Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV! - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 11:44   #4171
akasha84
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
myślałam, że to żenujące będzie, ale się uśmiałam

Tylko kto sobie może pozwolić na imprezowanie w czwartki
nie, to jest żenujące... pijackie filmiki :/ no ja bym się wstydziła takie coś ludziom pokazać...

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Tam odkąd pamiętam było dużo hejterstwa, ale uważam, że ludzie też widzą, że z nimi jest coś nie halo to raz, a dwa jesli dla ANy zwrócenie im uwagi, to hejt, to się nie dziwię. To jest typ baby, której nie mówi się coś z wykrzyknikiem, bo się zaraz rozpłacze, wystarczy zobaczyć jak ona robi prawo jazdy.I ogólnie ją w jakiejś napiętej sytuacji. Jest niedojrzała.

np.
"Why so they let the dogs kiss Emilia ! I'm sorry but dogs lick themselves clean and then they kiss the baby I had to stop watching be careful!"

Czy to jest hejt?? Po prostu Ana ma hopla na punkcie tych psów. ALbo:
"How will Anna cope with two babies?!!.. Oh yeh Jofee and her teen sister Erica."

Wszyscy widzą, że dzieckiem ciągle zajmuje sie Jofy, bo na ma depresję: ciążową, jesienną, poporodową, przedporodową, zimową, normalną, urojoną....

A to jest odpowiedź jakiejś ich psychofanki:
"Who the fuck would want you as a friend? You're a pig. A big hateful pig in this life when there's no need of it. Get a life ya fucking loser bitch."

PS. Gdzie Ana dała te info, że masz dosc? Pewno ją teraz błagają, żeby nie.... :/
to jest przykład kobiety, która powinna pójść do psychologa od razu, kiedy na świecie pojawiła się Emilia. Widać, że sobie totalnie nie radzi a drugie dziecko to już szczyt głupoty. Jofus żyje w swoim własnym świecie, unosi się na chmurce w przekonaniu o tym, że życie jest wyłącznie piękne. Cóż nieodpowiedzialni są i tyle.

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
A dla mnie to głupota podpisywać się i brać udział w czymś o czym nie ma się zielonego pojęcia. Tylko dlatego, że to vloger, jeden z ich grona.
racja! Zrobili sobie z tego "cudowną, solidarną akcję" a prawda jest taka, że niezależnie kim jesteś powinieneś brać odpowiedzialność za swoje słowa, a przynajmniej w takiej chwili jak ta choćby udawać skruchę, jeśli na prawdziwą cię nie stać...

Cytat:
Napisane przez CATUS Pokaż wiadomość
A propos Ad Bustera, nie wiem , czy widziałyście jak Durex inteligentnie wybrnął, po jego testach prezerwatyw:
https://www.facebook.com/DurexPolska/posts/538430519557719

Można?Można
klask i: pełen szacunek!! tak to powinno wyglądać, z żartem, z dystansem, z jajem określenie ostatnie dziwnie idealnie pasuje do tematu
Stary 2013-08-30, 11:50   #4172
domiss11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ja nawet posunę się do stwierdzenia że ta cała solidarność to dla kasy i popularności a nie z "dobrego serca" AdBuster wygląda na inteligentnego człowieka, niby mądrzejszy kanał prowadzi, a bawi sie w jakies piosenki na temat afery - po co? bo ludzie bedą szukać, beda trafiać na jego kanał, wiecej ludzi się zainteresuje jego osobą itd. prosty sposób na rozgłos i zbicie kasy. całej reszty tyczy się to samo. tym bardziej, że takie solidaryzowanie nic nie pomoże samemu zainteresowanemu (wrecz przeciwnie jak juz) i krzywda mu się nie dzieje.
Serio???
Moze jestem zbyt naiwn, ale szczerze moim zdaniem chcialy dobrze ...
No i ktos musial poswiecic troche czasu zeby to zmontowac itd kurcze strasznie demonizujecie te nasze vlogerki
Stary 2013-08-30, 11:53   #4173
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
ale w czym go trzeba wspierać? dorosły facet to wie że dał dupy, wiec nie ma czego wspierać, krzywda się nikomu nie dzieje - trzeba ponosić konsekwencje za swoje słowa.
jednak potrzebuje wsparcia Poza tym Księżniczka pisała , że Piotrek i jego żona to jej przyjaciele , więc może dlatego wyszła z inicjatywą takiego filmiku. (nie wnikam czy to prawda i na czym polega ta przyjaźń)

cytat z fb kochamgotować
"Dziękuję wam WSZYSTKIM za wsparcie w tych bardzo ciężkich dla mnie chwilach.
Wczoraj miałem 175 tyś subskrybentów a dzisiaj się czuję jak bym miał 175 tyś przyjaciół
Dziękuje wam BARDZO bez was bym się załamał !"
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:59   #4174
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domiss11 Pokaż wiadomość
Serio???
Moze jestem zbyt naiwn, ale szczerze moim zdaniem chcialy dobrze ...
No i ktos musial poswiecic troche czasu zeby to zmontowac itd kurcze strasznie demonizujecie te nasze vlogerki
serio, bo tu nie ma powodu by chłopaka bronić przed czym niby? w czym go wspierać trzeba? a tym bardziej że wina leży tez po jego stronie, wiec taka obrona wychodzi jak poparcie tego co zrobił.
za daleko to zachodzi, można sie odnieść wyrazić swoje zdanie, że sie ktos opowiada za tym Piotrem a nie Sokołowem, a nie robić takie durne manifesty, które dla świadomych tego jak wygląda sytuacja, wyglądają sztucznie, idiotycznie itd. jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
jednak potrzebuje wsparcia Poza tym Księżniczka pisała , że Piotrek i jego żona to jej przyjaciele , więc może dlatego wyszła z inicjatywą takiego filmiku. (nie wnikam czy to prawda i na czym polega ta przyjaźń)

cytat z fb kochamgotować
"Dziękuję wam WSZYSTKIM za wsparcie w tych bardzo ciężkich dla mnie chwilach.
Wczoraj miałem 175 tyś subskrybentów a dzisiaj się czuję jak bym miał 175 tyś przyjaciół
Dziękuje wam BARDZO bez was bym się załamał !"
co ja czytam
ciężkie chwile? ile ten facet ma lat, że nie zdawał sobie sprawy, że można dostać po dupie za gadanie nieprawdy w internetach?
zachowuje się tak jakby już musiał płacić firmie 150 tys
ma-sa-kra.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:00   #4175
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
co ja czytam
ciężkie chwile? ile ten facet ma lat, że nie zdawał sobie sprawy, że można dostać po dupie za gadanie nieprawdy w internetach?
ma-sa-kra.
może po prostu chciał podziękować tym wszystkim ludziom na fejsie , którzy ciągle go pocieszają i piszą miłe rzeczy na fejsie?
Stary 2013-08-30, 12:04   #4176
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
może po prostu chciał podziękować tym wszystkim ludziom na fejsie , którzy ciągle go pocieszają i piszą miłe rzeczy na fejsie?
spoko, tylko forma mu nie wyszła. no chyba że przymus zdjęcia filmików z kanału i wytkniecie mu błedu to dla niego ciężkie chwile
Stary 2013-08-30, 12:07   #4177
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
serio, bo tu nie ma powodu by chłopaka bronić przed czym niby? w czym go wspierać trzeba? a tym bardziej że wina leży tez po jego stronie, wiec taka obrona wychodzi jak poparcie tego co zrobił.
za daleko to zachodzi, można sie odnieść wyrazić swoje zdanie, że sie ktos opowiada za tym Piotrem a nie Sokołowem, a nie robić takie durne manifesty, które dla świadomych tego jak wygląda sytuacja, wyglądają sztucznie, idiotycznie itd. jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

co ja czytam
ma-sa-kra.
ciekawe gdzie wina leży po Piotrka stronie no tak, wyraził swoje zdanie, jego wina
to teraz wszyscy co kiedykolwiek wypowiedzieli się negatywnie o czymkolwiek - kosmetyku, parówce czy innych tego typu produktach, powinni zostać podani do sądu, bo mają własne zdanie
nie mówiąc już choćby o Tobie, bo hejty jaki czasem leciały od Ciebie na youtuberki przekraczały zdecydowanie granice, a jakoś one do sądu Ciebie nie podały (a mogły), ciekawe czy jakby to jednak zrobiły to też byś była taka mądra i twierdziła, że cóż, masz na co zasłużyłaś, czy jednak zrobiłabyś aferę pt 'nie ma wolności słowa!' etc

swoją drogą śmieszy mnie twierdzenie, że tylko gimbaza się tym interesuje, bo artykuły o tym były między innymi na portalu gazeta.pl, gdzie akurat gimbaza raczej rzadko wchodzi
do tego mi do gimnazjum już dawno daleko, a sprawą jestem zainteresowaną, również moi znajomi
nawet do moich rodziców doszła ta afera, nie ode mnie

niektórych widzę strasznie boli, że ludzie mają przyjaciół, którzy stają za nimi murem
cóż, smutne
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:10   #4178
201607131106
Konto usunięte

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4253840 6]ciekawe gdzie wina leży po Piotrka stronie no tak, wyraził swoje zdanie, jego wina
[/QUOTE]

Wyrażenie swojego zdania to "Nie smakuje mi ten tatar.", Piotrek ma kłopoty przez podawanie błędnych i niesprawdzonych informacji oczerniających firmę: "Tatar nafaszerowany chemią, cała tablica mendelejewa, będziecie po nim świecić.". Tutaj tylko i wyłącznie o to chodzi.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:12   #4179
evvelinek
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4253840 6]ciekawe gdzie wina leży po Piotrka stronie no tak, wyraził swoje zdanie, jego wina
to teraz wszyscy co kiedykolwiek wypowiedzieli się negatywnie o czymkolwiek - kosmetyku, parówce czy innych tego typu produktach, powinni zostać podani do sądu, bo mają własne zdanie
nie mówiąc już choćby o Tobie, bo hejty jaki czasem leciały od Ciebie na youtuberki przekraczały zdecydowanie granice, a jakoś one do sądu Ciebie nie podały (a mogły), ciekawe czy jakby to jednak zrobiły to też byś była taka mądra i twierdziła, że cóż, masz na co zasłużyłaś, czy jednak zrobiłabyś aferę pt 'nie ma wolności słowa!' etc
[/QUOTE]

pogadamy jak będziesz wiedziała o czym mowa tyczy sie to zarówno sprawy Sokołowa jak i częsci o hejtach

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-08-30 o 12:14
Stary 2013-08-30, 12:15   #4180
domiss11
Raczkowanie

Evvelinek chyba jednka zbyt daeko poswuwasz sie w swoich wnioskach...
Nic nie jest albo czarne albo biale, a ten caly Piotrek to na pewno zdal sobie sprawe ze zrobil glupote, jednak stresu i nerowow sie najadl. Pewnie nie bedzie juz tak kozaczyl w swoich filmikach, czlowiek uczy sie na bledach.
Stary 2013-08-30, 12:16   #4181
MirellamKoko
Rozeznanie

Ale się dziewczyny ośmieszyły tym filmikiem z SOKOŁOWEM.

1.Test nie jest miarodajny.
2. Wcale tatar nie jest naładowany taką" trującą "chemią.
3. Jeśli konsument chce mieć mięso które poleży mu w lodówce dłużej niż 3 dni to musi ono mieć w sobie substancje po których człowiek nie zatruje się jadem kiełbasianym czy innym świństwem.
4. Tatara się nie smaży (to tak jakby suchym szamponem umyć sobie włosy pod prysznicem bo to przecież szampon)
5. Porównanie tatara z mięsem nie przetworzonym jest śmieszne.

GRATULUJĘ!!

Jeszcze trochę i zniszczą tę firmę.
Mam nadzieję że los się odwróci i podobnie stanie się z ich kanałami.
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:17   #4182
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Evvelinek chyba jednka zbyt daeko poswuwasz sie w swoich wnioskach...
Nic nie jest albo czarne albo biale, a ten caly Piotrek to na pewno zdal sobie sprawe ze zrobil glupote, jednak stresu i nerowow sie najadl. Pewnie nie bedzie juz tak kozaczyl w swoich filmikach, czlowiek uczy sie na bledach.
za dużo już w życiu widziałam, by nie brać takich opcji pod uwagę jakby nie było, koniec końców, oglądanie takich filmików na kanale RGP czy AdBustera napędza im widzów i profitów czy nie?
Stary 2013-08-30, 12:21   #4183
domiss11
Raczkowanie

Oczywiscie, ale na tym polega funkcjonowanie na YT, publikujesz filmiki po to, zeby ktos je ogladal. Wspierasz kolege a przy okazji masz autopromocje. Czemu ma to byc zle?
Stary 2013-08-30, 12:23   #4184
MirellamKoko
Rozeznanie

Kręcą bicz na tę firmę. Zobaczcie jakiego oni hejtu teraz doświadczają, a one jeszcze nagrywają filmik aby bardziej sprowokować ludzi... a same walczą z hejtem i takie przeciwniczki.
Zobaczcie jak człowiek się zmienia....
zadziwiające że najwięcej do powiedzenia mają jeszcze te które lecą ze sponsorowanymi filmikami...
żanujące
Stary 2013-08-30, 12:25   #4185
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiscie, ale na tym polega funkcjonowanie na YT, publikujesz filmiki po to, zeby ktos je ogladal. Wspierasz kolege a przy okazji masz autopromocje. Czemu ma to byc zle?
bo w tej sytuacji to jest popieranie czegoś czego nie należy popierać i w niczym drugiej stronie nie pomaga.
jakby takie filmy pojawiły się po wyroku sądu w którym Piotr zostałby skazany na zapłatę 150tys tej firmie (to jest praktycznie niemożliwe) a ci co go tak wspierają zadeklarowaliby, że to ma w jakiś finansowy sposób go wspomóc - nie mam pytań, wszystko cacy, to jest wsparcie.
dzisiaj? jakiekolwiek intencje nie kierowałyby każdą osobą z tych filmików, kończy się na tym że zyskują tylko osoby występujące w nich.
Stary 2013-08-30, 12:26   #4186
CATUS
Rozeznanie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4253840 6]
swoją drogą śmieszy mnie twierdzenie, że tylko gimbaza się tym interesuje, bo artykuły o tym były między innymi na portalu gazeta.pl, gdzie akurat gimbaza raczej rzadko wchodzi
do tego mi do gimnazjum już dawno daleko, a sprawą jestem zainteresowaną, również moi znajomi
nawet do moich rodziców doszła ta afera, nie ode mnie

[/QUOTE]
tylko na tych "poważniejszych" portalach, gdzie gimbaza nie wchodzi, raczej więcej jest głosów komentujących samo zdarzenie, zjawisko, posunięcie firmy, gadają o kryzysie wizerunkowym firmy. jest dużo głosów o tym, że Piotrek narobił w tym teście mnóstwo błedów merytorycznych itd.

nawet Mediafun, który z tego co wiem pomaga Piotrkowi, napisał o tym, że firma mogła to inaczej rozegrać, bo Piotrek w filmiku kilka razy "się podłożył".

tam mało jest wpisów "o sądołowie", świecącym tatarze i rzyganiu.
przynajmniej w i pod artykułami, które czytałam. największy hejt i poparcie dla Piotrka jest na YT i FB (tam to już masakra i właśnie w większości gimbaza).
CATUS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:26   #4187
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

[/COLOR]https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1

co myslicie o tej stylówie karoliny ?
Myślę, że miała tutaj duuużo szczuplejszą górę ciała
Taka buntowniczka na tym zdjeciu
Stary 2013-08-30, 12:27   #4188
MirellamKoko
Rozeznanie

a czy w tym filmiku wystąpiła Szusz? Umknęło mi.
Stary 2013-08-30, 12:28   #4189
szmyglo
Zakorzenienie

Spoko, spoko. Za miesiąc nasze gwiazdeczki dostaną do domu po mięsnym jeżu od Sokołowa i wtedy będzie najlepszy i najpyszniejszy
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:29   #4190
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
ale w czym go trzeba wspierać? dorosły facet to wie że dał dupy, wiec nie ma czego wspierać, krzywda się nikomu nie dzieje - trzeba ponosić konsekwencje za swoje słowa.

a Sokołów nie jest firemką składającą się z 5 osób, na dłuższą metę nie odczują tego, że ktoś tam nie kupi ich produktów, gdyby się tego obawiali to by siedzieli cicho drugą rzeczą jest to że jak sprawa zakończy się ugodą to afera nie dotrzea do wiekszości osób które kupują ich produkty.
Ja lubię Piotra i kocham śląską z Sokołowa
I co teraz?
Stary 2013-08-30, 12:29   #4191
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
a czy w tym filmiku wystąpiła Szusz? Umknęło mi.
Nie.
Stary 2013-08-30, 12:30   #4192
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Kręcą bicz na tę firmę. Zobaczcie jakiego oni hejtu teraz doświadczają, a one jeszcze nagrywają filmik aby bardziej sprowokować ludzi... a same walczą z hejtem i takie przeciwniczki.
Zobaczcie jak człowiek się zmienia....
zadziwiające że najwięcej do powiedzenia mają jeszcze te które lecą ze sponsorowanymi filmikami...
żanujące
ja nie wiem jak postąpi firma, raczej nie będzie się rzucać, ale jakby sie uparli to to co YTberzy wyczyniają w necie mogłoby się rykoszetem odbić na sytuacji Piotrka
wszyscy już stwierdzili że pójście z tym do sądu nie bylo dobrym pomysłem z pkt widzenia marketingu, PR czy jak to tam określić. firma ma to gdzieś, wiec nie wiem czy nie wpadnie im do głowy wbić facetowi szpile za to że w internetach burza, tak co by się odegrać wiec, tak jak napisałam w poprzednim poście - takie akcje, tym bardziej w obecnym stanie sprawy, są durnowatym pomysłem.
Stary 2013-08-30, 12:30   #4193
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
I co teraz?
Ale ja też Piotrka lubię.
Uważam, że zachował się kiepsko (bo naprawdę nie chodzi tylko o "opinię")... a Sokołów jeszcze gorzej. Powinni poprosić go o przeprosiny, jakieś sprostowanie i tyle.
Stary 2013-08-30, 12:32   #4194
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
I co teraz?
wyślesz mu 5 zł jak zasadzą mu jakaś milutką kwote do zapłaty
Stary 2013-08-30, 12:32   #4195
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Spoko, spoko. Za miesiąc nasze gwiazdeczki dostaną do domu po mięsnym jeżu od Sokołowa i wtedy będzie najlepszy i najpyszniejszy
Stary 2013-08-30, 12:34   #4196
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym tak zrobiła na miejscu Sokołowa - do wszystkich tych wspierających - zestaw wędlin z Sokołowa, 10 tys za pozytywną recenzję no ciekawa jestem..
Stary 2013-08-30, 12:34   #4197
TheDocha
Dossisława I

Jak dla mnie takie pisanie, że nie kupimy więcej tatara z Sądołowa po tym co zrobił Piotrkowi Sokołów jest dziecinne i beznadziejne ( może dlatego, że wydaje mi się, że mało osób lubi surowe mięso z surowym żółtkiem).

patisia123
zdałaś egzamin zawodowy?
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:36   #4198
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym tak zrobiła na miejscu Sokołowa - do wszystkich tych wspierających - zestaw wędlin z Sokołowa, 10 tys za pozytywną recenzję no ciekawa jestem..
Ha! Może właśnie w tym celu potrzebują tych 150tys od tego Piotrka?
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:36   #4199
MirellamKoko
Rozeznanie

Brawo dla :

Szusz
Ciasteczko25
Niesi25
callmeblondieee
Alicji Czarodziejki
nissiax83

i reszy dziewczyn które nie wystąpiły w filmiku

Stary 2013-08-30, 12:40   #4200
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Ha! Może właśnie w tym celu potrzebują tych 150tys od tego Piotrka?
takie przebiegłe lisy z nich ? wszystko sobie kurde zaplanowali z wyprzedzeniem!

myślę, że oni i tak śpią na forsie, inaczej nie szli by do sądu

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Brawo dla :

Szusz
Ciasteczko25
Niesi25
callmeblondieee
Alicji Czarodziejki
nissiax83

i reszy dziewczyn które nie wystąpiły w filmiku

Szuszek ma łeb na karku, jak kurier wjedzie z mięsnym jeżem to nie bedzie sie musiała nawet zastanawiać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości