Początkujące włosomaniaczki :) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-25, 21:41   #1921
Roslina xD
Raczkowanie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Ogólnie nie oglądam telewizji ale siostra pokazała mi program 'Ostre cięcie' na TTV (takie kuchenne rewolucje w salonie fryzjerskim) - padłam
Stary 2013-08-25, 21:42   #1922
mulankasia
Raczkowanie

Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Aha a czym takie loki utrwalasz? Nakładasz coś przed zawijaniem? Bo u mnie godzina i znowu będą proste, jeśli zrobię tylko "na wodzie"
Eh, czuję się skuszona tą kozieradką [COLOR=Silver]
.
Niczym specjalnym nie utrwalam przed zawijaniem bo moje wlosy są bardzo podatne, po rozpuszczeniu ugniatam jedwabiem.
mulankasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 21:50   #1923
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mulankasia Pokaż wiadomość
Niczym specjalnym nie utrwalam przed zawijaniem bo moje wlosy są bardzo podatne, po rozpuszczeniu ugniatam jedwabiem.
I to się trzyma? Ok, spróbuję moje włosy szybko się kręcą, ale równie szybko po lokach nie pozostaje nawet wspomnienie. Jaki masz jedwab? Może być jakikolwiek?

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 00:30   #1924
_ruDzik
Raczkowanie

Alle dużo postów nastukałyście i widzę też, że pojawiło się kilka nowych osób, witajcie

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Nie było mnie jedno popołudnie a Wy tyle naskrobalyscie Wczoraj mój ukochany kupił mi tą suszarkę z remingtona o której Wam pisałam ostatnio We wtorek powinna u mnie być
Miłego użytkowania!

Biłam się z myślami czy kupić olejek arganowy od Bieleny, no i oczywiście to zrobiłam za chwilę posmaruje nim buźkę i leciutko włosy od połowy w dół - niestety nie mam dzisiaj warunków żeby cała się w nim wypaćkać a na skalp oczywiście Jantar - kończę już pierwszą buteleczkę I co najważniejsze widzę sporo efektów - wysyp babyhairów, włosy są o wiele mocniejsze i nie wypadają przy myciu, no może co najwyżej 2-3.

Cytat:
Cytat:
I to się trzyma? Ok, spróbuję moje włosy szybko się kręcą, ale równie szybko po lokach nie pozostaje nawet wspomnienie. Jaki masz jedwab? Może być jakikolwiek?
Robiłam dokładnie to samo jeszcze za kadencji Biosilka w mojej kosmetyczce - smarowałam nim włosy, zwijałam w koka, chodziłam tak po domu i miałam ładne fale, prawie loczki. Moje włosy są bardzo podatne na przeróżne zabiegi, a kręcone nie są. Jakiś czas temu Biosilka wywaliłam bo dowiedziałam się, że ma w sobie alkohol i w sumie włosy miałam trochę sianowate przy dłuższym stosowaniu, teraz używam serum arganowego Mariona

Pani filolog

Edytowane przez _ruDzik
Czas edycji: 2013-08-26 o 00:34 Powód: dopisek
_ruDzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 07:27   #1925
Ephee
Raczkowanie

Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

Hej ale nas tu dużo! Witam nowe dziewczyny
Ja dziś mam tylko związane w koka, a po południu będzie mycie i olejowanie. Ciekawe jakie będą efekty

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-26, 08:19   #1926
barylka666
Zadomowienie

Witam wszystkie nowe kobitki

Dziś oczyszcze włosy i je muszę dobrze dopieścić

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 08:22   #1927
CrystalNatasha
Rozeznanie

Nasze grono się poszerza

Ja dzisiaj olejowanie na całą noc Amlą,mycie szamponem pokrzywowym i maseczka z "glutka" Na końcówki serum Green Pharmacy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 08:23   #1928
maqw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ephee Pokaż wiadomość
Ja dziś mam tylko związane w koka, a po południu będzie mycie i olejowanie. Ciekawe jakie będą efekty
Cytat:
Witam wszystkie nowe kobitki

Dziś oczyszcze włosy i je muszę dobrze dopieścić
Ja dziś już siedzę z olejem z pestek winogron na włosach i maseczką na twarzy Wczoraj olejowałam włosy, po umyciu i wysuszeniu były piękne, ale niestety locze nie przetrwało nocy. Więc dziś od nowa - wieczorem jadę do domu, trzeba się pokazać rodzicielom z porządkiem na głowie
Stary 2013-08-26, 08:32   #1929
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _ruDzik Pokaż wiadomość
Miłego użytkowania!
Dzięki

Stary 2013-08-26, 09:11   #1930
mulankasia
Raczkowanie

Cytat:
Ja używam tego z GP https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-w-plynie.html lub tego, ale to sporadycznie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ythic-oil.html.

Daj znać jak u Ciebie sprawdziła się ta metoda

Wstawiam jeszcze foty włosów, niestety robiłam je sama więc nie widać całości. Ale dziś po wizycie u fryzjera poproszę jakiegoś domownika o pomoc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4179.jpg (118,7 KB, 42 załadowań)
mulankasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 09:47   #1931
Mahdab
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam podobny problem kiedyś, gdy czesałam włosy na bluzkach miałam pełno połamanych włosów... pomogło mi tylko podcięcie kilkucentymetrowe a potem zabezpieczanie i odżywianie włosów. Teraz nie mam juz tego problemu, tylko na pasmach przy twarzy gdzie mam pozostałości rozjaśniacza
Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
Sądzę,że należy podciąć włosy, a potem końcówki zabezpieczać i nawilżać, włosy związywać na noc. Powinno pomóc

To chyba obetnę, a martwie się, że zaraz będzie to samo

Dziewczyny, ale tych stron naklepałyście przez weekend. Szok.
Dopiero będę czytać.

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 09:52   #1932
evolette
Raczkowanie

Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

Wczoraj oliwka HiPP na całą noc. Dzisiaj płyn Facelle, odżywka Alterra i arganowa kuracja z Marion na końcówki.
Zauważyłam, że tam gdzie najwięcej włosy prostowałam(od zewnętrznej strony) robi mi się taka jakby pajęczynka z wycieniowanych końcówek. Paskudnie pod światło to wygląda. Mądra ja 2 lata temu cieniowałam sobie włosy prawie od samego czubka głowy ŻYLETKĄ. :banghead:

Razem
evolette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:25   #1933
hairalive
Przyczajenie

Cytat:
Miłego użytkowania!

Biłam się z myślami czy kupić olejek arganowy od Bieleny, no i oczywiście to zrobiłam za chwilę posmaruje nim buźkę i leciutko włosy od połowy w dół - niestety nie mam dzisiaj warunków żeby cała się w nim wypaćkać a na skalp oczywiście Jantar - kończę już pierwszą buteleczkę I co najważniejsze widzę sporo efektów - wysyp babyhairów, włosy są o wiele mocniejsze i nie wypadają przy myciu, no może co najwyżej 2-3.
Stosuję olejek arganowy 3w1 z bieleny od dawna. Jeżeli chodzi o poprawę kondycji włosów, bez rewelacji. Co prawda wygładza i włosy łatwiej się rozczesują, jednak większe rezultaty zauważyłam stosując go na cerę. Tu sprawdza się genialnie. Na skalp obecnie nakładam i wcieram wodę brzozową i seboradin czerwony. Olejowanie tylko olejem z pestek winogron z wykorzystaniem metody z miską. Bardzo szybki sposób, który gwarantuje, że olej dotrze do każdego włoska. Nie trzeba się męczyć z nakładaniem oleju. 5 minut i gotowe. Polecam wybróbowanie http://hairalive.blogspot.com/2013/0...5-minut.html:-)
hairalive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 11:17   #1934
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Wstawiam jeszcze foty włosów, niestety robiłam je sama więc nie widać całości. Ale dziś po wizycie u fryzjera poproszę jakiegoś domownika o pomoc.
Ładnee, jakie loczki Czekam na zdjęcie po fryzjerze

Stary 2013-08-26, 11:18   #1935
Blondyna66
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez maqw Pokaż wiadomość
Przyjmiecie i mnie?

Moje włosy: za ramiona, kręcone, aktualnie schodzi mi z nich ombre, a słońce i wiatr sprawiły, że są niemal rude

Od kiedy dbam: od początku kwietnia

Co mnie nakłoniło do włosomaniactwa: po chorobie zaczęły mi bardzo wypadać, w poszukiwaniu ratunku zawędrowałam na Wizaż... i już tu zostałam. Wcześniej udzielałam się jako Pael, ale to "imię" było związane z dawnymi historiami, i, zwłaszcza po tych obfitych w wydarzenia wakacjach, doszłam do wniosku, że czas się z nim pożegnać.

Pielęgnacja: mycie codzienne bez SLS, mniej więcej raz w tygodniu oczyszczanie, Garnier AiK 2-3 razy w tygodniu kremowanie włosów, sporadyczne olejowanie (olejki alterry, olej z pestek winogron). Suszę dyfuzorem (locze moje wygląda wtedy najlepiej)

Efekty: Pojawiają się. Przede wszystkim - loki! do kwietnia nie wiedziałam, że w ogóle je mam teraz kręcą się, kręcą! Przez ostatni miesiąc (głównie przez włóczenie się po festiwalach) nie miałam szansy na porządną pielęgnację, więc włosy straciły na nawilżeniu i blasku, teraz obiecuję poprawę!

Cel: długoterminowy - długie do talii rude lśniące locze. Aktualny - dotknąć lokami zapięcia stanika.

Mam to cudo i bardzo sobie chwalę - wyciągnęła moje pazurki z masakrycznego stanu. Po dwóch tygodniach stosowania przestały mi się rozdwajać, teraz rosną mocne i zdrowe
Ja jeszcze dam szansę Eveline, zobaczymy

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ten Tangle Teenzer z nakładką ochronną jest mniejszy od tego tradycyjnego?
Chodzi Ci o wersję kompaktowa ? Tak, jest mniejsza

Cytat:
Napisane przez cpp Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak to jest z układaniem włosów, gumki, wsuwki i tego typu gadżety? Powinno się ich unikać, niszczą włosy, czy bez przesady? Jak byłam w podstawówce, to ciągle mi trąbiono, że powinnam nosić rozpuszczone, bo gumki łamią włosy, ale zastanawiam się, ile jest prawdy w tym

Inna sprawa, że nie wyobrażam sobie teraz chodzenia w rozpuszczonych włosach, kłaki mam nie do okiełznania, no ale warto by wiedzieć na przyszłość.
Tak jak dziewczyny wspomniały gumki bez metalowych elementów i wsuwki z kulkami na końcach Ja używam miękkich gumek frotte a na noc takie duże welurowe

Cytat:
Napisane przez Roslina xD Pokaż wiadomość
Oliwką Babydream, używam jej chyba do wszystkiego Jakoś z miesiąc temu miałam piękne paznokcie https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=161183 ale jeden się złamał i obcięłam wszystkie bo nie lubię tak łazić obłupana xD
Piękne włosy i paznokcie

Ile nowych postów, w końcu dotarłam do końca Wcześniej nie miałam czasu. Witam również nowe Włosomaniaczki I trochę humoru na nowy dzień. Wczoraj wyjątkowo rano umyłam włosy, potem wtarłam Jantar, jedwab z Biowaxa w końcowki i poszłam do TŻta. Dialog wyglądał tak;
Ja;''Czym pachną włosy ?
TŻ; No nie wiem.
Ja; A jak pachną ?
TŻ; No, nawet nie tak źle.
Ja; Nie przypomina Ci to męskich perfum ?
TŻ; Męskie perfumy ?! Nie chciałbym, żeby moje perfumy tak pachniały''

Haha xD

Edytowane przez Blondyna66
Czas edycji: 2013-08-26 o 11:19
Blondyna66 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 11:48   #1936
barylka666
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Wczoraj wyjątkowo rano umyłam włosy, potem wtarłam Jantar, jedwab z Biowaxa w końcowki i poszłam do TŻta. Dialog wyglądał tak;
Ja;''Czym pachną włosy ?
TŻ; No nie wiem.
Ja; A jak pachną ?

Haha xD

Ahaha Mój TŻ wczoraj znalazł u mnie w szafce Kallosa, otworzył, powąchał i krzyczy:kochanie, czemu trzymasz budyń w słoiku?!

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Dziś oczyszczanie barwą tataro-chmielową
W skalp Jantar, na długość Romatic anti-age + oliwka Hipp (ok.45min pod turbanem)
Mycie GP łopian większy
Odżywka Garnier AiK (ok.15 min)
Na końcówki Alterra + CHI

Edytowane przez barylka666
Czas edycji: 2013-08-26 o 11:53
Stary 2013-08-26, 12:07   #1937
Mahdab
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roslina xD Pokaż wiadomość
Ale natworzyłyścieee że też znowu nie mam czasu

Używałyście masek Lorys?
Ja używam i chyba z nich nie zrezygnuję

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 12:21   #1938
beastlyessence
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Ile nowych postów, w końcu dotarłam do końca Wcześniej nie miałam czasu. Witam również nowe Włosomaniaczki I trochę humoru na nowy dzień. Wczoraj wyjątkowo rano umyłam włosy, potem wtarłam Jantar, jedwab z Biowaxa w końcowki i poszłam do TŻta. Dialog wyglądał tak;
Ja;''Czym pachną włosy ?
TŻ; No nie wiem.
Ja; A jak pachną ?

Haha xD
Ja sobie nadrobie wieczorkiem hahahah mój zazwyczaj nic nie wyczuwa, ale zawsze jest, że włosy są ważniejsze
sesje zdjęciowe
piękne,lśniące włosy do bioder
beastlyessence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 12:22   #1939
Aysell
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez _ruDzik Pokaż wiadomość
[...]
Robiłam dokładnie to samo jeszcze za kadencji Biosilka w mojej kosmetyczce - smarowałam nim włosy, zwijałam w koka, chodziłam tak po domu i miałam ładne fale, prawie loczki. Moje włosy są bardzo podatne na przeróżne zabiegi, a kręcone nie są. Jakiś czas temu Biosilka wywaliłam bo dowiedziałam się, że ma w sobie alkohol i w sumie włosy miałam trochę sianowate przy dłuższym stosowaniu, teraz używam serum arganowego Mariona
Aha, a ja na to nigdy nie wpadłam spróbuję koniecznie
Cytat:
Ja używam tego z GP https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-w-plynie.html lub tego, ale to sporadycznie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ythic-oil.html.

Daj znać jak u Ciebie sprawdziła się ta metoda

Chyba w końcu kupię ten jedwab, jak L'biotica mi się skończy
Dam znać
Śliczne włosy i przepiękny kawałek brwi - czym malujesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 12:26   #1940
anxa
Raczkowanie

Hej! Postanowiłam do Was dołączyć w walce o zdrowe, długie, piękne włosy
Moje włosy: do łopatek, proste, ale niestety w swoim czasie dużo cieniowałam, więc na idealny ich wygląd będę musiała długo poczekać...

Od kiedy dbam: od miesiąca, ale intensywnie tak od tygodnia

Co mnie nakłoniło do włosomaniactwa: Wypadanie...które nigdy wcześniej nie miało u mnie miejsca, związane prawdopodobnie ze stresem na studiach.

Pielęgnacja: mycie co 2 dni szamponem bez SLS (najczęściej Hipp, czasem Biovax), po każdym myciu odżywka (Garnier AiK) lub maska (Biovax do wypadających/Organique Anti-Age/ Biovax do suchych i zniszczonych), do końcówek Mythic Oil (ale może zmienię na jedwab Marion),raz na tydzień mycie szamponem z SLeS (Dermena polecona mi przez dermatologa), olejowanie 1-2 razy w tygodniu (narazie zaczynam, kupiłam olejki Alterra Brzoza i Pomarańcza, Babydream fur Mama a także Olej Khadi), wcierki: z Pilocarpinem od dermatologa, a także codziennie Jantar, picie drożdzy (dzisiaj po 6 kubku), nie prostuję i nie suszę

Efekty: Jak narazie - brak, ale narazie dbam krótko, mam nadzieję, że pojawią się jak najszybciej

Cel: Powstrzymanie wypadania przede wszystkim... A potem zacznę zastanawiać się nad bardziej długoterminowymi celami

Edytowane przez anxa
Czas edycji: 2013-08-26 o 12:28
anxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 12:44   #1941
mandarynka882
Rozeznanie

hejka
ale naskrobałyście przez weekend
witam nowe forumowiczki
jak czytam o waszych Tżetach to mi się chce śmiać, budyń i odżywki najlepsze <hahaha>
mój z racji zawodu wie co i jak

gdzie wy kupujecie te maski Lorys? na allegro nie widziałam u mnie w mieście też nie, a interesuje mnie ta z czekoladą i masłem shea
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 12:51   #1942
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mandarynka882 Pokaż wiadomość
gdzie wy kupujecie te maski Lorys? na allegro nie widziałam u mnie w mieście też nie, a interesuje mnie ta z czekoladą i masłem shea

Ja je kieedyś widziałam w Auchan

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez anxa Pokaż wiadomość
Moje włosy: do łopatek, proste, ale niestety w swoim czasie dużo cieniowałam, więc na idealny ich wygląd będę musiała długo poczekać...

Co mnie nakłoniło do włosomaniactwa: Wypadanie...które nigdy wcześniej nie miało u mnie miejsca, związane prawdopodobnie ze stresem na studiach.

Pielęgnacja: mycie co 2 dni szamponem bez SLS (najczęściej Hipp, czasem Biovax), po każdym myciu odżywka (Garnier AiK) lub maska (Biovax do wypadających/Organique Anti-Age/ Biovax do suchych i zniszczonych), do końcówek Mythic Oil (ale może zmienię na jedwab Marion),raz na tydzień mycie szamponem z SLeS (Dermena polecona mi przez dermatologa), olejowanie 1-2 razy w tygodniu (narazie zaczynam, kupiłam olejki Alterra Brzoza i Pomarańcza, Babydream fur Mama a także Olej Khadi), wcierki: z Pilocarpinem od dermatologa, a także codziennie Jantar, picie drożdzy (dzisiaj po 6 kubku), nie prostuję i nie suszę

Efekty: Jak narazie - brak, ale narazie dbam krótko, mam nadzieję, że pojawią się jak najszybciej

Cel: Powstrzymanie wypadania przede wszystkim... A potem zacznę zastanawiać się nad bardziej długoterminowymi celami

Witamy Oo masz maskę z Oranique, zazdroszczę

Stary 2013-08-26, 12:55   #1943
mandarynka882
Rozeznanie

ooo to u mnie będą po nowym roku dwa Auchany to może jakieś Lorysy będą
na wątku o kolekcjach masek, odżywek itp widziałam też, że dużo dziewczyn je miało
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:09   #1944
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Ahaha Mój TŻ wczoraj znalazł u mnie w szafce Kallosa, otworzył, powąchał i krzyczy:kochanie, czemu trzymasz budyń w słoiku?!

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Dziś oczyszczanie barwą tataro-chmielową
W skalp Jantar, na długość Romatic anti-age + oliwka Hipp (ok.45min pod turbanem)
Mycie GP łopian większy
Odżywka Garnier AiK (ok.15 min)
Na końcówki Alterra + CHI
Haha Dobrze, że nie chciał zjeść :P

Cytat:
Napisane przez beastlyessence Pokaż wiadomość
Ja sobie nadrobie wieczorkiem hahahah mój zazwyczaj nic nie wyczuwa, ale zawsze jest, że włosy są ważniejsze
Mój wyczuwa, ale jak na razie tylko Rzepę. W sumie się nie dziwię :P

Cytat:
Dzień dobry

Aha, a ja na to nigdy nie wpadłam spróbuję koniecznie

Chyba w końcu kupię ten jedwab, jak L'biotica mi się skończy
Dam znać
Śliczne włosy i przepiękny kawałek brwi - czym malujesz?
Dzień dobry Też czekam, aż mi się skończy ten z L'bioticy i kupuję GP

Cytat:
Napisane przez anxa Pokaż wiadomość

Hejka
Stary 2013-08-26, 13:20   #1945
Aysell
Wtajemniczenie

Anxa, witaj

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
[...]

Dzień dobry Też czekam, aż mi się skończy ten z L'bioticy i kupuję GP
[...]
Ja mam chyba jeszcze zapas w szafce Więc to tak szybko nie nastąpi ale to nic. Naskrobałam sobie wczoraj na kartce, co włosowego chcę kupić : maski Artiste różową, Scandic bananową i Stapiz mam nadzieję, że wszystko znajdę, koniecznie potrzebuję, żeby odżywkę w pudrze Kapoor Kachli z czymś zmieszać...

Stary 2013-08-26, 13:32   #1946
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Anxa, witaj

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Ja mam chyba jeszcze zapas w szafce Więc to tak szybko nie nastąpi ale to nic. Naskrobałam sobie wczoraj na kartce, co włosowego chcę kupić : maski Artiste różową, Scandic bananową i Stapiz mam nadzieję, że wszystko znajdę, koniecznie potrzebuję, żeby odżywkę w pudrze Kapoor Kachli z czymś zmieszać...
Też tworzę sobie wishlistę. Juz kolejną w tym miesiącu w sumie, ale wszystko potrzebne przecież ;>
Stary 2013-08-26, 13:34   #1947
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Też tworzę sobie wishlistę. Juz kolejną w tym miesiącu w sumie, ale wszystko potrzebne przecież ;>
Tak, całkowicie niezbędne chyba dziewczyny już tak mają

Stary 2013-08-26, 14:25   #1948
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Tak, całkowicie niezbędne chyba dziewczyny już tak mają
Zdecydowanie Lubimy chomikować i kupujemy kolejne opakowanie ulubionej odżywki ( a nuż wycofają i co wtedy ? ;P) albo zupełnie nowej i zacznie się testowanie ;>
Stary 2013-08-26, 14:36   #1949
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdecydowanie Lubimy chomikować i kupujemy kolejne opakowanie ulubionej odżywki ( a nuż wycofają i co wtedy ? ;P) albo zupełnie nowej i zacznie się testowanie ;>
Ja nie lubię chomikować, nie znoszę robić zapasów, bo potem wypatrzę coś nowego i mam problem - chcę to nowe koniecznie i to zaraz, a w szafce czeka zapas starego Chyba, że to właśnie ulubiona odżywka, albo coś innego, co lubię szczególnie - byłabym gotowa wykupić cały sklep, bo nagle potem wycofają [zawsze najlepsze kosmetyki wycofują, prawda?] i co ja pocznę? Nowe lubię, chociaż zawsze się bezsensownie boję, że się nie sprawdzi i coś mi złego zrobi z włosami

Stary 2013-08-26, 15:11   #1950
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie lubię chomikować, nie znoszę robić zapasów, bo potem wypatrzę coś nowego i mam problem - chcę to nowe koniecznie i to zaraz, a w szafce czeka zapas starego Chyba, że to właśnie ulubiona odżywka, albo coś innego, co lubię szczególnie - byłabym gotowa wykupić cały sklep, bo nagle potem wycofają [zawsze najlepsze kosmetyki wycofują, prawda?] i co ja pocznę? Nowe lubię, chociaż zawsze się bezsensownie boję, że się nie sprawdzi i coś mi złego zrobi z włosami
Też racja. Zawsze jest obawa, że kosmetyk okaże się niewypałem i będzie włosom szkodzić. Na razie mi się to jeszcze nie zdarzyło.
Tak, tak...najlepsze po jakimś czasie okaże się wycofane i zastąpine czymś nowym. Ja żałuję, że prędzej nie odkryłam Isany babassu i mam daleko do Rossa. Moja szafka teraz byłaby zapełniona tym cudem..a tak..jedno jedyne opakowanie jest na wykończeniu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości