|
|
#1381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
o matko ![]() Cytat:
cudna wiadomosc! mozna? mozna!tez interesi mnie ta pomidorowka |
||
|
|
|
#1382 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
podryw na mysz
Cytat:
ja też A On tylko z doskoku tu mieszka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no jest się za co gniewać ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42380383] uściślijmy: my mówimy jeszcze o myszce myszce, czy o Fewciowej bożence? [/QUOTE]zawsze czekam na Twój błyskotliwy komentarz z zapartym tchem
|
||||||
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
jasna cholera
chciałam sobie lepiej umocować takiego niby ćwieka przy sukience i rozplątałam nitkę, zostawiłam kiecę na kanapie i poszłam po igłę, a młody mi ściągnął sukienkę na ziemię i okazało się, że milion pincet tych ćwieków było zamocowanych ciurkiem na jednej nitce i się rozsypały
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze takie pytanko:
jak dajecie owocki to mieszacie kilka roznych ze soba czy tylko jablko/tylko brzoskwinka/ tylko banan itd? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no fakt, przecież mógł zjeść
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulę. Cytat:
Nancy: a cóż to za rewelacje wygadywała teściówka, że aż obrazą się zakonczyło? Nazwa bloga : też ciekawa ![]() Kaawy się muszę napić,. bo padam. Pytałam się was o buty ostatnio bo się zastanawiam nad takimi: 1. http://www.czasnabuty.pl/product-pol...F68KH-P30.html 2. http://www.czasnabuty.pl/product-pol...-T01C-P13.html Hot or not? Ellmi: o kurdę współczuję, ale dobrze, że nie zjadł faktycznie
|
||
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
brat mi przyniósł swojego bąbla do popilnowania i teraz z Filipem jak chrabąszcze się rozłażą, każdy w inną stronę; i weź tu tego dopilnuj
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli juz to te za 39 moim zdaniem |
|
|
|
|
#1390 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak nie daje sloiczka to jeden owoc, nie mieszam.
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się zapytać!
Jeśli chcę dziecku sama warzywa ugotować i kawałki dać to jakie one mają być, te kawałki? Jakiej wielkości, kształtu, żeby dziecku wygodnie było i się nie udławiło ?Albo z mięskiem..bo my w ogóle nie jemy mięsa..(słoiczkami gardzi) - mogę ugotować fileta z kurczaka, ale jak jej to potem podać? Poradźcie coś, bo my jak zwykle w lesie. Mamy niejadków : czy wy wprowadzałyście już gluten? my nie, bo w zasadzie..nie mamy jak;/ |
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak Wam idzie z odzyskiwaniem formy po porodzie? bo ja wogóle nie mam motywacji do ćwiczeń a musz zrzucic 15 kg :/ i nie wiem jak to zrobić mając takiego lenia
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się trochę wkręcam w temat bo Tż mojej siostry robił sobie uprawnienia trenerskie, ogólnie dużooo wie na ten temat, doradza ludziom w tym swojemy wujkowi który już dużooo schudł, nie ćwicząc a jedząc odpowiednio, rozpędził metabolizm. Albo może poszukaj takiej aktywności która da ci frajdę a będzie jednocześnie ruchem, taniec jakiś? Dziecię wstało, kawa w połowie wypita. |
|
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczęłam trochę ćwiczyć - mam nadzieję, że nie przestanę, bo wyglądam paskudnie
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hope oby tylko to na dłużej zostało , a nie tygodniowa poprawa.
Będę trzymać kciuki aby było lepiej między Wami ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
no i dalej spazmy jak tylko zobaczy butelke...
Pstryczku tak u nas te plamki, no niby cos tam ma ale ledwo widoczne i nie wiem czy to to
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja z butelki nigdy pic nie chciala. Teraz sie czasem na mm z niekapka skusi
|
|
#1399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a samopoczucie ok? nie jest marudna? |
||
|
|
|
#1400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Uśpiłam znów.
Ona się ostatnio często z płaczem wybudza, nie wypoczęta wcale, ale coś ją budzi. Chyba często budzi się przy tym jak obraca się na brzuch, zaraz łebek do góry. A w nocy obudziła się z takim krzykiem jakiego nigdy nie słyszałam, zerwaliśmy się z Tż na równe nogi.. nie był to płacz - tylko krzyk, bez żadnego ostrzeżenia, rany, myślałam, że się coś stało. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oho, obudziła się. |
|||
|
|
|
#1401 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Laski bylyscie w lidlu ... Kurde ten sklep wyzwala w ludziach tak skrajne emocje .... Prawie sie babka ze mna pobila o spodnie sztruksowe, bo ogladalam je a ona chciala je tez wziac i mi wyrwala i wiecie co po zlosci jej kupilam Moj tz pojechal do innego lidla i w sumie mamy dla mlodej: 2 zestawy body 74/80 , dresik rozowy, spodenki sztruksowe rozowe i fioletowe i leginsy rozowe .... Ogolnie sie oplacalo, bo moj tz ma takie talony znizkowe do lidla, ze jak sie 100 wyda to jest 15 zl taniej ... daja na jakiejs stacji ... mamy jeszcze 2 takie, musze porobic zapasy cukru i takiej spozywki co sie czesto uzywa, bo 15 zeta piechota nie chodzi
|
|
|
#1402 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko wzięłam komputer to Blanka postanowiła się jednak obudzić, spała 5min
![]() Ale juz jestem z powrotem i spamuje dalej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
pozwalam w tej kwestii nakrzyczeć na mojego męża, że nie chciał nas wziąć ze sobą do gdańska ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mama.... |
|||||||
|
|
|
#1403 |
|
Zadomowienie
|
Fewciu rozwiazalas to zadanie z telefonem czy sie zgrywasz .... Jesli tak ... Lozesz w morde jaka Ty madra jestes ... Poklony normalnie Pani Profesor
|
|
#1404 |
|
Wtajemniczenie
|
otwarłam worda i nie będę cytować skoro mi zjada cytaty...
A więc: POSZALAŁY ?!?! tyle postów? Macie Wy dzieci, tż? Czy tylko ja :p Marsi, śniło mi się dziś że wpakowałam Maję do samochodu i pojechałyśmy do Ciebie, zaprosiłaś nas do swojej kuchni, pogadałaś 2 minuty po czym spakowałaś Leo i Samuela i oświadczyłaś, sorry, ale musimy jechać do przychodni/szpitala na wizytę. O ja Cię, jaka zła byłam, że ja zapindalam ponad 300 km do Ciebie a Ty masz dla mnie 2 minuty, mimo, że się wcześniej umawiałyśmy Ale Hania ma śliczny kolor wózka - obie dziewczynki (z Darią ofkors) śliczne Illusion, to dobrze, że Igi będzie z kimś kogo lubi, a Ty go zostawisz pod pewną opieką. Ale i tak przykro Ci musi być :tulę: Hje… to ja nie widziałam, ze Ty na poprawiny szukasz czegoś tak wyuzdanego jak prześwitująca firanka A życzenia nie za długie, bo nie będę ich miała gdzie wpisać ![]() Meneq bardzo Cię proszę o te zyczenia ![]() Mała, w 7 miesiącu nie płacisz za szczepienie, to jest na wzw Hope, może coś ruszy tż-ta Majusia zaczyna dzwigać trochę pupencję do góry, więc chyba coś ruszy w kierunku raczkowania A wogóle to dziś była nocka cud zasnęła o 20.45 i spała do 5.50 a ja się nie wyspałam bo mi sie wydawało, że się za chwilę zacznie budzić ![]() Debrah, mi też ta mamanaresorach się podoba
|
|
|
|
#1405 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy te zęby tak się muszą dawać we znaki naszym małym brzdącom???![]() Zawziął się i..... WYGRAŁ!!! otóż mysz dzisiaj rano w pułapce była Już się nie mogę doczekać aż Mu powiem, że unicestwił ją po trzech dniach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
) to pierwsze 20min jestem przy Niej. Jak się zaczyna kręcić to daję smoczka, lub przytulę, pogłaszczę i zasypia.Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
a... i jeszcze zapomniałam. T. zabrał dziś Karinkę do miasta i moje dziecko wraca z radochą na twarzy i od progu krzyczy: Mamusia, dziadek mi kupił szcziula i kreta! I faktycznie, dziecko dostało od dziadka takie piękne zabawki: czarny http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50153694/ i biały http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70145472/... Po waszych wczorajszych rozmowach na temat szczurów i mysz to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać
|
|
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
ELLLMI, HOPE, AŚKA co do pomidorowej to wrzucam skrzydełko z kurczaka, marchew, selerka kawalątko, pietruszke korzeń i nac, troszke pora drobniutko zsiekanego, zalewam, gotuje, jak warzywa są półmiękkie to obranego ze skóry pokrojonego pomidora. To wersja podstawowa, moze byc z kaszką kukurydzianą (wtedy daję ja na sam koniec, gotuje sie wszystko 3 minuty i finał), ryzem (wtedy ryż wrzucam jak tylko sie woda zagotuje), ziemniakami (wrzucam razem z warzywami na początku), makaronem (kilka wstązek/swiderków) razemn z pomidorem wrzucam. Proste
![]() Cytat:
dobrze, ze zakopianskich kapciuszków nie miaalm bo by nei ocalały Cytat:
![]() dziec zrobił sobie wlasnie perkusje z grzejnika ![]() Aska, no żerty jest, az czasami sie dziwię, gdzie mu sie to miesci obłowiłas sie zakupowo ![]() Elllmi, dobrze, że skonczyło sie tylko na rozwaleniu wszystkiego a nie na połknieciu..... |
||
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Debrah długa historia, ale to raczej o całokształt chodziło ![]() mój Kubuś też się budzi jak się przewróci na brzuch i kiedy się widzimy? bokeh może to tylko chwilowe niechcenie, na pewno przejdzie |
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze Black my już też nazbieraliśmy na maskotkę, i zbieramy na następną
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam pytac: czy Wasz bobasy tez robią takie cwaniackie miny jak im sie czegos zabrania? Bartulo dajmy na to, pełznie w kierunku firanki, siada przed nią i patrzy na mnie z usmiechem czy bede reagowac że "nie wolno" tak jak miał do tej pory mówione. Czy reaguje, czy nie to i tak jeden pieron bo robi swoje LADY< oby Pietraszko dobrze zniósł szczepienie i byl dzielny BOKEH, mam nadzieje, że to tylko przejsciowo z Haniulką tak jest
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

wielkie ale z krótkim ogonem

Moja z butelki nigdy pic nie chciala. Teraz sie czasem na mm z niekapka skusi 

zasnęła o 20.45 i spała do 5.50