|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem kaszka jest wartościowym produktem, ale pod warunkiem, że wybierzemy zdrową, a nie pierwszą lepszą. Holle poza jaglaną ma też np. orkiszową itd. Także samo zdrowie
|
||
|
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Hej!
a my dopiero wstalismy ale zasnelismy jakos dobrze po 22mleczko musialo byc 0 4 Czarus wlasnie probowal usiasc, ale mial za soba sciane z poduszek i zaczal sie drzec ![]() i ciagle krzyczy "mamama"
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przeciez te bez dodatku cukru juz są slodkie i bardzo dobre.... |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zadomowienie
|
Judka super fotki
dzieciaczki przeslodkie fryxurka bardzo Ci pasuje ![]() a cyc to juz w ogole bez komentarza ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
ja chyba bym nawet do ust tej slodzonej nie wziela, bo by mnie zemdlilo |
|
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to jest ten powód, bo ja też nie potrafię tego zrozumieć. Edytowane przez Sola1 Czas edycji: 2013-08-28 o 10:33 |
|
|
|
|
#2286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
210 wody i 7 łyżeczek robię Cytat:
|
||
|
|
|
#2287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2288 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie ty masz..... piękne włosy teraz Cytat:
Albo MF 2000kalorii, ale ostatnio coś serce dla niego straciłam ![]() u mnie to samo aa bo nadrabiam partiami 2 dni nieobecności ![]() Cytat:
![]() z bobovity są. My zjadamy Cytat:
![]() Spadam póki co
|
|
#2289 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bzyka się ![]() ja też!!! uwielbiam!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale cccccccccccccyyyyyyyyyyyy yyc ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mówcie, Halwaya zajrzy tu za jakiś miesiąc więc śmiało dziewuszki
|
|||||||
|
|
|
#2290 |
|
Zadomowienie
|
Czarusiowi udalo sie 3 razy samemu usiasc z lezenia na brzuchu
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
co do cyca to pisalam, ze sa wieksze niz moja glowa
![]() chwalilam sie, ze Tomus robi niesmiale postepy ![]() w kazdym razie cos sie ruszylo w tej jego glowce czasami powtarza po nas wyrazy, bardziej logicznie postepuje zaczal rozumiec wiecej polecen niby to nie jest duzo ale wierze, ze za jakis czas napisze ze Tomek wsio nadrobil ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Matylda raczkuje teraz pelna para ![]() wciaz sie bala i cofala i zajarzyla w koncu na wykladzinie w osrodku rehabilitacyjnym, bo tam czekalismy na Tomkowego logopede tutaj na parkiecie sie slizgala a na wlochatym dywanie bylo jej za miekko znow |
|
|
|
#2292 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tak mi się wyobraziło, żeś ciemna blondynka o prostych włosach ------------- byłam w super pharm. Kurde zostawiłam młodą z teściową i chciałam na 9 już być tam i szybko wracać. Wyjechałam o 8,45 i w połowie drogi się skapnęłam, że nie wzięłam tej wydrukowanej kartki z rejestracją w klubie, potrzebnej żeby kartę wyrobić No to wracam, zabieram i jadę znowu (była już 9,05). Zajeżdżam, odbieram kartę, chcę lecieć na zakupy a tu mnie wypraszają na zewnątrz budynku, bo ćwiczenia przeciwpożarowe robią po pół godzinie mogłam wejść. Stwierdziłam, że nie mam już się co spieszyć, bo młoda i tak zaraz na spanie będzie szła to kupiłam tak:- 2 paki pamperów, bo tylko tyle można było - 5 żeli pod prysznic Fa - zestaw do paznokci - utwardzacz, zmywacz i coś tam jeszcze - maszynkę Gilette mach3 dla małża - takie kapsułki do prania Ariel. Chciałam jeszcze olejek arganowy do włosów, ale nie było. Następnym razem musze jechać pierwszego dnia promocji. A ogólnie często tam są jakieś promocje sensowne? ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
|
|
#2293 |
|
Zadomowienie
|
hej ja tylko na c hwile . u nas bez zmian zębów nadal nie ma . ja chodzę zmęczona . dzis u prawosławnych swięto . ja teraz sama z mała w domu bo reszta poszła do cerkwi oczywiście nie licząc mego tżta bo on w pracy do... hm sama nie wie o której wróci... po południu zjedzie jego rodzenstwo tu ... ech ... nie lubie swiąt . czuje się tu nie swojo
mała ogólnie zdrowa i wszędzie jej jest pełno ogólnie bez zmian u mnie ... własnie sie obudziła ech ... ide pa
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Judka-trzymam kciuki za Tomka
Dorcia-co to za święto? |
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
cytaty wcięło
![]() tuszu obecnie używam z avonu mega effects od jakiś 2 miesięcy jest idealny do moich rzęs co do jedzenia nocnego, mój jak miał jakieś 4 miesiące zaczął pić 2 flachy w nocy, a jak skończył 9 miesięcy na nowo trąbi 3, więc złudne były moje nadzieję, że będzie krócej pił mleko w nocy niż jego siostra, chyba 2,5 miała jak przestała
|
|
#2297 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2298 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Tymek w czasie tej choroby lepiej śpi w nocy Co jest dziwne, bo często nie może oddychać :/ Ale mam nadzieję, że mu choroba szybko przejdzie, a ładne spanie zostanie Wczoraj np. usnął o 19.30, zjadł butlę koło 23, potem dopiero o 6 po czym dospał jeszcze do 8 A na dodatek cały czas był w swoim łóżeczku, z nami mu już niewygodnie, bo ma mało miejsca i nie może się kręcić we wszystkie strony W sumie więc mogę napisać, że miałam pierwszą od 9 miesięcy przespaną noc Więcej się to na pewno nie powtórzy, więc piszę o tym spokojnie ![]() Cytat:
Fryzurka też super A dzieciaczki słodkie ![]() Cytat:
|
|
#2299 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ło matko, my też kupiliśmy telefon w smyku Tylko pewnie mleko na krócej jak się do kaszki dodaje ![]() Cytat:
za postępy i za więcej.
|
||
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem tylko że osobę ze świata polskiej sceny rockowej ![]() ![]() dla Mati
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
znikome
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...6&tx=126&ty=52
Dana mnie zabije Idę się jej wyspowiadać na FB ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Albo nie, może tu nie wejdzie i nie przeczyta tego
|
#2304 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-
Cytat:
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzieć jej czy zastosować technikę wyparcia
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Zapomniałabym.. byłam wczoraj z mężem w kinie, zaprosiłam go na randkę ![]() Potem miało być romantycznie, ale Ula postanowiła inaczej i jak tylko wróciliśmy do domu zaczęła płakać i stan ten trwał niezmiennie przez jakieś 2h No ale w kinie było fajnie i film był ok. Plusem wczorajszego dnia również jest to że dostałam kiecke od teściowej ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Napisałam najwyżej mnie zbanuje
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
swój zjada u babci o 13
ale potem jak jem z mężem przed 18 a on nawet jest po butli to się drze i coś musimy dać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurna to moje dziecko mnie wykończy takie to ruchliwe masakra! na ręku utrzymać nie mogę |
||
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
a czy ja też mogę zobaczyć ten słynny cyc judki?
tak się nieśmiało pytam, bo nie ma mnie w znajomych Cytat:
nie bolą ![]() hehehe.. biedna Evcia ![]() i co to za podśmiechujki, że zajrzę za miesiąc :P nie znacie dnia ani godziny :P tu macie zdjęcie - gdzie ten aniołeczek do jakiegoś faceta podobny?
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2013-08-28 o 16:55 |
|
|
|
|
#2308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zgadza się, ale po pierwsze wiem co to za mleko. Po drugie mleko mogę kupić w Biedronce, a po tego typu kaszki muszę dalej śmigać. Kolejna sprawa to taka, żę mogę sobie z konsystencją bardziej zaszaleć
|
||
|
|
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
Zarejestrowałam nas do tego neurologa na 18.09. Kurcze mam nadzieję, że to tylko formalność będzie i nic młodej nie wykryją
Teściowa i moja mama mówią, że one by nigdzie nie jechały, bo widać, że dzieciak zdrowy a nie zabiera się za samodzielne siadanie i wstawanie, bo jest większość czasu na rękach od urodzenia
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj na fb mnie nie widzialas nigdy ![]() no to fotelik zamowiony http://www.mall.pl/foteliki-samochod...ELLOW#text-box |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Albo coś jeszcze innego 

Klaudia 16.10.2009
za więcej.