i tak ma dużo) ![]() Przyjechałabym jakbym była w PL bo to w sumie nie daleko, ale stąd to wiesz [/QUOTE]No ja kupuję sobie na wagę, razowy ze słonecznikiem na zakwasie (przynajmniej wiem, że to prawdziwy razowy, a nie zabarwiony karmelem ) dlatego też nie wiem jak to policzyć... ale pewnie kaloryczność jest zbliżona do tych wszystkich ciężkich pakowanych, to mogę w sumie zerżnąć wartości ![]() No wiem wiem
|
|
|
|
#2920 |
|
Raczkowanie
|
Siemka dziewczyny
Poprawiam sie, mam nadzieje ze dziś nie bedzie u mnie tak bardzo weglowo to tak : IŚ- museli + jogurt naturalny + maliny O - ziemniaki + warzywa na parze + kurczak P- owoc K - jajecznica ze szpinakiem Moja rozpiska na dziś
|
|
#2921 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2922 | |||
|
Rozeznanie
|
nastawiam tyłek, bij mocno
![]() Cytat:
trzymam kciuki aby taki kurs się utrzymał ![]() Gratuluję spadku ![]() i powinnaś się cieszyć, że młody się odnalazł na wyjeździe, na pewno świetnie się bawi a jak przyjedzie do domu to zobaczysz, że wcale nie zapomniał ![]() Cytat:
Cytat:
ale dawno nie robiłam, bo jak takie upały były to nie miałam serca piekarnika włączać na 2h, a wieczorem nie piekę, bo taaaaaak pachnie, że nie ma opcji żeby nie zjeść trochę na ciepło ![]() witam z rana, melduję owocowe śniadanie (najchętniej to bym nic nie jadła po wczorajszym obżarstwie, ale musiałam coś wcisnąć) i zaraz ruszam w świat. Szkoda tylko że pogoda tragiczna, leje jak z cebra, a jedziemy na działkę za miasto miłego dnia i spamujcie śmiało
|
|
#2923 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi też się nie chciało wstawać,ale musiałam...oj bidulka jesteś z tym brzuchem ![]() Cytat:
bo wczoraj nic,ale za to przed wczoraj były i nawet to czuję na brzuchu,lekkie zakwasy![]() też tak czasem mam-ból brzucha jakbym się czymś stresowała,ale sama nie wiem czym ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42385300] Hejka laski Wczoraj czułam się okropnie i stwierdziłam, że policzę kalorie. Wyszło mi na cały dzień jakieś 1500kcal z czego te 500 spaliłam na pewno. Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale miałam uczucie głodu po kolacji i jakby mnie ktoś cisnął w gardło. Już nie mam zakwasów po Shredzie I ogólnie przed chwilą wstałam, śnią mi się głupoty codziennie. Zrobiłam sobie śniadanie, stoi obok, a ja się patrzę tylko. Bo jak już pisałam na noc jestem mega głodna (oczywiście się nie zapycham po kolacji), a rano nie mam na nic ochoty Zrobiłam też kawę. Muszę jakoś zjeść i obejrzę sobie PLL [/QUOTE]hej! musisz jeść śniadanka Cytat:
za skakankę i rowerekCytat:
![]() ja dziś na śniadanko 3 kanapeczki, wypiłam już 2 kubki skrzypopokrzywy +inne ziółka |
||||
|
|
|
#2924 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2925 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Syn sie teraz dobrze bawi ![]() Cytat:
Ja zjadłam koło 3 pomidorów tylko Dlatego ich nie liczę.Dlaczego? Cytat:
Cytat:
![]() Hejo Ja się przywitałam i spadam robić te placuszki na które przepis dała mi Choco |
|||||
|
|
|
#2926 | ||
|
Tajka
|
Zjadłam 4 wafle ryżowe, 200g papayi i pół grapefruita.
Głodnam. Omnomnomnomnom
|
|
#2927 | |||
|
Zakorzenienie
|
koniec na wakacje
potem nst odcinek chyba w październiku dopiero ![]() wygoooodny jak posprzątam to chyba zrobię Wam zdjęcia pokoju ![]() ależ proszę bardzo! Cytat:
fajnie, że od września idziesz na siłkę ![]() za spadeczek ![]() a Jakub pewnie dobrze się bawi, więc tylko się cieszyć ![]() Cytat:
fajnie się masz ![]() dobrze, że wcinasz tyle warzywek ![]() Cytat:
![]() za te 2 kg ![]() ![]() Dżo, czemu nie wyszło z imprezą?
|
|||
|
|
|
#2928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak tyle jadłam to też nie liczyłam Ale póki warzywa są tanie to korzystamDla mnie wafle ryżowe nie są posiłkiem, same puste kalorie. Mogę zjeść paczkę i nic nie poczuje Cytat:
![]() No aż jestem w szoku, że za 3zł zegarek kupię...nie chce wiedzieć ile zarabiają chińczycy w takich zakładach produkcyjnych skoro materiał też coś kosztuje a i producent oraz sprzedawca powinni coś zarobić ![]() Swoją drogą ostatnio byłam z mężem na zakupach (ten tani market o którym kiedyś wspominałam) i mąż wynalazł spodenki croppa, z metką przygotowaną - wszystko po Polsku. Cena w PL 99zł a my kupiliśmy je za 17zł...
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-22 o 11:46 |
|||
|
|
|
#2929 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja czytałam, że krótkotrwałe głodówki nie spowalniają metabolizmu, ale cholera wie jak to jest... był niedawno wątek o tymczasowej głodówce, żeby sobie wydzielić w ciągu dnia okienko 6h na jedzenie i wtedy jeść do syta, to jest dopiero masakra Nie wiem, ja się już wypalam dietowo, zwykłe MŻ WR nie powoduje u mnie chudnięcia muszę odstawić pieczywo, makaron, chodzić głodna, wtedy jest ok... Może za mało ruchu, ale jak wracam do domu codziennie o 18, to nie chce mi się połowy wolnego czasu poświęcać na ćwiczenia nie wiem dziewczyny, już nie mówię, żeby żreć jak dzika fast foody i słodycze, ale takie rzeczy jak kanapki, pierogi, sery, sałatki z majonezem, odmawiać albo jeść z poczuciem winy :/ mam jakiś kryzys, może czas się pogodzić z nadwagą I obejrzałam wczoraj ten filmik, facet przeszedł na tą dietę i rzekomo poprawiły mu się wszystkie wyniki, schudł i spadł mu poziom jakiegoś hormonu odpowiedzialnego za nowotwory, pewnie jakby przeszedł na zwykłe zdrowe odżywianie, to by efekt był ten sam, tylko co zrobić jak ktoś jest tak denny jak ja i nie potrafi się przestawić na zdrowe odżywianie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2930 | ||||
|
Tajka
|
Cytat:
![]() Arbuz też ma bardzo wysoki IG, a mogłabym go jadać codziennie :P ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Chodzi o to, że 14 godzin nie jesz i 10 godzinne okienko żywieniowe. W te 14h wliczasz sen. Czyli jak ostatni posiłek zjadasz o 20, to pierwszy możesz dopiero o 10 rano. Także to nie jest takie straszne ![]() Istnieje też druga opcja tego sposobu żywienia. Jesz normalnie przez powiedzmy 6 dni i 7 to 24-godzinna głodówka
|
|
#2931 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sama jadam, ale jako przekąskę, najbardziej uwielbiam paprykowe, ale one są otoczone przyprawami jak chipsy, mają dużo kcal (1szt. 50kcal) i smakują właśnie jak chipsy, dlatego są pyszne ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na drugie śniadanie wpadła grahamka ze słonecznikiem z szynką, serem, pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką, a do tego banan
zaliczyłam jacuzzi i jestem relax
|
|
#2933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu Twoje posty robią się weselsze ![]() za kilogram ![]() Cytat:
![]() a buziak nie pomoże? ![]() Cytat:
![]() siema z rana
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam że podobno to 5:2 jest zdrowe ale nie wiem jak jest naprawdę
mi się nie wydaje żeby to było zdrowe
|
|
|
|
#2935 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za kilogram mniej. Super że syn się nie odzywa bo to oznacza tylko jedno: świetnie się bawi. Gorzej by było jakby non stop wisiał na telefonie i płakał. ![]() Co do D. to fajnie, że co raz bardziej się zblizacie Cytat:
.Cytat:
u mnie znów słońce, bez wiatru, wiec za godzinkę uciekam na moją magiczną trasę 35,5 km rowerem Cytat:
![]() Hej Ogólnie dziś mamy gości i mama robi sernik.. Myślałam czy jeść, czy nie jeść, ale stwierdziłam że może mały kawałek wezmę jako podwieczorek, bo dziś nie zjem dużo,a spalę na rowerze ponad 1000 kalorii. Dziś weszłam na wagę i był spadek, pomimo że zawsze mam więcej gdy jest @. Także z upragnieniem czekam na poniedziałkowe ważenie .Dziś: I Owsianka z borówkami i malinami II kromka chleba z dużą ilością twarogu (twaróg+jog.nat.+cebula+s zczypiorek+przyprawy). III polędwiczki wieprzowe, brokuły, pół woreczka ryżu ciemnego IV sernik (mały kawałek )V makrela wędzona
|
|
|
#2936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodaj IIś a na śniadanie jest więcej więgli, to co dziś zjadłaś na śniadanie jest dobre jako przekąską ![]() pewnie, czekamy ![]() Cytat:
![]() o rany
|
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochmurno ale ciepło ![]() Cytat:
Ja się przerzuciłam na szmateksy, bo znajduje tam mega rzeczy |
||
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz dodam fotkę do albumu 'nowe"
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- już dodałam
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2013-08-22 o 12:17 |
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
natalka no co Ty
gdzie ja szczupła
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

yyhhhyyy, jasneeee, ZAWSZE łapie mega doła 
zmusiłam się, a tak mi się nie chciało 
Uwielbiam ta czekoladę 
I ogólnie przed chwilą wstałam, śnią mi się głupoty codziennie. Zrobiłam sobie śniadanie, stoi obok, a ja się patrzę tylko. Bo jak już pisałam na noc jestem mega głodna (oczywiście się nie zapycham po kolacji), a rano nie mam na nic ochoty
Zrobiłam też kawę. Muszę jakoś zjeść i obejrzę sobie PLL
ja nawet tego w połowie nie spożywam
a myślałam, że jem dużo
Ale z drugiej strony to chyba samo zdrowie
ja też muszę z ciekawości policzyć
no nie mam ochoty 

nawet jeszcze śniadania nie jadłam, bo jakoś ochoty nie mam... 

mi się nie wydaje żeby to było zdrowe