|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Ja też się odniosę do syropu
kiedy przeczytałam o tym w lipcu, przestałam kupować produkty z tym czymś dzięki owocom, warzywom, mięsu i ćwiczeniom w cudowny sposób pozbyłam się 6,5 kg! od lipca! Jak byłam u lekarza i pytał co zrobiłam, to powiedziałam, że staram się wyeliminować syrop g-f i inne świństwa, to powiedział, że dobrze robię, bo kiedyś ten syrop był dodawany w małych ilościach, teraz jest wszędzie i sieje w niektórych organizmach spustoszenie. Jeżeli nawet lekarz tak mówi, to mu wierzę, jak i temu wątkowi ![]()
Edytowane przez ciastecek Czas edycji: 2013-08-22 o 18:05 |
|
|
|
#1892 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Kochana, u mnie to samo z tymi zupami Oczywiście ani jednej, nie kupiłam ![]() Mieszanki co nie w promocji to są, a jakże No nic, spróbuję w cenie regularnej jak się skończy promocja ![]() W ogóle to poszłam po mrożonkę i podpaski. Mrożonki nie było a o podpaskach zapomniałam ale to potem ![]() Mężuś tylko wziął sobie Książęce czerwone jakieś. No i kupiliśmy Carlo Rossi z torebką prezentową to dołączymy do prezentu weselengo. Dobra cena i wina i torebki |
|
|
|
|
#1893 |
|
Wtajemniczenie
|
Wkładki hig. z biedronki podrożały? Teraz kosztują 3,99zł!!
|
#1894 |
|
Moderator
|
Wstawię gazetkę, bo coś nikt się nie pali
może jeszcze ktos nie widział.
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-08-22 o 18:34 |
|
|
|
#1895 |
|
Moderator
|
i końcówka
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sobie wzielam ta gazetke zeby sprawdzic przepisy
|
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
Alamirka:
|
|
#1898 |
|
Moderator
|
Proszę
![]() Tez wzięłam wersje papierową żeby sobie przepisy przygarnąć |
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wtedy polowałam na Zmierzch ale nie udało mi się dorwać ![]() jakież było moje zdziwienie jak 2 dni temu mój tż wrócił z Biedronki i mówi że ma dla mnie niespodziankę,podaje mi reklamówkę a tam 3 części Zmierzchu ale mówi że to dziwne bo były tylko jakieś bajki i 3 książki Zmierzchu,mówi że to wyglądało tak jakby ktoś przeczytał i oddał te książki.I słuchajcie dziewczyny ja pochłonęłam pierwszą częśc w jeden dzień a drugiego dnia wziełam się za 2 ,czytam,przekładam kartki i nagle patrzę a tam u góry róg zagięty ,mało tego jeszcze włożona zakładka ewidentnie ktoś książkę czytał podejrzewam że jakaś pracownica wzięła sobie do domku poczytała i rzuciła do kosza. a powiedzcie mi proszę czy któraś widziała u siebie 4 część Zmierzchu? to chyba ,,Przed Świtem''?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#1900 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Rozeznanie
|
Masakraa z wami, ludzie ogarnijcie się!!
6 stron o jakims syropie g-f dajcie już spokój! To jest wątek o produktach z biedronki, a nie o składach i czy ona sa zdrowe , czy tez nie! ps, sorka za bulwers, ale ile można.
|
#1902 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja juz wiele razy pisalam ze syrop to tylko otylosc i potem cukrzyca, a tamte rzeczy o wiele gorsze, wiec nie ma co sie burzyc, tylko czytac uwazniej Cytat:
![]() Cytat:
moze na zapas wojny, a co nam do tego w sumie Cytat:
![]() mnie jak watek jakis denerwuje, to go nie czytam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ktos zapytal w czym nie ma syropu z produktow B., to sie troche o tym pogadalo, tam zaraz offtop ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() wlasnie o produktach z B., wiec i o ich skladach
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||||||||||
|
|
|
#1903 |
|
Konto usunięte
|
Carlo Rossi to wyrób winopodobny, koszmar prezentowy wygenerowany wieloletnimi reklamami. Biedronka w każdej winiarskiej gazetce za równowartość kwoty za Carlo Rossi oferuje 100 razy lepsze wina. Sama pisałaś, że nie jesteś znawczyni,ą alkoholi, win. Dlaczego kupujesz to ohydne wino w prezencie?
|
|
|
|
#1904 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() a tobie co do tego? ![]() to teraz jeszcze panna młoda ma lubić to co Ty? ![]() no ludzie
|
|
|
|
|
#1905 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama miałam ochotę to samo napisać, ale sobie odpuściłam, bo wiedziałam, że reakcja będzie dokładnie taka jak Twoja. Fajnie, można wspomnieć, można porozmawiać... ale ten temat już się z miesiąc ciągnie. Doskonale wiem, że istnieje coś takiego jak syrop glukozo - fruktozowy jak i tłuszcze utwardzone i inne paskudztwa, potrafię czytać i potrafię sobie wyczytać,w których jest produktach. Wchodzę na temat o produktach biedronkowych a tam batalia o zdrowe żywienie. Inne tematy są od tego i na nie zaglądają zainteresowani, sama zaglądam. Temat sugeruje produkty godne polecenia, a nie analizę ich składu. Cytat:
nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec! nie dekold a dekolt! nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść... ![]() bynajmniej ≠ przynajmniej! Edytowane przez Ashira Czas edycji: 2013-08-22 o 19:17 |
||
|
|
|
#1906 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1907 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() A jak już zamierzeasz dawać komuś porady i oceniać, to rób to z łaski swojej kulturalnie, albo nie rób wcale, jesli tego nie potrafisz ![]() a już tak dla ścisłości to ja napisałam "dobra cena wina i torebki". Czytaj zatem ze zrozumieniem i dokładniej
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-08-22 o 19:19 |
||
|
|
|
#1908 |
|
Kociara
|
Groszek75 - masz zapał hiszpańskiej inkwizycji
To nie złośliwa uwaga, po prostu długi post Ci wyszedł I nie chce być niemiła, ale dziewczyny trochę samokrytyki. Jak była promocja na ciastka czy lody to biegiem się wszyscy rzucali, a teraz nagle każdy wypatruje syropu g-f. Nie mniej jednak cieszy mnie, że coraz więcej osób rezygnuje z tego paskudztwa. Szkoda, że w sklepach (nie tylko w B. przecież) jest tyle produktów z tym skladnikiem - aż strach pomysleć ile z tego to produkty dla dzieci
Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2013-08-22 o 19:22 |
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
no to trzeba bylo napisac, a nie wszyscy milcza, Ci co gadaja ida dalej w to i co sie robi
tez juz troche widzialam, ze za duzo o tym, ale jak wchodzilam na watek jak byly promo na ciastka i lody i w ogole jakies inne rzeczy co mnie akurat nie ineteresowaly , to sobie poszlam, a jak chce cos napisac to pisze od razu
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1910 |
|
Konto usunięte
|
który lepszy ten Cheddar? 10miesięczny czy 14to?
|
|
|
|
#1911 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ci co jak ja nie poszli, to siedzili w tym czasie cicho na wątku, bo nie chcieli urazić tych co poszli. Poszli, bo mogli, ich prawo. |
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
no to z innej beczki, kupił ktoś plecak PUMY który jest w biedronce? (u mnie zostały juz tylko czarne). Ja kupiłam sobie różowy, na początku jak w sklepie go na szybkiego obejrzałam, mówie - no ok na plaże, jezioro czy jakieś wypady może być. Wróciłam do domu i obejrzałam go jeszcze raz, zapakowałam dla próby rzeczy które by mi się przydały na wypad na plaże np. i stwierdziłam że plecak jest dość spory i duży. Więc jestem zadowolona
|
#1913 |
|
Konto usunięte
|
czy w B. sa takie zele antybakteryjne do rak?
|
|
|
|
#1914 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to u mnie naprawdę było mnóstwo nowych książek.. wgl było dużo produktów z gazetki kosmetycznej dodanych- w sensie co się pokończyło to zostały półki uzupełnione.. ale jest to jednak z większych biedronek w mieście.. |
|
|
|
|
#1916 |
|
Konto usunięte
|
Mądry wpis.
|
|
|
|
#1917 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Widać nie napisałam tego tonem pełnym braku szacunku dla innych? i tonem, który nikogo nie uraził |
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się uśmiałem w Faktach pokazali jak zawitał do nas wielki transportowiec z Chiń i Korei a głupi ludzie się cieszą i go zwiedzają, filmują, przedstawienia urządzają...
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1920 |
|
Moderator
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

kiedy przeczytałam o tym w lipcu, przestałam kupować produkty z tym czymś
dzięki owocom, warzywom, mięsu i ćwiczeniom w cudowny sposób pozbyłam się 6,5 kg! od lipca! Jak byłam u lekarza i pytał co zrobiłam, to powiedziałam, że staram się wyeliminować syrop g-f i inne świństwa, to powiedział, że dobrze robię, bo kiedyś ten syrop był dodawany w małych ilościach, teraz jest wszędzie i sieje w niektórych organizmach spustoszenie. Jeżeli nawet lekarz tak mówi, to mu wierzę, jak i temu wątkowi 

Oczywiście ani jednej, nie kupiłam 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?