Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 16:25   #3571
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Byliśmy w Biedronce narobiliśmy zakupów na ten tydzień, powinniśmy przeżyć mixu sałat u mnie nie było ale wzięłam główkę sałaty lodowej i zmontowałam pyszną sałatkę na obiad teraz TŻ poszedł spać, a ja

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana A wyobraź sobie że ostatnio jak TŻ spał a ja koło niego leżałam to miałam zrobić foto naszych łydek ale cholera jasna się poruszył I zmienił położenie. Mówię Ci - są identyczne Aż kiedyś pomierzę
Nie wiem czego zazdroszczę No tej perfekcji. Wszystkiego. Mam ochotę czasem wywrzeszczeć jej w twarz że wszystko ma w życiu zay.ebiste a jeszcze czasem marudzi, bo dziecko płakało całą noc (mama na pokaz niestety) albo że chcieli auto granatowe a mają czarne. Tak jak mówiła - mi źle nie jest - ale baba kobyli łeb
Jak to 2 miechy u rodziców? Razem jedziecie czy tylko Ty? O czymś nie wiem
A zupka z masą ziemniaków bo lubię w zupie marchwicą, pietruchą i groszkiem zielonym I mam ochotę zabielić ale myłam włosy i siedzę z maską więc zanim ja pielesze opuszczę to...uuu
A mój TŻ został dłużej niestety Więc pożarłam kawałek drożdżówy i poczekam z zupą na niego dopiero.
Wiesz co, jakoś mi trudno sobie to wyobrazić ja z moim to nie mam co porównywać, bo on wysoki jest, a ja niziutka, więc różnica tak czy siak będzie, ale czy taka duża to nie wiem
Weź, co za laska nawet się z nią nie porównuj, bo szkoda Twoich nerwów na takie dno
Razem TŻ ma w programie specjalizacji pracę w różnych szpitalach, na różnych "odłamach" pediatrii miał już w Rz-wie (i jeszcze raz będzie miał), teraz ma w Lbl więc stwierdziliśmy, że zamieszkamy 2 miechy u moich rodziców, bo do Lbl będzie miał 50km, prosta trasa, więc autobusem szybko śmignie wynajmować przecież się nam nie opłaca, a dojeżdżać do Lbl codziennie tym bardziej. Więc taka decyzjon
Mniam mniam, wybornie musi smakować jak pojadę do mamy to muszę koniecznie taką zmontować! warzywka z własnego ogródka, mrauu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 16:26   #3572
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine kochana no niestety ale większość kobiet musi dobierać ubrania do figury, a Ty moim zdaniem figurkę masz filigranową i chyba nie jest Ci ciężko ukryć niedoskonałości ( choć ja takowych nie widzę ) ja też nie wszystko w sobie akceptuję, nie podobają mi się boczki, baa ja ich nienawidzę! no i tej luźnej skóry/tłuszczyku na brzuchu :/ też gdy zakładam obcisłe leginsy i jakąś bokserkę, to zaraz i brzuch i boki mi wyłażą dlatego tak nie chodzę, bo wnerwia mnie to i okropnie się czuję mimo, że mam tyle legginsów to rzadko w nich chodzę, tylko do jakiejś luźnej bluzki.
Ty mi powtarzasz, że tego nie widzisz i mam figurę idealną, a ja widzę w niej wieeele niedoskonałości i taka jest prawda kochana ale nie pozostaje nam nic innego jak to zaakceptować i starać się polubić pomyśl o tych fajnych rzeczach w sobie, o ślicznej buźce, zgrabnych nogach bo ja będę Ci powtarzac do znudzenia, że jesteś piękna!
Ja gdy byłam gruba to też miałam strasznie niską samoocenę, a teraz gdy schudłam podobam się sobie i akceptuję swój wygląd, choć kiedyś przecież pamiętasz chudłam nawet do 46-47 kg bo za wszelką cenę chciałam mieć szczupłe uda i osiągnąć 48cm, ale teraz widzę, że to nie ma sensu, bo po prostu niektórych rzeczy nie da się zmienić więc trzeba to zaakceptować
Hehe gadam w kółko i bez sensu, aż długie opowiadanie mi wyszło, co nie w moim stylu jest, ale mam nadzieję, że wyciągniesz z tego jakieś mini mini wnioski
Wyciągnęłam wyciągnęłam dziękuję Ci za te słowa, podbudowałaś mnie troszkę aż mi łzy stanęły w oczach w pewnym momencie... nawet jak dzisiaj założyłam dżinsy to jakiś luuuz był i nawet się sobie w nich podobałam (pomijając łyyydki )
Tego czego nie da się zmienić postaram się zaakceptować (choć wiem, że nie będzie łatwo), a to co mogę, będę zmieniać i walczyć jeszcze raz wielkie dzięki ślicznoto moja

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
załozylam baleriny i wyobraz sobie ze zdarzylam sie z kolezanka zrobic przed impreza, bo tam wczesniej niz na 23 nie ma co zachodzic i o 22.45 stwierdzilam ze mnie obcieraja
no i wsiadlam w taksowke, pojechalam zmienic buty i wrocilam
ale to tylko ze wzgledu na moj stan, normalnie by taka akcja nie przeszła

Mam cholera baleriny ktore kupilam chyba z 3 sezony temu, ale dalej sa modne i aktualne na dodatek to oryginał Chanel i co obcieraja mnie A kosztowały kilka ładnych stowek
Ty to jesteś przypał większy ode mnie chociaż ja też miałam takie akcje
Pokaż te chanelowskie baleriny co to Cię obcierają
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-26, 16:27   #3573
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Wcielo mi taka dluga wiadomosc do Ciebie moim zdaniem wygladasz na tych fotach na 50kg, wydaje mi sie, ze mamy podobne postury. Jestes kochana dla siebie zbyt surowa, bo jak mowilas, ze wrzucisz fotki to spodziewalam, ze mi jakis wieloryb wyskoczy z monitora a tu zgrabna i sliczna dziewczyna. Wiem, ze te cm w pasie Cie dobijaja, kazda z Nas chce dobrze wygladac; doskonale rozumiem, ze jest Ci trudno siebie zaakceptowac, znam to z autopsjji- ale obiecuje Ci, ze postaram sie codziennie Cie motywowac, zebys w koncu osiagnela wymarzona sylwetke i byla z niej w 100% zadowolona. Jesli bardzo tego chcesz, to Ci sie uda. I uwierz w siebie, bo jest w kogo wierzyc
Dziękuję dzisiaj mam dzień wzruszeń... no nie, wieloryb to nie mówiłam, że gruba nie jestem, tylko mam tu i tam za dużo tłuszczyku i to takie wkurzające jest co do wagi to jak wróciłam z Anglii ważyłam 46,2 kg... teraz trochę przytyłam, wszystko poszło w brzuch, boczki i ramiona tam mi idzie najpierw zresztą nie wyglądałam na tyle... zawsze wyglądam na więcej niż mam, dlatego cały czas powtarzam, że cyferki nie są dla mnie istotne... bo co z tego że będę ważyć przykładowo te 47 kg, jak będę wyglądać na więcej bo będę mieć po prostu tłuszczyk... wtedy przynajmniej mi się mój brzuch w miarę podobał, no i boczków nie było... eh
Teraz Ty pokazuj foty! Bo ja nie wiem z kim piszę! Ja się pokazałam więc pora i na Ciebie

Cytat:
TŻ wrócił, nakarmiłam go, za jakąś godzinkę ruszamy do przychodni.
Dziś zaobserwowałam u siebie (jak to Margot mówi) gastofazę Ciągle jestem głodna...
Moje ulubione słówko! jak jesteś głodna to znaczy, że organizm naprawdę czegoś potrzebuje a nie, że to Twoja zachcianka także wcinaj Kochana i daj znać jak było na USG

Cytat:
Mój ideał to uda Mariny: klik Ale wiem że niedościgniony. Po prostu mam inną budowę i już
Przecież Ty masz dużo ładniejsze i szczuplejsze uda od niej
Stary 2013-08-26, 16:42   #3574
meeedzik
Zakorzenienie

Czbasiu dziękuję
Paula wybacz ale należą Ci się baty za takie mówienie przecież Ty masz dużo szczuplejsze nogi od Mariny! jeżeli chciałabyś mieć takie jak ona to musiałabyś przytyć
zobacz sobie na zdjęcie Mariny i porównaj jej nogi z Twoimi np tu! KLIK
Stary 2013-08-26, 17:12   #3575
kisiej25
Tajka

Cytat:
porównaj jej nogi z Twoimi np tu! KLIK
daj mi swoje nogi nogi nogi
+ kolana 1000x ładniejsze od Mariny, czy jak jej tam :P

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 17:15   #3576
Margot85
Wtajemniczenie

heroine śliczna jesteś i tyle komentarzu bo dziewczyny już powiedziały Ci wszystko co chciałbym powiedzieć
Wszystko jest w naszej głowie, obiektywnie jest trudno spojrzeć na siebie i dlatego dobrze słuchać Nas

A widzę, że dużo z Was też ma problem z "nagimi" pazurkami, nie jestem odosobniona w swoim małym szaleństwie:jupi :

bialaczekoladka z balerinami to tak jest only raz w życiu miałam wygodne i jak się rozleciały to szukam ideał u i bez znaczenie czy za 30zl czy za 300zł(na droższe się nie odważyłam), każde krzywdzą moje stopy ale bym się wśiekła jakby chanel czy lanvin kupiła i też by obcierały, nosz na jakie stopy oni je projektuja na końskie kopyta czy świńskie racice

meeedzik fajna wycieczka i muszę powtórzyć za tinekk : wyglądacie z Tz na świetnie dobrana parę

zooska szalona ale życzę udanej zabawy i wróć żywa i szczęśliwa

Dziś rano się zważyłam i nadal 60kg mam no cóż chwile się posmuciłam i zjadłam śniadanie koleżanka od kajaków zadzwoniła na zakwasy się poskarżyć a u mnie nic po wyprawie rowerowej też nie miałam...może i nie chudnę ale kondycje to mam zauważalnie lepszą
Tifoczki 2x zaliczone
ś: owsianka z malinami borówka i łyżeczką masła orzechowego
II ś: miseczka malin - taka spora porcja bo teściowa maliny przywiozła i wyjadać trzeba żeby się nie popsuły
O: 3 pulpety pół torebki ryżu i surówka z białej kapusty
przekąska: 2 nektarynki a na kolacje będzie łosoś wędzony na gorąco albo tuńczyk w sosie własnym (zależy czy Tż łososia kupi bo po sklepie właśnie błądzi)
Stary 2013-08-26, 17:28   #3577
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
heroine śliczna jesteś i tyle komentarzu bo dziewczyny już powiedziały Ci wszystko co chciałbym powiedzieć
Wszystko jest w naszej głowie, obiektywnie jest trudno spojrzeć na siebie i dlatego dobrze słuchać Nas

Dziś rano się zważyłam i nadal 60kg mam no cóż chwile się posmuciłam i zjadłam śniadanie koleżanka od kajaków zadzwoniła na zakwasy się poskarżyć a u mnie nic po wyprawie rowerowej też nie miałam...może i nie chudnę ale kondycje to mam zauważalnie lepszą
Tifoczki 2x zaliczone
ś: owsianka z malinami borówka i łyżeczką masła orzechowego
II ś: miseczka malin - taka spora porcja bo teściowa maliny przywiozła i wyjadać trzeba żeby się nie popsuły
O: 3 pulpety pół torebki ryżu i surówka z białej kapusty
przekąska: 2 nektarynki a na kolacje będzie łosoś wędzony na gorąco albo tuńczyk w sosie własnym (zależy czy Tż łososia kupi bo po sklepie właśnie błądzi)
Dziękuję

Za Tiffoczki i kondycję super, że się poprawiła
Smaczny jadłospis
Stary 2013-08-26, 17:51   #3578
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość

A wlaśnie, przypomniało mi się przeglądasz czasami blog http://casey.pinger.pl/ prześlicznie wygląda w ciąży, marzenie właśnie tak sobie Ciebie wyobrażam z brzuszkiem
Ja oglądam jej blga chyba z 3 lata sympatyczna dziewczyna ślicznie w ciąży wygląda :d nawet od niej szpilki kiedyś kupowałam
Cytat:
Wykąpałam się, wymaskowałam i wysuszyłam Ale w jednym miejscu mi się olej albo maska źle spłukały (podejrzewam że olej rycynowy - dawałam na skórę głowy) Ale już nie płukałam drugi raz...trudno
W ogóle tak mi się pod ten prysznic nie chciało iść. Zzzzimno strasznie jest
TŻ wrócił, nakarmiłam go, za jakąś godzinkę ruszamy do przychodni.
Dziś zaobserwowałam u siebie (jak to Margot mówi) gastofazę Ciągle jestem głodna...

Mój ideał to uda Mariny: klik Ale wiem że niedościgniony. Po prostu mam inną budowę i już

Zjadłabym szpinak. Zjem jak do mamuśki pojadę
Nigdy nie byłam w Cream
Dlatego ja nie używam rycynowego, bo zawsze nie domyje

Kochana ! Przecież Ty masz chudsze nóżki i uda od Mariny ! Lanie Wam sie kobity dzisiaj szykuje potworne.

A ja byłam dzisiaj u tego dermatologa wydałam 100zł za wizyte i ponad 100zł za leki żeli do twarzy nie kupowałam, bo mam dobry akurat ten co polecała. Ogólnie to nic nowego sie nie dowiedziałam, powiedziałam o moich metodach leczenia na własną rękę np. kwasy i maści z apteki i powiedziała, że widocznie trafiłam że stan cery sie poprawił. Mam jakiś krem do smarowania co 2-3 dni żeby wyregulować prace gruczołów łojowych i zapobiegać tworzeniu się nowych zaskórników i antybiotyk jeśli jakieś zmiany zapalne się pojawią obecnie nic nie mam. Do tego witaminy PP, A+E, Cynk, B6 wszystko codziennie.
Pytałam o dobre tabletki na włosy i potwierdziła, że Revalid jest polecany a co do Calcium Panthotenicum to raczej się tego nie zaleca, bo to czyste wapno i za wiele nie zawojuje. Ale narazie nie kupuje znowu Revaliduprzy takiej dawce witamin Jeszcze polecane są szaszetki do picia Galacet. No i podejrzewam, że u mnie Revlon bardzo źle wpłynął na cere odkąd go odstawiłam jest dużo lepiej.
Ah litania
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 17:59   #3579
heroine86
Zakorzenienie

Coctail, toś się dzisiaj wygołociła z kasy
Revlon na Ciebie źle wpłynął?
Stary 2013-08-26, 18:11   #3580
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Coctail, toś się dzisiaj wygołociła z kasy
Revlon na Ciebie źle wpłynął?
Tak mi sie wydaje, bo odkąd go nie stosuje to jest lepiej. A używałam go od roku a w tym czasie cera zaczęła mi płatać figle
Stary 2013-08-26, 18:14   #3581
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Tak mi sie wydaje, bo odkąd go nie stosuje to jest lepiej. A używałam go od roku a w tym czasie cera zaczęła mi płatać figle
Hmm, ja jakoś nie miałam po nim problemów.. no ale na każdego może inaczej działać dany kosmetyk

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 18:19   #3582
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, ja jakoś nie miałam po nim problemów.. no ale na każdego może inaczej działać dany kosmetyk
Mnie potrafi krem czy maska zapchać także tego...
Stary 2013-08-26, 18:52   #3583
meeedzik
Zakorzenienie

Heroinko moja, przecież ja Ci samą prawdę napisałam musisz starać się zaakceptować siebie, bo naprawdę nie widzę podstaw byś miała o sobie tak myśleć jak nieraz nam tu piszesz
Zaraz Wam wszystkim tyłki złoję kolejna Paula zacznie mi tu farmazony pie.przy.ć na temat swoich nóg chyba muszę się wybrać w podróż i odwiedzić każdą z Was, przełożyc przez kolano i

Margotku dziękuję

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

A ja dziś tylko 40 minut hula hop pokręciłam bo w sumie to do wesela to o brzuch mi najbardziej chodzi, żeby płaski był
Z dietką też ok dzisiaj

Pomalowałam pazurki u stóp i rąk a teraz schnę
Stary 2013-08-26, 19:19   #3584
czbasia
Zakorzenienie

Heloł!! Melduję, że z dzidzią wszystko dobrze. Ma już przeszlo 5 cm i włąśnie skończyłam 12 tydzień ciąży Ale się uspokoiłam. Dzięki kochane za kciukasy
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 19:19   #3585
pipson
Zadomowienie

Kolacyjka byla nadzwyczaj zdrowa, ale zezarlam 50 g okolo nerkowcow

Pakuje sie wlasnie i jutro rano do domuuuu
Od jutra jestem na tydzien sama, potem zaraz juz jade do Krakowa, wiec defacto bede jesc to co sama kupie inie bedzie zabardzo pokus

Meedzik, na bank zrzucisz raz dwa wszystko z brzuszka

margot, super, ze masz kondycje teraz tylko zrzucic tluszczyk i beda ladne wyrzezbione nozki takze bieremy sie do roboty a jadlospisik dzisiaj ladny calkiem

coctail, a ktory revlon mialas? ja chcialam wlasnie teraz na colorstay zmienic, bo ja uzywam dosc drogiego z apteki podkladu, bo absolutnie wszystkie w normalnych cenach drogeryjne mnie uczulaja i juz od kilku lat uzywam tego samego, bo sie boje innych. A o revlonie myslalam, bo ma rewelacyjne opinie, ale skoro kogos uczula, to bankowo mnie tez uczuli
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 19:29   #3586
meeedzik
Zakorzenienie

Czbasiu wiedziałam, że wszystko będzie dobrze, strasznie się cieszę i teraz masz się już częściej odzywać

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Pipson obyś miała rację

Wrzuciłam do albumu jeszcze 3 zdjęcia z basenu i jacuzzi
Stary 2013-08-26, 19:45   #3587
tinekk
Zadomowienie

Cześć dziewuszki wrócilam z pracy, nadrobiłam Was ale nie mam sił odpisywac. Idę się myć i zaraz nynać bo przeciez już ta godzina... dobranoc słodkich snów

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 19:51   #3588
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Czbasiu wiedziałam, że wszystko będzie dobrze, strasznie się cieszę i teraz masz się już częściej odzywać
Dzięki skarbie Postaram sie bywać częściej

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Meedzik ale Ty masz figurę Ślicznotko Ty!!!!!
Stary 2013-08-26, 19:53   #3589
Margot85
Wtajemniczenie

Ostatecznie konsumuje łososia - Tż jednak udało się go "złowić" w sklepie
a ja jemu pół wieczora cukinie smażyłam tak jak lubi, cienkie plastry czyli smażenie i panierowanie prawie godzina a jedzenia 5 min było a ja nawet 1 plastra nie zjadłam

pispon jestem jak brzydkie kaczątko...po warstwą mięciutkiego tłuszczyku ukryty jest tytan z stali
Nerkowce w łamaniu silnej woli są lepsze jak rosyjskie służby wywiadowcze
A jak Ty te wszystkie kosmetyki do włosów spakujesz będzie dolata za nadbagaż

meeedzik wybij im z głowy takie myślenie, wybij
za hh

heroine

czbasia 5cm mówisz, w tym przypadku 5cm cieszy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 19:56   #3590
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroinko moja, przecież ja Ci samą prawdę napisałam musisz starać się zaakceptować siebie, bo naprawdę nie widzę podstaw byś miała o sobie tak myśleć jak nieraz nam tu piszesz

A ja dziś tylko 40 minut hula hop pokręciłam bo w sumie to do wesela to o brzuch mi najbardziej chodzi, żeby płaski był
Z dietką też ok dzisiaj

Pomalowałam pazurki u stóp i rąk a teraz schnę
Postaram się

Za hh idziesz w tej różowej sukieneczce? znów będziesz wyglądać jak Calineczka
Jak pomalowałaś pazurki dziś?

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Heloł!! Melduję, że z dzidzią wszystko dobrze. Ma już przeszlo 5 cm i włąśnie skończyłam 12 tydzień ciąży Ale się uspokoiłam. Dzięki kochane za kciukasy
Super teraz już będzie coraz lepiej pisz tu z nami

Cytat:
Wrzuciłam do albumu jeszcze 3 zdjęcia z basenu i jacuzzi
Laseczkaaaaaaaa Ty masz boczki Tobie też się bat na należy za takie gadanie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki wrócilam z pracy, nadrobiłam Was ale nie mam sił odpisywac. Idę się myć i zaraz nynać bo przeciez już ta godzina... dobranoc słodkich snów
No czeee to kolorowych snów
Stary 2013-08-26, 20:06   #3591
dzaga1989
Zakorzenienie

Wróciliśmy. Jeeeeju czekaliśmy chyba nadprogramową godzinę w kolejce Ale się doczekaliśmy, zobaczyłam Grocha Ma "aż" 14mm i wszystko u niego w porządku TŻ z jednej strony wniebowzięty, ale z drugiej smutkuje bo to nie bliźniaki A ja jednak się uspokoiłam bo 2 dzidziusie na raz mnie trochę przerażały
Teraz pożarłam banana z serkiem. Idę do TŻ oglądać Terminatora i pewnie niebawem komarek. Jakaś dziś zmęczona jestem...

Heroine
, a takie buty z tą "przeprowadzką". No oczywiście że tak będzie korzystniej
A to ciekawe skąd Ty jesteś Myślałam że z Bychawy bo kiedyś mi o Boysach pisałaś a potem na mieście widziałam w tym samym tygodniu plakat że tam grają i myśę - tu Cię mam Ale Bychawa jest bliżej chyba.
Zupa podobno wyszła dobra (też mieliśmy "ekowarzywa" bo teściowa z moją mamuśką zrobiły zrzutkę na paczkę i każda coś z ogrodu włożyła ) ale teraz TŻ przyczaił że stoi sok pomidorowy i pewnie się niedługo zepsuje, więc wlał go do mojej zupiny Nie próbowałam, ale...jakoś nie mam ochoty...

Cytat:
Paula wybacz ale należą Ci się baty za takie mówienie przecież Ty masz dużo szczuplejsze nogi od Mariny! jeżeli chciałabyś mieć takie jak ona to musiałabyś przytyć
zobacz sobie na zdjęcie Mariny i porównaj jej nogi z Twoimi np tu! KLIK
Przepraszam Może i wyszły tu faktycznie chudo. Ech...Ale ona ma takie wklęsłe jak idzie a ja niet Chyba że mam a nie wiem

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
daj mi swoje nogi nogi nogi
+ kolana 1000x ładniejsze od Mariny, czy jak jej tam :P
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Dlatego ja nie używam rycynowego, bo zawsze nie domyje

Pytałam o dobre tabletki na włosy i potwierdziła, że Revalid jest polecany a co do Calcium Panthotenicum to raczej się tego nie zaleca, bo to czyste wapno i za wiele nie zawojuje
Piłam Revalid i byłam zdowolona, ale mój faworyt bez zmian to Merz Special - po nim czułam po prostu jak mi włosy rosną, czuć je było przy głowie. Ale z drugiej strony nie u każdego się to samo przyjmie.
Noo ja już rycynowym ostatni raz smarowałam Przejechałam dziś prostownicą i trochę go...rozpuściłam Ale i tak mi nim włosy śmierdziały. Newer ewer! Teraz używam Babuszki Agaffi

Cytat:
Super Basiu Jaka już duża dzidzia A moja ma dopiero 14mm
Stary 2013-08-26, 20:21   #3592
heroine86
Zakorzenienie

Aaaa Madziu, zapomniałam Cię poinformować zmierzyłam dziś tego mojego kucyczka i wyszło ok. 7,4 cm

Cytat:
Wróciliśmy. Jeeeeju czekaliśmy chyba nadprogramową godzinę w kolejce Ale się doczekaliśmy, zobaczyłam Grocha Ma "aż" 14mm i wszystko u niego w porządku TŻ z jednej strony wniebowzięty, ale z drugiej smutkuje bo to nie bliźniaki A ja jednak się uspokoiłam bo 2 dzidziusie na raz mnie trochę przerażały
Teraz pożarłam banana z serkiem. Idę do TŻ oglądać Terminatora i pewnie niebawem komarek. Jakaś dziś zmęczona jestem...

Heroine
A to ciekawe skąd Ty jesteś Myślałam że z Bychawy bo kiedyś mi o Boysach pisałaś a potem na mieście widziałam w tym samym tygodniu plakat że tam grają i myśę - tu Cię mam Ale Bychawa jest bliżej chyba.
Zupa podobno wyszła dobra (też mieliśmy "ekowarzywa" bo teściowa z moją mamuśką zrobiły zrzutkę na paczkę i każda coś z ogrodu włożyła ) ale teraz TŻ przyczaił że stoi sok pomidorowy i pewnie się niedługo zepsuje, więc wlał go do mojej zupiny Nie próbowałam, ale...jakoś nie mam ochoty...
Suuuuper!!! zapewne to wielka radość zobaczyć takie małe "ziarenko"

No ja bardziej na północ od Lbl mieszkam (znaczy mieszkałam )
Ale jak to sok pomidorowy do jarzynówki?
Stary 2013-08-26, 20:24   #3593
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Heroine

Przepraszam Może i wyszły tu faktycznie chudo. Ech...Ale ona ma takie wklęsłe jak idzie a ja niet Chyba że mam a nie wiem

Dzięki

Piłam Revalid i byłam zdowolona, ale mój faworyt bez zmian to Merz Special - po nim czułam po prostu jak mi włosy rosną, czuć je było przy głowie. Ale z drugiej strony nie u każdego się to samo przyjmie.
Noo ja już rycynowym ostatni raz smarowałam Przejechałam dziś prostownicą i trochę go...rozpuściłam Ale i tak mi nim włosy śmierdziały. Newer ewer! Teraz używam Babuszki Agaffi

Gratuluję!!! Niesamowite przeżycie zobaczyć, prawda?? Ja ucikam spać. Coś mnie sen łamie. Słodkich snów szkraby

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

Nerkowce w łamaniu silnej woli są lepsze jak rosyjskie służby wywiadowcze
Padłam i nie mogę się podnieść : hahaha:
Stary 2013-08-26, 20:26   #3594
pipson
Zadomowienie

Paula, co masz babuszki agafii ?

Margot, ja ostatnio usłyszałam określenie "zamien budyń w hartowaną stal" i dla mnie jak znalazł
No wlasnie się z tymi kosmetykami męczę
Ja już orzechów nie kupuję nawet, nie ma mowy

Basiu, byłam pewna, że będzie okej! Cieszę się, że nam się mały przyrost demograficzny szykuje Trzymaj się ciepło, dbaj o siebie i pisz z nami częściej!

Jak tam low-carbowiczki?
Stary 2013-08-26, 20:32   #3595
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że z dzidziusiem wszystko dobrze

Cytat:

Od jutra jestem na tydzien sama, potem zaraz juz jade do Krakowa, wiec defacto bede jesc to co sama kupie inie bedzie zabardzo pokus

coctail, a ktory revlon mialas? ja chcialam wlasnie teraz na colorstay zmienic, bo ja uzywam dosc drogiego z apteki podkladu, bo absolutnie wszystkie w normalnych cenach drogeryjne mnie uczulaja i juz od kilku lat uzywam tego samego, bo sie boje innych. A o revlonie myslalam, bo ma rewelacyjne opinie, ale skoro kogos uczula, to bankowo mnie tez uczuli
Też mam nerkowce w domu podjadam po pare dziennie

Ja właśnie miałam colorstay, ale on mnie nie uczulił tylko wydaje mi sie, że zapychał a co najlepsze czytam na necie że nie zatyka porów ale w wersji dla cery normalnej i suchej już nie ma takiej informcji także juz nie wiem.

Cytat:

Super, że i Wasza dzidzia ma się dobrze

Ja miałam Revalid w tabletkach, ale jak wzięłam nie po jedzeniu to aż muliło łee :/
Stary 2013-08-26, 20:36   #3596
kisiej25
Tajka

Cytat:

Jak tam low-carbowiczki?
Źle.
O 50g za dużo węgli.
Ok 200 wyszło na 100 białka.
A miało być 150g.
Ale muszę się po prostu pomału w to wdrążyć.
Za dużo owoców wpadło, ot co.

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 20:36   #3597
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Jak tam low-carbowiczki?
U mnie średnio... dziś policzyłam kalorie i wyszło:

Kcal: 1250
B: 88 g
W: 111 g
T: 43 g

Ze słodkiego wpadła jedna krówka...
A jak tam u Ciebie?
Stary 2013-08-26, 20:49   #3598
pipson
Zadomowienie

Cytat:

A jak tam u Ciebie?

Za krówke baty! :baty: A węgli nienajgorzej. U mnie nie podliczałam, ale z węgli zjadłam rano tylko 2 łyżki płatków i kromeczkę chleba ciemnego, dużo warzyw, których nie wliczam i teraz troszkę nerkowców za dużo

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Źle.
O 50g za dużo węgli.
Ok 200 wyszło na 100 białka.
A miało być 150g.
Ale muszę się po prostu pomału w to wdrążyć.
Za dużo owoców wpadło, ot co.
Jak to owoce,a nie chleb i makaron to nie jest źle- mnie też b. ciężko zrezygnować z owoców w lecie- ale już nie jem bananów i winogron, tylko staram się jakieś "lżejsze"
Stary 2013-08-26, 21:31   #3599
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Za krówke baty! :baty: A węgli nienajgorzej. U mnie nie podliczałam, ale z węgli zjadłam rano tylko 2 łyżki płatków i kromeczkę chleba ciemnego, dużo warzyw, których nie wliczam i teraz troszkę nerkowców za dużo
Wiem, że nie powinnam u mnie te węgle to głównie z płatków, 2 kromek chleba, owoców i tej nieszczęsnej krówki... A u Ciebie ładnie widzę
Stary 2013-08-26, 21:32   #3600
ewelciaa144
Zakorzenienie

Ale jestem zmarnowana dzisiaj zasypiałam na stojąco jeszcze w dodatku ta okropna zgaga mnie męczy nie wiem po czym

Basia, Paula Bardzo Wam gatuluje pewnie super uczuie zobaczyć taką małą fasolkę

Cytat:

Ty miłośniczko orzechów I wracasz do tej zimnej Polski ja dzisiaj tak zmarzłam niby słońce było, a jednak to tylko pozory

Chyba mogę powiedzieć, że low carb u mnie się dobrze sprawdza, podoba mi się to coraz bardziej i samopoczucie lepsze, bo nie czuję się taka przepełniona tymi węglami no i brzuch jakby bardziej płaski
Cytat:

A jak tam u Ciebie?
Ładnie u Ciebie z kaloriami i B/T/W Może i ja jutro podlicze żeby się chociaż zorientować mniej więcej ile mi wychodzi Mnie dzisiaj TŻ kusił truflami i się nie dałam, ale za to obgryzłam mu czekoladę z loda

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości