|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę : | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII |
|
0 | 0% |
| Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! |
|
13 | 21,31% |
| smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . |
|
1 | 1,64% |
| Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! |
|
1 | 1,64% |
| Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! |
|
15 | 24,59% |
| Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy |
|
0 | 0% |
| lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! |
|
1 | 1,64% |
| Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! |
|
0 | 0% |
| Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! |
|
28 | 45,90% |
| W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! |
|
2 | 3,28% |
| Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Mya Super kombinezoniki ,zwłaszcza biały
AAby Tak Linomagiem po kupce,myślę jeszcze o Weledzie.Eh idzie zwariować ![]() Cudny kombinezon ![]() Cytat:
Miałam próbkę Ziajki płyn do mycia ciała i szampon dla dzieci w jednym i tak mi podrażnił skórę głowy że szło się zadrapać.Trochę się zraziłam. Ale tak jak dziewczyny piszą ten natłuszczający sprawdzony Kończy mi się żel p/ prysznic,kupię teraz Ziaję i wypróbuję. Cytat:
Idź do lekarza rodzinnego jak nie masz innego gina na oku. Paulina żeby glukoza wyszła ok Jakie zakupy poczyniłaś ![]() Jeśli chodzi o położne i opiekę to połowa sukcesu w porodzie za Tobą. ![]() Nanusia Jeszcze coś znajdziesz |
||
|
|
|
#1922 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Ryba Co Cię ta nera tak napiernicza?
Paulina Jak miło z jego strony ![]() Lineczka Trzeba było jej przyłożyć ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Lineczko- trzeba było babie
łomot spuścić!! Nemosek- nie wiem własnie .. albo mały sie tak ułozył albo znów cos z nimi nie tak. W szpitalu mi powiedzieli ze mi nerka jedna źle pracuje a druga tez nie jakoś super ale ze to przez odwodnienie.. no fakt bo teraz znów mniej zaczełam pić ale przez dwa dni sie na pewno nie odwodniłam !! ( z 5l spadłam do 1,5 .. ale nie mogę jak jestem w 'trasie' bo sikam co 5 minut jak oszalała ) . Mam nadzieje ze przejdzie, bo jak ja zasnę? ale już idę spać. Dobranoc!!
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1927 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co za chamy Cię przyjmowały ![]() Cytat:
Paulina żeby glukoza wyszła okLineczka trzeba było babie bezczelnaNanusia jak malutko przytyłaś, napewno znajdziesz kieckę My już po imprezce, mąż zadowolony, torcik smakował wszystkim był orzechowo migdałowy, mój kręgosłup trochę mniej zadowolony więc leże i odpoczywam a tatuś próbuje "uspokoić" córcie bo tak rozrabia dzisiaj cały dzień a teraz jak się położyłam to już zupełnie zwariowała akrobatka moja mała
|
|
#1928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Raczej porównywalnie moze sie rozniły niektóre modele, tu były a tam nie i na odwrót. Obsługa wiadomo... zależy na kogo sie trafi. W futurze trafiulismy na fajna dziewczyne, bardziej chyba szukała nam wózków pod nasze wymagania, w bonarce chłopak miałam wrazenie ze chce nam wcisnac to co akurat było na promocji (chicco trio)- była ostatnia sztuka powystawowa, a za bardzo nie zapytał jakie sa nasze oczekiwania w stosunku do wózka. Z tym ze my juz pojechalismy bardziej ukierunkowani na konkretne modele
wiadomo bywaja różne, zależy jak ktoś sobie wycceni. Akurat te z allegro to v2 a teraz w sprzedazy jest juz v3. Ale stwierdziliśmy ze jak uzywke to koniecznie trzeba by ją obejrzeć. Cytat:
jestem w szoku bo na allegro w Polsce można za niecałe 4 tys kupic spacerówkę z gondolą Xplory, bo to 400 f to już ciekawsza cena Cytat:
jeszcze raz gratulacje ![]() Cytat:
i mistrz drugiego planu No i męczący weekend dobiega końca. My dzisiaj spędziliśmy dodatkową godzinę na targach bawiąc się Stokke Xplory posprawdzaliśmy chyba wszystkie możliwe opcje i ustawienia, nawet pan nam pozwolił pojeździć sobie po błoniach żebyśmy zobaczyli jak się zachowują na wertepach no nie da się ukryć że ten wózek jest fajny, ale ta cena przeraza mnie to troche bo za cenę używki 2in1 można mieć prawie maxi cosi 2in1 nowe ![]() Mąż mi kupił poduchę do spania na targach, bo wypróbowaliśmy dzisiaj w nocy spanie z czymś "a'la poducha" czyli z kocem i spało się super ale koc mi się rozwalał to mi mąż powiedział ze poduchę mi kupi Jeszcze się nie chwaliłam ale TŻ powiedział mi w ten weekend, że będzie ze mną rodził |
|||
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla męża że się zdecydował.Dobranoc |
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- MYA - swietny kombinezon , ja tez taki chce.. Musze znalesc kogos kto pojedzie ze mna jako eskorta do h&m bo sama sie boje, a Tz pracuje teraz bez przerwy .. PAuLA - na ebayu wpisz po polsku sol fizjologiczna I napewno pokaze Ci sie jakas apteka. Ja tak kupilam I sol I ZIAJKA za pare funtow .. Jakie kapturki kupilas w Bootsie? Bo ja szukalam I nie bylo , chyba musze pojsc do wiekszego Bootsa . Fajnie ze jestes zadowolona ze szpitala , ja jestem swoim bardziej przerazona niz samym porodem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- PAULA - ja uwielbiam wszystkie Lacosty ANOULA - jutro poszukam tej stronki gdzie widzialam ta promocje Stokke I sprawdzic co to za model No I brawa dla meza za odwage . PAULA - a Twoj dalej stoi przy swoim ze rodzic z Toba nie chce? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1932 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale po Ziajce pewnie jest tak samo, nie? Skoro natłuszcza... Cytat:
). Z tym smarowaniem też zobaczę - bo jak po kupce, to wychodzi pewnie nawet kilka razy na dzień, a przy kąpieli to byłoby rzeczywiście raz dziennie. Zobaczę. Wczoraj mówię mężowi o moich pytaniach do Was, że m.in. co przy przewijaniu, że myję i co dalej, smaruję? A on "Ej, no właśnie! A smaruje się?!" i strach w oczach ![]() Cytat:
![]() Niedobrze, że nie zostałaś. Pędź do jakiegoś gina albo na IP Cytat:
![]() paulina - za zakupy! Anoula - dla męża za decyzję ![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Dzień dobry! Ja już na nogach - choć pewnie jeszcze na trochę zamknę oko. Wstałam z mężem, zrobiłam mu śniadanko, wyprasowałam ciuchy do pracy. Jak mi kiedyś orderu Super Żony nie sprawi, to go wyrzucę z domu ![]() Budziłam się dziś kotyliard razy Już wieczorem jak leżałam na kanapie, to nie mogłam sobie miejsca znaleźć, bo brzuch mi strasznie ciągnął i nawet poduszka pod nim nie pomagała. W nocy było to samo. Chyba Nina sobie miejsce zmieniała. Teraz lepiej...W dodatku śniło mi się, że mieliśmy wypadek samochodowy... No specjalnie udana noc to nie była Otworzyłam kotom balkon, chłód aż w nos uderzył... 9 stopni. Jesień idzie. Myślę, co by tu dziś porobić, żeby dzień tak nie przeleciał. Jakoś teraz na L4 mam poczucie straconego czasu ![]() Ps. Mój kalkulator pokazał 66 dni ![]()
|
|
#1933 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. będę smarować Linomagiem A+E- tak mi doradziła pani w patece bo zastanawiałam się nad tą z tlenkiem cynku, ale pani powiedziała że sama używała tego A+E bo można używac i do pupy i do buzi jednocześnie więc wzięlam ten 2. kupiłam proszek Dzidziuś do koloru, ale i przez moje niedopatrzenie kupiłam w Rossmanie płyn do prania też Dzidziuś- chciałam płyn do płukania ale nie spojrzałam :P więc mam proszek i płyn do prania, a płyn do płukania kupiłam z Bobini ![]() jak będziesz robić remont to nie jedź na zakupy do OBI Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|||||||||
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka z ranka
![]() Ale się fajnie wyspałam,brr jak zimno na zewnątrz ![]() Kurcze miałam sobie dzisiaj zorganizować dzień ,będę sama w domu i chciałam porobić różne rzeczy, ale nie wiem czy nie pojadę z mamą do Gliwic.Nie chce mi się bo wizytę u lekarza ma na 15 dopiero i cały dzień stracony Siostra mnie namawia bo ona dobrze drogi nie pamięta i takie tam bo ostatnio cały czas ja jeździłam.I wzbudziła we mnie poczucie winy i teraz sama ![]() Że ja się zawsze tak muszę przejmować No co Ty rozumiem Cytat:
![]() To sen nieprzyjemny 80 dni do TP A ja w lesie
|
|
|
|
|
#1935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale super że już wyszłaś i takie pokaźne zakupy zrobiłąś witajcie dzisiaj! ![]() mała jest ostatnio jakaś nerwowa, ale co się dziwić jak ja też dzisiaj to samo jest..dziewczyny jak będziecie musiały robić zakupy budowlane to w Warszawie nie jedźcie do OBI na Radzymińską syf, kiła i mogiła tam jest.. ale od początku...pojechaliśmy tam z zamiarem kupna płytek do łazienki na ścianę na podłogę i na korytarz, po farbę, po światełak do sufitu, po panel prysznicowy itd... po części jestem zadowolona z zakupów gdyby nie płytki na podłogę na korytarz - płytki dostałam nie taki kolor jak chciałam- dostałam najciemniejsze a chciałam najjaśniejsze (nie miałam możliwości sprawdzenia ich jak wydali z magazynu bo było przyłożone 20 innymi kartonami i były do górny nogami poukładane, i koniecznie muszę je wymienić bo mi się te nie podobają... - na wydanie płytek z magazynu czekałam ponad 30 min ![]() - na dziale z farbami chłopak nie rozumiał zdania "popropszę farbę satynową do kuchni i łazienek kolor taki i taki, firma ta i ta" dał mi zwykłą, dobrze że przy kasie zobaczyłam że dostałam zwykłą farbę ![]() - uzyskać tam jaką kolwiek pomoc graniczy z cudem, bo jest mało pracowników i jeszcze nie mają czasu dla klienta - na sklepie mają syf nie z tej ziemi - na 5 kas czynnych 3 były zablokowane, a to coś nie chodziło na kasę, a to ktoś zamawiał płytki na sztuki i się ilość nie zgadza a to coś tam jeszcze - pani wydająca fakturę myślałam że mnie tam utłucze że coś od niej chcę - a na koniec ochroniarz, któy stał akurat przy kasie przy której my staliśmy po odejściu przez nas i zapłaceniu ten od nas poprosił paragon bo chciał sprawdzić czy wszystko to co mamy w koszuky było policzone.. każdą sztukę liczył po kolei i bardzo dokładnie... i stracone kolejne 15 minut przyjechałam do domu, poryczałam się że te płytki sa nie takie jak chciałam.. tym bardziej że do OBI musieliśmy dojechać gdzieś ok 60 km więc teraz jechać i wymienić jest problem, ale TŻ powiedział ze on wykombinuje coś żeby jechać i wymienić płytki skoro nam się nie podobają, a jak mi nie będą chcieli wymienić to im tam awanturę zrobię napisałam maila do tego sklepu wylałam swoje żale napisałam im wszytsko to co Wam tutaj i zobaczymy co mi odpowiedzą.. i napisałam ze to był pierwszy i ostatni raz kiedy robię w ich markecie zakupy ![]() i moja mała też jest jakaś nerwowa od wczoraj bo mnie tak agresywnie kogie z taką złością że mnie to boli wczoraj jak weszliśmy tylko do OBI to szłam zgięta w pół bo mnie tak uciskała główką że nie dawałam rady iść bo bolało potem brzuch mi mało nie rozerwała i dzisiaj jest to samo.. chyba ostatnimi czasy za dużo się denerwuję, ale zawsze coś nie tak wychodzi...ogólnie z zakupów jestem zadowolona gdyby nie te cholerne płytki tym bardziej że te ciemne nie będą nam pasowały do malinowych ścian bo będzie ciemno w tym korytarzy jak w dupie u murzyna
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-08-26 o 08:27 |
|||
|
|
|
#1936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za decyzję mężaDzień dobry ![]() Moja córa jeszcze śpi zaraz przyjedzie bratanica, w tym tygodniu jest pod moją opieką... także może mnie być trochę mniej... |
|||
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Anoula brawa dla męża. To ważna decyzja.
Aaby nie znam ziajki ale po balneum szlag mnie trafiał. Więcej szkody niż pożytku bo żeby to domyć potrzebne były nie lada mocne chemie :/. Lineczka już sie nie stresuj. Muszą Wam wymienić. Takie prawo handlu.spokojnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek Dziewczyny
![]() A ja muszę się z rana wyżalić - wybaczcie ale tak mnie mąż wku****, że się do niego nie odzywam!! Foch!Od piątku imprezki, w pt u rodziców, w sobotę u rodziców, prosiłam go o tyle rzeczy, nie zrobił nic, bo co się robi w ciągu dnia po imprezie? Kaca leczy. A czym? No oczywiście winem albo piwem. Wczoraj pojechaliśmy z rodzicami do Gdowa - nie wiem po kiego grzyba, chyba w sumie na spacer z psami z czego ja skakałam z radości, bo z rwą to się chodzi jak marzenie :/ potem okazało się, że we wsi są dożynki. Oczywiście od rana piwo, a Izunia za kierowcę, bo przecież innego wyjścia nie mam :/ Byliśmy w jakieś wsi na dożynkach, ale stwierdzili, że u nas też są i że idziemy do nas. Moja odpowiedź: to se idźcie ale beze mnie! Wróciliśmy do domu i jak mój mąż wyszedł z domu o 18 to wrócił o 1 w nocy pijany jak świnia, oczywiście telefon zostawił w domu, bo po co brać. Przez cały weekend prosiłam go, żeby tyle nie pił. Można się napić, ale czy trzeba się opijać 3 dni pod rząd??? Oczywiście dziś do pracy nie poszedł, bo on ma dziś luźny dzień i nie musi (ma swoją firmę) to zamiast to wykorzystać to wolał pójść w cholerę na imprezę i dziś być ledwo żywym. Mieliśmy dziś jechać do położnej do szpitala to pojedziemy ale do du**. Teraz jak wstał na chwilę to wygląda jakby go czołg przejechał. Oczywiście kazałam mu spać na dole I tak oto ja poszłam spać dopiero o 3 w nocy i jestem nie przytomna. Zbieram się, biorę auto i jadę do tej hurtowni z koleżanką po wyprawkę. I wrócę wieczorem - mam to gdzieś. Obiad niech sobie sam zrobi. A niech się tylko odezwie do mnie to go zdzielę po łbie ![]() Wybaczcie, ale musiałam się wyżyć z rana
|
|
|
|
#1939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A te płytki myślę że nie będziecie mieli problemu zwrócić, do iluś dni jest przecież taka możliwość, a jak im się coś nie będzie podobało to reklamacja i narobić awantury tak że popamiętają. Tylko tą awanturę to mąż nie Ty, żeby się Ninka nie stresowała Dzień doberek, ja miałam ciężką noc bo kręgosłup mi dawał w kość, wczoraj cały dzień na nogach niestety wieczorem odczułam. Jak się położyłam to nie mogłam później nawet do ubikacji wstać tak nie bolał, ale dzisiaj jest już ok. Ide jeść jakieś śniadanko
|
|
#1940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszą wam uwzględnić wymianę, także oto bym się nie martwiła. Po prostu pojedźcie i wymieńcie albo oddajcie. A obi? Tak to robi Nie lubię tego sklepu, tak samo jak Leroy Merlin. Jedynie Castorama. Tam to przynajmniej z uśmiechem na twarzy obsługują.Ale jak oprócz płytek zakupy udane to trzeba się cieszyć ![]() Cytat:
za decyzję męża Ja dalej nie wiem czego chce czy rodzic sama czy z mężem...
|
||
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"uwielbiam" takie sklepy gdzie dbają o klienta Ale reszta zakupów udana jak piszesz,to tylko płytki wymienicie i będzie ok. Nie denerwuj się! Moje dziecko znowu takie dzisiaj spokojne.Poodozywało się rano,od czasu do czasu kopnie i spokój. Ciekawe kiedy da mi popalić
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V
ogólnie nie ma czegoś takiego jak zwrot czy wymiana towaru. kiedyś tak było owszem. teraz to jest dobra wola marketu...
Ale w przypadku Lineczki tu był błąd pracownika, bo zły towar wydał. i ogólnie OBI nie robi problemów z wymianami towaru czy zwrotami |
|
|
|
#1943 |
|
Rozeznanie
|
Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Witam sie z wami w nowym tyg. Troche weekendowych zaleglosci nadrobilam,ale tak jak sie spodziewalam-ciezko bylo
![]() Nie bede juz cytowac,bo naprawde musialam sie duzo sie cofnac.Zerknelam tylko na Domi-jeszcze raz gratulacje,wygladalas super ! Trele-zobaczylam, ze u Ciebie zrobilo sie dosc "goraco", lez spokojnie i badzcie cierpliwe z Majeczka ![]() Troszke poczytalam waszych porad kosmetyczno-pielegnacyjnych.mam nadzieje,ze cos w glowie zostanie. A my z maloznkiem mielismy na sob.i nd. pod opieka dwulatke,kochana dziewczynke,usmiechnieta, grzeczniutka....gorzej bylo wieczorem i w nocy.o 22 zaczal sie placz za mama (nocowalaz u nas pierwszy raz, wiec wsumie spodziewalam sie,ze moze troszke placzu byc),ale tak bidulka plakala,ze naprawde az mi sie serce lamalo (widac,ze nieprzyzwyczajona jestem),a ze chodzic i nosic ja na rekach za bardzo z brzuchem nie chcialam,to usiadlysmy na brzegu lozka,jakos ja ulilam i zasnela...pozniej o 24 powtorka, wiec znowu raczki-kolanka i bujanie-znowu z sukcesem,ale cala noc spalam tak czujnie,ze zdazylam sie namyslec,nazastanawiac,na wyobrazc i posmiac do siebie-co mnie czeka.maz zalozyl w pewńym momencie poduszke na glowe i spal do rana...a ja rano-niezywa ![]() Ale widok malucha w poscieli...ta dupinka w pieluszce (bo na noc na wszelki wypadek zalozylam)...slodkosci Szkoda tylko,ze znowu cukry mi sie troche porozjezdzaly:/ Dobrego dnia wszystkim,lece za godzinke na lumpkowy shoping ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam się i ja z rana nie śpię, bo popędziłam rano do lidla po chusteczki z pudełkiem, już nabyłam, ale chyba niedługo nadrobie zaległości w spaniu ![]() Lineczka nie denerwuj się, wymienią i wszystko będzie dobrze, ale szczerze obsługa normalnie jak z koszmaru...
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Dziewczyny Wszystkiego sie nauczycie na własnym dziecku. To juz tak jest ze nawet jak dziecko jest bardzo bliskie to i tak obchodzi sie z nim inaczej niz z wlasnym. Na początku będziecie używać tone chusteczek, kremow, pieluch. Potem się nauczycie. To samo z ubieraniem.
![]() Zresztą z chwila gdy na ręce dostajecie własne-wszystko sie zmienia. Dacie rade. Ł. nic nie interesowalo przed porodem a z Alisa radził sobie rewelacyjnie. Nawet pediatrzy go chwalili. Widać taki instynkt ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym przypadku obiadem w ogóle bym się nie martwiła.Niech spada na drzewo!Olej go. |
|
|
|
|
#1947 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobryyyyyyyy
![]() Niby się wyspałąm ale jestem jakaś niedospana. Issia,co by tu powiedzieć. Każda z nas, może w wiekszości przechodzi przez to.Facet myśli innaczej i będzie myślał. Jedz na te zakupy i nawet się nim nie przejmuj |
|
|
|
#1948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Markety budowlane nie robią problemów z wymiana albo zwrotem. Na szczęście.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1950 |
|
Wtajemniczenie
|
issi-oj zrob z tym cos, bo potem ty bedziesz sama z dzieckiem bo przeciez on chce sobie wypic
Nie wyobrazam sobie tego.Jeszcze nigdy nie widzialam mojego meza pijanego.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

żeby glukoza wyszła ok 

. Aaaa tam aż mi się pisać nie chce.....

teraz się natknęłam na ta promocje około 400f
jestem w szoku bo na allegro w Polsce można za niecałe 4 tys kupic spacerówkę z gondolą Xplory, bo to 400 f to już ciekawsza cena 

wczoraj jak weszliśmy tylko do OBI to szłam zgięta w pół bo mnie tak uciskała główką że nie dawałam rady iść bo bolało potem brzuch mi mało nie rozerwała i dzisiaj jest to samo.. chyba ostatnimi czasy za dużo się denerwuję, ale zawsze coś nie tak wychodzi...