|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Tak, to jest argument ... bo ona wychowała więcej niż Ty.U nas podczas rozmowy na temat obkładania dziecka poduszkami, i sadzanie ... padł argument z ust mojej mamy "ale przecież dawniej każdy tak robił" No i zacznij tłumaczyć
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3213 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hej.
Dziecko wykąpane,właśnie zasypia i coś zasnąć nie umie :/ Byłam dziś u siostry. No i dzwoniłyśmy do mamy. Jest po operacji i cholernie ją boli ![]() Wiadomo że po każdej operacji boli. Ale tak mi jej szkoda..... ![]() Cytat:
ale w końcu byłaś w ciąży więc chyba wiesz , nie? ..... masakra.... Cytat:
Fajne to ?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No w końcu ileż można na matkę patrzeć??? Ja mam coś takiego od siostry używaną http://www.bazarek.pl/produkt/773561...ieci-tega.html
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-08-29 o 21:03 |
||||
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej. U nas dzisiaj wyjątkowo przyjemny dzień - wstałyśmy o 8:30 (TŻ wstał o 7:00, jak mała się przebudziła na chwilę)... Potem poszłam na spacer z siostrą, potem oglądaliśmy samochody (5 sztuk, wszystkie zwłoki...
Little, u nas jest różnie z tym, mała generalnie jest bardzo mamusiowa w chwili obecnej, ale towarzystwem tatusia nie pogardzi, też uwielbia z Łukaszem siedzieć. ![]() Silver.
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie... dlartego albo puszczam jednym uchem albo mówie ze to moje dziecko i moja sprawa.
|
|
|
#3216 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
robiłam, takie:http://www.szajajaba.blogspot.com/20...ne-pocite.html to pierwsze, nie mam niestety chyba więcej fotek a wklep sobie w google exploding box, bo tak to się zwie ------------------- Od 16 was próbuję doczytać
|
|
|
|
|
#3217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- silver dobrze, że mama już po, teraz z każdym dniem będzie coraz lepiej
|
|||
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, dziwnie się czuję. Jakoś mi słabo i niedobrze... Idę się położyć. Dobranoc
|
#3219 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
dziwisz się? od małego się dba o skórę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3220 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jutro bedzie lepiej ![]() Bobek wymiata ![]() Ok, to sie nie przejmuje tym w takim razie. Cytat:
Wtedy bys zdjecia widziala. I do klubu moglabys zajrzec. Cytat:
![]() Cytat:
"aaaa dziewczyno, kto to kiedys wiedzial. Ja dawalam swoim dzieciom i zobacz jakie zdrowe wyrosly". hje, teksty Twojej mamy ![]() Podziwiam, ze to wytrzymujesz! Praca zaakceptowana w calosci, sialalalala Otwieramy szampana? ![]() Jeszcze tylko wkuje 30pytan, wydukam cos w środe i moze mnie przepchna
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-08-29 o 21:22 |
|||||
|
|
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
Nancy padlam poprostu ... jak mozesz nie dawac dziecku marchwianki :d:d:d buahaha
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
wiem...ale poruszanie sure po necie w telefonie to nie na moje nerwy...
|
#3223 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jesteś mistrzem ![]() ![]()
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
Jak możesz?! . . . .
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-29 o 22:14 |
|
|
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Nawijko szacuneczek, az milo byc w tak zdolnym gronie ... bedzoem pic niedlugo lalala ..
Neti sciagnij sobie przegladarke, jest darmowa. ja mam opere .. otwierasz stronkw wpisujesz wizaz haslo zapamietaj i juz zawsze masz go wlaczonego. mozna miec kilkanascie zakladek wlaczonych i przelaczac. jak chcesz wejsc na wizaz to tylko wcgodzisz w przegladarke, robisz odswiez i finito. fotki chodza, u mnie wielocytowania sie nie da ..
|
|
#3230 |
|
Zadomowienie
|
hej laski
pamiętacie mnie jeszcze ? jak ja Kocham mojego mezusia ( zawsze by mógł mieć urlop ) a syna jeszcze bardziej, prawie całe dnie spędzamy na działce, chociaż już się troszkę zimniej robi ellmi ja w lipcu zobaczyłam wszytskie serie czasu honoru jakoś w 2 - 3 tygodnie widziałam że pisałyście o bunga bunga, ja to w sumie tylko z takich innych miejsc to park, samochodu i polana a i dzisiaj w blaszanym garażu na działce czułam się jak nastolatka z tych mnie przyjemnych rzeczy to jutro wybieram się na pogrzeb męża od znajomej który zginą tydzień w afganistanie
26.02.2013 18.11.2014 Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-08-29 o 22:14 |
|
|
|
#3231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TV mi się łączy z netem i tam mam takie coś jak platformy internetowe TVN, TVP, iple i coś tam jeszcze; no i na tej TVP pokazuje na dole ![]() Cytat:
a co do serialu, to bardzo fajne Cytat:
bo kolejnego dnia jak dzisiaj nie przezyjęCytat:
a co do pracy, to ogromne brawa, jesteś hardkorem
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
nawijko, super!!!
silver, buziak dla mamy! black,dalej nie znalezliscie samochdu?! ![]() moj malz coraz bizej awansu!!!!! my korzystamy z ostatnilch ladnych dni i ciagle na dworze. wiecie.....odzylam tu w zabrzu, nie wiem czemu, ale chce mi sie wychodzic z domu, spotykac z ludzmi, jezdzic autobusem ( ![]() babel coraz ladniej je - tzn sloiczkow nie tknie, z lyzeczki/widelca tez nie, ale dzisiaj na obiadek pomidorek, buraczek i ziemniak, zjadl piknie. a karmilam piersia dzis tylko 4 razy co do kupek - tak samo u nas, kleksiki male, za to jak sie trafi taka z kilku dni to klekajcie narody neti, jak antoniowe kupsztale? meduzka, haha, a wlasnie dodalam do klubu fote z moimi klaczkami pipidowkami hahaha piotrus drugi dzien ma problem z zasnieciem godzine wisial mi na cycku jedna nocka piekna w lozeczku pospana a potem takie akcje ehide spac, nie dalam rady dzisiaj biegac ani cwiczyc ehh ale za to mega pyszne golabki zrobilysmy z mama ![]() buziak
|
#3233 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że fajnie spędzacie czas ![]() Bardzo mi przykro ![]() Cytat:
Macie mojego raczka Tylko od 10 sec. bo za wcześnie nagrywanie włączyłem https://www.youtube.com/watch?v=cOhG6oKFs7o---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Super, że z jedzeniem lepiej Stosujecie BLW?
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi, kurteczka przepiekna!
zapomnialam napisac, dzisiejsza nocka przekoszmarna, pobudki co 20-30 min z wyciem przeokrutnym, chyba zabeczki, bo pakowal do buzki paluszki jak szalony biedaczek. ale odespalismy, od 10 do 13.20 ciagiem!!!!! ![]() no, teraz ide spac, buziaki!
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raczek niezły, ładnie czekał aż mama da znak do startu i super mu idzie to raczkowanie; Filip coś nie za bardzo na kolankach, woli pełzać i stawać
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
insolito, tak jakby blw, po prostu to co mlodemu akurat zgotuje to dostaje do lapki i je po kolei. albo z mojej reki obgryza. ostatnio byl szal na cycka z kuraka gotowanego, oooo rany, jak zabralam resztke z jego lapki to ryk byl na caly blok hehe
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
idę, bo mnie młody dzisiaj zmiażdżył dosłownie
kurde, szkoda że w takich sytuacjach nie ma TŻ, bo potrzebuje wtedy komuś dać Filipa na chwilę, bo zaczynam tracić cierpliwość; a nie chcę doprowadzić do tego, że zacznę krzyczeć na niego, bo do niczego to nie prowadzi ![]() dobranocki
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buziaki!
|
|
|
#3239 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiedział,ze jak będzie falstart to trzeba będzie powtarzać |Jeszcze jak mu się spieszy bardzo to pełza, ale już przeważa czworakowanie No i stawanie u nas też jest hitem, nawet kąpiemy się na stojąco ![]() Cytat:
Cieszę się, że tak ładnie Wam idzie
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
ja tez sie juz zegam .. przed 21 juz w wyrku bylam z zamiarem spania .. rysiek wtulony w mame jak grzejniczek <3 ... brej nocki mamusie i dzidziusie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Tak, to jest argument ... bo ona wychowała więcej niż Ty.

przez Was mam kolejny serial do oglądania; tylko na razie jestem na pierwszym sezonie
ale mnie wkurza ten wesołowski ze tam gra i nie wiem czy obejrze:[[

zabawiam to jęczydło i kątem oka oglądam; kurde, wkręcę się jak w "Przepis na życie", też nie oglądałam, koleżanki w pracy w kółko o tym nawijały i musiałam nadrabiać dwa sezony

w sumie to tak na zmianę robi, raz normalne, raz kuleczki

Stosujecie BLW?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)