|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
też się zastanawiałam, ale stwierdziłam że daje bardzo mało możliwości, w sensie niewiele ujęć, chociaż ta ostatnia którą dałaś jest naprawdę ładna
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Nic nie szkodzi, bo my nie chcemy zbyt "bogatej" sesji zdjęciowej. Będziemy mieli krótką sesyjkę w dniu ślubu i plener w terminie późniejszym i to wystarczy.
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się marzy plener wodny
ale też górski ;P tzn, widziałam piękną sesje w morskim oku w zakopanym no ale... kurde ja nie lubie po górach chodzic haha
|
|
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
misia plenery z gor sa magiczne... Ja nie wiem jaki chce plener oprocz pleneru konskiego ale do niego wezme innego foto, prawdopodobnie ktoras z dziewczyn ktore sporo foca konie. Mam pomysl, zeby zrobic sesje z koniem i psem, fajnie razem na zdjeciach wygladaja i powstaje fajny klimat. Ale wlasnie nie wiem co zrobic z sesja z naszymi normalnymi foto tzn tymi slubnymi... Nie mam pomyslu ani na narzeczenska ani na slubna
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee tam, Morskie Oko to nie góry ![]() My planujemy sesję w Tatrach - Kasprowy, Liliowe i Czarny Staw Gąsiennicowy
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale w połowie września nie wiem jaka bedzie pogoda ;p |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mieszkam niedaleko śnieżki w Karkonoszach i są piękne widoki, a wodę z piaskiem mam koło starej cegielni (widok można zrobić fotę jak nad morzem )
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
misia880
no właśnie, mozna bryczka wyjechać, i ja tak wlaśnie zrobię ![]() mój szwagier i siostra byli 3 tyg temu na sesji z młodymi, tylko nie na morskim oku tylko w dolinie 5 stawów. Siostra mówiła, że podziwia - iść tyle, zanim sie dojdzie to naprawde juz sie nic nie chce, niesc suknie całą droge , i potem jeszcze sie ubierać i malować dlatego stwierdziłam, że dobrą opcja bedzie dla mnie bryczka![]() i jeszcze chciałabym mieć sesję na Połoninie albo Caryńskiej, albo Wetlińskiej. Najlepiej gdy będzie wschod/zachód slońca. Widoki są przepiękne, już raz byłam na wschodzie
|
|
#2260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pamiętam że są taką prawdziwą jesienią piękne widoki suche słoneczne dni więc nie ma co się spinać wiadomo że pogoda to nie przewidzisz i trudno wycelować ale myślę że będzie ok
|
||
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
byle tylko śniegu nie było haha
bo we wrześniu to nie wiadomo |
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
My jak na razie nie planujemy pleneru w inny dzien. Bedzie sesja portretowac w dzien slubu. Chyba, ze bedzie jakas ekstra kasa to moze ...
|
|
|
|
#2263 |
|
Rozeznanie
|
A Twój fotograf ci tego nie zaproponował??Ja miałam do wyboru czy chce plener w dniu ślubu czy w inny dzień- bez żadnych dopłat. za wszystko, foty w czasie ślubu, wesela itp. oraz zdjęcia w wybrany dzień w plenerze w cenie ok. 1500zł
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
u nas żadnej sesji w dniu ślubu nie będzie, ja i TŻ wychodzimy z zalożenia, że Państwo Młodzi nie powinni opuszczać własnej imprezy bo wtedy wesele się nie kręci
![]() po rozmowie z orkiestra jestesmy jeszcze bardziej pewni :P pozatym chcemy miec ładna pogode i czas na sesje wiec mamy w inny dzien - fotograf sam to zaproponował
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezeli mialby byc plener to moze gdzies jakis wyjazdowy tak jak sesja narzeczenska, ktora bedziemy mieli w czasie wakacji we wrzesniu. Po prostu znalazlam foto tam na miejscu
Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2013-08-24 o 12:48 |
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Opiumalfa wcześnie tzn o której masz ślub :P
bo my mamy na 13 (prawdopodobnie) więc też wcześnie no ale tak się bierze ślubu na śląsku
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mamy zaraz za sala taki mały, ładny ogród i tam sobie chcemy w dniu ślubu pstryknąc z 10 fot, zajmie nam to z 15 minut, i powrót na wesele
|
|
|
#2269 | |||
|
Erudycja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ahh ta Belgia, jest tak ktos komu chetnie bym jaja urwała :P
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie mamy ustalonego kosciola.??? ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- my wlasnie bedziemy na wakacjach w Hiszpanii i znalazlam tam foto, bedziemy sie dogadywac po ang (ja) bo Tz mowi po hiszpansku. |
|
|
|
|
#2272 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje tak ![]() ja sugerowałam sie tylko swoim gustem wiem, że slub to NASZ dzień, ale też chce do końca życia wspominac tą chwilę i tę sukienkęCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byłam 2 lata temu w Turcji, to tak w hotelu był fotograf ze studiem. No i on proponował gościa hotelowym sesje przy zachodzie słońca przy morzu.
Noi zdecydowalismy się na taka sesje - zapłacilismy 150 euro za około 400 zdjęc na płytce, album z 30 wywołanych zdjęc. A zdjecia robił piękne... takie romantyczne i ten zachód słonca.. na prawde piękne ![]() no i tez planujemy podróz poślubną do hiszpani więc moze tam tez bedzie taki fotograf :P wezmę sobie suknie
|
|
|
|
#2274 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
od lat nie placil alimentow a z zagranicy nie da sie sciagnac. Z tego co mowil jego kolega ktory tam pracowal z nim, jego dzienne zarobki to moje miesieczne alimenty byly...mozliwe ze na miejscu zdecydujemy sie z kims dogadac, ale to na miejscu, z Polski umawiac sie nie bedziemy. Cytat:
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chcę mieć kilka zdjęć właśnie w sam dzień ślubu. Wiadomo, potem na sesji plenerowej już jest inna fryzura (przynajmniej ja tak planuję), trochę inny makijaż itp. Poza tym mamy dojezdnych świadków, którzy w niedzielę już będą wracać do swoich domów kilkaset (świadkowa) i kilkadziesiąt (świadek) kilometrów od nas, a chcę z nimi zdjęcia
Poza tym chcę uchwycić na fotach te emocje z dokładnie tego dnia Tak chcę i już - taka moja fanaberia Z racji tego, że wesele będzie w hotelu obok najpiękniejszego miejsca w moim mieście to podejdziemy tam z fotografem i zrobimy kilka zdjęć. Sądzę, że więcej niż 30 minut to nie zajmie U nas na weselach młodzi wychodzą czasem na 2-3 godziny i nikt się temu nie dziwi i każdy się bawi, więc jak my wyjdziemy na te pół godziny to nie stanie się tragedia :PNatomiast mamy sesję plenerową w pakiecie innego dnia. Ja chcę wtedy inną fryzurę (na ślub będzie kok, na plener chcę rozpuszczone falowane), chcę też wtedy założyć fuksjowe szpilki i naklejki na buty Także wiadomo, że już będzie trochę inaczej i na luzie A gdzie? Szczerze mówiąc nadal tego nie wiemy. Wiem na pewno, że chcę sesję w wodzie, bo niesamowicie mi się to zawsze podobało. Ale mamy cały dzień do dyspozycji, musimy pomyśleć, gdzie jeszcze jechać. Myślimy o naszej zielonogórskiej starówce, na pewno o jeziorze no i nie wiem gdzie jeszcze... Może foto coś doradzi. Podobają mi się jeszcze mosty Jest taki jeden fuksjowy po drodze, pasowałby do koloru przewodniego, hehe :PPNatomiast potem chyba jeszcze umówimy się z tym foto kolegą TŻ-ta, który robił nam sesję narzeczeńską i pojedziemy do pałacyku. A teledysk narzeczeński będzie na łące koło lotniska koło nas, w lesie i myślimy jeszcze o skansenie. Jak byłaby kasa to pewnie też bym chciała jakieś góry czy morze Ale to za daleko dla nas
|
|
#2276 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam taki dylemat w sumie
nie będę miała welonu do ślubu i chciałam mieć upięte włosy w delikatny kok i wpięte kwiaty....tylko nie wiem jakie. Bukiet chcę z kalii ale one są chyba za ciężkie do włosów no i żeby mi nie zdechły za szybko
|
|
|
|
#2277 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam do wypożyczenia welon i bolerko, ale nie będę za to płaciła nic, po ślubie do piątku mam im oddać po prostu. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
Jestem w trakcie namawiania TŻ-ta na ten pomysł, bo on tak troszkę sceptycznie, ale tłumaczę mu, że to się nie zmarnuje, będzie wystawione na obiad na drugi dzień, będzie można dać gościom na odchodne, a jak zostanie to sami zjemy, bo przecież słodkie uwielbiamy No i chrześniak 5-letni jak się będzie cieszył U nas niestety nie ma kto piec, ale tak sobie myślę - robimy ciasteczka na podziękowania dla gości, więc można zrobić trochę więcej i wyłożyć. I może faktycznie sami byśmy zrobili jakieś muffinki, chociaż nie wiem jak z czasem będzie. Jak nie da rady z muffinkami to tylko te ciasteczka będą no i myślę nad cukierkami, żelkami i lizakami To będzie taki mini candy barek
|
|
|
#2278 | |
|
Erudycja
|
Wymyslilam fajna zabawe u nas na wesele mam nadzieje ze Tżtowi sie spodoba. KARAOKE ale nie takie zwykle kto ladniej zaspiewa... piosenki bylby mowiac najogolniej bardzo trudne do zaspiewania łamiące język albo śmieszne, jakies cieniutkie glosiki itp. Mam na koncu jezyka fajna piosenke ale cholera nie znam tytulu
poczatek jest taki smieszny i trudny do powtórzenia ze bylaby kupa smiechu mozecie polecic takie piosenki z tytułów? oczywiscnie nie bedziemy puszczac calych piosenek tylko kawalki, te najzabawniejsze :Psorry ze tak wyskoczylam miedzy tematami ale wlasnie mi naszlo to do glowy ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
![]() swiat_katarzyny szkoda, że nie załapałam się na fotkę ![]() u nas też plener innego dnia
|
|
|
#2280 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P
Tez bym chciala sama dekoracja sie zajac ale w moim przypadku to dekoracja kosciola bo dekoracje sali amy w cenie
skad chcesz brac kwiaty?[moja przyszła szwagierka ma dobrą znajomą, która wszystkie kwiaty nam ma dostarczyć, już na kilka wesel z mojego narzeczonego rodziny załatwiała więc na Nasze kwiaty też dostarczy , i na ołtarzyk dla młodych sama coś zrobi ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

też się zastanawiałam, ale stwierdziłam że daje bardzo mało możliwości, w sensie niewiele ujęć, chociaż ta ostatnia którą dałaś jest naprawdę ładna 

ale też górski ;P tzn, widziałam piękną sesje w morskim oku w zakopanym

)
dlatego stwierdziłam, że dobrą opcja bedzie dla mnie bryczka

nie będę miała welonu do ślubu i chciałam mieć upięte włosy w delikatny kok i wpięte kwiaty....tylko nie wiem jakie. Bukiet chcę z kalii ale one są chyba za ciężkie do włosów