|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Dzień dobry
![]() U nas pobudka o 5:30 :p zupka dla Zuzi nastawiona, ja jem śniadanko. Czy mięsko gotujcie osobno czy razem z warzywami ? Bo gdzieś mi się obiło o uszy ze musi być osobno gotowane Miłego dnia pewnie dopiero wieczorem zaglądneWysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova u nas podobnie z zasypianiem. Wczoraj zrobiłam tak,że Położyłam ja na naszym łóżku,na boczku,przytuliłam do siebie i głaskałam po plecach. Zasnela. Nie wiem czy jednorazowo czy spodobało się. A co do noszenia to tak samo! Nie da się przytulić bo się wygina.
Bokeh śliczna Hania jak zawsze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2613 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
no więc już mówię, czemu wczoraj nie wpadłam
![]() Słuchajcie, Jakis debilny osobnik z sąsiedztwa zaczął palić śmieci u siebie na posesji (nie perwszy raz ), ale wczoraj było apogeum. Zafajdał całe osiedle, było BIAŁO i nie było czym oddychać, w domu mieliśmy dosłownie dym jakby się na chacie paliło. Więc się teść wkurzył i zadzwonił na SM, czekamy godzine on chajcuje dalej jak oszalały a ich nie ma. Wiec ja dzwonie drugi raz i sie pytam kiedy mają zamiar jakąś intwrwencje podjąć i patrol wysłać, a baba mi łaskawie mowi, że nasze zgłoszenie czeka w oczekujących i trzeba czekać. No wiec czekamy KOLEJNĄ GODZINĘ razem już DWIE, a tych czubów dalej nie ma. Koleś jara dalej aż ogien bucha, Julka się drze, bo oddychać nie ma czym na dwór wyjsc nie mogę bo jeszcze gorzej niż w domu. Włączyłam jej wentylator w pokoju żeby troche mielił ten smród. Łaskawcy przyjechali po prawie 2,5 godzinach i to najpierw do nas zamiast do tego zje.ba. Zanim przyjechali, to juz sie zrobiło ciemno, on sobie pogasił w domu światła i udawał, że nikogo nie ma w domu. Podejrzewam, że ich nie wpuścił, bo palił gdzieś do 22 i miał wszystko w poważaniu. Ludzie nie mają za grosz rozumu, małe dzieci w domach, chorzy ludzie, a ten pajac napierd....... na całe osiedle jeśli sie sytuacja powtórzy to dzwonie na policje, bo jak widać SM może go w dup.e cmoknąć...... spać w nocy nie można było, bo śmierdziało tak, że myślałam, że sie potrujemy!!! nawet juz wczoraj kompa nie włączałam, bo do 22 julke usypialismy, bo nie mogła zasnac w tym smrodzie... no to sie wygadałam. i od razu mowie, że bede wieczorami. bo w ciągu dnia bede pomagać t. w ogrodzie już na jesień ogarnąć itp. no i w miedzyczasie spacery itp. mam nadzieje, że o mnie nie zapomnicie ![]() ![]() ![]() tęsknie!!!! całuję!!!! aha, zapomniałam powiedziec, że jakiś czas po moim telefonie do SM. t. dzwonił 3 raz i koleś mu powiedział, że jest ZMIANA PATROLU i nikt nie moze teraz przyjechać, ludzie ratujcie!!!!!!! ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- LADY, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-08-27 o 07:51 |
|
|
|
#2614 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka. dzis obudka o 7
takze , tak jak wczora Black, tak dzisisaj ja- jestem na maxa rozpieszczona ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a koniec filmiku jaki pocieszny ![]() ale ladnie siedzi! ![]() Cytat:
no ale ze czasem rek i swojego kregoslupa nie czuje to juz inna bajka ![]() Cytat:
Cytat:
biedulki kochane! a moze zapytaj sie lekarza? moze on cos poradzi? Cytat:
![]() odp pol na pol ![]() ja jeszcze gotuje osobno ale pewnie niedlugo zaczne juz razem |
|||||||
|
|
|
#2615 |
|
Lurker ;)
|
Cala nastepnym razem od razu na policje i truc az rusza dupska! Pamietam jak my czekalismy ponad godzine na patrol jak ex TZa nas nachodzila, dup nie ruszyli ale jak ona dzwonila po 1 w nocy na☠☠☠ana, ze chce rzeczy wziac to od razu!
Bokeh a nie ma u Ciebie w miescie nikogo kto sie zajmuje takimi naprawami? Zawsze to mniej niz 300 dolcow, serwisy zawsze sobie licza sporo wiecej a czesci no nie zawsze sa nowe ![]() Wisnia no mow co to za metamorfoza od czego zaczynasz?Witam z rana, dziec mi spi nadal, a ja od godziny nie Za duzo nerwow z debilami i spac nie moge
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Lady 100 lat!!!
ale dzis dzamprezowy dzien! wszystkiego najlepszego dla: Majeczki evel Hanusi Bokeh Marcinka nomen Kubusia nancy |
|
|
|
#2617 | ||
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cała co za kutafony z tych sąsiadów takich to tylko ![]() Lenowa u nas pomaga położenie na łóżku, przytulenie i głaskanie tak jak u fewci,czasem pomaga położenie na boczku i głaskanie. meneq jak Wasze nocki? U nas była poprawa a dzisiaj znowu pobudki co 1-2 h. insolito widzę, że Piotruś lepszy niż mel b i chodakowska razem wzięte laski dostałam wczoraj pismo z KIDL czyli takiego badziewia do którego należę i któremu muszę miesiąc w miesiąc płacić składki, że wiszę im 360 zł ) ale na pewno nie tyle. Zadzwoniłam dzisiaj, że sprawdziłam i że mi nie pasuje ta kwota bo jest za wysoka i że ja widzę, że muszę zapłacić 280 zł. Babeczka sprawdziła i faktycznie tyle a nie prawie stówę więcej :/ naprzepraszała mnie, że widocznie jakiś błąd systemu albo zostało mi przypisane czyjeś inne zobowiązanie :/
|
|
|
|
|
#2619 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nawijko wierzę że dasz radę i trzymam mocno kciuki! A co do szpitala to i tak miejsc nie ma, to obserwacja przecież a nie coś mega pilnego i te kilka dni Kubuś poczeka, nie miej wyrzutów sumienia.
A nie możesz kserować tam w czytelni a pisać w domu? Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj była dziewczyna kupić ciuszki z tablicy. Przychodzi, ja patrzę a ona bez brzuszka i mówi że to dla dziecka co ma się za miesiąc siostrze urodzić i że siostra chciała niespodziankę i nie zna płci! No i wybrała kilka rzeczy takich neutralnych/unisex. Ja bym nie wytrzymała tak nie wiedzieć jaka płeć
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i oczywiście przyłączamy się do życzeń ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() a właśnie Illusion jak Twoja dieta? |
||
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawijko dasz radę, wierzę w Ciebie! Wiecie co wczoraj odkryłam? Domci przebiły się obie górne jedynki
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2013-08-27 o 08:54 |
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas nocka ładnie przespana. Obudziła się o 3, zasnęła i spała do 8 I tak już było 3 razy w rzędu. Oby więcej takich nocek ![]() Mam dużo nadrabiania. Więc lecę.
|
#2624 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mam wkur*** od rana Kiedyś na fb po kolejnej nieprzespanej nocy napisałam : a były czasy, kiedy nie spanie przez prawie całą noc nazywałam "zabawą"... i taki chłopak, młodszy ode mnie, nie dzieciaty mi kuwa pisze jak ci tak żle to można było troche w cześniej pomyślec dzieci to nie nowość zagotowało mną normalnie!!! ![]() a dwa to Allegro - kupiłam przedmiot u kolesia - miał pozytywne komentarze ale mało i 3 tydzień już zero kontaktu i zero przesyłki. A na jego koncie doszły same negatywy i konto zawieszone ale jestem zła |
|
|
|
#2625 |
|
Wtajemniczenie
|
Schudłam 3,5 kg a ostatnio diety nie trzymam bo nie mam jak....Igi nie pozwala na jedzenie regularnych posiłków i gotowanie obiadów...ehhh. Biegam za nim tylko, wczoraj zjadłam śniadanie razem z obiadem o 15. Rano jak miał drzemkę to tylko zdążyłam kawę wypić i przygotować coś na obiad. Dobrze że chociaż stoi w miejscu waga i nie rośnie. Jem zdecydowanie za mało teraz i byle co niestety a nie to co powinnam jeść na diecie żeby chudnąć. Wczoraj np. rano kawa i kawałek ciasta
, o 15 kotlet panierowany z piersi kurczaka, ziemniaki, sałatka grecka i wieczorem kilka śliwek ![]() Chcę schudnąć jeszcze 3,5 kg, myślę że jak pójdę do pracy to mi się uda...wtedy posiłki mam rozplanowane, jem to co wezmę ze sobą, a obiady będę chyba robiła wieczorem po pracy na następny dzień do podgrzania bo jak inaczej...od razu po pracy muszę coś ciepłego zjeść, mąż też.
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane,
ja zaraz jade do miasta po pamperosy do SP i jeszcze pare innych rzeczy, które są w promocji, tzt mnie zabije za te zakupy ale może jakoś sie uratuje Amelonik usnęła wczoraj o 20 i chyba tylko 2 razy cycollino był a teraz znowu sobie drzemkę ucieła. O 10 jade ją zawieźć do t. ,wiecie co, ostatnio jak byłam cały dzien na miescie to dostała zwykły bebilon 2 (taki w saszetkach kupuje bo mi się nie opłaca kupować całego pudełka) i nie boli jej brzuszek po nim, a juz nie będę odciągać laktatorem, zresztą na samą myśl.... to aż mi się coś robi jak wróce na studia, to będzie dostawała kaszkę dodatkowo bo teraz jej nie daje.
|
|
#2627 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
przede wszystkim - spóźnione życzenia dla małej! sto lat kochana! Lady- duuużo miłości, radości i tego uśmiechu, coby ci niegdy nie schodził z twarzy! ![]() Nawijko - trzymamy mocno z Anulką kciuki! silver - kciuki za mamę! No Wisienko, chwal się co robisz, może zgapię! ja staram się ćwiczyć codziennie, ale w weekendy muszę przyznać, w ogóle mi to nie wychodzi... no i powinnam trzymać dietę, a z tym już gorzej umnie a muszę, po prosru MUSZĘ schudnąć, bo czuję się jak hipopotam, a w grudniu mam zamawiać suknię ślubną i nie chcę wyglądać tak!!! dziewczyny, kopnijcie mnie w tyłek bo ja już sama do siebie nie mam sił... :/ u nas też już jesień, a ja dalej nie wchodzę w moje dżinsy sprzed ciąży zostało mi jakieś 5kg i za chiny ludowe nie umiem się tego pozbyć u nas dziś cuuudna noc! i jak się kładliśmy spać też, ale wzięliśmy ją do siebie do łóżka, położyliśmy pośrodku i się tak przytulaliśmy we trójkę więc siedzę na wizażu i piję kawę ![]() później chcę jechać z Anią na morfologię - i chyba zbadam jej grupę krwi, bo mnie ciekawość zżera a potem za jakieś zakupy sobie pojedziemy, coby nie siedzieć cały dzień w domu ![]() miłego dnia kochane!
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
LEJDISSSSSSSSSSIE! kochanie, wszystkiego najlepszego, pociechy z Twoich chłopców i jak najwiecej zdrowia i Twojego pięknego uśmiechu
![]() ![]()
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki dla mojej mamy
kochane jesteście. lady WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Nawijko mocne kciuki, żeby udało się podejść do obrony w terminie !! WIERZYMY ŻE CI SIĘ UDA ![]() Marsi, udanego urlopu ![]() Najlepsze życzonka dla Majeczki Kubusia Marcinka Hani Cytat:
blogerko ja też poproszę ![]() ![]() Cytat:
ale on słodziutki Ja też może dlatego że urodziłam się jesienią? ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-08-27 o 09:13 |
||
|
|
|
#2630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze, tak Wam współczuję, chciałabym jakoś pomóc ale ![]() LADY wszystkiego najlepszego ![]() Ja też mam imprezy we wrześniu Najpierw urodziny Karinki (3.09) potem moje (15) a na końcu imieniny męża (21) więc robimy imprezę wspólną 22.09 bo moje sis z dojczlandów zjeżdżają z rodzinami (no jedna jeszcze z narzeczonym ale tydzień później to już mąż będzie)
|
|
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty mówisz w pracy schudniesz, ja pewno jeszcze przytyję, przez 1,5 roku przytyłam ponad 10 kg :/ |
||
|
|
|
#2632 |
|
Wtajemniczenie
|
Bijkora
|
|
|
|
#2633 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Lady, wszystkiego co sobie zamarzysz
Bijkor, powodzenia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Marsi, chyba z Samim nie znał płci Fajna niespodzianka, ale ciężko wytrzymać ![]() Cytat:
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Bartolini bawi siwe wlasnie wujowymi hantlami ale ma skubaniec siły,przesuwa je jaksam chce ![]() EVEL,tez bynm sie mocno wsciekla..... LEJDI- kochana, usmiechu zycze! i milosci! ja dzis na 15 jade w celu wyjasnien co do piatku.... dzwonil chlopak wczoraj do mnie, znam go, bo czesto sie widywalismy, na weselu byl, jak ze mna rozmawiał to slyszałam w jego glosie hmmmm.... troske chyba.... dołaczam do zyczen miesiecznicowych bardzo was przepraszam, ze tak tylko szybko jestem i nie cytuje, jeszcze wszytkiego nie ogarnelam.... obiecuje poprawe, z czasem na pewno bede jak kiedys.... buziale |
|
|
|
#2635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Promotorka zna moja prace, bo jestem z nia w kontakcie mailowym. Chodzi w sumie tylko o to, zeby recenzent ja zdazyl przeczytac... Cytat:
Cytat:
Czesc mam skserowana, pisze i pisze. Wczoraj zasnelam przy kompie, ale dzis od 6:30 daje rade. Zaraz wybywam do czytelni i jakos musze zdazyc, nie? ![]() ![]() Dziekuje Wam za wsparcie, ile razy mozna mowic, ze jestescie kochane? Wybaczcie, ze nie nadrabiam. |
||||
|
|
|
#2636 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny patrzę teraz na gazetke SP i pampersy są po 39zl.....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2638 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Zadomowienie
|
Ale mi sie nie chcialo dzisiaj glowy z poduszki podnosic Lenia mam okrutnego.Lady slonce Ty nasze, wszystkiego najpiekniejszego!!! ![]() Dolaczam tez do zyczen dla Hanulki, Marcinka, Majeczki i Kubusia! ![]() Cala co za parapet z tego sasiada E_vel, co za bezczel Nie trawie takich glupich komentarzy A co do goscia z all to zglaszaj sprawe jak najszybciej. Mam nadzieje, ze duzo nie zaplacilas Ja kiedys na ebay'u natrafilam na oszusta ale zglosilam im sprawe i tego samego dnia albo na drugi, zwrocili mi kase. Lenova nie mam pojecia co Ci poradzic Meczycie sie obie Sylwietta kciuki za przesluchanie I buziaki dla Ciebie i Bartulka bokeh zdjecie i Hania - boskie
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
BOKEH! ale są dni SUPER PHARM!! wiec sa po 29zl https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
tylko dzis i jutro!!!!!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

pewnie dopiero wieczorem zaglądne

Także dzień spędzam na wędrowaniu za nim od kanapy do fotela, później do ławy, do ściany, do okna balkonowego... i łapaniu go w locie 

zagotowało mną normalnie!!!