Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 18:03   #1891
ciastecek
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Ja też się odniosę do syropu kiedy przeczytałam o tym w lipcu, przestałam kupować produkty z tym czymś dzięki owocom, warzywom, mięsu i ćwiczeniom w cudowny sposób pozbyłam się 6,5 kg! od lipca! Jak byłam u lekarza i pytał co zrobiłam, to powiedziałam, że staram się wyeliminować syrop g-f i inne świństwa, to powiedział, że dobrze robię, bo kiedyś ten syrop był dodawany w małych ilościach, teraz jest wszędzie i sieje w niektórych organizmach spustoszenie. Jeżeli nawet lekarz tak mówi, to mu wierzę, jak i temu wątkowi

Edytowane przez ciastecek
Czas edycji: 2013-08-22 o 18:05
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 18:18   #1892
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
tylko,ze Ja Cie nigdzie nie odsylalam wiec chyba nie do mnie pytanie

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Bylam w biedronie i myslalam,ze mieszanka wiosenna tez jest na promocji no ale to nie zupa wiec nie jest a zup oczywiscie juz nie bylo
Koleżanka ma problemy z cytowaniem ze zrozumieniem jak widać na Twoim i moim przypadku

Kochana, u mnie to samo z tymi zupami Oczywiście ani jednej, nie kupiłam
Mieszanki co nie w promocji to są, a jakże No nic, spróbuję w cenie regularnej jak się skończy promocja

W ogóle to poszłam po mrożonkę i podpaski. Mrożonki nie było a o podpaskach zapomniałam Muszę wrócić ale to potem

Mężuś tylko wziął sobie Książęce czerwone jakieś. No i kupiliśmy Carlo Rossi z torebką prezentową to dołączymy do prezentu weselengo. Dobra cena i wina i torebki
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 18:26   #1893
fejs
Wtajemniczenie

Wkładki hig. z biedronki podrożały? Teraz kosztują 3,99zł!!

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 18:32   #1894
alamirka
Moderator

Wstawię gazetkę, bo coś nikt się nie pali może jeszcze ktos nie widział.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1160882.jpg (189,2 KB, 127 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160883.jpg (176,3 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160884.jpg (186,5 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160885.jpg (206,8 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160886.jpg (166,6 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160887.jpg (189,7 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160888.jpg (192,4 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160889.jpg (182,2 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160890.jpg (196,4 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160891.jpg (188,4 KB, 106 załadowań)

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-08-22 o 18:34
Stary 2013-08-22, 18:33   #1895
alamirka
Moderator

i końcówka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1160892.jpg (196,7 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160893.jpg (201,3 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1160894.jpg (169,2 KB, 95 załadowań)
Stary 2013-08-22, 18:40   #1896
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Koleżanka ma problemy z cytowaniem ze zrozumieniem jak widać na Twoim i moim przypadku

Kochana, u mnie to samo z tymi zupami Oczywiście ani jednej, nie kupiłam
Mieszanki co nie w promocji to są, a jakże No nic, spróbuję w cenie regularnej jak się skończy promocja

W ogóle to poszłam po mrożonkę i podpaski. Mrożonki nie było a o podpaskach zapomniałam Muszę wrócić ale to potem

Mężuś tylko wziął sobie Książęce czerwone jakieś. No i kupiliśmy Carlo Rossi z torebką prezentową to dołączymy do prezentu weselengo. Dobra cena i wina i torebki
No sprobuj sobie ogolem dobra jest
Tez sobie wzielam ta gazetke zeby sprawdzic przepisy
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 18:43   #1897
simsa22
Zadomowienie

Alamirka: za gazetkę
większość wizażowej elity studiuje na renomowanych uczelniach,rozwijają swoje ambitne hobby, spędzają aktywnie czas, mają swoich idealnych TŻ, i przyjaciół- więc skąd do cholery macie jeszcze czas na codzienne kilkugodzinne przesiadywanie na wizażu?
simsa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 18:46   #1898
alamirka
Moderator

Proszę

Tez wzięłam wersje papierową żeby sobie przepisy przygarnąć
Stary 2013-08-22, 18:54   #1899
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
hahaha.. pośmiałam się jak tu wróciłam :P

I powiem wam że byłam dzisiaj w biedronce i widziałam w lodówkach KRÓLIKI!! :P jaka jest cena to nie wiem.. wołowiny nie jadam.. więc się nie wypowiem :P

I potwierdzam że temat syropu g-f nie jest pierwszy raz poruszany bo ja sama od lutego zmieniłam radykalnie swoje nawyki żywieniowie i wtedy z tego forum się o tym np dowiedziałam :P

A to że od czasu do czasu zje się coś złego.. no jejku... :P

I ja kupiłam zupki chińskie viffona :P bo raz na jakiś czas robimy z TŻtem sałatkę z makaronu tego z zupek z kurczakiem ^^
A mrożonek było pełno na promocji

A wgl była dzisiaj nowa dostawa książek po 7,99 u mnie niestety nadal te same tytuły.. ale udało mi się dorwać Kinga i jego Cmętarz zwieżąt <3 i Federico Moccie- tylko Ciebie chcę.. i Mężczyzna, którego nie chciała pokochać..
Ciekawe kiedy ja to przeczytam

a ja wtedy polowałam na Zmierzch ale nie udało mi się dorwać
jakież było moje zdziwienie jak 2 dni temu mój tż wrócił z Biedronki i mówi że ma dla mnie niespodziankę,podaje mi reklamówkę a tam 3 części Zmierzchu ale mówi że to dziwne bo były tylko jakieś bajki i 3 książki Zmierzchu,mówi że to wyglądało tak jakby ktoś przeczytał i oddał te książki.I słuchajcie dziewczyny ja pochłonęłam pierwszą częśc w jeden dzień a drugiego dnia wziełam się za 2 ,czytam,przekładam kartki i nagle patrzę a tam u góry róg zagięty ,mało tego jeszcze włożona zakładka
ewidentnie ktoś książkę czytał podejrzewam że jakaś pracownica wzięła sobie do domku poczytała i rzuciła do kosza.

a powiedzcie mi proszę czy któraś widziała u siebie 4 część Zmierzchu? to chyba ,,Przed Świtem''?
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 18:55   #1900
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
[/B]

jakież było moje zdziwienie jak 2 dni temu mój tż wrócił z Biedronki i mówi że ma dla mnie niespodziankę,podaje mi reklamówkę a tam 3 części Zmierzchu ale mówi że to dziwne bo były tylko jakieś bajki i 3 książki Zmierzchu,mówi że to wyglądało tak jakby ktoś przeczytał i oddał te książki.I słuchajcie dziewczyny ja pochłonęłam pierwszą częśc w jeden dzień a drugiego dnia wziełam się za 2 ,czytam,przekładam kartki i nagle patrzę a tam u góry róg zagięty ,mało tego jeszcze włożona zakładka
ewidentnie ktoś książkę czytał podejrzewam że jakaś pracownica wzięła sobie do domku poczytała i rzuciła do kosza.

a powiedzcie mi proszę czy któraś widziała u siebie 4 część Zmierzchu? to chyba ,,Przed Świtem''?
O kurna
Stary 2013-08-22, 19:01   #1901
SwietaKsiezniczka
Rozeznanie

Masakraa z wami, ludzie ogarnijcie się!!
6 stron o jakims syropie g-f dajcie już spokój!

To jest wątek o produktach z biedronki, a nie o składach i czy ona sa zdrowe , czy tez nie!

ps, sorka za bulwers, ale ile można.
Stary 2013-08-22, 19:05   #1902
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez monikam Pokaż wiadomość
Tydzień temu wołowina w promocji 10,99 za 500g. Filetów z kurczaka nie kupuję, wolę królika, szału promocyjnego nie ma, zresztą w ogóle teraz królika nie ma. Z ryb kiedyś było pyszne barramundi, już nie ma. Bywają najlepsze ryby czyli okonie morskie (labraks), dorady (jutro idę). Z mrożonych wyprzedają miecznika od wiosny.
no, ale ten watek czyta milion osob, a odzywa sie pare, i te pare akurat moze nie je tego co Ty wypisalas, to po co ma o tym wspominac

Cytat:
Ja osobiście promocja na królika się np nie zachwycę, bo mam milion razy bardziej pewnego z domowej hodowli A może takioch osób jak ja tu jest więcej, też się nie zachcwycą To samo pewnie może się tyczyć promocji na wiele innych produktów
o wlasnie

Cytat:
Możliwe, że nie czytam dokładnie, wpadam tu i naprawdę oczom nie wierze kiedy czytam te dywagacje na kilka stron o chrupkach, czipsach, jogurcikach itp... Jeśli dyskusja o herbacie to tylko o takiej z aromatem. A w zestawieniu z tym nagonkę na syrop g-f, co brzmi komicznie i tragicznie. Jest to składnik idący w boczki, inne składniki na razie nie przerażają, bo ich działanie zobaczy się po latach.
Przepraszam, że akurat Ciebie cytuję.
to czytaj uwazniej jednak zanim takim tonem zaczynasz pisac, bo czy to forum takie czy takie to jakas kultura wszedzie obowiazuje, a Ty zaraz zaczelas nas prawie , ze "wyzywac od tumanow", co nie wiedza co to tluszcze utwardzone czy konserwanty

ja juz wiele razy pisalam ze syrop to tylko otylosc i potem cukrzyca, a tamte rzeczy o wiele gorsze, wiec nie ma co sie burzyc, tylko czytac uwazniej

Cytat:

No to oczekuję dyskusji o winach z Nowego Świata Ale jest to ciekawe ze względów socjologicznych. Rzecz w tym, że w B. Polak ma masę dobrych produktów, a wybiera te najpodlejsze wcale nie ze względu na cenę tylko dlatego, że jest uzależniony od poprawiaczy smaku i słodyczy. Pozdrawiam, przepraszam Cię, bo akurat byłaś online i Ciebie cytowałam.
a i jeszcze oczekujesz, to jakies żądania masz do nas czy co

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Co do tropienia syropu bez wspominania o innych śmieciach to masz rację. Może dlatego, że do niedawna niewiele w ogóle o tym syropie ludzi cokolwiek wiedziało, a o tłuszczach utwardzanych i konserwantach już tak..
a wlasnie

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Albo jak ludzie kupowali po 12 paczek, na co komu tyle ?
moze na zapas wojny, a co nam do tego w sumie

Cytat:
Nie przeszkadzało mi przez rok czy dwa, że ktoś pisze o jogurcikach, czipsach, musli, aromatycznych herbatach itp. Rozbawiło mnie tropienie syropu g-f przy tolerancji innych syfów w żywności, bo od kilku stron to główny temat. Za miesiąc, co innego będziecie tu tropić, ale nie odeśle się tego kogoś na forum bio jak mnie
jakis taki ton masz dziwnie nieprzyjemny wiesz, nie oczekuj potem , ze ktos bedzie dla Ciebie mily
mnie jak watek jakis denerwuje, to go nie czytam

Cytat:
Moniko, nie odsyłałam Cię za syrop, tylko za krytykowanie nawyków zywieniowych naszego narodu na wątku bądź co bądź poświęconym dyskontowi

Cytat:
Ale dlaczego ja zostałam odesłana do wątku bio, kiedy zaczęłam pisać inaczej?
bo piszesz bardzo dziwnym tonem, z gory traktujacym ludzi, tu jest mila atmosfera i nie chcemy klotni

Cytat:
To niech każdy je i sprawdza sobie sam czy jest ten syrop g-f, a nie wpisuje to zajmując 38995 stron, ja naprawdę tym offtop zajęłam mniej, ale to mnie 'zaatakowano". Ciekawy ten atak
no wpisujac liczbe to juz zlosliwa jestes na maksa

ktos zapytal w czym nie ma syropu z produktow B., to sie troche o tym pogadalo, tam zaraz offtop

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez SwietaKsiezniczka Pokaż wiadomość
Masakraa z wami, ludzie ogarnijcie się!!
6 stron o jakims syropie g-f dajcie już spokój!

To jest wątek o produktach z biedronki, a nie o składach i czy ona sa zdrowe , czy tez nie!

ps, sorka za bulwers, ale ile można.
ale nie krzycz moze, nerwy w tytke i na nitke

wlasnie o produktach z B., wiec i o ich skladach

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:07   #1903
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Carlo Rossi to wyrób winopodobny, koszmar prezentowy wygenerowany wieloletnimi reklamami. Biedronka w każdej winiarskiej gazetce za równowartość kwoty za Carlo Rossi oferuje 100 razy lepsze wina. Sama pisałaś, że nie jesteś znawczyni,ą alkoholi, win. Dlaczego kupujesz to ohydne wino w prezencie?
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:12   #1904
alamirka
Moderator

Cytat:
Carlo Rossi to wyrób winopodobny, koszmar prezentowy wygenerowany wieloletnimi reklamami. Biedronka w każdej winiarskiej gazetce za równowartość kwoty za Carlo Rossi oferuje 100 razy lepsze wina. Sama pisałaś, że nie jesteś znawczyni,ą alkoholi, win. Dlaczego kupujesz to ohydne wino w prezencie?
Pewnie dlatego że jest to ulubione wino panny młodej?
a tobie co do tego?
to teraz jeszcze panna młoda ma lubić to co Ty?

no ludzie
Stary 2013-08-22, 19:14   #1905
Ashira
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
ale nie krzycz moze, nerwy w tytke i na nitke

wlasnie o produktach z B., wiec i o ich skladach
Ja się zgadzam w 100% ze SwietaKsiezniczka!
Sama miałam ochotę to samo napisać, ale sobie odpuściłam, bo wiedziałam, że reakcja będzie dokładnie taka jak Twoja.

Fajnie, można wspomnieć, można porozmawiać... ale ten temat już się z miesiąc ciągnie. Doskonale wiem, że istnieje coś takiego jak syrop glukozo - fruktozowy jak i tłuszcze utwardzone i inne paskudztwa, potrafię czytać i potrafię sobie wyczytać,w których jest produktach. Wchodzę na temat o produktach biedronkowych a tam batalia o zdrowe żywienie. Inne tematy są od tego i na nie zaglądają zainteresowani, sama zaglądam. Temat sugeruje produkty godne polecenia, a nie analizę ich składu.

Cytat:
Ja osobiście nie znoszę Carlo Rossi, z tych powodów które opisałaś. ALE! wielu osobom smakuje, nie liczy się dla nich aspekt zdrowotny ani czy to prawdziwe wino czy bimber, po prostu im smakuje. Czy to jest jakiś zły powód? Wiele osób prawdziwego wina nie lubi, a sikacz Carlo Rossi ma tak delikatny smak, że im pasuje. Naprawdę nie wszyscy ludzie zwracają uwagę na zdrowe żywienie i ja nie widzę w tym nic złego, każdy niech robi co chce.

nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec!
nie dekold a dekolt!
nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść...
bynajmniej ≠ przynajmniej!

Edytowane przez Ashira
Czas edycji: 2013-08-22 o 19:17
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:15   #1906
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Pewnie dlatego że jest to ulubione wino panny młodej?
a tobie co do tego?
to teraz jeszcze panna młoda ma lubić to co Ty?

no ludzie
Napisałaś, że dobre wino i w dobrej cenie i do tego się ustosunkowałam.
Stary 2013-08-22, 19:17   #1907
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Ashira Pokaż wiadomość
Sama miałam ochotę to samo napisać, ale sobie odpuściłam, bo wiedziałam, że reakcja będzie dokładnie taka jak Twoja.

Fajnie, można wspomnieć, można porozmawiać... ale ten temat już się z miesiąc ciągnie. Doskonale wiem, że istnieje coś takiego jak syrop glukozo - fruktozowy jak i tłuszcze utwardzone i inne paskudztwa, potrafię czytać i potrafię sobie wyczytać,w których jest produktach. Wchodzę na temat o produktach biedronkowych a tam batalia o zdrowe żywienie. Inne tematy są od tego i na nie zaglądają zainteresowani, sama zaglądam. Temat sugeruje produkty godne polecenia, a nie analizę ich składu.
No i słusznie. No i trza juz zakończyć temat

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisałaś, że dobre wino i w dobrej cenie i do tego się ustosunkowałam.
Ale wcale Cię o to nie prosiłam
A jak już zamierzeasz dawać komuś porady i oceniać, to rób to z łaski swojej kulturalnie, albo nie rób wcale, jesli tego nie potrafisz
a już tak dla ścisłości to ja napisałam "dobra cena wina i torebki". Czytaj zatem ze zrozumieniem i dokładniej

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-08-22 o 19:19
Stary 2013-08-22, 19:19   #1908
Ciemna163
Kociara

Groszek75 - masz zapał hiszpańskiej inkwizycji To nie złośliwa uwaga, po prostu długi post Ci wyszedł
I nie chce być niemiła, ale dziewczyny trochę samokrytyki. Jak była promocja na ciastka czy lody to biegiem się wszyscy rzucali, a teraz nagle każdy wypatruje syropu g-f. Nie mniej jednak cieszy mnie, że coraz więcej osób rezygnuje z tego paskudztwa. Szkoda, że w sklepach (nie tylko w B. przecież) jest tyle produktów z tym skladnikiem - aż strach pomysleć ile z tego to produkty dla dzieci

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2013-08-22 o 19:22
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:20   #1909
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

no to trzeba bylo napisac, a nie wszyscy milcza, Ci co gadaja ida dalej w to i co sie robi

tez juz troche widzialam, ze za duzo o tym, ale jak wchodzilam na watek jak byly promo na ciastka i lody i w ogole jakies inne rzeczy co mnie akurat nie ineteresowaly , to sobie poszlam, a jak chce cos napisac to pisze od razu

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2013-08-22, 19:21   #1910
201804100943
Konto usunięte

który lepszy ten Cheddar? 10miesięczny czy 14to?
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:21   #1911
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Groszek75 - masz zapał hiszpańskiej inkwizycji To nie złośliwa uwaga, po prostu długi post Ci wyszedł
I nie chce być niemiła, ale dziewczyny trochę samokrytyki. Jak była promocja na ciastka czy lody to biegiem się wszyscy rzucali, a teraz nagle każdy wypatruje syropu g-f. Nie mniej jednak cieszy mnie, że coraz więcej osób rezygnuje z tego paskudztwa. Szkoda, że w sklepach (nie tylko w B. przecież) jest tyle produktów z tym skladnikiem - aż strach pomysleć ile z tego to produkty dla dzieci
Nie wszyscy, nie wszyscy
Ci co jak ja nie poszli, to siedzili w tym czasie cicho na wątku, bo nie chcieli urazić tych co poszli.
Poszli, bo mogli, ich prawo.
Stary 2013-08-22, 19:21   #1912
anulek88
Zakorzenienie

no to z innej beczki, kupił ktoś plecak PUMY który jest w biedronce? (u mnie zostały juz tylko czarne). Ja kupiłam sobie różowy, na początku jak w sklepie go na szybkiego obejrzałam, mówie - no ok na plaże, jezioro czy jakieś wypady może być. Wróciłam do domu i obejrzałam go jeszcze raz, zapakowałam dla próby rzeczy które by mi się przydały na wypad na plaże np. i stwierdziłam że plecak jest dość spory i duży. Więc jestem zadowolona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 164970.jpg (14,7 KB, 45 załadowań)

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

anulek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:21   #1913
201708250935
Konto usunięte

czy w B. sa takie zele antybakteryjne do rak?
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:23   #1914
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ashira Pokaż wiadomość

Mimo, że sama do tej batalii się dopisuję przyznaję Ci rację. Myślę, że takich osób jest wiele. Moja uwaga, że 78493 wpisów o produktach z syropem g-f to przesada zabrzmiała niesympatycznie, ale wpis bardziej zadomowionej na forum użytkowniczki, że ma milion razy lepsze zródła dostawy królika nie zrobiło wrażenia wyższości i niesympatyczności.
Stary 2013-08-22, 19:27   #1915
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
[/B]

O matko.. trochę nie fajnie z tą zakładką! :O
to u mnie naprawdę było mnóstwo nowych książek.. wgl było dużo produktów z gazetki kosmetycznej dodanych- w sensie co się pokończyło to zostały półki uzupełnione.. ale jest to jednak z większych biedronek w mieście..
Stary 2013-08-22, 19:27   #1916
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
I nie chce być niemiła, ale dziewczyny trochę samokrytyki. Jak była promocja na ciastka czy lody to biegiem się wszyscy rzucali, a teraz nagle każdy wypatruje syropu
Mądry wpis.
Stary 2013-08-22, 19:29   #1917
alamirka
Moderator

Cytat:
Mimo, że sama do tej batalii się dopisuję przyznaję Ci rację. Myślę, że takich osób jest wiele. Moja uwaga, że 78493 wpisów o produktach z syropem g-f to przesada zabrzmiała niesympatycznie, ale wpis bardziej zadomowionej na forum użytkowniczki, że ma milion razy lepsze zródła dostawy królika nie zrobiło wrażenia wyższości i niesympatyczności.

Widać nie napisałam tego tonem pełnym braku szacunku dla innych? i tonem, który nikogo nie uraził
Stary 2013-08-22, 19:29   #1918
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Ale się uśmiałem w Faktach pokazali jak zawitał do nas wielki transportowiec z Chiń i Korei a głupi ludzie się cieszą i go zwiedzają, filmują, przedstawienia urządzają... Noo suuuper świeża dostawa chińszczyzny. Teraz już do końca życia nie braknie nam glutaminianu sodu i wszelakich bubli
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:30   #1919
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Nie wszyscy, nie wszyscy
Ci co jak ja nie poszli, to siedzili w tym czasie cicho na wątku, bo nie chcieli urazić tych co poszli.
Poszli, bo mogli, ich prawo.
o wlasnie, nie wszyscy, pisalam, ze kupilam maslane, bo mialy cudny prosty sklad

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-08-22, 19:30   #1920
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
czy w B. sa takie zele antybakteryjne do rak?
hm nie widziałam w stałej ofercie
bywały w gazetkach okazjonalnie,ale to juz jakiś czas temu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości