|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Chyba że coś mylę? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
lady jak sie obudze, to sprawdzam, czy z Yae wszystko ok, ale tak to zmeczenie bierze gore i slie zanim przyloze glowe do poduszki.
Ale jak takie same? Nic z tych rzeczy ;-) ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Sa plusy raczkowania, Yae jest tak zajeta odkrywaniem swiata, ze jej arystokratycznej pupince przestaja przeszkadzac trzy krople na krzyz siuskow w pieluszce. Chwala jej za to, bo z torbami poszlibysmy. Pisalam Wam, ze probuje wstawac? Dlaczego jej sie tak spieszy? Ale z drugiej strony dopiero dzis stopy swoje odkryla i pierwszy raz wpakowala do buzi. Rozkoszny widok |
|
|
|
#2823 | ||
|
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
U nas mala jeszcze nie wstaje, ale ostatnio juz szuflade otwierala i spodobal jej sie kabel zasilacza od mojego lapka ![]() Cytat:
![]() :![]() Kurde, u nas blat za maly ale jest stol w jadalnia hmm ![]() ![]() Meduzka jeszcze 12 kilosow do zgubienia mam :P Co to sie dzieje! Zeby dziecko dluzej spalo niz matka ![]()
|
|
#2824 | |||||
|
Raczkowanie
|
Hejka !!! Jesuuu jak pada a ja nie mam co zjeść :/ trzeba będzie maliznę zachustować i po bułeczki zapitalać pod parasolem. Mam dzis duże zamówienie na kwiaciarni i musze iść na kontroling ale strasznie mi sie nie chce w te pogode buuu. Jak mus to mus
Aha dziewczyny można tak mieszać dziecku w podawaniu glutenu że np dziś makaronik jutro kaszka a pojutrze biszkopt ?? Silver to żeś poszalała kobieto ![]() Cytat:
Cytat:
Co do pampków z "+" to one nie są znacząco większe ale chłonniejsze bo one są dla bardziej wymagających dzieciaczków ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
spadam bo krzysiulek ma wśkieklizne już mu sie zabawa znudziła |
|||||
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
hej lasencje
![]() pstryczku gratuluję zębolka meneq zdolniacha z Twojej Yae śpieszy się, żeby wstać, bo pewnie chce sama do tatusia do pracy chodzić ![]() little ja też chcę, żeby mój Kubuś spał dłużej ode mnie ![]() hope może zaraz uśnie? ![]() nasza noc taka jak zwykle... z tysiąc pobudek w nocy plus takie, że nie śpi np 2 godziny bo chce się bawić, nigdy tak nie miał. Co się dzieje? ![]() poza tym miałczy non stop, już nie mam siły słuchać ![]() i zajadam sobie jajeczko na miękko z chlebkiem własnej roboty
|
|
|
|
#2826 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się przy kawce. Iguś się bawi, podpatrzyłam na filmiku u elllmi i dałam mu foremki silikonowe takie do lodu i do muffinków i już 10 minut siedzi na tyłku a od rana już ze 100 razy zdejmowałam go z szafki tv, z kanapy, krzesła, pufy w korytarzu. Wspinaczka to zdecydowanie jego ulubione zajęcie Wstaliśmy o 6:40 dziś...i tak sobie pomyślałam...kurde jak mi Igi zaczął spać jak człowiek do 7 mniej więcej raptem 3 tygodnie temu to ja od poniedziałku do pracy i będę przed 6 wstawała
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Akurat do tatusia do pracy, to lepiej, zeby chodzic nie musiala... ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
Jestes juz psychicznie przygotowana na powrot do pracy? |
||
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana.
Nocka ładna, taka jak wczoraj ![]() Dziś jadę odwiedzić mamę w szpitalu. Tż zostanie z Darią. Ide zjeść śniadanie a potem może nadrobię.
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
myliś. przetrzep forum, wczoraj elllmi pisała
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się że jestem gotowa na powrót do pracy, chce mi się wyjść do ludzi, wiem że Igorek będzie pod dobrą opieką...no ale wiem że będę tęsknić i ciągle o nim myśleć...to chyba nieuniknione
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
...jakoś słowo "przetrzep" tak mi tu nie pasuje
![]() ![]() ![]() ![]() Ale wlasnie szukalam dziś bo coś kojarzę że któraś pisala ale nie mogłam sie "dotrzepać" do tego ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
Hej kobietki, wstaliśmy o 6;30, w nocy tylko 5 razy wstawalismy
Dzisiaj przychodzi mój brat, będzie mi pomagał ma tylko 13 lat ale fajnie bawi sie z gałgankiem. Może uda mi się trochę mieszkanko wysprzątać bo nie ma gdzie się ruszyć, brak czystych naczyń mimo zmywarki bo nawet nie mam jak załadować. Tz pracuje od rana do wieczora, wraca tak zmęczony, aż mi go szkoda. Poświęca się kochany, inaczej czeka nas przeprowacka do innego miasta i powiem szczerze, ze strasznie mi smutno z tego powodu Lecę zostało mi 15 min z 30 min drzemki syna i już słyszę jak wstaje i zaczyna jeczec Pstryczku gratulacje za ząbka !!! Resztę odczytam przy 2 drzemie małego papap
Edytowane przez mitabe Czas edycji: 2013-08-28 o 08:22 |
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2835 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
ja bede wstawac o 4, a Tz przyzwyczail mnie, ze to on wstaje rano do malej a ja spie do 7-8 ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem co będzie z moim powrotem do pracy... bo lab w szpitalu, w którym pracuję likwidują :/ i nie wiadomo co to będzie
|
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
)Cytat:
![]() ![]() ![]() Niektóre z Was wracają do pracy a niektóre z nas dalej studiować, ja też się poniekąd ciesze, bo tzt delegacje i ja sama siedze z A. , a na mgr chyba nie ma codziennie zajęć i nie trwają długo ( taką mam wizję przynajmniej haha) zawsze to jakaś odskocznia, ale w następne wakacje na pewno pójde do jakiejś pracy.
|
|
|
#2838 | ||||
|
Zadomowienie
|
hEJOSKA mAMUSKI
Mloda zarzadzila dzis pobodke o 6 ... Odkad mloda tak wstaje rano to moj TZ ma zawsze sniadanko do lozka podane z herbatka i kanapki do pracy, nigdy wczesniej nie robilam mu sniadan Cytat:
A co do pampkow to jest promocja w superfarmie za 29,99 i dziewczyny pisaly cos o kauflandzie i realu od 29 sierpnia, ale cen dokladnie nie pamietam .. zapamietalam husteczki hugies bo uzywam i po nie jade za 22 zetki 6 paczek ![]() Cytat:
Pstryku jak dla Ciebie 6 to git majonez to Respect ... dla mnie to srodek nocy i dalej sie nie moge przestawic na to ranne wstawianie Cytat:
![]() Cytat:
Nadrabiam dalej
|
|
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jasne że ok
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę wyjazdu na Mazury ![]() GRATULACJE Cytat:
dla tej Pani ![]() Rzeczywiście ŻADNA z nas jeszcze nie napisała żebyśmy dużo pisały Ale to źle że spał w swoim łóżeczku?? No to na co czekacie?? ![]() Dziękuję
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba nigdy nie będę gotowa.
|
|
#2842 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuje przepisu na za☠☠☠iaszcze polędwiczki, pomocyyyyy musze tzta zaskoczyć !!!!!!!!
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2845 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witaj!!!!! super ze jestes zadowolona z matury kiedy beda wyniki? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Tż poszedł na siłownie.
Dziecie mi zasnęło więc idę ćwiczyć ( a tak mi się nie chceeee) Black, co tak mało Cię tu ostatnio???
|
#2847 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my wczoraj po kapaniu chcielismy zwazyc mlodego i doopa. tak wywijal na tej wadze, przezyl sie, przekrecal ze po 3 nieudanych probach poddalismy sie ![]() Cytat:
bedziesz miec extrasny mejkap, superancka fryzure to od razu i samopoczucie bedzie inne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Pozdrowienia od Śpiocha
|
|||||
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki
U nas pobudka o 7 (jak zwykle)- stwierdzam że moje dziecko to terrorysta Zawsze jak się obudzi biorę go do siebie do łóżka,nakarmie,przewine i tak sobie leżymy aż młody odjedzie. Od wczoraj nie jest już tak kolorowo... Niedawno obudził się z drzemki i nie wytrzymałam... Odłożyłam go do łożeczka-niech tam demoluje Mam całą buzię podrapaną. Ostatnio pisałam że uszkodził mi nos wczoraj mężowi rozciął usta![]() Boże już się krew leje to co będzie potem? ![]() Pstryniu-gratuluje zębala
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
hej mamuśki!
u nas noc marzenie - pobudka o 1, na śpiocha jedzonko, potem o 4, naśpiocha mniej jedzonka :P i pobudka o 7 i chciałam się pochwalić, że mój niejadek zjadł dzisiaj CAŁY, uwaga, CAŁY!!! jogurcik zapłaciłam za nie jak za zboże ale nie było szczękościsku, ładnie otwierała buźkę i w 10 minut machnęła gerberka. kurde, gdyby tak było zawsze... wczoraj byłam w mojej starej pracy, i dziewczyny: jejku, jaka ona drobniutka! ... z jednej strony myślę sobie, że przynajmniej nie będzie miała takich problemów jak ja (mnie już od przedszkola wyzywali "grubas" ), ale z drugiej czuję się, jakbym była wyrodną matką, co to jeść nie daje, nie dopilnuje głupie to, wiem, ale tak mam.Lady- ja cię podziwiam! u nas Ania śpi w łóżeczku, ale z nami w sypialni wprawdzie małżon już nie raz chciał ją dać do jej pokoju, który stoi pusty, ale nie dam! ooo nieee! narazie, póki nie przesypia całych nocy będzie z nami w pokoju, bo bym miała tak jak ty ![]() a która to tutaj robi wszystkim ochotę na bunga bunga na blacie kuchennym? prosze mu tu bez takich tutaj, bo niektórzy posuchę mają ![]() mała - u nas pobudki tak samo wyglądają. MASAKREJSZYN! najgorzej jak byliśmy nad morzem, miałam ją na rękach, prężyła się i histerię odwalała, jak mi wsadziła rękę do buzi i pociągnęła za dolną wargę to mi normalnie rozwaliła ją całą! krew się polała, ludzie się patrzyli, jakby to D. mnie pobił bo nie dość że krwi masa, to ta warga mi jeszcze spuchła ![]() pstryniu - gratualcje za ząbka! my się chyba nie doczekamy ![]() co do pracy - ja nie mam gdzie wracać więc w ogóle nie ma o czym mówić ale powiem wam, że gdybym miała teściową do opieki do Ani to bym się nie zastanawiała, tylko czegoś szukała... trochę dziczeje, bo od roku siedzę w domu, tak naprawdę non stop sama, potrzebowałąbym jakiegoś kontaktu z ludźmi i takiego "dorosłego" świata, tym bardziej z moją depresją... ale jak sobie pomyślę, że miałabym Anię z jakąś obcą babą zostawić! ooo nie, co to to nie! inna srtona medalu, że nie stać nas na nianie czyli tak naprawdę nie stać mnie na to, żeby pracować paranoja!
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

ale jest stol w jadalnia hmm 
mąż wziął tacierzynski i już na razie nie będę do Was tak zaglądać (tak mu tylko powiedziałam

klask i:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)