Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-24, 11:21   #2251
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Znam piechcin, niedaleko mnie też się zastanawiałam, ale stwierdziłam że daje bardzo mało możliwości, w sensie niewiele ujęć, chociaż ta ostatnia którą dałaś jest naprawdę ładna

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 11:33   #2252
niulka_1985
Zadomowienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Znam piechcin, niedaleko mnie też się zastanawiałam, ale stwierdziłam że daje bardzo mało możliwości, w sensie niewiele ujęć, chociaż ta ostatnia którą dałaś jest naprawdę ładna
Nic nie szkodzi, bo my nie chcemy zbyt "bogatej" sesji zdjęciowej. Będziemy mieli krótką sesyjkę w dniu ślubu i plener w terminie późniejszym i to wystarczy.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 11:34   #2253
misia880
Zakorzenienie

mnie się marzy plener wodny ale też górski ;P tzn, widziałam piękną sesje w morskim oku w zakopanym no ale... kurde ja nie lubie po górach chodzic haha

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 11:43   #2254
tinyheart
Rozeznanie

misia plenery z gor sa magiczne... Ja nie wiem jaki chce plener oprocz pleneru konskiego ale do niego wezme innego foto, prawdopodobnie ktoras z dziewczyn ktore sporo foca konie. Mam pomysl, zeby zrobic sesje z koniem i psem, fajnie razem na zdjeciach wygladaja i powstaje fajny klimat. Ale wlasnie nie wiem co zrobic z sesja z naszymi normalnymi foto tzn tymi slubnymi... Nie mam pomyslu ani na narzeczenska ani na slubna

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 11:47   #2255
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Wyglądasz ślicznie Mi też podobają się suknie właśnie z takim dołem i mam zamiar takie mierzyć

Pysiu, wiem co czujesz, przykro mi
Ja u mojego dalmatyńczyka wczoraj wieczorem znalazłam kolejnego guza, na szyi ostatnio właśnie dużo mlaskał i ewidentnie mu coś przeszkadzało. Ma jednego guza na podbrzuszu, a teraz drugi Oprócz tego - padaczka. To pierwszy pies w naszym domu (ma 8 lat) wszyscy bardzo go kochamy i już wczoraj cała rodzina płakała co to z nim będzie
Po południu jedziemy do weta.
Koniecznie do lekarza! Mojej wywalilo guzki pod szyja, od razu poszliśmy do lekarza i wyszedł chloniak. Tez ma problemy małe z przelykaniem. Na szczęście wczesne wykryty, szybko dostała chemię i od razu zdrowszy pies. Póki co czekamy czy wróci. Trzymam kciuki za Twoja psinke.

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
misia plenery z gor sa magiczne... Ja nie wiem jaki chce plener oprocz pleneru konskiego ale do niego wezme innego foto, prawdopodobnie ktoras z dziewczyn ktore sporo foca konie. Mam pomysl, zeby zrobic sesje z koniem i psem, fajnie razem na zdjeciach wygladaja i powstaje fajny klimat. Ale wlasnie nie wiem co zrobic z sesja z naszymi normalnymi foto tzn tymi slubnymi... Nie mam pomyslu ani na narzeczenska ani na slubna
My na plener górski wybierzemy się z tata TZ. Jest z wykształcenia i zamiłowania fotografem.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 11:56   #2256
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
mnie się marzy plener wodny ale też górski ;P tzn, widziałam piękną sesje w morskim oku w zakopanym no ale... kurde ja nie lubie po górach chodzic haha

Eee tam, Morskie Oko to nie góry Wygodny asfalcik od parkingu pod prawie samo schronisko - dałabyś radę

My planujemy sesję w Tatrach - Kasprowy, Liliowe i Czarny Staw Gąsiennicowy
Stary 2013-08-24, 12:12   #2257
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Eee tam, Morskie Oko to nie góry Wygodny asfalcik od parkingu pod prawie samo schronisko - dałabyś radę

My planujemy sesję w Tatrach - Kasprowy, Liliowe i Czarny Staw Gąsiennicowy
zawsze można bryczką
no ale w połowie września nie wiem jaka bedzie pogoda ;p

Stary 2013-08-24, 12:12   #2258
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
to tak jak mi ja mieszkam niedaleko śnieżki w Karkonoszach i są piękne widoki, a wodę z piaskiem mam koło starej cegielni (widok można zrobić fotę jak nad morzem )
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 12:30   #2259
czekooczekolada
Zakorzenienie

misia880

no właśnie, mozna bryczka wyjechać, i ja tak wlaśnie zrobię
mój szwagier i siostra byli 3 tyg temu na sesji z młodymi, tylko nie na morskim oku tylko w dolinie 5 stawów. Siostra mówiła, że podziwia - iść tyle, zanim sie dojdzie to naprawde juz sie nic nie chce, niesc suknie całą droge , i potem jeszcze sie ubierać i malować dlatego stwierdziłam, że dobrą opcja bedzie dla mnie bryczka

i jeszcze chciałabym mieć sesję na Połoninie albo Caryńskiej, albo Wetlińskiej. Najlepiej gdy będzie wschod/zachód slońca. Widoki są przepiękne, już raz byłam na wschodzie a reszta to jakieś bliskie okolice, sentymentalne miejsca,czyli w miejscu gdzie się poznałam z tż chciałabym fotke ślubną

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-24, 12:32   #2260
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
super ta strona, dziękuje jeszcze raz, zaczęłam przeglądać ale jutro znowu będę dokładnie oglądała i wysyłała zapytania.
Juz mi się kilku spodobało, a nie dawno nie mogłam wybrać żadnego

Rozumiem, że zdjęcia plenerowe każda z Was będzie robiła jakiś dzień po ceremonii? macie jakieś swoje wymarzone miejsce na sesje? ;]

my wciąż zastanawiamy sie czy chcemy kamerzystę czy nie ;] z jednej strony samą ceremonie w kościele i może pierwszy taniec bym chciała ale tak cały film... wole zdjęcia..
jeszcze radzę poszukać na forach polecanego fotografa - czasem można znaleźć na prawdę perełki których nie ma na takich stronach ogłoszeniowych

Cytat:
zawsze można bryczką
no ale w połowie września nie wiem jaka bedzie pogoda ;p
Misia a my plener będziemy robić koniec września październik i liczę że będzie ładnie pamiętam że są taką prawdziwą jesienią piękne widoki suche słoneczne dni więc nie ma co się spinać wiadomo że pogoda to nie przewidzisz i trudno wycelować ale myślę że będzie ok

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 12:33   #2261
misia880
Zakorzenienie

byle tylko śniegu nie było haha bo we wrześniu to nie wiadomo

Stary 2013-08-24, 12:36   #2262
Opiumalfa
Zakorzenienie

My jak na razie nie planujemy pleneru w inny dzien. Bedzie sesja portretowac w dzien slubu. Chyba, ze bedzie jakas ekstra kasa to moze ...
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 12:42   #2263
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
My jak na razie nie planujemy pleneru w inny dzien. Bedzie sesja portretowac w dzien slubu. Chyba, ze bedzie jakas ekstra kasa to moze ...
A Twój fotograf ci tego nie zaproponował??Ja miałam do wyboru czy chce plener w dniu ślubu czy w inny dzień- bez żadnych dopłat. za wszystko, foty w czasie ślubu, wesela itp. oraz zdjęcia w wybrany dzień w plenerze w cenie ok. 1500zł
Stary 2013-08-24, 12:43   #2264
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
skąd są te buty? obie pary, ja teraz chciałam sobie takie kupić
Z Clarksa

My sesję chcemy jakąś nawiązującą do naszej wspólnej pasji - motoryzacji
I coś w Krakowie, bo uwielbiamy nasze miasto

P.S. Jak się fajnie wchodzi, jak do nadrobienia tylko 1.5 strony
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 12:44   #2265
misia880
Zakorzenienie

u nas żadnej sesji w dniu ślubu nie będzie, ja i TŻ wychodzimy z zalożenia, że Państwo Młodzi nie powinni opuszczać własnej imprezy bo wtedy wesele się nie kręci
po rozmowie z orkiestra jestesmy jeszcze bardziej pewni :P
pozatym chcemy miec ładna pogode i czas na sesje wiec mamy w inny dzien - fotograf sam to zaproponował

Stary 2013-08-24, 12:46   #2266
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
A Twój fotograf ci tego nie zaproponował??Ja miałam do wyboru czy chce plener w dniu ślubu czy w inny dzień- bez żadnych dopłat. za wszystko, foty w czasie ślubu, wesela itp. oraz zdjęcia w wybrany dzień w plenerze w cenie ok. 1500zł
Biore slub w Belgii, fotografowie beda z PL (wiec wyjezdzaja zaraz po), a tutaj jest to zwyczajem, ze sesja jest w ten sam dzien. Sluby sie zaczynaja troche wczesniej niz w PL wiec jest na to czas. Zaraz po ceremonii jest koktajl i zwyczajowo wlasnie zaraz po kosciele mlodzi jada na sesje (godzinka max) a goscie jada na koktajl. Potem do nich dolaczamy na kolejna godzine koktajlu. Potem obiad.

Jezeli mialby byc plener to moze gdzies jakis wyjazdowy tak jak sesja narzeczenska, ktora bedziemy mieli w czasie wakacji we wrzesniu. Po prostu znalazlam foto tam na miejscu

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2013-08-24 o 12:48
Stary 2013-08-24, 13:01   #2267
misia880
Zakorzenienie

Opiumalfa wcześnie tzn o której masz ślub :P
bo my mamy na 13 (prawdopodobnie) więc też wcześnie no ale tak się bierze ślubu na śląsku

Stary 2013-08-24, 13:03   #2268
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
u nas żadnej sesji w dniu ślubu nie będzie, ja i TŻ wychodzimy z zalożenia, że Państwo Młodzi nie powinni opuszczać własnej imprezy bo wtedy wesele się nie kręci
pozatym chcemy miec ładna pogode i czas na sesje wiec mamy w inny dzien - fotograf sam to zaproponował
my też, w ogóle sami z siebie nie chcemy opuszczac imprezy
ale mamy zaraz za sala taki mały, ładny ogród i tam sobie chcemy w dniu ślubu pstryknąc z 10 fot, zajmie nam to z 15 minut, i powrót na wesele

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-24, 13:03   #2269
ana909
Erudycja

Cytat:
my doplacamy do sesji tylko 300 zł

Cytat:
my tez nie chcemy pleneru w dniu slubu zwlaszcza ze slub jest pozno (18) i tak jak wy uwazamy ze nie powinnismy zostawiac gosci samych nawet na godzine.

Cytat:

Jezeli mialby byc plener to moze gdzies jakis wyjazdowy tak jak sesja narzeczenska, ktora bedziemy mieli w czasie wakacji we wrzesniu. Po prostu znalazlam foto tam na miejscu
bardzo dobry pomysł! Ja bym chciala w podróży poslubnej ale raczej nie dogadalabym sie z zadnym miejscowym fotografem, chyba ze bylibysmy w Hiszpani, tam mam znajomych ktorzy mogliby pomoc

ahh ta Belgia, jest tak ktos komu chetnie bym jaja urwała :P
Stary 2013-08-24, 13:04   #2270
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak samo uważamy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 13:07   #2271
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Opiumalfa wcześnie tzn o której masz ślub :P
bo my mamy na 13 (prawdopodobnie) więc też wcześnie no ale tak się bierze ślubu na śląsku
Mysle, ze kolo 14 Jeszcze nie mamy ustalonego kosciola.

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość

ahh ta Belgia, jest tak ktos komu chetnie bym jaja urwała :P
???

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość

bardzo dobry pomysł! Ja bym chciala w podróży poslubnej ale raczej nie dogadalabym sie z zadnym miejscowym fotografem, chyba ze bylibysmy w Hiszpani, tam mam znajomych ktorzy mogliby pomoc
my wlasnie bedziemy na wakacjach w Hiszpanii i znalazlam tam foto, bedziemy sie dogadywac po ang (ja) bo Tz mowi po hiszpansku.
Stary 2013-08-24, 13:10   #2272
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ladniutka, pieknie w niej wyglądasz, super podkreśla talię, tylko mnie osobiście nie podoba się ten pas, zlikwidowałabym go
a mi sie strasznie właśnie on podoba
Dziękuje
Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
swiat_katarzyny super wyglądasz w tej sukience

Cytat:
Napisane przez Yellow Me Pokaż wiadomość

ładnie leży, jest ok a jaki kolor wstążki? taki jak widać?

.
tak dokładnie taki - sukienka jest ecru i ładnie do niej pasuje
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

ooo myślę nad podobną ale TZ się bardzo nie podoba
ja sugerowałam sie tylko swoim gustem wiem, że slub to NASZ dzień, ale też chce do końca życia wspominac tą chwilę i tę sukienkę gdybym kierowała sie gustem Tż to nie wyszłabym z domu w "jego" sukni
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Świat_katarzyny - sukienka ładna, ale masz pod nią halkę? Bo mierzyłam dzisiaj różne kiecki i właśnie niektóre potrzebowały halki żeby się lepiej układać. Myślę, że ona by wtedy ładniej się rozeszła od bioder na boki, bo tak to jest taka prosta i nie ma różnicy między szerokością góry i dołu, a ten model chyba tego potrzebuje
ni chcę halki, nie lubie rozłożystych princesek - ona naprawde bardzo jest szeroka, może moje opuszczone ramiona ją zwęzyły
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

przepięknie!

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Nikt Cie nie zabije :P Super w niej wygladasz!! Bardzo trafny wybor

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Sukienka śliczna, podobają mi się takie doły mierzyłam jedną taką z White One ale była za droga więc mam inną:P
Nie powinnaś mieć halki do tej sukni ? No i ta szarfa mi się jakoś nie widzi ?
kurczo co w tej szarfie jest nie tak? kolor?
Cytat:
Ciekawa ta sukienka, nie widzę jakiegoś większego niedopasowania o którym piszesz, pasuje do Ciebie Jak wstawiacie te sukienki to sama mam ochotę biegać za sukienką

)
oj jest troche założona za wysoko i z tyłu nie dochodzi do siebie ale to nic, i tak się sobie w niej podobam
Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Wyglądasz ślicznie Mi też podobają się suknie właśnie z takim dołem i mam zamiar takie mierzyć
mają swój urok!
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 13:22   #2273
misia880
Zakorzenienie

Jak byłam 2 lata temu w Turcji, to tak w hotelu był fotograf ze studiem. No i on proponował gościa hotelowym sesje przy zachodzie słońca przy morzu.
Noi zdecydowalismy się na taka sesje - zapłacilismy 150 euro za około 400 zdjęc na płytce, album z 30 wywołanych zdjęc. A zdjecia robił piękne... takie romantyczne i ten zachód słonca.. na prawde piękne

no i tez planujemy podróz poślubną do hiszpani więc moze tam tez bedzie taki fotograf :P wezmę sobie suknie

Stary 2013-08-24, 13:30   #2274
ana909
Erudycja

Cytat:
Mysle, ze kolo 14 Jeszcze nie mamy ustalonego kosciola.

???

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

my wlasnie bedziemy na wakacjach w Hiszpanii i znalazlam tam foto, bedziemy sie dogadywac po ang (ja) bo Tz mowi po hiszpansku.
moj ojciec od lat nie placil alimentow a z zagranicy nie da sie sciagnac. Z tego co mowil jego kolega ktory tam pracowal z nim, jego dzienne zarobki to moje miesieczne alimenty byly...
mozliwe ze na miejscu zdecydujemy sie z kims dogadac, ale to na miejscu, z Polski umawiac sie nie bedziemy.
Cytat:
Jak byłam 2 lata temu w Turcji, to tak w hotelu był fotograf ze studiem. No i on proponował gościa hotelowym sesje przy zachodzie słońca przy morzu.
Noi zdecydowalismy się na taka sesje - zapłacilismy 150 euro za około 400 zdjęc na płytce, album z 30 wywołanych zdjęc. A zdjecia robił piękne... takie romantyczne i ten zachód słonca.. na prawde piękne

no i tez planujemy podróz poślubną do hiszpani więc moze tam tez bedzie taki fotograf :P wezmę sobie suknie
moze bedziemy mieli taka mozliwosc! Dałas nadzieje
Stary 2013-08-24, 14:07   #2275
monikkad
Wtajemniczenie

A ja chcę mieć kilka zdjęć właśnie w sam dzień ślubu. Wiadomo, potem na sesji plenerowej już jest inna fryzura (przynajmniej ja tak planuję), trochę inny makijaż itp. Poza tym mamy dojezdnych świadków, którzy w niedzielę już będą wracać do swoich domów kilkaset (świadkowa) i kilkadziesiąt (świadek) kilometrów od nas, a chcę z nimi zdjęcia Poza tym chcę uchwycić na fotach te emocje z dokładnie tego dnia Tak chcę i już - taka moja fanaberia Z racji tego, że wesele będzie w hotelu obok najpiękniejszego miejsca w moim mieście to podejdziemy tam z fotografem i zrobimy kilka zdjęć. Sądzę, że więcej niż 30 minut to nie zajmie U nas na weselach młodzi wychodzą czasem na 2-3 godziny i nikt się temu nie dziwi i każdy się bawi, więc jak my wyjdziemy na te pół godziny to nie stanie się tragedia :P

Natomiast mamy sesję plenerową w pakiecie innego dnia. Ja chcę wtedy inną fryzurę (na ślub będzie kok, na plener chcę rozpuszczone falowane), chcę też wtedy założyć fuksjowe szpilki i naklejki na buty Także wiadomo, że już będzie trochę inaczej i na luzie A gdzie? Szczerze mówiąc nadal tego nie wiemy. Wiem na pewno, że chcę sesję w wodzie, bo niesamowicie mi się to zawsze podobało. Ale mamy cały dzień do dyspozycji, musimy pomyśleć, gdzie jeszcze jechać. Myślimy o naszej zielonogórskiej starówce, na pewno o jeziorze no i nie wiem gdzie jeszcze... Może foto coś doradzi. Podobają mi się jeszcze mosty Jest taki jeden fuksjowy po drodze, pasowałby do koloru przewodniego, hehe :PP
Natomiast potem chyba jeszcze umówimy się z tym foto kolegą TŻ-ta, który robił nam sesję narzeczeńską i pojedziemy do pałacyku.
A teledysk narzeczeński będzie na łące koło lotniska koło nas, w lesie i myślimy jeszcze o skansenie.

Jak byłaby kasa to pewnie też bym chciała jakieś góry czy morze Ale to za daleko dla nas
Stary 2013-08-24, 14:09   #2276
kasia1201
Rozeznanie

Dziewczyny mam taki dylemat w sumie nie będę miała welonu do ślubu i chciałam mieć upięte włosy w delikatny kok i wpięte kwiaty....tylko nie wiem jakie. Bukiet chcę z kalii ale one są chyba za ciężkie do włosów no i żeby mi nie zdechły za szybko
Stary 2013-08-24, 14:19   #2277
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

A co do halki to ja właśnie mam dylemat, bo mnie pani ostrzegła, że moja suknia jest ciężka i potrzebuje porządnej halki, a niekiedy dziewczyny przynoszą jakieś dziadostwa... Wypożyczenie kosztuje 100zł, a kupno 200zł Strasznie drogo... Mam znajomą krawcową, i zastanawiam się - może ona by mi uszyła? Albo nawet teściowa? Bo ona sobie szyje różne garsonki itp, a uszycie halki to chyba nie taka filozofia, tylko trzeba solidną fiszbinę mieć, dobrze myślę?
Rety, masakra, że jeszcze za halkę trzeba 200 zł dopłacać i nawet za wypożyczenie. W każdym salonie, w którym byłam halka była w cenie sukni, panie z salonów mówiły, że jest to integralna część sukni i nie wyobrażają sobie, żeby miały ją osobno sprzedawać czy wypożyczać - masakra.
Ja mam do wypożyczenia welon i bolerko, ale nie będę za to płaciła nic, po ślubie do piątku mam im oddać po prostu.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Dziewczyny mam taki dylemat w sumie nie będę miała welonu do ślubu i chciałam mieć upięte włosy w delikatny kok i wpięte kwiaty....tylko nie wiem jakie. Bukiet chcę z kalii ale one są chyba za ciężkie do włosów no i żeby mi nie zdechły za szybko
Siostra TŻ-ta miała z kalii i się trzymało dobrze przez całe wesele

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość

Ja planuję mieć Candy Bar, dodam tam zwykłe słodycze plus ciasteczka upieczone przez mamuśkę i muffinki, które moja koleżanka chce zrobić ma być przede wszystkim tanio więc nie będę tam wrzucać nie wiadomo czego

Ja bardzo chcę! Candy bar pod kolor przewodni
Jestem w trakcie namawiania TŻ-ta na ten pomysł, bo on tak troszkę sceptycznie, ale tłumaczę mu, że to się nie zmarnuje, będzie wystawione na obiad na drugi dzień, będzie można dać gościom na odchodne, a jak zostanie to sami zjemy, bo przecież słodkie uwielbiamy No i chrześniak 5-letni jak się będzie cieszył

U nas niestety nie ma kto piec, ale tak sobie myślę - robimy ciasteczka na podziękowania dla gości, więc można zrobić trochę więcej i wyłożyć. I może faktycznie sami byśmy zrobili jakieś muffinki, chociaż nie wiem jak z czasem będzie. Jak nie da rady z muffinkami to tylko te ciasteczka będą no i myślę nad cukierkami, żelkami i lizakami To będzie taki mini candy barek
Stary 2013-08-24, 14:37   #2278
ana909
Erudycja

Wymyslilam fajna zabawe u nas na wesele mam nadzieje ze Tżtowi sie spodoba. KARAOKE ale nie takie zwykle kto ladniej zaspiewa... piosenki bylby mowiac najogolniej bardzo trudne do zaspiewania łamiące język albo śmieszne, jakies cieniutkie glosiki itp. Mam na koncu jezyka fajna piosenke ale cholera nie znam tytulu poczatek jest taki smieszny i trudny do powtórzenia ze bylaby kupa smiechu mozecie polecic takie piosenki z tytułów? oczywiscnie nie bedziemy puszczac calych piosenek tylko kawalki, te najzabawniejsze :P
sorry ze tak wyskoczylam miedzy tematami ale wlasnie mi naszlo to do glowy

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
tez chce miec we wlosach kwiat ale jesli nie utrzyma sie żywy to w zapasie bede miala sztuczny
Stary 2013-08-24, 14:41   #2279
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Chciałam się podzielić z Wami smutną wiadomościa dziś walkę z toksoplazmozą przegrał nasz 3miesięczny kotek, Lolek. Nie da się opisać jaki czujemy ból. Pewnie dla niektórych to dziwne, ale dla nas koty są jak dzieci. Kochamy je miłością bezgraniczną...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
przykro mi

swiat_katarzyny
szkoda, że nie załapałam się na fotkę

u nas też plener innego dnia

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 15:08   #2280
Marlenka2014
Przyczajenie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P

Tez bym chciala sama dekoracja sie zajac ale w moim przypadku to dekoracja kosciola bo dekoracje sali amy w cenie skad chcesz brac kwiaty?[

moja przyszła szwagierka ma dobrą znajomą, która wszystkie kwiaty nam ma dostarczyć, już na kilka wesel z mojego narzeczonego rodziny załatwiała więc na Nasze kwiaty też dostarczy , i na ołtarzyk dla młodych sama coś zrobi

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
U Nas również tak będzie, My również uważamy że goście przyjeżdżają do Nas i nie chcemy ich zostawiać, dlatego sesję będziemy mieli w innym dniu
Marlenka2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości