|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
a gdybym na studiach, w grupie miała same laski (no są kierunki, gdzie facetów na całym roku można na palcach policzyć :P), to chyba byśmy się tam pozabijały. A tak, to miałam przewagę facetów, zawsze potrafili rozładować atmosferę
a na praktykach byli od brudnej roboty :P
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3933 | |
|
Konto usunięte
|
miałam w grupie 1 faceta, potem drugi doszedł
i tak, wióry lecą nawet nie wióry, iskry, wlaściwie to trupy też czasem padają. właściwie to chętnie bym się przeniosła na męskie studia---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
"-Paweł, boże przytyłam -no może przytyłaś, może mówi ci to waga ale ja tego nie widzę - 5 kg to za mała różnica żeby aż tak drastycznie to dostrzec nie przy twoim wzroście. Ale hmmm jeżdżę na rowerze bo też mam nadwagę, może pojeździmy razem? -no, może tak ale mam kontuzje -ja teraz ładuję masę na siłkę ale możemy się wspierać w przestrzeganiu diety" "-Kasia, przytyłam -HEH TO NIESAMOWITE BO JA W ZESZŁYM MIESIĄCU SCHUDŁAM 5 KG I POZBYŁAM SIĘ CELLULITU. NIE NO CO TY SKARBIE NIE WYGLĄDASZ ŹLE, JEST OK, KOCHAJ SIEBIE JAKĄ JESTEŚ" |
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obaj są totalnymi odrealnionymi istotami, których nie da się znieść. Za to dziewczyny są całkiem inne niż większość dziewczyn jakie znam (chociażby z liceum), także można się poczuć jak przy facetach. Na etnologii nigdy nie spotkałam się z jakąś paniusią czy inna z piórkiem w dupie, zwykle są to w pompkę ludzie.
|
|
#3935 |
|
Konto usunięte
|
U mnie miks dziewczyn jest niesamowity. Kobieta każdego możliwego pokroju i rodzaju
naprawdę.
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3937 |
|
Konto usunięte
|
No. Ja niektórym koleżankom nawet nie mówię że przytyłam bo wiem że usłyszę "HEH NIESAMOWITE xD A JA NIE, HEH WIESZ MAM DALEJ ZGRABNE POŚLADY A JEM WIĘCEJ OD CIEBIE, MAGIA, MAGIA!!!!!"
w ogole powinnam wylądować na innej planecie, gdzie są tylko dzieci, młodzież, oraz mężczyźni. ew kobiety starsze ode mnie. |
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz na pocieszenie -> http://www.fotothing.com/photos/575/...c9883846ae.jpg
|
|
#3939 |
|
Konto usunięte
|
dziwią mnie kaczki terroryzujące psy http://www.youtube.com/watch?v=LXzZQOyoD6Y#t=49 ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...Ng3ZW_460s.jpg i w sumie nigdy tak o tym nie myślałam
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Dialog 1: Ja: A jak tam z Basią? Kumpel: Ech, nic z tego nie będzie. (krótki opis sytuacji). Taki numer mi wycięła... Ja: (zmieszanie, nie wiem, co doradzić) Jesteś pewny, że nic z tego? Kumpel: Tak. Ale w sumie spodobała mi się Kasia, jest śliczna, ideał po prostu. Ja: Z kwiatka na kwiatek, co? ![]() Kumpel: Tak a jak tam twoje życie miłosne?i drugi dialog...: Przyjaciółka: I do tego jeszcze obiecał, że zadzwoni, a tylko napisał smsa.w ogóle jakoś dziwnie jest ostatnio, gadałam z nim i nie wiem o co chodzi... Ja: A nie o Bartka przypadkiem? Zamierza u ciebie nocować przez tydzień, raczej ty byś się wkurzyła, gdyby do niego przyjechała przyjaciółka i spała tyle czasu... Przyjaciółka: ale ja mu o wszystkim mówię, a na fejsie były zdjęcia, jak obejmuje jakieś laski, i dopiero jak zapytałam powiedział, że to jego przyjaciółki! Nie wiedziałam o nich, a on o Bartku wie! Żelazna logika, czasem mi głupio, jak jestem po stronie jej faceta... I głupio, że czasem już chciałabym zmienić temat. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3941 |
|
Konto usunięte
|
Macie szczęście, że ludzie się boją waszych mam, moja przyciąga ludzi jak jakiś cholerny magnes. Zakupy z nią trwały wieki bo wszystkie sąsiadki po kolei ustawiały się na plotki PANIE E..SŁYSZAŁA PANI, ŻE ADAM TEN CO MIESZKA POD WIESIĄ Z 4 KLATKI NO WIE PANI..., ja pewnie też robię wrażenie miłej, grzecznej i niewinnej. Nikomu nie pozwalam się zbliżyć na taką odległość żeby mogli mnie naprawdę poznać.
Ja beczałam na tym filmiku chociaż w pewnym momencie myślałam, ze ten lew zaraz się na nich rzuci i rozszarpie ich na drobne kawałki. http://www.youtube.com/watch?v=btuxO-C2IzE |
|
|
|
#3942 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Dziwia mnie ludzie, ktorzy nie lubia kotow.
Jak mozna? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3943 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42486088]
Mi się teraz Aniston kojarzy z czymś innym i ją trochę znielubiłam[/QUOTE]A mi nie ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42488912]Ja rozumiem, ze może dziewczyna przez wiele lat czuła się sfrustrowana odgrywaniem roli uroczej i w sumie niewinnej gwiazdki Disneya i próbuje to sobie teraz odbić ale tu to już przegięła pałę (ciekawe co czuję teraz ci, co kiedyś swoim córkom stawiali za wzór Hannah Montanę )[/QUOTE]Moja siostra , która chodzi do podstawówki sama przyszła do mnie i mnie poinformowała: "Wiesz jaka dziwka się z tej Miley Cyrus zrobiła?" ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
W temacie to też mnie dziwi podrywanie zajętych osób.
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Eee nienawidzę kotów , w ogóle niby chce żeby go głaskać, a zaraz jak pociągnie pazurami(dla niego to zabawne ) to mam ochotę go wypatroszyć![]() http://www.youtube.com/watch?v=xEhaVhta7sI 2:52 gdyby coś takiego zrobił, to by wyleciał z domu oknem |
|
|
|
|
#3945 | |||||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dobry jest pieseł! Pasuje. Chociaż ten poprzedni też pasował.
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Ja za każdym razem ryczałam i nie tylko na Goku... Co gorsza, oglądałam to z bratem i musiałam się ukrywać. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Ja tak samo. Może patrzymy na siebie stereotypowo tak jak faceci na nas? I myślimy, że z kobietą nie da się mądrze porozmawiać, dlatego ciągniemy takie głupie rozmowy?
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwią mnie niektórzy ludzie dzwoniący po ludziach.
Z samego rana na komórkę dzwoni do mnie paniusia z jakiejś kancelarii i chce rozmawiać z panem takim i takim. Odpowiadam grzecznie, ze to pomyłka bo nie znam tego pana. 99% ludzi w takiej sytuacji przeprasza i kończy rozmowę. Ale paniusie zamurowało i wielce obrażonym tonem rzuciła- Jak to?! A tak to, ze to moja prywatna komórka. Paniusia kazała mi się w związku z tym przedstawić. Strasznie podejrzliwa była i to mnie od rana wkurzyło...
|
|
#3947 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. W olewaniu kobiet przoduje mój ojciec(przynajmniej w domu). (Przypomniało mi się co mnie dziwi i wkurza u niego. Jak kupuje piwo to dla siebie, ewentualnie dla brata. Dzieli się tylko z nim. Na wakacjach byliśmy razem z moim chłopakiem, kupił kilka butelek piwa i tylko do niego: " X otwórz sobie piwo" Za to gdy jestem sam na sam z jakimkolwiek facetem to słucha bardzo uważnie, odpowiada, rozmowa się kręci .
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-08-28 o 10:53 |
|
|
|
|
#3948 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I kocham jak któraś udaje przy mnie jakie ma boskie zycie, jakie wszystko jest zajefajna, a ja dobrze wiem, że nie jest xD I dlatego chyba najbardziej lubie gejow, to sa faceci, ale nie ma miedzy nami damsko meskich napiec. Cytat:
ciri- o tak, sam na sam to spoko, ale w grupie juz inaczej to wyglada Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-08-28 o 10:36 |
||
|
|
|
#3949 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najbardziej wkurzająca postać w serialu :/ ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Ja ostatnio ryczałam w kinie oglądając "Mój rower". Godzina czwarta nad ranem, współlokatorka nie chciała wracać do domu, wiec pomyślałam, ze się przekimam. Pech chciał, że na poczatku otworzyłam jedno oko i od razu wciągnął mnie film. Najlepsze było to, że ja dostawałam tam spazmów (oczywiście od jej strony odgrodziłam się dłonią, by nie widziała), współlokatorka na początku śmiała się ze mnie, a później sama wpadła w histerię. A obok mnie dziewczyna nie wie o co chodzi, bo w ogóle jej nie ruszyl ten film. Miałam ochotę zapytać dziewczyny, czy nie ma serca z kamienia. I wzrusza mnie miłość starszych ludzi i płacz starszych ludzi- zwłaszcza mężczyzn. |
|
|
|
|
#3950 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Z przytyciem to akurat niezbyt trafny przykład, bo wiele osób po prostu nie oczekuje konkretnej rady, tylko właśnie takiego "E tam, nie widać". I jak kogoś nie znam zbyt dobrze to nie wiem, co takiej dziewczynie odpowiedzieć, czy polecić jakiś sposób, czy pogłaskać po główce.
|
#3951 |
|
Konto usunięte
|
ja na szczęście w swojej grupie miałam większość chłopaków, ale niektórzy się zachowywali jak baby. Z PMS.
|
|
|
|
#3952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Ja płaczę na filmiku o kiwi. Smutny.
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje, że to, że się nie lubi towarzystwa kobiet wynika z tego....że się trafiało na idiotki i kretynki. Bo sory ale jak czytam te rozmowy, które opisujecie to taki obraz mam w głowie.
No chyba, żeby uznać, że wiecej jest kobiet idiotek niż mężczyzn idiotów bądź że wszystkie kobiety to idiotki, wtedy same o sobie de facto też byście musiały tak powiedzieć ![]() Ja lubię rozmowy i z kobietami i z mężczyznami, z racji tego jakie mam studia więcej gadam akurat z facetami, ale to nie tak, że wszyscy są super rzeczowi i inteligentni, trafiają się takie egzemplarze że głowa mała. Znam też mnóstwo sensownych dziewczyn i lubię czasem babskie spotkania. Nie umiem tego rozdzielić na płeć bo wydaje mi się że po prostu lubię kontakt z ludźmi mądrymi z poczuciem humoru podobnym do mojego ale ludźmi, nie kobietami bądź mężczyznami. |
|
|
|
#3954 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#3955 |
|
Konto usunięte
|
z drugiej strony śmieszą mnie dziewczyny, które wybierają towarzystwo chłopaków "dla zasady".
Wiecie, widzą towarzystwo dziewczyn i z góry zakładają, że to pustaki, będą gadać o misiaczkach, paznokciach i dietach. A faceci z kolei są tacy wspaniali, bo gadają o dupach i przy okazji klepną ją w tyłek. ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- otóż to. |
|
|
|
#3956 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Albo gdy jestem z TŻ w jego towarzystwie. Nie mam "męskiego" towarzystwa(ani babskiego). Cytat:
Co innego, gdy widzę, że ktoś na luzie do tego podchodzi, wtedy łatwiej coś szczerze doradzić.
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla zasady towarzystwa męskiego nie wybieram, ale w takim się obracam, więc jedynie dziewczyny z jakimi się spotykam to dziewczyny moich kolegów. Mój TŻ też miał samych kolegów, z którymi i ja się zakumplowałam, więc to kolejni koledzy, a nie koleżanki. Nie chodzę po mieście i nie szukam sobie przyjaciółek Jakoś tak wychodzi. Poznałam trochę dziewczyn na studiach i na Wizażu, i z nimi utrzymuję kontakt, więc trochę koleżanek "zarobiłam", choć i tak nie mogę zwykle z nimi pogadać na "moje" tematy
|
|
#3958 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() I co druga mówi "ja to wolę męskie towarzystwo, zawsze się lepiej dogadywałam z facetami" jakby to była jakaś nobilitacja trochę mi żal takich osób, bo to albo znaczy, że nie mają w swoim gronie wartościowych kobiet, albo po prostu nie potrafią się z nimi dogadać. I każda udaje słodką idiotkę, ta koleżanka też udaje słodką idiotkę, a potem obie wracają do domu i mówią "z tymi kobietami to się o niczym pogadać nie da" |
|
|
|
|
#3959 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ogólnie chyba po prostu lubie ludzi, którzy mają jakie hobby wtedy zawsze da się pogadać. A to ksiazki czytają, filmy ogladaja, graja na czyms, sa artystami.
|
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczulona jestem na takie teksty, zwłaszcza że dużo wśród facetów przebywam i na swojej drodze niejednego kretyna spotkałam, który cechy miał jakby to powiedział szowinista 'typowo kobiece' więc wiadomo jak takie rozmowy się kończą, nieciekawie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

a na praktykach byli od brudnej roboty :P

przed wieloma kobietami się nie otworzę, bo wiem, że będą przekładać moje problemy na siebie, tj porównywać
naprawdę.

, w ogóle niby chce żeby go głaskać, a zaraz jak pociągnie pazurami(dla niego to zabawne
) to mam ochotę go wypatroszyć
. Nie ma z czego się pośmiać.
.