Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 23:41   #3841
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
melduję poslusznie sklepel i 50 minut rowerka uff dziś było aktywnie
Łuhuhuuu jak tam ostatnie dni wakacji?

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
To da się być jeszcze piękniejszymi niż jesteśmy obecnie?

Jak już tak piszecie o postanowieniach, to ja mam zamiar we wrześniu nie przytyć za bardzo (wiecie, Czarnogóra mnie jeszcze czeka, a później kilka dni w górach ), a od października do końca roku zdobyć kolejny raz i tym razem utrzymać 6 z przodu Wagowo nic więcej nie potrzebuje, to już tylko dla mojej satysfakcji. A w roku akademickim dużo łatwiej mi się pilnować Chciałam się też zapisać na kick-boxing, ale jak na razie nie znalazłam żadnego klubu, do którego mogłabym pójść To samo z siłownią, potrzebuję kogoś, kto mi pomoże ogarnąć treningi, bo ja się na tym nie znam i nie chcę sobie zrobić krzywdy. Może w końcu znajdę
Właśnie?

Madziula, tyś piękna jest i żadnego odchudzania Ci nie trzeba utrzymuj to co jest o będzie superhiperwyyebiście ale za tą 6 z przodu trzymam dla Twojej satysfakcji i komfortu psychicznego

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
może i u mnie coś waga ruszy w dół
Ruszy ruszy po tych Twoich morderczych treningach na pewno

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje 13 km biegu.
Ta jak zwykle dała czadu

Cytat:
Napisane przez shine_on Pokaż wiadomość
Ja melduję wzorowy dzień postu na śniadanie chlebek ziarnisty z jajkiem na twardo i ogórkiem, w międzyczasie jabłko, a na kolację zupka z warzywami, papryką i piersią z kurczaka mam nadzieję że przez weekend nie będę za bardzo grzeszyć... a od poniedziałku wracam do ćwiczeń
Ładnie się trzymasz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:43   #3842
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj jako że TŻta nie ma, mam dzień SPA zrobiłam już manicure, zaolejowałam włosy, później będzie kąpiel, maska na włosy i na twarz, ciało jakimś olejkiem wysmaruję i zrobię pedicure
U mnie jutro chałupa wolna to też sobie SPA zafunduję @ osłabła skutecznie dzisiaj i myślę czy by się jutro na solarium nie wybrać

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość

I zaliczyłam Shred Level 1.
Nie było tak tragicznie, jak myślałam. Nie licząc pompek wszystko na spokojnie. Chociaż ramionka teraz bolą, nie powiem.

Cytat:
A ja melduję kolejne 6,3km biegu

Upiekłam dzisiaj cukiniowe czekoladowe ciasto Cukinii nie czuć wgl, a jest mega czekoladowe i pyyyyyszka Przepis TUTAJ Użyłam cukru trzcinowego i wyszło w sam raz słodkie (cukier brzozowy jest moim zdaniem słodszy)

Madziula, Ty stosunkowo niedawno zaczęłaś biegać, powiedz Ty mi: biegniesz ciągiem te 6 km? czy przeplatasz z marszem?

O jejku jejku

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
przejechałam dziś z koleżanką ok.6 km rowerem-co jest dużym wyczynem dla mojego kolana,ale czuję się świetnie i takie lekkie zakwasiki,czuję,że żyje!!!
Super przejażdżka!

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
jestem totalnie przeziębiona

Co Ci? gdzie żeś się tak załatwiła? czosnek, cytryna, miód i wyrko!

Obrazek idealnie pasujący do mnie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-30, 23:50   #3843
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Ja do końca roku to najchętniej zrzuciałambym już to wszystko co mam zaplanowane. Ale z moim tempem może być ciężko, bo jeszcze 9 kg mi zostało co celu. (czyli tak na prawdę jestem w połowie bo myśl o odchudzniu pojawiła się w mojej głowie około 8kg temu)
myślę, że jest to możliwe. kwestia samozaparcia ja jak się trzymam diety i planu treningowego to mi nawet kilogram tygodniowo może lecieć. niestety jak się nie trzymam to spada, ale straaaaasznie powoli. ale odpuściłam alko, pare nawyków zmieniłam i jest ok

Cytat:
Ja melduję wzorowy dzień postu na śniadanie chlebek ziarnisty z jajkiem na twardo i ogórkiem, w międzyczasie jabłko, a na kolację zupka z warzywami, papryką i piersią z kurczaka mam nadzieję że przez weekend nie będę za bardzo grzeszyć... a od poniedziałku wracam do ćwiczeń

Cytat:
Dla Was za ćwiczenia

A ja melduję kolejne 6,3km biegu

Upiekłam dzisiaj cukiniowe czekoladowe ciasto Cukinii nie czuć wgl, a jest mega czekoladowe i pyyyyyszka Przepis TUTAJ Użyłam cukru trzcinowego i wyszło w sam raz słodkie (cukier brzozowy jest moim zdaniem słodszy)
za bieg. jaki czas?
ciasto z cukinii (tylko nie czekoladowe) zrobiła kiedyś moja mama. było pyszne . urosła nam wtedy wielka cukinia w ogródku i po prostu jedliśmy wszystko z cukinią

Cytat:
cześć dziewczyny!
zaraz będę Was nadrabiać
przejechałam dziś z koleżanką ok.6 km rowerem-co jest dużym wyczynem dla mojego kolana,ale czuję się świetnie i takie lekkie zakwasiki,czuję,że żyje!!!
fajnie!

Dziewczyny, jestem po prostu zayebista . Nagadałam o tej 5-tce z przodu do końca roku, po czym nażarłam się słodkiego . No debil... Aż się z tego teraz śmieję. Ale poszłam biegać wieczorem i miałam za swoje. Nogi i oddech-super. Ale po 5 kilometrze zaczęło mi się odbijać i zrobiło mi się niedobrze. Zawsze tak mam jak jem syf, a wieczorem pójdę biegać. Zrobiłam więc 6km tylko. Niby dobra średnia, ale mało mi! No trudno. Obrzydziłam sobie skutecznie słodycze na najbliższy czas.
Jutro wstaję o 5:15, jadę do pracy. Po pracy jadę do mieszkania koleżanki i tam się przekimam, bo dała mi klucze. Ona mieszka obok galerii, więc super-idę na małe zakupy. Spodnie i jakąś bluzę może . Więc jutro rzadziej będę się odzywać.
Dobranoc

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:58   #3844
heroine86
Zakorzenienie

anns, dobre i 6 km ale za słodycze baty dostaniesz
Stary 2013-08-31, 00:01   #3845
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
anns, dobre i 6 km ale za słodycze baty dostaniesz
przyjmuję na , nawet się nie bronię
Obliczyłam: 0,5kg tygodniowo potrzebuję by dojść do 5 z przodu do końca roku. Myślę, że jest to bardzo możliwe DAM RADĘ. Jutro już rozplanowałam posiłki. W poniedziałek ważenie, węc MOTYWACJA!!!

A teraz już dobranoc

361 min

Stary 2013-08-31, 00:04   #3846
heroine86
Zakorzenienie

anns, oczywiście, że to bardzo realny cel trzymam dobranoc
Stary 2013-08-31, 00:34   #3847
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

heroinka będę się kurować obym Was nie zaraziła

anns to jeszcze raz za 5 z przodu w 2013 utrzymuj obecny poziom motywacji, a będzie pięknie

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 00:43   #3848
kisiej25
Tajka

Nie mogę spaprać jutrzejszego dnia.
1 września ważenie i i i i się boję hah.
Niby cały tydzień (prócz 26.08, gdzie wpadło za dużo węgli) trzymałam się ładnie. Ale moja waga lubi wariować. Także w niedzielę ważenie i mierzenie, także jutrzejszy dzionek musi być idealny !

A teraz...miłych snów i dobrej nocki wam życzę.

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 00:44   #3849
magda_lena40
Zakorzenienie

Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Heroinka,
Dziękuje Słońce
Aż mi głupio gdy mnie tak chwalicie, mam wrażenie, jakby te zdjęcia klamaly
A co do biegania, czasami przechodzilam na chwilke do marszu albo potrzebowalam kilku sekund postoju, ale dzisiaj pierwszy raz było zupełnie na czysto (raz tylko samochód za mną jechał na wąskiej drodze to zeszlam na pobocze, żeby go puścić ) nawet nie zatrzymalam się na podbiegach, po których zawsze przynajmniej przez kilka sekund oddech musiałam złapać

Katienka,
Zdrowka

Anns,
U mnie od lipca bodajże królują cukinie :p wczoraj Mama znowu kilka olbrzymów zerwała
A czas słaby, niecałe 45 min z bieganiem tak na prawdę dalej się poznaję, to jednak coś zupełnie innego niż ćwiczenia z domu czy fitness A Ty jaki mialas czas 6km?

Po kolacji zrobiłam sobie kakao z miodem bo za mną chodziło

I: jaglana z 1/2 banana, brzoskwini, wiejskiego i 2 lyzkami domowego musli
II: zupa krem z cukinii
III: naleśniki lniane bez mąki (2+1 mały) z serkiem (wiejski+chudy grecki+stevia) i owocami
IV: 2 małe kawałki ciasta z cukinii
V: pomidory, kawałek papryki, ryby wedzone (przywiozlam z nad morza ), kakao

W międzyczasie podjadalam musli na sucho dobrze, że się już kończy
Szału nie ma, białka mało, wiem na razie się cieszę z braku grzechów

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2013-08-31 o 00:53
magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 01:02   #3850
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
super Kasiu! i to z tym kolankiem

Cytat:
Wpadłam w wielką panikę
Wchodzę do mojego OneNote, gdzie trzymam wszystkie ważne notatki.
Mój cykl, moje ćwiczenia, założenia, plany... a to to mi pokazuje, że nic tam nie ma.
Wcześniej podłączyłam pen-drive'a do komputera i te pliki dziwnym trafem na nim się pojawiły. To wszystko pokasowałam. Ale nie wiedziałam, że będzie to miało jakiś wpływ na to, co na komputerze zawsze było
Wchodzę tam, a tam NIC.
Wszystko zniknęło
Zaczęłam szukać po komputerze jakiś opcji odzyskiwania a ten mi mówi, że nie utworzyłam żadnych danych do odczytu
Weszłam w OneNote raz jeszcze i zaczęłam szperać po opcjach, folderach, wszystko. I nic
I nagle-BUM- "Open Backups"
Odratowałam . Na szczęście, bo inaczej wszystko, poczynając od stycznia, by przepadło
dobrze, że odratowałaś
ostatnio mi się zrobił "blue screen" na lapku i ja już cała załamana, że moje pliki, pomiary, zdjęcia, filmiki z ćwiczeniami, dokumenty, tabele, itp. są już pochłonięte, ale ufff... musiałam go tylko zrestartować

Cytat:
widzę, że udało mi się postraszyć

egzamin(y) na prawo jazdy w moim przypadku były bardziej stresujące niż matura, egzaminy i obrona razem wzięte. serio tak bardzo się cieszę, że mam to za sobą też pamiętam jak zdawałaś prawko
udało Ci się
hihi, Ewa panikara

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem po prostu zayebista . Nagadałam o tej 5-tce z przodu do końca roku, po czym nażarłam się słodkiego . No debil... Aż się z tego teraz śmieję. Ale poszłam biegać wieczorem i miałam za swoje. Nogi i oddech-super. Ale po 5 kilometrze zaczęło mi się odbijać i zrobiło mi się niedobrze. Zawsze tak mam jak jem syf, a wieczorem pójdę biegać. Zrobiłam więc 6km tylko. Niby dobra średnia, ale mało mi! No trudno. Obrzydziłam sobie skutecznie słodycze na najbliższy czas.
Jutro wstaję o 5:15, jadę do pracy. Po pracy jadę do mieszkania koleżanki i tam się przekimam, bo dała mi klucze. Ona mieszka obok galerii, więc super-idę na małe zakupy. Spodnie i jakąś bluzę może . Więc jutro rzadziej będę się odzywać.
Dobranoc
za bieg
i udanych zakupów!

Cytat:
Obliczyłam: 0,5kg tygodniowo potrzebuję by dojść do 5 z przodu do końca roku. Myślę, że jest to bardzo możliwe DAM RADĘ. Jutro już rozplanowałam posiłki. W poniedziałek ważenie, węc MOTYWACJA!!!

Cytat:
Nie mogę spaprać jutrzejszego dnia.
1 września ważenie i i i i się boję hah.
Niby cały tydzień (prócz 26.08, gdzie wpadło za dużo węgli) trzymałam się ładnie. Ale moja waga lubi wariować. Także w niedzielę ważenie i mierzenie, także jutrzejszy dzionek musi być idealny !

A teraz...miłych snów i dobrej nocki wam życzę.

jutro musi być idealny dzionek jestem mega ciekawa czy cokolwiek mi ruszyło... a no tak, jedno na pewno - mogę się założyć, że z cycków spadło

Edytowane przez blaszok
Czas edycji: 2013-08-31 o 01:03
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 01:05   #3851
blaszok
Zakorzenienie

za dziś melduję:
Mel B – 5 min rozgrzewka
trening siłowy z butelkami wody 1,5l – 40 min
P90X – 55 min rozciągania
razem: 100 min
muszę częściej robić ten stretching, bo coś jestem słabiej rozciągnięta, niż za czasów gimnazjum

dobranoc!
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 05:55   #3852
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Dzień dobry
Właśnie zbieram się do pracy. Stanelam dziś przypadkowo na wagę... 89...wtf??
Dziś się będę pilnowała i tyle.
Miłego dzionka

Stary 2013-08-31, 07:11   #3853
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Alice posiedzimy kolejne 3 lata na odchudzaniowym, a potem osiągniemy cel, zajdziemy w ciążę i będziemy zrzucać pociążowe kg zobaczysz
Pozwolę sobie posiedzieć z Wami co prawda dzieci nie planuje ale ciąże spożywczą z moim talentem pewnie nie raz zaliczę
Brawa Kochane za ćwiczenia
Wczoraj miałam dzień kryzysowy ale poćwiczyłam co nieco - 30 minut skakanka i 30 minut rowerek.
Dziś chyba sobie wolne zrobię bo coś mnie leń dopadł, siedzę na kanapie i nadrabiam zaległości
Obiecane zdjęcie w albumie
Humorek mam lepszy, za dużo mi się posypało i doszłam do wniosku, że najlepiej będzie nie myśleć o problemach - pomaga...
Stary 2013-08-31, 07:48   #3854
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wstałam po 6, odprawiłam TŻ-ta do pracy i zostałam sama do jutra... a jutro jedziemy do moich rodziców na 2 miesiące!
Umyłam łepek i piję kawusię dziś zaplanowałam sobie dzień SPA, więc będzie kąpiel z bąbelkami, golenie nóg peelingowanie, maseczki sreczki manicure, pedicure... jednym słowem odpicuję się od stóp do głów

Sikorka boooszzzz, jakie Ty masz ciało pierwsze na co zwróciłam uwagę to na Twoją figurę, a nie na tą perukę normalnie zdjęcie motywator na lodówkę wyglądasz boooosko i wcale nie ściemniam! Sam sex! a peruka też niczego sobie czasem warto zmienić imidż ale jeśli mam być szczera: wolę Cię jako blondyneczkę
Za wczorajsze ćwiczonka i głowa do góry

blaszok, poszalałaś dziecino
Co do kompa... mój chyba jest na wykończeniu ostatnio coraz częściej pojawia się właśnie "blue screen"... danych nie tracę, ani co, ale to chyba nie wróży dobrze... poza tym, wczoraj chciałam go włączyć i nie chciał się uruchomić tzn. słychać było pracę, ale nic poza tym, ekran czarny, brak charakterystycznego dźwięku podczas włączania, no nic... z 20 razy włączałam i wyłączałam... w końcu zajarzył, ale nie wiem co mu odbiło to już drugi raz w przeciągu 1,5 tygodnia...
TŻ wczoraj kazał mi sobie poszukać jakieś netbooka jako prezent na urodziny wstępnie wybrałam sobie ultrabooka, ale muszę jeszcze popytać w sklepach

Madzia, ale my tu samą prawdę piszemy. Naprawdę wyglądasz rewelacyjnie a tak pytam o te biegi, bo myślałam, że jako początkująca, biegasz wg. jakiegoś programu treningowego ale widzę, że od razu poszłaś na całego 45 min to dużo?! chyba oszalałaś! To piękny czas!

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-08-31 o 07:50
Stary 2013-08-31, 07:49   #3855
dzovana
Zakorzenienie

za wczorajsze wieczorne ćwiczenia!

Przyszłam się przywitać i zaraz lecę się ogarniać, zjeść śniadanie, spakować i jadę trochę pograć

miłego dnia
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:00   #3856
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszłam się przywitać i zaraz lecę się ogarniać, zjeść śniadanie, spakować i jadę trochę pograć

miłego dnia
Miłego treningu Kochana
Stary 2013-08-31, 08:45   #3857
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Dzień dobry
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:54   #3858
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
za wczorajsze wieczorne ćwiczenia!

miłego dnia

Sobota a Ty wstajesz tak wcześnie? O której masz te treningi?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 08:54   #3859
anns_
Zakorzenienie

Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Dzień dobry ja zaraz wchodzę do pracy. Dzis zaspalam i mama mnie musiała podwiezc 20km do innej miejscowości na pociąg dzis śpię w Poznaniu, wieczorem zakupki miłego dnia Dziewczyny !

361 min

Stary 2013-08-31, 08:58   #3860
StupidAlice
Czekoladoholik

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42552208]Dzień dobry [/QUOTE]

Czeeeeeeeeeeeeeść

Madzia robie dziś krem z cukini

Fochnęłam się na wage, mam wzrost o 0,4 kg, niby mało ale jednak i jest 59,5 kg. Niech wie, że jej nie lubię (!)

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

anns udanych zakupów

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
za dziś melduję:
Mel B – 5 min rozgrzewka
muszę częściej robić ten stretching, bo coś jestem słabiej rozciągnięta, niż za czasów gimnazjum

dobranoc!

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-08-31, 08:58   #3861
heroine86
Zakorzenienie

Alice, nie zbliża Ci się @ ?
Stary 2013-08-31, 09:00   #3862
StupidAlice
Czekoladoholik

Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Heroinka,
Dziękuje Słońce
Aż mi głupio gdy mnie tak chwalicie, mam wrażenie, jakby te zdjęcia klamaly
A co do biegania, czasami przechodzilam na chwilke do marszu albo potrzebowalam kilku sekund postoju, ale dzisiaj pierwszy raz było zupełnie na czysto (raz tylko samochód za mną jechał na wąskiej drodze to zeszlam na pobocze, żeby go puścić ) nawet nie zatrzymalam się na podbiegach, po których zawsze przynajmniej przez kilka sekund oddech musiałam złapać

Katienka,
Zdrowka

Anns,
U mnie od lipca bodajże królują cukinie :p wczoraj Mama znowu kilka olbrzymów zerwała
A czas słaby, niecałe 45 min z bieganiem tak na prawdę dalej się poznaję, to jednak coś zupełnie innego niż ćwiczenia z domu czy fitness A Ty jaki mialas czas 6km?

Madzia za bieg

Jak Ty wyglądasz zdjęcie z piłką i ten strój, góra świetna

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-08-31, 10:44   #3863
kisiej25
Tajka

Witam
Jak tak oglądam na różnych blogach, jak wygląda śniadanie bloggerek, to mi w brzuchu zaczyna burczeć. Mam wrażenie, że na zdjęciach są zawsze takie malutkie porcyjki , które wahają się w granicach 100-150 kcal :O
Moje dzisiejsze śniadanie było gigantyczne ! Poważnie !

393 kcal
25,78 gram białka
47,69 gram węgli
11,09 gram tłuszczy

Ale było dobre
4 wafle ryżowe z twarogiem 50g i domowym dżemem truskawkowym 30g; Grapefruit; 2 jajka sadzone.
Energia na początek dnia gwarantowana

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 10:54   #3864
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Alice, nie zbliża Ci się @ ?
W poniedziałek się skończył dopiero więc to nie to

kisieje to jest chyba "akuratne" śniadanie jeżeli chodzi o kalorie?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-08-31, 10:55   #3865
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
Witam
Jak tak oglądam na różnych blogach, jak wygląda śniadanie bloggerek, to mi w brzuchu zaczyna burczeć. Mam wrażenie, że na zdjęciach są zawsze takie malutkie porcyjki , które wahają się w granicach 100-150 kcal :O
Ja tam wolę z rana zjeść więcej, bo jak jem mało to zaraz mi burczy w brzuchu, a tak to mnie trzyma dosyć długo
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 10:56   #3866
StupidAlice
Czekoladoholik

Posprzątałam i idę biegać

Natalka widze Cię wczoraj chyba Cię nie było?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-08-31, 11:00   #3867
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:

za rowerek z tym kolanem to niezły wyczyn

jestem totalnie przeziębiona

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

dzięki
oj,bidulko,zdrówka! gdzieś się tak załatwiła?
ha ha,fajny ten obrazek-też staram się unikać takich rzeczy
Cytat:
Dobranoc
jesteś zayebista za biegia za słodkie
Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
za dziś melduję:
Mel B – 5 min rozgrzewka

dobranoc!
pięknie
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie posiedzieć z Wami co prawda dzieci nie planuje ale ciąże spożywczą z moim talentem pewnie nie raz zaliczę
Brawa Kochane za ćwiczenia
Wczoraj miałam dzień kryzysowy ale poćwiczyłam co nieco - 30 minut skakanka i 30 minut rowerek.
Dziś chyba sobie wolne zrobię bo coś mnie leń dopadł, siedzę na kanapie i nadrabiam zaległości
Obiecane zdjęcie w albumie
Humorek mam lepszy, za dużo mi się posypało i doszłam do wniosku, że najlepiej będzie nie myśleć o problemach - pomaga...
za wczorajsze ćwiczonka
a dziś odpoczywaj do woli!
ja widziałam Cię na fejsie i pierwsze na co zwróciłam uwagę to figuradopiero później patrzę a tu takie długaśne ciemne włosy
Cytat:

miłego dnia
miłego treningu!
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42552208]Dzień dobry [/QUOTE]
hej!
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 11:04   #3868
natalkaa7522
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42539778]Ja natomiast nie chcę po prostu widzieć ,,7'' z przodu na mojej wadze I będę zadowolona, bardziej mi zależy na wyglądzie dlatego będę się starała pracować nad tym [/QUOTE]

Ja też chcę zobaczyć 6 Ale na razie mój cel to 75 kg

Cytat:
Ja już mówiłam, że od stycznia to mam up&down jedyna zmiana to brzuch, mam widoczniejsze mieśnie, trochę mneij tłuszczu. A i uda dalej tłuste ale mówiłam, że zapierdzielam od września. łatwiej będzie mi się pilnowac, bo w szkole 7 h dziennie, tam zawsze jem ładnie nie daję się jakimś smakołykom
Też mi się łatwiej trzymać w roku szkolnym niż teraz, chociaż z drugiej strony teraz mam więcej czasu żeby sobie coś dobrego zrobić

Cytat:
Heroine86 ja też mam lipę z paznokciami, ale mi się rozdwajają dosłownie od kiedy pamiętam od podstawówki autentycznie teraz robię kurację odzywką Eveline diamentową, ma skrajne opinie (chociaż ta 8w1 jest mocniejsza i to głownie na nią psioczą), ale ja w zeszłym roku pięknie dzięki niej zapuściłam paznokcie.
Podobno mają taki sam skład obydwie

Cytat:
od września sobie układam plan jedzeniowy, ćwiczeniowy i nie tylko planuję poświęcić WIĘCEJ czasu na maturalne przedmioty i za angola się biorę na poważnie po Twoich radach coraz więcej czytam i więcej rozumiem czytam na głos i próbuję zapamiętać to, co przeczytałam, przetłumaczam sobie w głowie i mówię do lustra pomaga! Chociaż ostatnio zaniebałam to, ale teraz od września już na poważnie będę odrabiała zadania domowe (które zawsze olewałam) Będzie dobrze
Ja też! Zdrowe jedzenie, ćwiczenia, nauka i odkładanie kasy!

A masz jakieś problemy z angielskim?

Cytat:
Co się stało ?
Nie wiem, stwierdziłam że odchudzam się ciągle bezsensu, że nic to nie daje więc wpieprzyłam frytki A dalej mnie żołądek od nich boli

Cytat:
Ideału nie można poprawić

Cytat:
Tego się trzymajmy

Cytat:

Ja dzisiaj na wadze zobaczyłam 81.2 kg, nie wiem czy od frytek czy czego.

Ma któraś z Was wagę z pomiarem tłuszczu/wody?

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:

Natalka widze Cię wczoraj chyba Cię nie było?
Jestem, jestem Nadrabiałam posty. Niee, nie było mnie, bo serio czuję się jak kupa. Ponad rok nie jadłam frytek, zjadłam je i mam wyrzuty sumienia dalej. Ale to nic, dzisiaj jest nowy dzień więc zaczęłam go zdrowo - placuszki z płatków owsianych, z bananem i twarożkiem. A od poniedziałku zaczynam insanity
Stary 2013-08-31, 11:07   #3869
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
I dobrze później nie ma napadów na jedzenie

Cytat:
W poniedziałek się skończył dopiero więc to nie to
No.. kurde, nie ma na co zwalić

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja
Ma któraś z Was wagę z pomiarem tłuszczu/wody?
Ja mam TŻ z tego korzysta
Stary 2013-08-31, 11:11   #3870
natalkaa7522
Zakorzenienie

I opłaca się kupić? Bo myślę czy by nie kupić ale w sumie koszt wyjdzie koło 80-100 zł dlatego potrzebuję jakichś opinii

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości