|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ech, ja juz sie rozmarzyłam o slubie ... a jeszcze nyc nie wiadomo xD
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
debrah, buziak dla Amelci za makaronik!!!!!!!!
moj dalej nie tknie lyzeczki. dzisiaj zjadl 3/4 pomidorka, ale jak chcialam mu z lyzeczki, to szczkoscisk a na pomidorka sie rzucal doslowmie!!!!!! byle tylko z raczki byl ![]() hje, kopnij sie lenova, kochana, ciesze sie, ze lepiej z zasypianiem i dziekuje za smsa! przemilo mi sie zrobilo, naprawde!!!!! ![]() mamy chustowo/nosidlowe jak nosicie maluchy? dalej z przodu? czy juz na plecach? moj od jakiegos czasu nie chce z przodu za to w plecach bardzo, zasypia moment. z chusta ciezko, ale w mt odlot od razu---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- deli, no ja tak samo mialam w sumie chyba mieli racje, bo wazylam wtedy 65kg ![]() laski, zaraz wrzuce do k.zdjecie, powiedzcie mi, tez macie taka grzyweczke na czole? wygladam jak ciu.lik
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-08-27 o 22:00 |
|
|
|
#2793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tych druga boska
|
|
#2794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A właśnie co do nosidła, Ty masz mt. Bo ja widziałam dziś w komisie mt north za 190 zł, nowe. Czy to dobre nosidło za taką cenę ??? |
|
|
|
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=cShha...ature=youtu.be
Igi zdobywca/w pogoni za pilotem
|
#2796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Deli, trzecia suknia
Cytat:
Cytat:
Na skrzydełkach zrobiłam wywar, wrzuciłam pokrojone na kosteczkę ziemniaczki, marchewkę, seler,pietruszkę. Szpinak posiekałam na drobne kawałki i wrzuciłam do garnka ![]() Potem obrałam mięsko ze skrzydełek i dodałam Darii do zupki. Wszystko wrzuciłam do blendera. Żółtka już nie dodawałam skoro mięsko dałam Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale Darii naprawdę jeszcze żaden obiadek aż tak bardzo nie smakował ![]() Wyszło mi dużo tej zupki więc dałam do słoiczków i zamroziłam. Wyszły mi z tego 4 słoiczki. oby ładnie nockę przespała ![]() Cytat:
![]() I zarąbiście że jutro jedziecie po nową fure
|
|
#2797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gorzej, ze do dzisiaj jej tak zostalo i przez caly dzien na 3 minuty na dupci nie usiadzie Piekny jest tak poza tym silver dziekuje za super przepis Wyprobuje na pewno
|
|
#2799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak nie mam Cytat:
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42490278]Dzisiaj tatuś został z obiema
![]() Pomijam, że tak ściśle się chciał trzymać tego, co powiedziałam, że chociaż młoda zrzędziła to nie dał kwadrans wcześniej jeść ale było ok.Fewciu, przykro mi z powodu pogrzebu ![]() Pstryniu, początkowe siadanie zawsze leci do przodu, siad z podparciem. Hje, stuknij się młotkiem jesteś najlepszą mamą jaką Pola mogła sobie wymarzyć ![]() Debrah, skoro temp. to może wirus jakiś? zdrowiej ![]() No i gratuluję jedzenia makaronu ![]() I wiesz... czasem tak właśnie Dorka ma jak się z płaczem budzi, wsadzam smoczka i udaję, że mnie nie ma ![]() Hope, brawa dla raczka ![]() Laurko, bluzy super! O, hej Bijkora ![]() I co dalej planujesz? Sylwietta, ściskam! ![]() ---------------------------------[/QUOTE] hahahaha Illusion dzięki za pocieszenie ![]() Lady my nosimy się nadal z przodu ale Kubuś jeszcze nie siedzi i się nie buntuje ![]() Bijkora a kiedy wyniki? I co dalej? Ania reakcją męża się nie przejmuj, chłopy to w ogóle nigdy żadnej różnicy nie widzą ![]() fewcia super, że na kontroli dobrze Black piękna waga i wzrost dla Oliwki ![]() chyba i tak o czymś zapomniałam
|
|
|
|
#2801 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla Blaneczki. Widzisz jaką zdolną masz córę Cytat:
Super, że jesteś zadowolona z matury ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wymiary Oliwki Cytat:
Super Cytat:
Debrah, przeczytałam książkę jednym tchem Koniecznie musisz ją dokończyć i wydać ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
dla Słodziaka A Igorek od razu tak ładnie stawiał stópki przy wstawaniu ? Piotrek trochę je wykrzywia jak wstaje później już ładnie stoi. Miałam spytać dziś lekarki, ale po rozmowie o sadzaniu zrezygnowałam
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Tż przyszedł z pracy i wziął mnie na kuchennym blacie
![]() Ja lecę już spać bo padam. Buziaki. Do jutra.
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahaha silver padlam!!!!!!!!!
![]() kurde, a moja fryz mowi, ze to norma po porodzie, ze hormony rozne dziwne wlosy na lbie produkuja ![]() ranyyyyyy idu spac....normalnie cwiercwiecze dzisiaj, a takie partyhard, ze nie pogadasz dzieki dziewczyny jeszcze raz za zyczenia, kocham was ![]() aaaaa Lenova, nie znam tej firmy w ogole o ile w chustach sje juz conieco orientuje bardziej, tak w nosidlach niestet5 a szukalas na chusty.info opinii?
|
#2804 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na początku trochę koślawił i na paluszkach się wspinał ale mu nie pozwalałam i pokazywałam że całe stópki ma stawiać. ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Dobranoc
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie, zobacz tutaj, w tej samej cenie co widzialas w komisie, a nowe, a z tej firmy wlasmie mam i jest cudnie wykonane
pathi.pl/pl/kup-gotowe-nosidlo.html ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- fewciu, widzisz, baty sie naleza za zamartwianie sie!!!!!!!!! bardzo sie ciesze, ze blane zka zdrowa
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję , że tak miło przyjmujecie mnie z powrotem
|
|
|
#2808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam napisać, że Pietrek waży 8800. To chyba ok, co?
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Silver, łooooo pieronie.
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-08-27 o 23:07 |
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie dziwie sie, ze PADASZ Dobranoc
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też idę kąpciu i do spania. Gudnajt
|
|
|
|
#2812 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszcze a ja mam @ ![]() Lady a coś takiego :http://tablica.pl/oferta/dwustronne-...i-ID3h97D.html |
||
|
|
|
#2813 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Witam sie wieczorowa pora ... Niestety dzis 0 czasu na wizaz, mala miala dzien z serii nie wiem co mi jest, ale zdecydowanie nosic mnie trzeba ... Masakra poprostu
![]() Ale wiecie chociaz raz zrobilam pożytek z jej placzu ... bylam dzis w superfarmie po pampki w promo i przy okazji wzielam inne rzeczy i kolejka taka byla, ze wychodzila poza sklep .. no i mloda oki, troche byla spokojna, potem zaczela sie krecic, potem wyrywac z szelek, a na koncu tak wyla, ze nas przepusciuli ![]() ![]() a ja se myslalam rycz rycz malenka :P Z tego wsyztskiego wzielam pampki 4+, ale porownywalam z 4 i szczerze nie widze jakiejs roznicy w wielkosci ![]() Fewciu strasznie mi przykro z powodu smierci dziadka Lady wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Marta kurde zazdroszcze, ja mam badziewne lozeczko klups i jakbym do niego weszla to by sie zarwalo pod moim ciezarem, a mowiac szczerze pomysl jest swietny ![]() Lenova wspolczuje Ci kochana z Blanka, u mnie ostatnio podobnie, zreszta wiesz .. dzis spokojnie sobie usnela, nakryta kolderka ... gdzie oczywiscie nie w swoim lozeczku ![]() Pstryniu wspolczuje Ci tych spacerow ja dzis poszlam z mala do sklepu doslownie 3 min piechotka, w sumie nioslam kilka rzeczy w torebce, chwile po sklepie pochodzilysmy, tak piorunsko mnie rece bolaly ... Jutro chyba pojde mala zwazyc, bo wydaje sie strasznym klockiem ![]() Hje czys Ty babo zdurniala, nie pisz glupot, Polcia Cie kocha najbardziej na swiecie i jestes wspaniala mamusia, jestes dla niej calym swiatem Silver przyznaj sie , ze masz uklady z hipem jakies, ja jeszcze zadnej paczki nie dostalam ![]() Ellmi grawno dla Filipa, teraz sie zacznie hardcore ![]() Dziekuje za cynka o husteczkach hugies, bo uzywamy i napewno pojade kupic Hope ale Daddi ju duzy facecik ![]() Teraz doszlam do filmiku z parkietem ... Jest mega ale Ci sie ancymonik trafil Nawijko trzymam kciukasy za napisanie pracy ![]() Bijkora witamy z powrotem i super, ze sie udala maturka Lady kochana super, ze uzbieralas na wozek ... czekamy na foty Pietraszka w nowej furze ... Ilusion IGI WOOW .. on to zasuwa dopiero przy tej kanapie, moja to narazie niesmialo kroczki stawia ... Boski Silver super mialas wieczorek z tym braniem na blacie ... bede bral Cie, na blacie ... mnie, eheee ... Yeeee nadrobilam chociaz latwe to nie bylo, od wczoraj 12 stron pleciugi kochane
|
|
#2814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
charliz moze zapros mame na wizaz? insolito kompetentna ta lekarka, ze niech ja ges kopnie. jaka my nie mamy wozkowych problemow, ale musze urozmaicac jazde Yae. lady brawa za obiadek! ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- deli ja tez bylam zazdrosnica w dziecinstwie. O wszystkie dziewczynki... O dziwo o chlopcow nie. Kiedy mi rodzice powiedzieli, ze bede miec rodzenstwo, to oswiadczylam, ze chce brata, bo siostre przez okno wyrzuce. ---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:44 ---------- lady na spacerach z przodu, a podczas prac domowych nosilam z tylu. Yae byla bardzo zainteresowana gotowaniem i sprzataniem, ale nie zasypiala. Odkad zaczela raczkowac chodzi za mna lub bawi sie w poblizu. Wczoraj chyba ze sto razy sie uderzala o cos, nawet na balkon mi uciekla. Efektem calodniowych szalenstw byla histeryjoza przed snem. Wlasnie pani na spacerze pierwszy raz domyslila sie, ze Yae jest dziewczynka |
||
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Witam się...nadrobilam Was od wczoraj...ale do wczoraj od soboty....niet
mąż wziął tacierzynski i już na razie nie będę do Was tak zaglądać (tak mu tylko powiedziałam )... A w niedzielę wyjeżdżamy na tydzień na Mazury tam gdzie ostatnio..pod Ełk-rodzice mają tam dzialke.więc już myślę jak ja Was nadrobię??![]() BIJKORA... Fajnie że com bak do nas ![]() A teraz lece karmić ... P.S. JEST GDZiES TERAZ DOBRA PROMOCJA NA PAMPERSIAKI? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-28 o 07:03 |
|
|
|
#2816 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
bylismy wczoraj w siti w biedrze po pieluchy. a wlasciewie to w 3 ![]() dzis pobudka o 6,15 takze gitez malina ![]() no i saprajs - mamy zebolka ![]() dolna jedyneczka pozdrawia ciocie ![]() Cytat:
sękju! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to narazie tyle, reszta czeka cierpliwie na nadrobienie
|
||||||
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Dadol dziękuje za komplemenciochy Illusion Igi Boski a co do ciuchci to już tyle razy wyrżnął w nią ![]() Bijkora witojcie! ![]() Black, Insolito piękne wagi maluszków ![]() Silver bunga bunga mówisz u nas odkąd się pogadało to się dzieje też żeby to jeszcze ostrożnie i z głową ![]() Dawid wstał o 6 O chuju złoty myślałam, że jak zejdę, z☠☠☠ie, zdupce na czym świat stoi. Dziecko się obudziło, później o 2, o 4 i wstał o 6 i w dupie ma. Niewyspany ale daje ostro za kablami |
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-28 o 07:17 |
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku gratulujemy zębolka!!!!!!
![]() Neti w realu. A i chciałam z tego miejsca zachwycić się wypowiedzią jakajaka (jakiejjakiej?) Żebyśmy pisały, żeby miała co czytać ![]() dla tej Pani
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Halo halo!
Lenova, sliczne to mt Meneq, ale fajnie! Dla mnie dzieci azjatyckie sa wszystkie takie same, nie rozpoznam za chiny ludowe ![]() Babelek nasz kochany od 20 do 2 w nocy w swoim lozeczku spal Wy tez tak macie? Ze spac nie mozecie? Ja leze doslownie jak na szpilkach i za pierona nie moge zasnac, latam do drugiego pokoiku jak poparzona i sprawdzam czy dycha, czy przykryty/odkryty/zakryty boje sie, ze go nie uslysze, a jednoczesnie zamykam drzwi, zeby kota tam nie buszowala, no i takie zamkniete kolo sie robi. Malz juz tylko w czolo sie klepie ![]() W efekcie od 23 do prawie 4 nie spalam w ogole, mimo, ze nocka mlodego jak marzenie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

ale sie ciesze!!!!!
a jeszcze nyc nie wiadomo xD

a na pomidorka sie rzucal doslowmie!!!!!! byle tylko z raczki byl 
i dziekuje za smsa! przemilo mi sie zrobilo, naprawde!!!!!
za to w plecach bardzo, zasypia moment. z chusta ciezko, ale w mt odlot od razu
Kurcze, tylko szpinak powinno sie jesc razem z bialkiem, zeby niwelowac szkodliwe kwasy
Dawalas zoltko?

Wyprobuje na pewno 

6 5 4 3 2 1

mąż wziął tacierzynski i już na razie nie będę do Was tak zaglądać (tak mu tylko powiedziałam