|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Spokojna bądź
Magnetyczne nie, bo mam 3 lewe ręce
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
te magnetyczne były takie: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...fsSGQaubTDKZxA
plus chyba jeszcze poziome paski, a kolory to były takie szarawe albo fioletowawe, chyba jeszcze czerwawego coś było co do benzynek nie pamiętam zupełnie ![]() jakieś pękające też mi się rzuciły we oczy, no i był jakiś czarny z takimi okrągłymi złotymi płatkami
|
#2793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się śniło, że oglądałam film proroczy o najważniejszych osobach w kraju. Poza Tuskiem i Wałęsą, jedną z bohaterek była nasza Kasieńka. Ale aktorka, która ją grała nie miała TAKICH loczków jak prawdziwa Kaś ![]() Cytat:
A tam gdzieś w okolicy jest sklep ze stanikami Ewy Michalak ![]() Cytat:
![]() Ostatnie ![]() Ależ oczywiście, tylko nie zapomnij o klamerce na nos (czemu nie do Wesołego Miasteczka? ).Scar, nosz nie dałam rady iść dzisiaj do sklepu (a zaraz zamykają), bo jak się mamuśka dowiedziała, że się tam wybieram to mi dała robotę na 3 h
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-08-24 o 13:58 |
|||
|
|
|
#2794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zapominasz o tym, żem ze wsi i poza tym jestem chemikiem, żaden smród mi niestraszny ![]() Nie licząc oczywiście pieczonej wątróbki Może wesołe miasteczko to też dobra myśl
|
|
#2795 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za 2 tygodnie mam poprawki, więc może pójdę trochę poprzymierzać... A jak będzie jakaś kusząca promocja to zakupię jakiś... A jeśli nie to zamówię przez net, bo widziałam kilka w kuszącej cenie
|
|
|
#2796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie chcę ![]() Trzecia! <3 ![]() Ok ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję Kochane za pomoc i opinię ![]() Właśnie skończyłam azteckie paznokcie. Nie wiem czy mi się podoba
|
|
#2797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. Gdzie w Kato są staniki Ewy? 2. U brafitterki nie ma misek poniżej D? To nie mam po co iść
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10 lakierowych dziewic mam, huehuehue. ![]() Cytat:
|
|
#2799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Próbowałaś sama na posdstawie tekstów/kalkulatorów internetowych się mierzyć prawidłowo i określić rozmiar? Bo ja np. jeśli miałabym biust zmieścić w stanik z obwodem 75 to będze to jakieś 75D/E, a mój rozmiar to 60GG, widzisz zależność? Miski objętościowo są podobne powiedzmy, ale żeby tak było to przy zmniejszaniu obwogu, literka przy cyferka rośnie ![]() kaś to będziesz miała ten szary piasek adosa, bo poleciałam wymienić ten niebieski, a drugi to już będzie niespodzianka ![]() co do trzeciego to za długo się zastanawiałam między dwoma i wyszłam bez niczego
|
|
#2800 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Przeczytałam trawę i pomyślałam, że już grubo się bawisz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musisz. Wolę swoje cycki bez stanika niż "w", chociaż dzisiejszy zakup nieco zmienia moje zdanie Dupa, nie Kiwo. Nic nie było, ale to na pewno jakiś znak, żebym nic nie kupowała, tylko trzymała się bana
|
||
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
o nad tym się zastanawiałam: http://3.bp.blogspot.com/-0ik9Z6mNr8...0/DSCF0068.JPG
ale to chyba małokasiowe ![]() były też golden rose prais taki fiolecik brokatowy, no i też GR metallic jakieś
Edytowane przez Kathinna Czas edycji: 2013-08-24 o 15:01 |
|
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Bylam dzisiaj w rossmanie i zakupilam odzywke ktora ma uratowac moje koncowki. Tak jak wspominalam wczesniej szukalam zastepstwa za Niveal Long Repair. Poczytalam troszeczke na roznych blogach i jedna z dziewczyn polecala do wlosow w podobnej sytuacji jak moje ta odzywke:
Rossmann, Alterra, Feuchtigkeits - Spulung Granatapfel & Aloe Vera (Nawilżająca odżywka `Granat i aloes`) Skład: Aqua, Alcohol*, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Glycine Soja Oil*, Punica Granatum Seed Oil*, Ricinus Communis Oil*, Punica Granatum Extract*, Aloe Barbardensis Extract*, Acacia Farnesiana Extract*, Lauroyl Sarcosine, Sodium Lactate, Hydroxyethylcellulose, Carthamus Tinctoris Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, * Składniki z certyfikatem rolnictwa ekologicznego ** Naturalne olejki eteryczne *** Mam nadzieje ze bedzie dobrym zastepstwem Ps. Przepraszam za brak polskich znakow ale mam nie polski telefon: ) |
|
|
|
#2803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cycków dużych nie mam, ale może faktycznie pójdę do takiej babki, nawet jeśli się okaże, że tego D nie mam to swój rozmiar warto znać i wtedy w internecie można czegoś poszukać. Ja taka nieuświadomiona
|
|
#2805 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://stanikomania.blox.pl/2008/01/...ewidowane.html
|
|
#2807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może jeśli przymierzyłabym te 'dobrej jakości' staniki to okazałoby się, że one wcale tak dziwnie na mnie nie wyglądają. Dobra, tym linkiem mnie zachęciłaś. Może jest jeszcze nadzieja na dobrze wyglądający biust. Tylko muszę poczekać na przypływ gotówki ![]() Dobrze , że na włosowym znacie się też na innych rzeczach( nie tylko na włosach)^^
|
|
#2809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Ale to nie o to chodzi, że są same wielkie rozmiary Musiałaś? Aż mi się podniosło..Cytat:
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jestem pewna, że jeśli znajdziesz idealnie dobrany biustonosz to już nie będziesz chciała go zdjąć... Ja tak miałam z kostiumem kąpielowym, kosztował majątek i był jedyny w całej warszawie, który na mnie pasował, więc brałam
|
|
|
#2812 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42420261]Btw, popatrzcie co znalazłam
[/QUOTE]gdzie? kurde ja tego nie widze ![]() Dziewczyny, przeczytajcie sobie TO - genialne, uśmiałam sie
|
#2813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mięciutko
![]() Cytat:
![]() Zamierzam, bo mam wino, które miało być na pewną specjalną okazję, ale nie będzie, wiec muszę się go pozbyć szybko. Wewnętrznie ![]() Cytat:
Z GR JJ to 105, 111, 115 i 119 są wybitne ![]() Na metalikach porobię smugi Cytat:
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Kurcze, to ja juz nie wiem. I tak bd uzywac tej bo nawet jakbym chciala to ani nie mam miejsca w lazience ani ochoty wyrzucac nowej odzywki: (
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oki poszperam czy znajdę owe numerki ![]() co do alterry granat i aloes to ja ją lubię, na początku nie dawała jakiś spektakularnych efektów i chyba szkodziła, ale po jakimś dłuższym czasie olejowania bardzo się z nią polubiłam, używam często teraz i chyba nawet raz mnie obciążyła! Ale sama też bym chyba nie ryzykowała na takie kruszące się włosy, ewentualnie może dodanie do niej oleju i/lub innej maski emolientowej by mogło zadzialać?
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym ją zostawiła na lepsze czasy jednak.
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
Domyłam się^^ Nie będę musiała kombinować z fryzurą żeby jakoś wyglądać.
To ja spadam szykować się na urodziny babci. Nie spamujcie za dużo Potem się pogubię
|
#2820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

).

Cycków dużych nie mam, ale może faktycznie pójdę do takiej babki, nawet jeśli się okaże, że tego D nie mam to swój rozmiar warto znać i wtedy w internecie można czegoś poszukać. Ja taka nieuświadomiona
[/QUOTE]