|
|
#1201 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teściowa już od dawna przyjeżdża koło 3 razy w tygodniu i jest kilka godzin, zabiera go na spacery, karmi, bawi się na podłodze (dresiki sobie przywozi na przebranie nawet ). Młody za nią szaleje więc jestem spokojna. Nie zmienia to faktu że taka jestem przybita tym że to już że...ehhProszę: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/artykul/domowy_mu..._i_deserow,145 Dzisiaj znowu robiłam bo przywieźliśmy jabłka ze wsi, Igusowi smakuje. Wyczachowało tam jest ekotarg .pl
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-08-21 o 21:23 |
|||
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
no zdecydowanie maja na to wyebane
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() Łzy mi się w oczach kręcą...Ale... Była moja koleżanka ze studiów,ma dwoje dzieci i chce jeszcze dwoje ![]() Potem pukał sąsiad i pytał o mysz,kazał się zawołać jak goście pojadą. Przyszedł,pobawił się z Blanka,nastawił pułapkę,ale powiedział że robi to po raz ostatni,jak się nie złapie,to jutro demontuje meble Chłopak chyba za punkt honoru postawił sobie śmierć gryzonia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Silver, a co to spotkanie tak z partyzanta, nic się nie chwaliłyscie
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() sratatata, smierć gryzonia, taaaaaa
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Kurde Wy jak o tych wózkach rozprawiacie a ja nie mam o tym bladego pojęcia
maritę od siostry przytuliłam, na jesieni też biorę od niej spacerówke i nie wnikam: torba:---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- tak to się teraz robi ![]() wozkowamama.blogspot.com |
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
#1209 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te wyniki to może faktycznie pomyłka, zrobią Wam wszystkie badania w szpitalu i będziesz pewna, że Kuba zdrowy ja koń Cytat:
Cytat:
Cytat:
Piotrek też ostatnio urządził pogoń za psem, Teściowa mu piękne posłanie ułożyła na trawce co by dzieciowi wygodnie było , ale on wybrała wolność i wszędzie go pełno było ![]() Współczuję powrotu do pracy ![]() Cytat:
Igram z ogniem dobra, jade do miasta po dokumenty do projektantki ach.[/QUOTE] Ale wy macie tempo , my to się z tym ślimaczymy, że do 50 tego domu nie zbudujemy ![]() Cytat:
ale tulę ![]() Cytat:
Polecam się na przyszłość ![]() No światło się odbija, bo robiłam te zdjęcia już wieczorem i z fleszem, a ona jest z takiego śliskiego materiału. Tak to jest 74, Piotrek właśnie teraz nosi duże 74/ małe 80. W sklepie mi się wydawała jakaś duża, ale chyba wymienie na 80, bo teraz mierzyłam na same body, a jak dojdzie jeszcze sweter i Pietrek trochę podrośnie to będzie ciasno
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam psy w ogrodzie (teriery) dziś jedna z suk dorwała jakieś zwierzątko- ni to szczur ni to mysz wielkie ale z krótkim ogonemno i zaczęła się bawić tym zwierzakiem i jak moje teściowa zobaczyła to w ogrodzie (Leo spał obok w wózku) to z nerwów wzięła i zatłukła zwierzątko miotłą bo bała się,że wlezie do malego tak mi żal było tego zwierzątka, teściowa pobladła jak ściana bo jak powiedziała nie wie jak to się stało,że zabiła to stworzonko więc jak chcesz to wyslę do Ciebie teściową pogromce gryzoni a tak na marginesie- to trzeba wytępić, u mojej kuzynki szczur wlazł do łóżeczka niemowlęcego, jej mąż z nerwów też zatłuł dziada ( mieszkali w starej kamienicy) tam szczury wychodziły przez sedes, do dziś jak idę do niej to na kibel nie siadam Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-08-21 o 21:26 |
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się nie gniewam. Mam poczucie powagi sytuacji. Przy osobach trzecich niet. TYlko ja jego matce mówiłam kolejny raz co w nocy gada to ona mi mówi że on tak od małego. No ale jej powiedziałam, ze, zresztą jak napisałaś, dla mnie to tak jak pijak - prawd ę w nieświadomosci gada. Jemu też to powiedziałam. On mi mówi że nawet nie wie że coś gada, ba, on nawet nie wie że butelkę robił. Poszedł się myć. Mam zamiar siąść i pogadać, bo wszyscy śpią już a pora jest dość taka jeszcze. Zobaczymy. Na jutro i piątek wziął sobie wolne. Mi mówi że dla nas. A t. już mu roboty wynajduje ![]() Chcę walczyć o ten związek bo nie po to tyle się przeszło. Do chuja dziecko mamy. Sam chciał. Sam o drugim gada. On ma tak spaczony charakter po odejściu ojca że masakra. Do dziś wiem że nie jest z tym pogodzony chociaż zaprzecza. Ja też muszę się zmienić, bo od razu nerwami reaguję też mam paskudny charakter i szczerze? To jak on jest miły, dziś po pracy dziecko przejął to ja już się podstępu automtycznie doszukuję, Zresztą tak samo z t. i jego siostra. Od razu szukam podstępu i negatywu, zamiast z drugiej strony spojrzeć, że Dawid ciotkę naprawdę lubi i ona bdb sobie z nim radzi zawsze mi pomoze. Ja chyba zazdrosna i bardzo zaborcza jestem.. |
|
|
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjęcia ze spotkania silver i bokeh cudne, rzeczywiście zainteresowanie dziewczynek zerowe. czy mi sie zdaje czy w tle zdjęcia na wystawie sklepowej widać lire 4 ?
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o myszach i szczurach....
a ja miałam kiedyś przeżycie...Jak miałam jakieś 11-12 lat to byłam w sanatorium w Rabce. To była jedna wielka masakra. Pewnego pięknego dnia byłam w pokoju i między nogami przebiegł wielki , obleśny szczur!!!! A z umywalek wychodziły karaluchy I TO BYŁO SANATORIUM!!! W którym leczyły się dzieci ![]() Oglądamy znów z Tż "Przyjaciół" od pierwszego sezonu
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
yhy
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, ofkors, ofkors, cały czas myślałam o piątym, nie wiem, czemu tak napisałam...
|
|
|
|
#1217 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymajcie kciuki za dobry sen Hanusi W ogóle, jak kąpałam Hanie, wydawało mi się że ma takie plamki jak przy trzydniówce... tylko że wysypka jest na końcu no nie> a ona gorączki nie miała.... zobaczę jeszcze jutro rano może coś ją podrażniło i stąd te plamki
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzwoni do Całej by się mnie o coś zapytać heheheh
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze, dobrze - pilnuj, bo zobacz co sie tutaj dzieje. Ja nie wiem, jak tak dalej pójdzie to nam grzęde rozniosą w drobny mak!!! silver, bokeh- tajniackie spotkania! nic sie nie pochwaliły, pitu pitu, że na szybko ![]() ![]() a Hańcia to nawet ma galotaje pod kolor swojego merola ![]() ![]() fewcia, Ty nie udawaj, że to o mysz chodzi, jakby była to by sie juz złapała. Ty specjalnie go tak zwodzisz, uwodzisz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cześć Illusion, fajnie, że wróciłaś! ![]() ![]()
|
|
|
#1220 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to nie koleżanki potem będą się martwiły o kasęCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Butki - na niechodzący okres pewnie coś takiego, one ciepłe są, dla Agatki miałam też http://allegro.pl/soft-touch-cieple-...452578641.html http://allegro.pl/buciki-niemowlece-...456941581.html no ale roczniak to pewnie już będzie potrzebował chodzących to może takie coś:http://allegro.pl/kozaczki-z-futerki...477975519.html normalnie się zakochałam u nas też Cytat:
fajna kurtałka, ale nie wyrośnie do jesieni? |
|||||||
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha wyobraziłam sobie utopca miziającego Marsi
|
#1225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wy macie tempo , my to się z tym ślimaczymy, że do 50 tego domu nie zbudujemy ![]() Sorry, ale rozwaliło mnie to ale tulę ![]() Też tak zawsze robię Polecam się na przyszłość ![]() No światło się odbija, bo robiłam te zdjęcia już wieczorem i z fleszem, a ona jest z takiego śliskiego materiału. Tak to jest 74, Piotrek właśnie teraz nosi duże 74/ małe 80. W sklepie mi się wydawała jakaś duża, ale chyba wymienie na 80, bo teraz mierzyłam na same body, a jak dojdzie jeszcze sweter i Pietrek trochę podrośnie to będzie ciasno [/QUOTE]a na jakim Wy etapie jestescie? kurna, ja mam nadzieje ze ta projektantka nam zalatwi dokumenty, bo chcemy jeszcze w pazdzierniku fundamenty wylac.. Cytat:
o rajusiu!!!!!!!! :O Cytat:
mialam wczoraj umówioną wizytę do laryngologa i co? zapomnialam isc a dzis co? zatkane uszy
|
|
|
#1226 |
|
Konto usunięte
|
Bokeh, szczerze mówiąc, to jakby Hania miała taką temp. że prawie nic to ani byś nie zauważyła
|
|
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#1228 | |||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Pozujemy z ceną bo chyba wymieniać będę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla Amelki Podziel się metodą, bo codziennie walki prowadzę ![]() [QUOTE=Debrah;42378258 Blog blog... no nie założyłam póki co - zaraazzz zobaczę na blogspota.. Ogłaszam casting na nazwę, Szajka już dała jedną propozycję, kto da więcej? [/QUOTE]Na youtube jest dziewczyna na wózku i ona się nazywa Anioł na resorach to może MamaNaResorach ? Tylko nie wiem czy Ci nie będzie przeszkadzać, że to takie zerżnięte trochę ? Pewnie dziewczyny coś fajnego wymyślą ![]() O tak, tak ![]() Cytat:
![]() Piękne dziewuszki ![]()
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42379414]Bokeh, szczerze mówiąc, to jakby Hania miała taką temp. że prawie nic to ani byś nie zauważyła
[/QUOTE]amogła by mieć lekką? bo wszędzie piszą że wysoką temperaturą się trzydniówka charakteryzuje. A może one przez to ostatnio wieczorami taka marudna pasowało by bo 3 dni temu wieczorem zaczęła a dziś ta wysypka w południe jak ją przebierałam jeszcze nic nie miała a przy kąpieli na brzuchu i plecach ale przy takim sztucznym świetle to średnio było widać... Jutro obczaję
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Tylko trochę się wkurza bo jak chce dosięgnąć jakiejs zabawki to próbuje pełznąć z tym że ciągle do tyłu jej wychodzi. Wasze dzieci długo chodziły do tyłu zanim zaczęły normalnie ???

). Młody za nią szaleje więc jestem spokojna. Nie zmienia to faktu że taka jestem przybita tym że to już że...ehh

maritę od siostry przytuliłam, na jesieni też biorę od niej spacerówke i nie wnikam: torba:

, ale dodać nalezy, że jak sama siebie nie będziesz szanowała to nikt nie będzie. Zawalcz o szacunek do siebie. Twój syn będzie patrzył jak się traktuje kobiety, jak myślisz czego się dobrego nauczy od taty?

I TO BYŁO SANATORIUM!!! W którym leczyły się dzieci