Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-28, 07:17   #2821
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Pstryczku gratulujemy zębolka!!!!!!
Neti w realu.

A i chciałam z tego miejsca zachwycić się wypowiedzią jakajaka (jakiejjakiej?) Żebyśmy pisały, żeby miała co czytać Pierwsza, która nie narzeka: Aleście naprodukowały...
dla tej Pani
Hope w realu to żadna promocja... Tam chyba 4- 120szt za 80zl...to drogo!
Chyba że coś mylę?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:29   #2822
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

lady jak sie obudze, to sprawdzam, czy z Yae wszystko ok, ale tak to zmeczenie bierze gore i slie zanim przyloze glowe do poduszki.
Ale jak takie same? Nic z tych rzeczy ;-)

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Sa plusy raczkowania, Yae jest tak zajeta odkrywaniem swiata, ze jej arystokratycznej pupince przestaja przeszkadzac trzy krople na krzyz siuskow w pieluszce. Chwala jej za to, bo z torbami poszlibysmy.
Pisalam Wam, ze probuje wstawac? Dlaczego jej sie tak spieszy?
Ale z drugiej strony dopiero dzis stopy swoje odkryla i pierwszy raz wpakowala do buzi. Rozkoszny widok
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:43   #2823
litllesweetangel
Lurker ;)

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
oo jaki maly cwaniaczek, ruchliwy strasznie U nas mala jeszcze nie wstaje, ale ostatnio juz szuflade otwierala i spodobal jej sie kabel zasilacza od mojego lapka

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Tż przyszedł z pracy i wziął mnie na kuchennym blacie

Ja lecę już spać bo padam.
Buziaki. Do jutra.
: Kurde, u nas blat za maly ale jest stol w jadalnia hmm

Meduzka jeszcze 12 kilosow do zgubienia mam :P

Co to sie dzieje! Zeby dziecko dluzej spalo niz matka

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:47   #2824
jakajakaja5
Raczkowanie

Hejka !!! Jesuuu jak pada a ja nie mam co zjeść :/ trzeba będzie maliznę zachustować i po bułeczki zapitalać pod parasolem. Mam dzis duże zamówienie na kwiaciarni i musze iść na kontroling ale strasznie mi sie nie chce w te pogode buuu. Jak mus to mus

Aha dziewczyny można tak mieszać dziecku w podawaniu glutenu że np dziś makaronik jutro kaszka a pojutrze biszkopt ??

Silver to żeś poszalała kobieto

Cytat:
Ale szybciutki

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Ale wiecie chociaz raz zrobilam pożytek z jej placzu ... bylam dzis w superfarmie po pampki w promo i przy okazji wzielam inne rzeczy i kolejka taka byla, ze wychodzila poza sklep .. no i mloda oki, troche byla spokojna, potem zaczela sie krecic, potem wyrywac z szelek, a na koncu tak wyla, ze nas przepusciuli a ja se myslalam rycz rycz malenka :P Z tego wsyztskiego wzielam pampki 4+, ale porownywalam z 4 i szczerze nie widze jakiejs roznicy w wielkosci
Też tak kilka razy zrobiłam
Co do pampków z "+" to one nie są znacząco większe ale chłonniejsze bo one są dla bardziej wymagających dzieciaczków

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Witam się...nadrobilam Was od wczoraj...ale do wczoraj od soboty....niet mąż wziął tacierzynski i już na razie nie będę do Was tak zaglądać (tak mu tylko powiedziałam)... A w niedzielę wyjeżdżamy na tydzień na Mazury tam gdzie ostatnio..pod Ełk-rodzice mają tam dzialke.więc już myślę jak ja Was nadrobię??
BIJKORA... Fajnie że com bak do nas
A teraz lece karmić ...
P.S. JEST GDZiES TERAZ DOBRA PROMOCJA NA PAMPERSIAKI?

Podobno real i SF (ale on tylko wczoraj i dziś chyba i tu jest super cena 29 zł)

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hejka!
bylismy wczoraj w siti w biedrze po pieluchy. a wlasciewie to w 3 bo dopiero w 3 byly
dzis pobudka o 6,15 takze gitez malina
no i saprajs - mamy zebolka
dolna jedyneczka pozdrawia ciocie
Gratki klask i:

Cytat:
Pstryczku gratulujemy zębolka!!!!!!
Neti w realu.

A i chciałam z tego miejsca zachwycić się wypowiedzią jakajaka (jakiejjakiej?) Żebyśmy pisały, żeby miała co czytać Pierwsza, która nie narzeka: Aleście naprodukowały...
dla tej Pani
Oj tam oj tam.

spadam bo krzysiulek ma wśkieklizne już mu sie zabawa znudziła
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:58   #2825
nancykenator
Zakorzenienie

hej lasencje

pstryczku gratuluję zębolka

meneq zdolniacha z Twojej Yae śpieszy się, żeby wstać, bo pewnie chce sama do tatusia do pracy chodzić

little ja też chcę, żeby mój Kubuś spał dłużej ode mnie

hope może zaraz uśnie?

nasza noc taka jak zwykle... z tysiąc pobudek w nocy plus takie, że nie śpi np 2 godziny bo chce się bawić, nigdy tak nie miał. Co się dzieje?

poza tym miałczy non stop, już nie mam siły słuchać

i zajadam sobie jajeczko na miękko z chlebkiem własnej roboty
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 08:00   #2826
ILLUSION
Wtajemniczenie

Witam się przy kawce. Iguś się bawi, podpatrzyłam na filmiku u elllmi i dałam mu foremki silikonowe takie do lodu i do muffinków i już 10 minut siedzi na tyłku a od rana już ze 100 razy zdejmowałam go z szafki tv, z kanapy, krzesła, pufy w korytarzu. Wspinaczka to zdecydowanie jego ulubione zajęcie Wstaliśmy o 6:40 dziś...i tak sobie pomyślałam...kurde jak mi Igi zaczął spać jak człowiek do 7 mniej więcej raptem 3 tygodnie temu to ja od poniedziałku do pracy i będę przed 6 wstawała
Stary 2013-08-28, 08:04   #2827
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
hej lasencje

pstryczku gratuluję zębolka

meneq zdolniacha z Twojej Yae śpieszy się, żeby wstać, bo pewnie chce sama do tatusia do pracy chodzić

little ja też chcę, żeby mój Kubuś spał dłużej ode mnie

hope może zaraz uśnie?

nasza noc taka jak zwykle... z tysiąc pobudek w nocy plus takie, że nie śpi np 2 godziny bo chce się bawić, nigdy tak nie miał. Co się dzieje?

poza tym miałczy non stop, już nie mam siły słuchać

i zajadam sobie jajeczko na miękko z chlebkiem własnej roboty
Chlebek
Akurat do tatusia do pracy, to lepiej, zeby chodzic nie musiala...

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:

Witam się przy kawce. Iguś się bawi, podpatrzyłam na filmiku u elllmi i dałam mu foremki silikonowe takie do lodu i do muffinków i już 10 minut siedzi na tyłku a od rana już ze 100 razy zdejmowałam go z szafki tv, z kanapy, krzesła, pufy w korytarzu. Wspinaczka to zdecydowanie jego ulubione zajęcie Wstaliśmy o 6:40 dziś...i tak sobie pomyślałam...kurde jak mi Igi zaczął spać jak człowiek do 7 mniej więcej raptem 3 tygodnie temu to ja od poniedziałku do pracy i będę przed 6 wstawała
Yae co prawda od 3 tygodni wstaje w okolicach 5, ale wczoraj i dzis spala do 7. Luksus, prawda?
Jestes juz psychicznie przygotowana na powrot do pracy?
Stary 2013-08-28, 08:04   #2828
s i l v e r
Zakorzenienie

Witam się z rana.
Nocka ładna, taka jak wczoraj
Dziś jadę odwiedzić mamę w szpitalu. Tż zostanie z Darią.
Ide zjeść śniadanie a potem może nadrobię.
Stary 2013-08-28, 08:10   #2829
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Hope w realu to żadna promocja... Tam chyba 4- 120szt za 80zl...to drogo!
Chyba że coś mylę?

myliś. przetrzep forum, wczoraj elllmi pisała

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 08:13   #2830
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Hejka !!! Jesuuu jak pada a ja nie mam co zjeść :/ trzeba będzie maliznę zachustować i po bułeczki zapitalać pod parasolem. Mam dzis duże zamówienie na kwiaciarni i musze iść na kontroling ale strasznie mi sie nie chce w te pogode buuu. Jak mus to mus

Aha dziewczyny można tak mieszać dziecku w podawaniu glutenu że np dziś makaronik jutro kaszka a pojutrze biszkopt ??

Silver to żeś poszalała kobieto

Ale szybciutki

Też tak kilka razy zrobiłam
Co do pampków z "+" to one nie są znacząco większe ale chłonniejsze bo one są dla bardziej wymagających dzieciaczków

Podobno real i SF (ale on tylko wczoraj i dziś chyba i tu jest super cena 29 zł)

Gratki klask i:

Oj tam oj tam.

spadam bo krzysiulek ma wśkieklizne już mu sie zabawa znudziła
Sf? A co to?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2013-08-28, 08:13   #2831
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

Yae co prawda od 3 tygodni wstaje w okolicach 5, ale wczoraj i dzis spala do 7. Luksus, prawda?
Jestes juz psychicznie przygotowana na powrot do pracy?
Oj po kilku miesiącach wstawania o 5 w porywach do 5:30 teraz jestem tak wyspana że szok, budzę się z uśmiechem na ustach.

Wydaje mi się że jestem gotowa na powrót do pracy, chce mi się wyjść do ludzi, wiem że Igorek będzie pod dobrą opieką...no ale wiem że będę tęsknić i ciągle o nim myśleć...to chyba nieuniknione
Stary 2013-08-28, 08:16   #2832
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
myliś. przetrzep forum, wczoraj elllmi pisała
...jakoś słowo "przetrzep" tak mi tu nie pasuje
Ale wlasnie szukalam dziś bo coś kojarzę że któraś pisala ale nie mogłam sie "dotrzepać" do tego

Stary 2013-08-28, 08:19   #2833
mitabe
Rozeznanie

Hej kobietki, wstaliśmy o 6;30, w nocy tylko 5 razy wstawalismy . Teraz młody śpi, a ja nareszcie śniadanie jem. Normalnie jak za czasów jak miał kilka tygodni - matka głodna dziecko marud.
Dzisiaj przychodzi mój brat, będzie mi pomagał ma tylko 13 lat ale fajnie bawi sie z gałgankiem. Może uda mi się trochę mieszkanko wysprzątać bo nie ma gdzie się ruszyć, brak czystych naczyń mimo zmywarki bo nawet nie mam jak załadować.
Tz pracuje od rana do wieczora, wraca tak zmęczony, aż mi go szkoda. Poświęca się kochany, inaczej czeka nas przeprowacka do innego miasta i powiem szczerze, ze strasznie mi smutno z tego powodu , bardzo nie chcę ehhh.

Lecę zostało mi 15 min z 30 min drzemki syna i już słyszę jak wstaje i zaczyna jeczec

Pstryczku gratulacje za ząbka !!!
Resztę odczytam przy 2 drzemie małego papap

Edytowane przez mitabe
Czas edycji: 2013-08-28 o 08:22
mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 08:21   #2834
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Oj po kilku miesiącach wstawania o 5 w porywach do 5:30 teraz jestem tak wyspana że szok, budzę się z uśmiechem na ustach.

Wydaje mi się że jestem gotowa na powrót do pracy, chce mi się wyjść do ludzi, wiem że Igorek będzie pod dobrą opieką...no ale wiem że będę tęsknić i ciągle o nim myśleć...to chyba nieuniknione
Gotowa jestes. Swietne masz nastawienie!
Stary 2013-08-28, 08:22   #2835
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:

przed 6 ? ja bede wstawac o 4, a Tz przyzwyczail mnie, ze to on wstaje rano do malej a ja spie do 7-8

Cytat:
Witam się z rana.
pozdrow od nas mame i zycz duuuzo zdrowia

Cytat:

ja chce wyjsc do ludzi, robic cokolwiek poza siedzeniem w domu. Ale jak sobie pomysle, ze mam zostawic moja mala krewetke na tyle godzin i nadal nie mamy pewnosci kto z nia posiedzi te 2 h ...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 08:28   #2836
nancykenator
Zakorzenienie

a ja nie wiem co będzie z moim powrotem do pracy... bo lab w szpitalu, w którym pracuję likwidują :/ i nie wiadomo co to będzie
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 08:46   #2837
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie w "księżniczce" sobie Ciebie wyobrażam
Z tych druga boska
)
Cytat:

Buziaki. Do jutra.
o to z niego ogier!

Niektóre z Was wracają do pracy a niektóre z nas dalej studiować, ja też się poniekąd ciesze, bo tzt delegacje i ja sama siedze z A. , a na mgr chyba nie ma codziennie zajęć i nie trwają długo ( taką mam wizję przynajmniej haha) zawsze to jakaś odskocznia, ale w następne wakacje na pewno pójde do jakiejś pracy.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 08:57   #2838
aska27adopcje
Zadomowienie

hEJOSKA mAMUSKI

Mloda zarzadzila dzis pobodke o 6 ale dopiero mam chwilke na wizaz ... tz poszedl z nia do sklepu po buleczki i dl mnie moja nowa milosc bulke z jagoda ... Odkad mloda tak wstaje rano to moj TZ ma zawsze sniadanko do lozka podane z herbatka i kanapki do pracy, nigdy wczesniej nie robilam mu sniadan

Cytat:
Witam się...nadrobilam Was od wczoraj...ale do wczoraj od soboty....niet mąż wziął tacierzynski i już na razie nie będę do Was tak zaglądać (tak mu tylko powiedziałam)... A w niedzielę wyjeżdżamy na tydzień na Mazury tam gdzie ostatnio..pod Ełk-rodzice mają tam dzialke.więc już myślę jak ja Was nadrobię??
A teraz lece karmić ...

Neti cholerko, tekst pogrubiony mnie rozwalil .. wizaz to zlooo

A co do pampkow to jest promocja w superfarmie za 29,99 i dziewczyny pisaly cos o kauflandzie i realu od 29 sierpnia, ale cen dokladnie nie pamietam .. zapamietalam husteczki hugies bo uzywam i po nie jade za 22 zetki 6 paczek

Cytat:
Hejka!
bylismy wczoraj w siti w biedrze po pieluchy. a wlasciewie to w 3 bo dopiero w 3 byly
dzis pobudka o 6,15 takze gitez malina
Buziaki dla mlodego za zebolka
Pstryku jak dla Ciebie 6 to git majonez to Respect ... dla mnie to srodek nocy i dalej sie nie moge przestawic na to ranne wstawianie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Halo halo!

Lenova, sliczne to mt ale nie wyglada mi na firmowke, i to raczej jest chusto mt, calkiem miekkie raczej... No ja bym nie ryzykowala :'(

Meneq, ale fajnie! Dla mnie dzieci azjatyckie sa wszystkie takie same, nie rozpoznam za chiny ludowe

Babelek nasz kochany od 20 do 2 w nocy w swoim lozeczku spal potem o 4 jadl i wstal o 5.20
Wy tez tak macie? Ze spac nie mozecie? Ja leze doslownie jak na szpilkach i za pierona nie moge zasnac, latam do drugiego pokoiku jak poparzona i sprawdzam czy dycha, czy przykryty/odkryty/zakryty boje sie, ze go nie uslysze, a jednoczesnie zamykam drzwi, zeby kota tam nie buszowala, no i takie zamkniete kolo sie robi. Malz juz tylko w czolo sie klepie
W efekcie od 23 do prawie 4 nie spalam w ogole, mimo, ze nocka mlodego jak marzenie

Lady ja to marze, zeby mloda poszla do lozeczka, ale niestety narazie jest to niemozliwe ... KOchana a moze przeniescie lozeczko do sypialni, bedziesz go miala przy sobie, wiec sie wyspisz, a zawsze bedzie w lozeczku

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
lady jak sie obudze, to sprawdzam, czy z Yae wszystko ok, ale tak to zmeczenie bierze gore i slie zanim przyloze glowe do poduszki.
Ale jak takie same? Nic z tych rzeczy ;-)

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Sa plusy raczkowania, Yae jest tak zajeta odkrywaniem swiata, ze jej arystokratycznej pupince przestaja przeszkadzac trzy krople na krzyz siuskow w pieluszce. Chwala jej za to, bo z torbami poszlibysmy.
Pisalam Wam, ze probuje wstawac? Dlaczego jej sie tak spieszy?
Ale z drugiej strony dopiero dzis stopy swoje odkryla i pierwszy raz wpakowala do buzi. Rozkoszny widok
Kochana to lazenie za dupa jest slodkie, ja sie tyklko odwroce i mloda juz przy moich nogach... zobaczysz jak Yae Cie zacznie lapac za noge i wstawac przy niej jakie to fajne

Nadrabiam dalej
Stary 2013-08-28, 08:59   #2839
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Zapomniałam napisać, że Pietrek waży 8800. To chyba ok, co?
Jasne że ok

Cytat:
A teraz lece karmić ...
Mój tż bierze tacierzyński w połowie września

Zazdroszczę wyjazdu na Mazury

Cytat:
GRATULACJE

Cytat:
dla tej Pani
No to dla tej Pani
Rzeczywiście ŻADNA z nas jeszcze nie napisała żebyśmy dużo pisały

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Babelek nasz kochany od 20 do 2 w nocy w swoim lozeczku spal
Ale to źle że spał w swoim łóżeczku??

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
: Kurde, u nas blat za maly ale jest stol w jadalnia hmm
No to na co czekacie??

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
pozdrow od nas mame i zycz duuuzo zdrowia

Dziękuję
Stary 2013-08-28, 09:00   #2840
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
hEJOSKA mAMUSKI

Mloda zarzadzila dzis pobodke o 6 ale dopiero mam chwilke na wizaz ... tz poszedl z nia do sklepu po buleczki i dl mnie moja nowa milosc bulke z jagoda ... Odkad mloda tak wstaje rano to moj TZ ma zawsze sniadanko do lozka podane z herbatka i kanapki do pracy, nigdy wczesniej nie robilam mu sniadan

Neti cholerko, tekst pogrubiony mnie rozwalil .. wizaz to zlooo

A co do pampkow to jest promocja w superfarmie za 29,99 i dziewczyny pisaly cos o kauflandzie i realu od 29 sierpnia, ale cen dokladnie nie pamietam .. zapamietalam husteczki hugies bo uzywam i po nie jade za 22 zetki 6 paczek

Buziaki dla mlodego za zebolka
Pstryku jak dla Ciebie 6 to git majonez to Respect ... dla mnie to srodek nocy i dalej sie nie moge przestawic na to ranne wstawianie

Lady ja to marze, zeby mloda poszla do lozeczka, ale niestety narazie jest to niemozliwe ... KOchana a moze przeniescie lozeczko do sypialni, bedziesz go miala przy sobie, wiec sie wyspisz, a zawsze bedzie w lozeczku

Kochana to lazenie za dupa jest slodkie, ja sie tyklko odwroce i mloda juz przy moich nogach... zobaczysz jak Yae Cie zacznie lapac za noge i wstawac przy niej jakie to fajne

Nadrabiam dalej
Juz lapie, jeszcze nie staje, tylko kleczy. Potwierdzam - urocze
Stary 2013-08-28, 09:04   #2841
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Super że jesteś gotowa na powrót do pracy.
Ja chyba nigdy nie będę gotowa.
Stary 2013-08-28, 09:09   #2842
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:

KOchana jak bardzo Twoj dzien porzypomina moj ... Kurde jeszcze niedawno sie ludzilam, ze mala bedzie sie bawic w swoim kaciku na puzlach .. oj jak bardzo sie mylilam .. interesuje ja tylko, jak wyjsc z niego i skrobac sie na wszystko, ostatnio 2 x udalo jej sie wejsc na kanape jak lezala piankowa poduszka ktora sluzla jako schodek ... ogolnie moja tak ciagnie do stolu gdzie stoja laptopy i wisza kable, odkladam ja w 2 kat pokoju a ona biegiem na czworaka do niego i tez 100 odloze a ona leci 101

Cytat:
Witam się z rana.
Kochana buziaczki dla mamusi I duzo zdrowka

Cytat:
...jakoś słowo "przetrzep" tak mi tu nie pasuje
Ale wlasnie szukalam dziś bo coś kojarzę że któraś pisala ale nie mogłam sie "dotrzepać" do tego

Neti glodnej chleb na mysli,TZ w domu to juz od rana sie mysli o trzepaniu
Stary 2013-08-28, 09:21   #2843
Delicjanka
Zakorzenienie

Potrzebuje przepisu na za☠☠☠iaszcze polędwiczki, pomocyyyyy musze tzta zaskoczyć !!!!!!!!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:27   #2844
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
KOchana jak bardzo Twoj dzien porzypomina moj ... Kurde jeszcze niedawno sie ludzilam, ze mala bedzie sie bawic w swoim kaciku na puzlach .. oj jak bardzo sie mylilam .. interesuje ja tylko, jak wyjsc z niego i skrobac sie na wszystko, ostatnio 2 x udalo jej sie wejsc na kanape jak lezala piankowa poduszka ktora sluzla jako schodek ... ogolnie moja tak ciagnie do stolu gdzie stoja laptopy i wisza kable, odkladam ja w 2 kat pokoju a ona biegiem na czworaka do niego i tez 100 odloze a ona leci 101

Kochana buziaczki dla mamusi I duzo zdrowka

Neti glodnej chleb na mysli,TZ w domu to juz od rana sie mysli o trzepaniu
Głodny głodnemu wypomni....

Stary 2013-08-28, 09:27   #2845
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dostałam okresu -boli tak jak przed ciążą,o mały włos nie zemdlałam z bólu dziś,do tego jest tak obfity jak nigdy. Leże dzisiaj tylko i umieram a mieliśmy z Blanka na basen iść. Blanka też maruda ciągle kwęka :-(

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

miło, że pytasz SUPER! Blanka jest zdrowa, lekarka ją wychwaliła, że potrafi więcej niż dziecko w jej wieku i po szelkach powinno umieć. Więc już nie jęczę Powiedziała też że ma czas żeby usiąść do 8 m.ż., potem właśnie mamy kontrolę jeszcze.
Blanka była w ogóle atrakcją przychodni, wszystkich zaczepiała, do każdego się śmiała, moja mała śmieszka

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Hej Słoneczka moje ********
Witaj!!!!!
super ze jestes zadowolona z matury
kiedy beda wyniki?

Cytat:
Ja też dostałam drugą przesyłkę z hippa. Kupony na jedzonka już takie z wyższych miesięcy (zgubiłam oczywiście ) i łyżeczka wielkości jak dla konia

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
.

Dzisiaj mielismy kardiologa, wszystko ok nastepna wizyta za pol roku

Musze sie pochwalic mlody zjadl dzisiaj moja zupke , pierwszy raz cala miseczke. Dodalam troche cukinie i to bylo to!

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
to na pewno skok rozwojowy!!!!!!!!!

a ja oglądam kiecki, juz 32 strony obejrzałam i chyba mi sie taki krój sukienek podoba mmmmm ----->
1. http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,16733.html
2. http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,16749.html
3.http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,19487.html

najbardziej 2 i 3 aaaaaaaaaaaaaaaaa<3
2

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:29   #2846
s i l v e r
Zakorzenienie

Tż poszedł na siłownie.
Dziecie mi zasnęło więc idę ćwiczyć ( a tak mi się nie chceeee)

Black, co tak mało Cię tu ostatnio???
Stary 2013-08-28, 09:36   #2847
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Byłyśmy dzisiaj na szczepieniu - jedno wkłucie. Było okej i humorek potem normalnie dopisywał. Mała ma 72cm i waży 8100g.

my wczoraj po kapaniu chcielismy zwazyc mlodego i doopa. tak wywijal na tej wadze, przezyl sie, przekrecal ze po 3 nieudanych probach poddalismy sie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj bylam na przymiarce i o ile mi sie na mnie nawet podobalo, tak jak pozniej ogladalam zdjecia to juz bylam mniej zadowolona i nie tyle chodzi mi o suknie a o moj wyglad w poniedzialek ide po odbior, stres slubny osiaga u mnie coraz wyzszy poziom...
eee tam, bedzie dobrze bedziesz miec extrasny mejkap, superancka fryzure to od razu i samopoczucie bedzie inne

Cytat:

Cytat:

Ale wiecie chociaz raz zrobilam pożytek z jej placzu ... bylam dzis w superfarmie po pampki w promo i przy okazji wzielam inne rzeczy i kolejka taka byla, ze wychodzila poza sklep .. no i mloda oki, troche byla spokojna, potem zaczela sie krecic, potem wyrywac z szelek, a na koncu tak wyla, ze nas przepusciuli a ja se myslalam rycz rycz malenka :P Z tego wsyztskiego wzielam pampki 4+, ale porownywalam z 4 i szczerze nie widze jakiejs roznicy w wielkosci
o boziu!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
a ja nie wiem co będzie z moim powrotem do pracy... bo lab w szpitalu, w którym pracuję likwidują :/ i nie wiadomo co to będzie
o kurcze kiedy bedzie cos wiecej wiadomo?
----------
Pozdrowienia od Śpiocha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0498.jpg (88,5 KB, 13 załadowań)

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:39   #2848
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć mamuśki

U nas pobudka o 7 (jak zwykle)- stwierdzam że moje dziecko to terrorysta

Zawsze jak się obudzi biorę go do siebie do łóżka,nakarmie,przewine i tak sobie leżymy aż młody odjedzie. Od wczoraj nie jest już tak kolorowo... Ta mała gnida wyrywa mi włosy z uśmiechem od ucha do ucha. Drapie po buzi jakby tynk zdzierał ze ściany Szarpie za wszystko co się da i włazi na mnie,na głowę i skacze. Dziś oparł się o moje cycki i prawie wstał (coś a'la pompki).

Niedawno obudził się z drzemki i nie wytrzymałam... Odłożyłam go do łożeczka-niech tam demoluje

Mam całą buzię podrapaną. Ostatnio pisałam że uszkodził mi nos wczoraj mężowi rozciął usta
Boże już się krew leje to co będzie potem?

Pstryniu-gratuluje zębala
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:56   #2849
ewulkaaa
Wtajemniczenie

hej mamuśki!

u nas noc marzenie - pobudka o 1, na śpiocha jedzonko, potem o 4, naśpiocha mniej jedzonka :P i pobudka o 7 no takie dziecko to jak mogę mieć!

i chciałam się pochwalić, że mój niejadek zjadł dzisiaj CAŁY, uwaga, CAŁY!!! jogurcik zapłaciłam za nie jak za zboże ale nie było szczękościsku, ładnie otwierała buźkę i w 10 minut machnęła gerberka. kurde, gdyby tak było zawsze... wczoraj byłam w mojej starej pracy, i dziewczyny: jejku, jaka ona drobniutka! ... z jednej strony myślę sobie, że przynajmniej nie będzie miała takich problemów jak ja (mnie już od przedszkola wyzywali "grubas" ), ale z drugiej czuję się, jakbym była wyrodną matką, co to jeść nie daje, nie dopilnuje głupie to, wiem, ale tak mam.

Lady- ja cię podziwiam! u nas Ania śpi w łóżeczku, ale z nami w sypialni wprawdzie małżon już nie raz chciał ją dać do jej pokoju, który stoi pusty, ale nie dam! ooo nieee! narazie, póki nie przesypia całych nocy będzie z nami w pokoju, bo bym miała tak jak ty

a która to tutaj robi wszystkim ochotę na bunga bunga na blacie kuchennym? prosze mu tu bez takich tutaj, bo niektórzy posuchę mają

mała - u nas pobudki tak samo wyglądają. MASAKREJSZYN! najgorzej jak byliśmy nad morzem, miałam ją na rękach, prężyła się i histerię odwalała, jak mi wsadziła rękę do buzi i pociągnęła za dolną wargę to mi normalnie rozwaliła ją całą! krew się polała, ludzie się patrzyli, jakby to D. mnie pobił bo nie dość że krwi masa, to ta warga mi jeszcze spuchła

pstryniu - gratualcje za ząbka! my się chyba nie doczekamy

co do pracy - ja nie mam gdzie wracać więc w ogóle nie ma o czym mówić ale powiem wam, że gdybym miała teściową do opieki do Ani to bym się nie zastanawiała, tylko czegoś szukała... trochę dziczeje, bo od roku siedzę w domu, tak naprawdę non stop sama, potrzebowałąbym jakiegoś kontaktu z ludźmi i takiego "dorosłego" świata, tym bardziej z moją depresją... ale jak sobie pomyślę, że miałabym Anię z jakąś obcą babą zostawić! ooo nie, co to to nie! inna srtona medalu, że nie stać nas na nianie czyli tak naprawdę nie stać mnie na to, żeby pracować paranoja!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:56   #2850
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:

Buziaki. Do jutra.
O żesz kurna,szalejesz nam maleńka
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości