|
|
#2671 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
mam nadzieję że uda Ci się odzyskać kasę ![]() Cytat:
identyko ![]() Cytat:
PRZYKRO MI STRASZNIE Cytat:
![]() z polskich seriali oglądam "na wspólnej", "lekarze" i "przepis na życie" ![]() wreszcie się zaczynają nowe odcinki Cytat:
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
jak masz za duzo zarelka to podeslij nam na watek, w momencie je rozpracujemy ![]() no i czekamy na fotencje oczywiscie
|
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wpadłabym na to ![]() Cytat:
![]() Ale za takie myślenie należy Ci się ![]() nie wolno Ci tak myśleć!!Jesteś dla Polci wszystkim!! I Ona Cię kocha całym swoim malutkim serduszkiem! mala ![]() neti, super że chrzciny udane! Czekamy na zdjęcia
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kauflandu u nas niet ![]() właśnie się wczoraj zastanawiałm jak się udało wszystko
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Wczoraj bylismy na szczepieniu...tylko raz, zapłakał...a tak to Antonio zuch..ważymy 9,5 kg..wzrost 71 cm...jeju jako on już duży...
![]() I teraz moje pytanie..wiem że temat wałkowany ...ale z uwagi na kupki mnie jeszcze nie interesował..jak i czym najlepiej wprowadzać gluten?(pediatra wczoraj powiedziała żeby dawać kaszki bez ryżu...(ok bo zatwardzaja..wiadomo) i pszenne...tak od razu dać mu pszenna kaszkę? I jak mu podać kaszkę..z butli? Tylko na wieczór? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-27 o 12:51 |
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
Neti, super , ze wszystko udane. Podeslij trochę tych dobroci, które zostały
Możesz też zamiast kaszki biszkopta dac Antoniowi. W mleku możesz rozmoczyć czy do owoca dodać jakiegoś Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy w poradni rehabilitacyjnej na kontroli po zdjęciu szelek i jest ponad 2h opóźnienia!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wolalam rano bo gdyby cos bylo nie tak to mailabym przewalony dziec a nie noc, w teorii oczywiscie ![]() wprowadzajac gluten nie dajesz calej kaszki glutenowej a jedynie i lyzeczke tej glutenowej kaszki dodajesz do mm albo do innej bezglutenowej kaszki. i tak 2 miesiace, a w 3 meisacu bodajze daje sie 2 lyzeczki tej glutenowej kaszki albo tak jak dziewczyny pisza - ciacho do owocka lub deserku |
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() :Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nas ostatnio zapisywali wszystkich na ta sama godzine. wizyta prywatna nadmienie ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() P.s. A jajka kaszkę polecacie? Jaką kupić? Z Bd?...czy hipp..czy co bo ja zielona? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2683 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jesteś wspaniałą mamą i bez dyskusji
|
|||||
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ja mialam bodajze z bobvity |
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marsz do klubu się wypisać, żeby ulżyło zamiast się biczować! Dziewczyny wszystko już napisały. *U nas tak samo. Tylko, że zasypia przy piersi jedząc - jak za bardzo się szarpie to bujam trochę, jak nie pomoże to na chwilę odkładam : poprzewraca się z pleców na brzuszek, poraczkuje, troszkę zmęczy - znów podnoszę i przystawiam i wtedy już zazwyczaj zasypia. Ale ewidentnie muszę w wyciszaniu pomóc. Fewciu: współczuję ![]() Neti A kurczę coś mi się podziało, chyba coś z żołądkiem - boli trochę, kotłuje się, mam stan pod gorączkowy, odbija mi się jak żulowi jakiemuś... od wczoraj mnie trzyma, nie wiem co ja zjadłam? Więc siedzę i miętę piję na okrągło. |
|
|
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje Wam dziewczyny za zainteresowanie i troskę . Kochane jesteście
Więc tak : czasem daje się właśnie przetrzymać na rękach i po chwili przestaje się wyginać, ale tak jak Bokeh też muszę nią mocniej bujnąć i przytulić, tylko potem jak odłoże do łóżeczka to się albo budzi od razu albo po kilku godz z rykiem. Więc staram się na łóżku naszym ją usypiać ,ale tez jest ciężko ,najgorszy ten stęk i wyginanie ![]() No nic dzisiaj jesteśmy oboje z mężem i będziemy ją troszkę przetrzymywać ze spaniem może jak będzie zmęczona to padnie ,jakoś poobserwujemy ją i będziemy się wymieniać w uspokajaniu . Może coś wymyślimy i znajdziemy złoty środek. Potem Was nadrobie bo teraz jak jest mąż to wpadłam tylko na chwilkę. Odnośnie spotkania To może przełóżmy to na inny dzień z lepszą pogodą i wtedy kiedy każda będzie miała czas, co o tym myślicie ??? |
|
|
|
#2687 |
|
Zadomowienie
|
Jol jol
Ale jestem dzisiaj zarobiona fewciu bardzo mi przykro Mojego tzta dziadka pochowali 2 tygodnie temu mial 98 lat ![]() neti za chrzciny. A zdjecia gdzie ja sie pytam ![]() pstryczku moja na poczatku tak sie przechylala po chwili do przodu ale ja ja wtedy szybciutko bach do lezenia bo mi sie ta pozycja nie podobala dla Kubusia.Debrah dzisiaj gadalam z Mama i mowi, ze w domu wszyscy jakiegos wirusa zoladkowego zlapali
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Niech to będzie taka co tylko wsypuje łyżeczkę do mleka bezpośrednio, i nie wymaga gotowania. O - właśnie. Bo ja poszłam za Waszym przykładem i dałam małej wczoraj 2 świderki pełnoziarnistego makaronu, w ramach ekspozycji na gluten... ile tego mam jej podawać teraz, codziennie? Nie wiem.. A wiecie co najlepsze? ZJADŁA. Część z buzi wypadła, ale była zainteresowana tym, nie było szczękościsku, używała ząbków (fascynuje ją gryzienie). |
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobito, Ty to masz leb!!!! jak Ty to wszystko ogarniasz? SZACUN!
|
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
To chyba będę musiała kupić w ciemno
![]() Cytat:
Fewciu kciuki za kontrolę! A co do czekania w kolejce to jakaś paranoja, przecież to dzieci małe Mój mąż dzisiaj jechał ze swoją Mamą do Krakowa, do szpitala i mieli być na 8 rano i okazało się, że do rejestracji od 8, a lekarz przychodzi na 10:30 i spokojnie mogli dzwonić
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo
Cytat:
|
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja o takiej pisalam wlasnie zwykla najtansza manna ALE na dzieciowym dziale! ![]() obstawiam ze kazda firma ma taka ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() edit debrah - brawa za makaronik! juuupi!
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-08-27 o 13:23 |
||
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj tak, głodna już jestem, oczy by jadły
|
|
|
|
#2694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej jej smakuje bobovita ![]() Cytat:
![]() O kurcze, piękny wiek! Jeszcze trochę i dożyłby setki. Cytat:
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napisałam esej w k. Przepraszam że chaotycznie ale to bolesny temat i ciężko mi się skleić w jedną całość.
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2697 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mam tylko nadzieję, że nie po mojej sałatce Cytat:
dla Amelki za makaronik spryciula ![]() a właśnie w niedzielę zapomniałam zapytać, jaką Wy macie kaszkę tą co się nie gotuje? I w ogóle jakie macie kaszki? Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do lekarza to brak słów... |
|||||||
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam znów paczuszkę hipp z kuponami i (kolejną do kolekcji) łyżeczką
![]() Dziś jadę z Darią do znajomej która jest w ciąży (tp ma na 26 grudzień). Jadę pozazdrościć jej brzuszka
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak słów ![]() aha, wczoraj tż mi opowiadał historię kolegi z pracy (jego matka jest lekarzem i mu opowiedziała), że kiedyś trafiło do nich dziecko pogryzione przez szczura. Matka spakowała dziecko do wózka stojącego na korytarzu w bloku. Dziecko płakało, wrzeszczało, potem dopiero się okazało, że w wózku był szczur, który gryzł to dziecko. Dziecko zmarło
|
|
|
|
|
#2700 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

piechotą nie chodzi 
aż w końcu usypia. Czasem jeszcze dopajam mlekiem i zasypia
cierpliwości
chyba muszę nadrobić

nie wolno Ci tak myśleć!!
Czekamy na zdjęcia 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jak zasnęła to spanie po 20-30 minut. I w pewnym momencie samo "przeszło" tzn. usypia z histerią, ale tylko kilka minut i potem śpi czasem nawet 2 godziny co jak na nas jest ogromnym sukcesem. Ale pamiętam gorsze czasy i mówiąc szczerze nie wierzę, że odeszły w zapomnienie