|
|
#2731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
taki już duży, że nawet mu ten smoczek nie pasuje
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no, wykrakałaś hmm, pewnie chodzi Ci o tą sytuację z kiedyś, co się nie odzywał tak długo? no to w sumie przegadaliśmy to wtedy i jakoś się naprostowało; teraz już jest ok, nie mam mu nic do zarzucenia tzn. takie kontrolne fochy się zdarzają, co by się miał na baczności![]() Cytat:
|
|
#2732 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciebie za ciacho i dla Pietraszka z jedzonko Cytat:
Głupia ja ![]() Cytat:
No właśnie, wiem, że już nie zaufam jej w żadnej kwestii Cytat:
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() a co do autobusu, to stwierdzili, że jak Ci dziecko wygodnie siedzi w nosidełku, to Ty już nie musisz; to się chyba nigdy u nas nie zmieni ![]() Cytat:
|
|
#2734 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
Witam się w ten pierwszy taki brzydki dzień przepowiadający już jesień..... My dziś z Krzysiulkiem całkiem fajnie spędziliśmy czas. Najpierw dziecię wyspało sie za wszystkie czasy a potem sruuu na miasto. Musiałam jednak wczesniej pojechać po auto do męża do pracy a że nie chcialo mi sie tachać z osobna fotelika to zapakowalam maliznę w fotelik i na takiej przejściówce na stelarz od wozka Czy wy wiecie że pierwszy raz od niepamiętnych czasów moje dziecko nie jojczyło w wózku!!!!!!!!!!!! toż to szok!!!!!!! No i teraz co? wyspało się czy poprostu niał lepszą widoczność i był zainteresowany swiatem?? Jakie wy macie doświadczenia z wózkami? czy wasze dzieci są w nich grzeczne ( te nie siedzące jeszcze)??Hje tak przeglądalam pierwszą stronę i nie widzę Marsi ?? ona przecież z grudnia ma Leosia tak??? Lady wszystkiego najlepszego!!!! A teraz cytowanko sasasasasa Cytat:
![]() Cytat:
jak żyć ? czym się zapychać by nie tyć i nie stracić pokarmu? O ćwiczeniach raczej mowy nie ma bo nie mam w ciągu dnia czasu a wieczorami padam..... poradź coś ......Cytat:
a gdzie takie saszetki można dostać tak w razie W ??Cytat:
Cytat:
Cytat:
mi wiele razy pomogło ( zaznaczam ja średnio pijąca napoje z kofeiną )Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
hejooooooooooos!
ale ludzi w SP, każdy się rzucał na pampersy w tym JA! ale wyszłam z tym co chciałam ![]() zrobiłam naleśnikosy iiiiiiii czas ogarnąć szafę.
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka, Marsi sama zdecydowała, że nie chce być na liście.
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to jedna z moich wykładowczyń powiedziała : W Rosmenie
za ok 2.90o rety, ale mnie nosi, moje libido wróciło na dobre aaaaaaaaaaaaaaaa
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-08-27 o 17:38 |
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi na szczęście z tym smokiem nie często jest. Jak beczy i nie da się go uspokoić, do zasypiania i na maruda. Zmieniam mu często żeby sie do jednego nie przyzwyczaił
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza...
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewcia teraz wogóle leżeć nie chce - tylko stać, i jak ja mam ją uśpić ????
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2742 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam okresu -boli tak jak przed ciążą,o mały włos nie zemdlałam z bólu dziś,do tego jest tak obfity jak nigdy. Leże dzisiaj tylko i umieram a mieliśmy z Blanka na basen iść. Blanka też maruda ciągle kwęka :-(
Odnośnie spotkania: to ja niestety odpadam bo Wojtek jutro musi pójść do pracy ,zrobić jedno zlecenie i nie wiadomo ile mu się zejdzie . Kurdę ![]() Buziaki dla solenizantów naszych ukochanych! Rozważamy kupno nosidła ale nie bardzo nas stać, u nas jest taki komis i tam jest mei tai north za 190 zł-co o tym myślicie?? |
|
|
|
#2743 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękujemy za życzenia
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się.
Charliz, a ja Cię ciąża nie będę straszyć ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Pola śpi godzinę i nie wiem, czy to drzemka czy już na noc... |
|
|
|
#2745 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Następnym razem policję wzywaj, co za dupek chyba bym zabiła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lady, 100 lat! Mieliśmy koszmarną noc, nawet za czasów noworodkowych tak źle nie było Cały czas cyc i cyc, a jak nie to przewracanie się z boku na bok i w nońcu płacz. Dwa razy musiałam bujać na rękach, o 24 i 3, a między tym cyc. Oczywiście pobudka po 6. Zastanawiam się co mogło być powodem.Mieliśmy dziś też szczepienie, na szczęście następne dopiero w styczniu. Płakusiał bardzo, ale w domu już był taki jak zwykle. Mamy skierowanie na badanie krwi, TSH, mofologia, żelazo i m0cz. Boję się Kazała poczekać po szczepieniu ze 2 tygodnie.Pochwalę się co upolowałam ![]() Idę dalej nadrabiać. |
|||||
|
|
|
#2746 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak jak dzieje się coś złego to konsultuje z prywatnym pediatrą. W tej przychodni przynajmniej są miłe pielęgniarki i komfort po szczepieniu, a nie tak jak w poprzedniej musiałam karmić Piotra przy drzwiach wejściowych w środku zmiI ja Cytat:
Elmi, odnośnie kurtki, to mój mąż nie wiem, że kupiłam, a już na pewno nie wie za ile ![]() Hope, śliczny Dadolo
|
|
#2747 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Zaraz oszaleję, od godziny usypiam Olesława! Na polecach źle, na brzuchu źle, stęka i stęka przy tym, rzuca się po całym łóżku wrrr :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach Ty przebiegła Gabrielo ![]() a czemu? Bo ja nie w temacie... :/ laurko obu nocka po szczepieniu była znośna i piękne łupy trzymam też kciuki za badania ![]() fewciu jak po kontroli? nawijko jak tam praca? debrah zaczytałam się w Twoją książkę... Kubulesław uśpiony, ciekawe na jak długo bo zawsze jak zaśnie ze smoczkiem iten mu potem wypadnie to się budzi
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Hania zasypiała na stojąco o 18 30 no to skapitulowałam i dałam jej wczesniej mleczko i do spania... i co? właśnie się obudziła.....
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa no i moje konto zubożało o te prawie 3 stówki, chyba póki co nie kupię sobie wachlarzy i paneli do mieszkania
|
|
|
|
#2751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
hej hej!
wpadłam na chwilkę, poczytałam, ale nie cytowałam, wybaczcie ![]() byłyśmy dziś z Anną w SP, ale kurde, tyyyle ludzi, że Ania się wystraszyła i zaczęła się drzeć jak nigdy! wyszłam bez niczego potem przyszedł TŻ z pracy i pojechaliśmy na zakupy-bo nie mieszczę się w żadne moje spodnie u co? d.pa!!! jestem za olbrzymia żeby coś na siebie znaleźć
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
zachciało mi sie porzadków, aaaaaaaaaaaaaaaaa jak mi sie nie chce tego konczyc
|
|
#2753 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że przeze mnie nie wypaliło spotkanie Ale możecie się i tak spotkać przecież?![]() No ja jutro odpadam, ale od poniedziałku pasuje mi każdy dzień, nawet codziennie możemy się widzieć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wiecie... wstydliwa sprawa, ale ja mam już okres dwa tygodnie!!! Cytat:
miło, że pytasz SUPER! Blanka jest zdrowa, lekarka ją wychwaliła, że potrafi więcej niż dziecko w jej wieku i po szelkach powinno umieć. Więc już nie jęczę Powiedziała też że ma czas żeby usiąść do 8 m.ż., potem właśnie mamy kontrolę jeszcze. Blanka była w ogóle atrakcją przychodni, wszystkich zaczepiała, do każdego się śmiała, moja mała śmieszka Nasza nas tak wczoraj załatwiła, zasnęła o 19.30, obudziła się po pół godziny z wielkimi oczami i gotowa do zabawy, poszła spać po 21.30. |
|||||
|
|
|
#2754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez byłam w lumpkach dziś, może gdybym ważyła ze 30kg więcej to coś bym kupiła Na jaki targ w końcu chodzisz? Hope ale Daduś fajny jakieś zacięcia budowlane widzę Insolito uściski dla Piotrusia poszczepienne Na obiad Ewcia dostała szpinak i tak Jej smakowało, że się nawet z uszkiem podzieliła
|
|
|
|
|
#2755 |
|
Rozeznanie
|
Hej Słoneczka moje
********Ale tęskniłam. Wcale nie wiem co się u Was dzieje, ale ten wątek nadrobię od początku. Paweł zablokował mi wizaz, pudelki, alllegro itd. Zebym się uczyła. Matura poprawkowa była trudniejsza od tej w maju ale.... Póki co wyliczyłam sobie 60 kilka % z tych wyników,które sa na necie. O tak się wzięłam za siebie ![]() Już nigdy was nie opuszczę ... Nawet mi się śniło że mnie wywaliłyście całkiem. Dziękuję za te kciukasy.Przydały się
|
|
#2756 | |||||
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest to samo
![]() ale za to pelza jak oszalaly i z takim zapalem ![]() co najgorsze jak wychodze tylko z pokoju to jest placz i zaraz pelznie za mna tyle ze z takim placzem ![]() wasze dzieci tez tak maja? moj maz sie smieje ze maly nie ma jeszcze oscietej pepowiny ![]() cudna jest Cytat:
chyba sie spoznilam ![]() Cytat:
ja juz lampki nie swiece, mam zaslony troche nie do konca zasloniete na oknie zebym cokolwiek widziala Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2757 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
jestem z siebie dumna, a TZ u t. ....Dobrze doczytalam, ze mialas dzis nalesniki? My tez, z czekolada. TZ wmusil we mnie 3- prawie xD
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaał. W szoku jestem. Nie było mnie pół dnia i tylko 2 strony
to mi się podoba![]() idę czytać
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
maturzystka nam wróciła
na pewno dobrze Ci poszło i będziesz miała z głowy
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pięknie to brzmi.... "i że cię nie opuszczę...." ![]() super że jesteś zadowolona ! na pewno dałaś radę ! ![]() WIdziałam jakie Nadia ma włosy ło jezusie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

) kawałek ziemniora i buraka 
Gratki dla Filipka
tzn. takie kontrolne fochy się zdarzają, co by się miał na baczności

mdleje: Nie strzymie!!!!! Strach mieć takiego pediatrę.

, ale ja dzisiaj też mam dzień z 

Powiedziała też że ma czas żeby usiąść do 8 m.ż., potem właśnie mamy kontrolę jeszcze.
6 5 4 3 2 1
chyba sie spoznilam
xD