Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-23, 10:40   #2011
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość

myslalam, ze juz widzialas

Nasze Save the Date tutaj
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:40   #2012
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

verunka o mamo trzymam kciuki żeby było wszystko ok !

Czy ktoś jeszcze nie chce mieć błogosławieństwa ? mam poważną rozterkę i nie wiem co z tym zrobić.. mi na tym nie zależy, ale zależy moim rodzicom, tż i naszym babciom.. Chodzi mi o to, że chcę aby tata poprowadził mnie do ołtarza i żebyśmy się z tż wcześniej nie widzieli. Macie jakieś pomysły ? Chciałam żebyśmy w piątek wpadli do mnie na obiad z całym 'arsenałem' od błogosławieństwa i wtedy byśmy poprosili - dobrze to brzmi ?

opiumalfa niestety nie zupełnie nie wiedziałam gdzie szukać Twego bloga, ale zaraz nadrobię zaległości

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-08-23 o 10:42
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:43   #2013
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
A my nawet jeszcze nie wiemy jak z finansami jak na razie wszystko płaci TŻ .. myślę, że moja mama jeżeli już się dołoży to tylko na suknie... a jego rodzice nie wiem, ale myślę, że jeżeli moja mama się nie dołoży to oni mogą chcieć zrobić podobnie... Ale jakoś damy radę mam nadzieję

Verunka trzymam kciuki też tak kiedyś miałam
moja mama wymyslila ze wezmie pozyczke zeby mi dołożyc sie troche do wesela... bo przeciez rodzice czesto biorą kredyty na wesela dzieci... i nie rozumie jak jej mowie ze wole nic od niej nie dostac niz zeby brala (kolejną zresztą) pozyczkę i sie zadluzala. Ale i tak pewnie zrobi to co bedzie chciala.
Stary 2013-08-23, 10:44   #2014
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
verunka o mamo trzymam kciuki żeby było wszystko ok !

Czy ktoś jeszcze nie chce mieć błogosławieństwa ? mam poważną rozterkę i nie wiem co z tym zrobić.. mi na tym nie zależy, ale zależy moim rodzicom, tż i naszym babciom.. Chodzi mi o to, że chcę aby tata poprowadził mnie do ołtarza i żebyśmy się z tż wcześniej nie widzieli. Macie jakieś pomysły ? Chciałam żebyśmy w piątek wpadli do mnie na obiad z całym 'arsenałem' od błogosławieństwa i wtedy byśmy poprosili - dobrze to brzmi ?

opiumalfa niestety nie zupełnie nie wiedziałam gdzie szukać Twego bloga, ale zaraz nadrobię zaległości
My nie bedziemy miec. Nie wiem jak to inaczej rozwiazac, ale moze juz w kosciele, po prostu krzyzyk na czolko od rodzicow.
U nas byloby podobnie. Tata do oltarza a z TZtem dopiero w kosciele.
Stary 2013-08-23, 10:45   #2015
justynkie
Wtajemniczenie

Ad rem aaaa to nie doczytałam o finansach. U nas płacą rodzice. Ze znajomych to zapraszają jedynie teściów mojej siostry ale akurat z nimi mają dobry kontakt. Jeśli to Wy płacicie za wesele i macie ograniczony budżet to trzeba to powiedzieć teściowej. Tzn raczej TŻ powinien z nią porozmawiać. A jeśli się tak bardzo upiera to niech za nich zapłaci.
Nam wyszło sporo znajomych, wiem że dla mojego taty to duży wydatek więc za kolegów płacimy sami i to my decydujemy ilu ma ich być.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Verunka low ju tu
Trzymaj się, powodzenia u gin!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:47   #2016
karoolecka
Zadomowienie

opiumalfa czy Ty to robiłaś sama ? wybacz jeśli kolejny raz słyszysz to pytanie, ale rzadko tu bywam w temacie
zakochałam się wszystko jest piękne widziałam Twoje pudełeczka dla druhen też były piękne

dobra wybacz przecież to diy oczywiście, że robiłaś sama zamotałam się i zakochałam..
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:49   #2017
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
opiumalfa czy Ty to robiłaś sama ? wybacz jeśli kolejny raz słyszysz to pytanie, ale rzadko tu bywam w temacie
zakochałam się wszystko jest piękne widziałam Twoje pudełeczka dla druhen też były piękne
Dziekuje pieknie. Tak, sama z TZtem
Stary 2013-08-23, 10:49   #2018
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4239956 0]
btw, objechaliśmy dzisiaj parę lokali i chyba mamy wybrane miejsce i datę 7.06.14 [/QUOTE]
Ooo jaka piękna data

Witam nowe PMki

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
My idziemy na kurs tańca żeby nauczyć się tańczyć.
Pierwszy taniec mamy w planach walc do piosenki Whitney Houston - I have nothing.
Natomiast jeśli okaże się że ten walc wychodzi sztucznie to zatańczymy zwykłego przytulańća do innego kawałka.
Mi się bardzo podoba Norah Jones - Come away with me.
My też. Zaczęliśmy tańczyć do Whitney Houston. Wymyślamy choreografię. Jak nie wyjdzie to tak, jakbyśmy chcieli, zatańczymy zwyczajnie do innej piosenki.

Opiumalfa Genialne "Save the date"

Listę gości mamy już sporządzoną od pół roku i raczej nie ulegnie zmianie. Planujemy ok 110 osób.
Pisałyście o finansach. Finansujemy wszystko sami, bo tak chcieliśmy. Stwierdzili, że w takim razie kwotę, którą chcieli nas wspomóc w finansowaniu, przekażą jako prezent.
Rodzice nie wtrącają się absolutnie, wszelkie decyzje pozostawili nam. Nawet gdy prosimy o konsultacje wyrażają swoje zdanie zaznaczając, że mamy zrobić tak jak chcemy, bo to nasz dzień.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-08-23 o 10:53
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:50   #2019
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Dziekuje pieknie. Tak, sama z TZtem
ja w ogóle jestem w szoku, że takie piękne rzeczy można robić adoptujcie mnie i nauczcie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:50   #2020
Lemon_Drop
Zadomowienie

Było strasznie ciężko ale nadrobiłam te ostatnie kilkanaście stron

Cytat:
ja bym chciała ustawić gdzieś w ramkach małe mapki gdzie się poznaliśmy, zaczęliśmy być razem, zaręczyliśmy itp ale boje się, że będzie tego za wiele na ślubie i wyjdzie kicz
Nie obraź się, ale takie to troszkę "przesłodkie"

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Moje drogie czy któraś z was decyduje się może na takie przypinki zamiast tradycyjnych kotylionów (plusem jest to że mogą zostać jako pamiątka wesela, minusem, że są droższe) http://allegro.pl/przypinki-kotylion...422683275.html
Fajne te przypinki, ale trochę drogie ;/ no i bałabym się że podziurawią sukienki. Sama zastanawiam się nad tym czy kupować kotyliony dla wszystkich, czy np. tylko dla rodziców i świadków (dla świadków może takie przypinki?) - sama nie wiem...

Cytat:
siostra tż miała ślub na 18 i mi wesele b. b. b. szybko minęło.. też chciałam na 18 u teraz się zastanawiam na którą.. (jeszcze u księdza nie byliśmy)
a Wy Dziewczyny na którą macie ?
My mamy na 16. Wg mnie najlepsza data, chociaż zastanawialiśmy się też nad 15 (Ślubujemy 13 września).

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Zdradzisz sekret, jak wyczyściłaś? Ja się boję go czymkolwiek jakkolwiek czyścić, a jak wyczyścił go jubiler to tak pięknie lśnił... jakie są domowe bezpieczne metody?
Ja kupiłam ostatnio na allegro taki płyn do czyszczenia złota/srebra. Wyszło raptem coś ok. 10 zł - tyle u jubilera muszę zapłacić na czyszczenie, więc się opłaca

Cytat:
Mam jeszcze jedną prośbę do was o inspiracje weselne Powiedzcie czy podjęłyście już decyzję do jakiej muzyki będziecie tańczyć pierwszy taniec??Bierzecie lekcje tańca?Ja początkowo chciałam brać, ale jak obejrzałam kilka razy jak to sztucznie wygląda u zestresowanych młodych to koszmar!!Ja ostatnio zastanawiałam się nad piosenką Ti amo, bo bardzo ją lubię i żeby zatańczyć normalnie,tak jak tańczymy wolne kawałki na imprezach ( ja miałam lekce tańca jeszcze w szkole i klasyczne tańce potrafię zatańczyć ale boję się że Tż nie podoła i klapa). Sama nie wiem czy to dobry wybór
My planujemy zapisać się na jakiś kurs tańca. Może nie jesteśmy ostatnimi łamagami, ale na swoim weselu będziemy tańczyć dużo z różnymi osobami, więc jakieś nowe kroczki fajnie byłoby poznać

Nie ogarnęłam jeszcze dobrze wątku - czy są tu jakieś PM-ki z lubelskiego?

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-08-23 o 10:53
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:52   #2021
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
o6.09.2014

sala: http://www.dworhubertusa.pl/menu.html

fotograf : http://www.studiocinema.pl

kamerzysta : http://www.studiocinema.pl

orkiestra : http://www.zespolnamaxa.pl

Obrączki : złote

kolor przewodni : wrzosowy - fioletowy - biały

suknia : www.fasson.pl model Devon
Wszystko pięknie! Sama bym urządzała wesele w takim klimacie, gdyby fiolet pasował mi do sali... pięknie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Anesthesia - domowymi sposobami to można chyba sodą oczyszczoną, pastą do zębów
(...)
Popijam przepyszną kawę i powoli się ogarniam.
Jadę po przyjaciółkę i jedziemy mierzyć te kiecki
Niestety TŻ nie mógł sobie jednak wziać wolnego w pracy, bo drugiemu kierownikowi wypadła ważna sprawa, a nie mogą jednocześnie obaj brać. Więc ostatecznie jedziemy same.

Wkurzyłam się za to mega na TŻta, bo zanim obdzwoniłam salony, to mu mówiłam: zadzwoń do X, czy na pewno możez sobie wziąć wolne, a on że aaaa nie będzie dzwonił, bo na pewno tak. No i oczywiście się okazało, że jakby zadzwonił, to by się dowiedział, że nie weźmie, a tak to dowiedzieliśmy się dopiero wieczorem.
Jezuuuu, jak mnie to nieraz irytuje, że on musi zrobić wszystko po swojemu Wasi też tak mają?

Najlepsze jest to, że wszyscy myslą, że on taki potulny jak baranek i siedzi pod moim pantoflem, bo ja mam mocny charakter. Tylko co z tego, jak tak naprawdę wcale tak nie jest

Uff, no wygadałam się
Dotka, Izabela Ja się boję, że te mikrokryształki z pasty zaszkodzą pierścionkowi... Na pewno nie? :-P Bo wiem, że srebro się tak czyści, ale białe złoto i cyrkonie też?
Dotka, kiepsko że tak z TŻ wyszło, ale oni niekiedy tak mają... mój na razie bezrobotny więc nie ma takich "problemów", biorę za frak i nie ma nic do gadania Ale fajnie, że z koleżanką pochodzisz, będę czekać na relację

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Anesthesia Ja na pewno będę wysyłać save the date. Tak jak pisała Dotka_90, najbardziej pasuje do tego napis "pobieramy się" z datą. Widziałam magnesy na lodówkę w tym klimacie - tutaj
Ja gadałam z TŻ o save the date i jednak nie będziemy wysyłać. Część rodziny TŻ ma jednak nieco "wiejską" mentalność i mogą nie załapać save the date, mogą to odebrać jako zaproszenie i się obrazić... :/
Cytat:
Mam jeszcze jedną prośbę do was o inspiracje weselne Powiedzcie czy podjęłyście już decyzję do jakiej muzyki będziecie tańczyć pierwszy taniec??Bierzecie lekcje tańca?Ja początkowo chciałam brać, ale jak obejrzałam kilka razy jak to sztucznie wygląda u zestresowanych młodych to koszmar!!Ja ostatnio zastanawiałam się nad piosenką Ti amo, bo bardzo ją lubię i żeby zatańczyć normalnie,tak jak tańczymy wolne kawałki na imprezach ( ja miałam lekce tańca jeszcze w szkole i klasyczne tańce potrafię zatańczyć ale boję się że Tż nie podoła i klapa). Sama nie wiem czy to dobry wybór
My jeszcze nad 1szym tańcem nie myśleliśmy, choć ja mam sporo typów Ale najbardziej mi się chyba maszy Leonard Cohen - "Dance me to the end of love" lub Nick Cave - "The Ship Song".
A na kurs tańca na pewno będziemy szli, nie tyle, żeby się wyuczyć układu, bo takiego sztucznego też nie lubię, ale po prostu chcemy się douczyć tańczyć

Cytat:
my idziemy na kurs tańca dla narzeczonych od września
mimo, że tańczymy oboje dobrze - idziemy sie podszkolic i dobrze bawić

co do pierwszego tańca... myślelismy nad piosenką Eleni - troszeczkę ziemi troszeczkę słońca
Misia, już idziecie na kurs? Jak ślub we wrześniu? Nie za wcześnie? Ja myślałam iść na kurs jakoś w czerwcu-lipcu-sierpniu, tuż przed ślubem...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:52   #2022
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość

Opiumalfa Genialne "Save the date"
Cytat:
ja w ogóle jestem w szoku, że takie piękne rzeczy można robić adoptujcie mnie i nauczcie
merci!
Stary 2013-08-23, 10:54   #2023
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
myslalam, ze juz widzialas

Nasze Save the Date tutaj
O ja cie!!! Sa prze piek ne!!!!!

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:54   #2024
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Misia, już idziecie na kurs? Jak ślub we wrześniu? Nie za wcześnie? Ja myślałam iść na kurs jakoś w czerwcu-lipcu-sierpniu, tuż przed ślubem...
Ja planuję w okolicach grudnia może - w kwietniu mam wesele koleżanki więc chciałabym już coś potańczyć z tżtem

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:57   #2025
justynkie
Wtajemniczenie

My na kurs idziemy jesienią czyli niedługo. Najpierw planujemy wziąć kilka lekcji indywidualnych a później na grupę żeby nauczyć się tańczyć z innymi osobami.
Wesele w czerwcu, więc marzec-kwiecień wrócimy na lekcje indywidualne żeby nauczyć się choreografii do walca.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:57   #2026
misia880
Zakorzenienie

Anesthesia a c za róznica kiedy pojdziemy ? chodzimy tez na inne zabawy w stylu andrzejki sylwester przeciez tanczyc nie uczy sie tylko ze wzgledu na SLUB

my lubimy tanczyc

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:58   #2027
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
moja mama wymyslila ze wezmie pozyczke zeby mi dołożyc sie troche do wesela... bo przeciez rodzice czesto biorą kredyty na wesela dzieci... i nie rozumie jak jej mowie ze wole nic od niej nie dostac niz zeby brala (kolejną zresztą) pozyczkę i sie zadluzala. Ale i tak pewnie zrobi to co bedzie chciala.
Moja ciocia ma taką mentalność też.. moja mama na szczęście jest hmm.. dosyć zimna i podchodzi realnie do życia

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-23, 11:02   #2028
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
O ja cie!!! Sa prze piek ne!!!!!

Pierwszy taniec: my mamy wybrana piosenke, ktora ma super tekst, ale jest malo slubna i dosc szybka i nie wiem co z tym fantem zrobic.
Stary 2013-08-23, 11:03   #2029
say-hello
Zakorzenienie

W kwestii spamu zgadzam się z exist, alucior, kroooliczek89, Verunka, Kate Noir, Kishlaczkowa

Cytat:
Dziewczyny ! mój zapowiedział, że fraka nie założy.. ja także woalki nie mam zamiaru przyodziać Chcę wprowadzić kilka dosłownie elementów:
- głównym kolorem będzie bordo, a grafiką przewodnią usta i wąsy (ponoć oklepane już, ale mi się podoba)
- stary samochód fiat 125 p albo inny który wybierze tż + puszki obowiązkowe
- do tradycyjnego 1 tańca chcemy wpleść coś śmiesznego.. myślałam o twiście ale to już mama musi mi podpowiedzieć może znajdzie się coś bardziej retro :P
- sesja na starym rowerze z małymi kołami z tyłu nie wiem gdzie go odnajdę ale mocno się postaram
- słodki stół na stary styl, postaram się o oznaczniki cukierków coś jak na zdj + walizki na ozdobę

ogólnie pomysł wpadł mi przedwczoraj więc miałam mało czasu na pomysły.. czekam również na Wasze
ale super! świetnie to będzie wyglądać!
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240564 6]

Że spraw słynnych i około słynnych to poklocilam się wczoraj z Tz do tego stopnia że oddalam my pierścionek
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
My idziemy na kurs tańca żeby nauczyć się tańczyć.
Pierwszy taniec mamy w planach walc do piosenki Whitney Houston - I have nothing.
Natomiast jeśli okaże się że ten walc wychodzi sztucznie to zatańczymy zwykłego przytulańća do innego kawałka. Mi się bardzo podoba Norah Jones - Come away with me.
My też chcemy iść na kurs tańca Ja jestem totalnym beztalenciem jeśli chodzi o tańce w parach
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 11:08   #2030
cornflower_girl
Zakorzenienie

Verunka Trzymam kciuki za zdrowie

Opiumalfa Przepiękne, jedno z najładniejszych save the date jakie widziałam Jak będziesz miała więcej swoich projektów, koniecznie wklej, są cudowne

Anesthesia Save the date planuję wysłać tylko do zaproszonych na wesele w okolicach grudnia. Chciałabym, żeby goście zarezerwowali sobie czas (wesele i ślub prawdopodobnie w piątek, długi weekend). Może u Ciebie takie rozwiązanie by się sprawdziło?

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 11:09   #2031
madziara889
Zakorzenienie

My wczoraj rozmawialiśmy na temat wesela i tż wyskoczył, że na stołach będzie menu porozstawiane. Nic wcześniej nie wspominał, że je chce.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 11:10   #2032
monikkad
Wtajemniczenie

My wysyłamy teraz save the date (filmik). Ale też chyba dołączę liścik do każdej płytki, że to nie jest oficjalne zaproszenie, a oficjalne, papierowe otrzymają w marcu. Trzeba tłumaczyć, zwłaszcza starszym, bo skąd mają wiedzieć.

Okazuje się, że kuzyn TŻ-ta też chce wziąć ślub w 2014 i to też w czerwcu, więc trzeba wysyłać. Z mojej strony też będzie trochę osób z daleka i z zagranicy, więc też trzeba.
Stary 2013-08-23, 11:12   #2033
ana909
Erudycja

Cytat:
Moja ciocia ma taką mentalność też.. moja mama na szczęście jest hmm.. dosyć zimna i podchodzi realnie do życia
moja chyba lubi sie zadluzac... to jak uzalezneinie, jak sie raz wezmie pozyczke to nie mozna skonczyc, przynajmniej ona tak ma. Ja stronie od kredytow, jedynie raz z Tżtem wzielismy rowery na raty. Wszystko inne kupilismy za gotowke. Ale slub? Gdybym miala z gory zalozyc ze robie na kredyt bo nie mam, to wolalabym przesunac w czasie lub wcale nie robic.
Stary 2013-08-23, 11:15   #2034
tinyheart
Rozeznanie

A tak w temacie save the date, czy myślicie, że wypada jako Sace the Date wysłać jakoś obrobione zdjęcie z sesji partnerskiej.. sesja nie profesjonalna ale kilka ładnych ujęć jest... ? Ślub mamy jednak w okresie wakacyjnym więc dobrze by było poinformować przed

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
moja chyba lubi sie zadluzac... to jak uzalezneinie, jak sie raz wezmie pozyczke to nie mozna skonczyc, przynajmniej ona tak ma. Ja stronie od kredytow, jedynie raz z Tżtem wzielismy rowery na raty. Wszystko inne kupilismy za gotowke. Ale slub? Gdybym miala z gory zalozyc ze robie na kredyt bo nie mam, to wolalabym przesunac w czasie lub wcale nie robic.
Mnie się wydaje, że neistety możliwość brania kredytu wiele osób wciąga w pewnien sposób no bo łatwiej.. a nie myślą o tym, że spłaca się dwa razy tyle.. Jeżeli będziemy płacić sami to zaciśniemy pasa i damy radę

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-23, 11:16   #2035
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Opiumalfa Przepiękne, jedno z najładniejszych save the date jakie widziałam Jak będziesz miała więcej swoich projektów, koniecznie wklej, są cudowne
dziekuje serdecznie!

Robilam jeszcze pudelka dla druhen sa tutaj
Stary 2013-08-23, 11:18   #2036
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
My wczoraj rozmawialiśmy na temat wesela i tż wyskoczył, że na stołach będzie menu porozstawiane. Nic wcześniej nie wspominał, że je chce.
hmmm trochę wygląda to jak obiad w restauracji, niby nie mam nic przeciwko, nawet niektóre menu wyglądają elegancko, ale ja wolę utrzymać dreszczyk emocji i niespodzianki Np. w pewnym momencie wesela na salę wiedzie udziec tak ładnie podany i nie chcę aby goście wcześniej się tego spodziewali

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
dziekuje serdecznie!

Śliczne są!!Mogę odgapić podobne ??

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
dziekuje serdecznie!

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 11:20   #2037
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm trochę wygląda to jak obiad w restauracji, niby nie mam nic przeciwko, nawet niektóre menu wyglądają elegancko, ale ja wolę utrzymać dreszczyk emocji i niespodzianki Np. w pewnym momencie wesela na salę wiedzie udziec tak ładnie podany i nie chcę aby goście wcześniej się tego spodziewali
Podejrzewam, zę wpadł na ten pomysł, ze względu na to, że na weselu będzie sporo dań z dziczyzny a nie każdy za nią przepada.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 11:21   #2038
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie
Stary 2013-08-23, 11:27   #2039
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Podejrzewam, zę wpadł na ten pomysł, ze względu na to, że na weselu będzie sporo dań z dziczyzny a nie każdy za nią przepada.
No coś ty. Ja dziczyznę w każdej ilości pochłaniam, ale skoro nie lubią to przecież pewnie masz wiele innych potraw w tym czasie- ja bym i tak nie dawała menu Wszystko zależy też w jakim stylu macie wesele.
Cytat:
pewnie
Dzięki wielkie
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 11:29   #2040
Aasikk
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4240687 2]Wyślesz mi na proc bo na tel nie widzę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
a co to jest proc? chodzi o priv? jak dodać zdjęcie w takiej wiadomości?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości