|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
jak tam ostatnie dni wakacji? ![]() Cytat:
![]() Madziula, tyś piękna jest i żadnego odchudzania Ci nie trzeba utrzymuj to co jest o będzie superhiperwyyebiście za tą 6 z przodu trzymam dla Twojej satysfakcji i komfortu psychicznego ![]() Ruszy ruszy po tych Twoich morderczych treningach na pewno Ta jak zwykle dała czadu ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
@ osłabła skutecznie dzisiaj i myślę czy by się jutro na solarium nie wybrać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madziula, Ty stosunkowo niedawno zaczęłaś biegać, powiedz Ty mi: biegniesz ciągiem te 6 km? czy przeplatasz z marszem? ![]() O jejku jejku ![]() Cytat:
![]() Co Ci? ![]() Obrazek idealnie pasujący do mnie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3843 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za bieg. jaki czas? ![]() ciasto z cukinii (tylko nie czekoladowe) zrobiła kiedyś moja mama. było pyszne . urosła nam wtedy wielka cukinia w ogródku i po prostu jedliśmy wszystko z cukinią ![]() Cytat:
fajnie!Dziewczyny, jestem po prostu zayebista ![]() . Nagadałam o tej 5-tce z przodu do końca roku, po czym nażarłam się słodkiego . No debil... Aż się z tego teraz śmieję. Ale poszłam biegać wieczorem i miałam za swoje. Nogi i oddech-super. Ale po 5 kilometrze zaczęło mi się odbijać i zrobiło mi się niedobrze. Zawsze tak mam jak jem syf, a wieczorem pójdę biegać. Zrobiłam więc 6km tylko. Niby dobra średnia, ale mało mi! No trudno. Obrzydziłam sobie skutecznie słodycze na najbliższy czas.Jutro wstaję o 5:15, jadę do pracy. Po pracy jadę do mieszkania koleżanki i tam się przekimam, bo dała mi klucze. Ona mieszka obok galerii, więc super-idę na małe zakupy. Spodnie i jakąś bluzę może . Więc jutro rzadziej będę się odzywać.Dobranoc
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
anns, dobre i 6 km
ale za słodycze baty dostaniesz
|
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
przyjmuję na
![]() Obliczyłam: 0,5kg tygodniowo potrzebuję by dojść do 5 z przodu do końca roku. Myślę, że jest to bardzo możliwe DAM RADĘ. Jutro już rozplanowałam posiłki. W poniedziałek ważenie, węc MOTYWACJA!!!A teraz już dobranoc
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
anns, oczywiście, że to bardzo realny cel
dobranoc
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
heroinka
będę się kurować ![]() anns to jeszcze raz za 5 z przodu w 2013 utrzymuj obecny poziom motywacji, a będzie pięknie
|
#3848 | ||
|
Tajka
|
Nie mogę spaprać jutrzejszego dnia.
1 września ważenie i i i i się boję hah. Niby cały tydzień (prócz 26.08, gdzie wpadło za dużo węgli) trzymałam się ładnie. Ale moja waga lubi wariować. Także w niedzielę ważenie i mierzenie, także jutrzejszy dzionek musi być idealny ! A teraz...miłych snów i dobrej nocki wam życzę.
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Heroinka,
Dziękuje Słońce ![]() Aż mi głupio gdy mnie tak chwalicie, mam wrażenie, jakby te zdjęcia klamaly A co do biegania, czasami przechodzilam na chwilke do marszu albo potrzebowalam kilku sekund postoju, ale dzisiaj pierwszy raz było zupełnie na czysto ) nawet nie zatrzymalam się na podbiegach, po których zawsze przynajmniej przez kilka sekund oddech musiałam złapać ![]() Katienka, Zdrowka ![]() Anns, U mnie od lipca bodajże królują cukinie :p wczoraj Mama znowu kilka olbrzymów zerwała ![]() A czas słaby, niecałe 45 min z bieganiem tak na prawdę dalej się poznaję, to jednak coś zupełnie innego niż ćwiczenia z domu czy fitness A Ty jaki mialas czas 6km? ![]() Po kolacji zrobiłam sobie kakao z miodem bo za mną chodziło I: jaglana z 1/2 banana, brzoskwini, wiejskiego i 2 lyzkami domowego musli II: zupa krem z cukinii III: naleśniki lniane bez mąki (2+1 mały) z serkiem (wiejski+chudy grecki+stevia) i owocami IV: 2 małe kawałki ciasta z cukinii V: pomidory, kawałek papryki, ryby wedzone (przywiozlam z nad morza ), kakaoW międzyczasie podjadalam musli na sucho dobrze, że się już kończy ![]() Szału nie ma, białka mało, wiem na razie się cieszę z braku grzechów ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-08-31 o 00:53 |
|
|
|
#3850 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ostatnio mi się zrobił "blue screen" na lapku i ja już cała załamana, że moje pliki, pomiary, zdjęcia, filmiki z ćwiczeniami, dokumenty, tabele, itp. są już pochłonięte, ale ufff... musiałam go tylko zrestartować ![]() Cytat:
![]() hihi, Ewa panikara ![]() Cytat:
za bieg ![]() i udanych zakupów! Cytat:
Cytat:
jutro musi być idealny dzionek jestem mega ciekawa czy cokolwiek mi ruszyło... a no tak, jedno na pewno - mogę się założyć, że z cycków spadło
Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-08-31 o 01:03 |
||||||
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
za dziś melduję:
Mel B – 5 min rozgrzewka trening siłowy z butelkami wody 1,5l – 40 min P90X – 55 min rozciągania razem: 100 min muszę częściej robić ten stretching, bo coś jestem słabiej rozciągnięta, niż za czasów gimnazjum ![]() dobranoc! |
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry
![]() Właśnie zbieram się do pracy. Stanelam dziś przypadkowo na wagę... 89...wtf?? Dziś się będę pilnowała i tyle. Miłego dzionka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda dzieci nie planuje ale ciąże spożywczą z moim talentem pewnie nie raz zaliczę![]() Brawa Kochane za ćwiczenia ![]() Wczoraj miałam dzień kryzysowy ale poćwiczyłam co nieco - 30 minut skakanka i 30 minut rowerek. Dziś chyba sobie wolne zrobię bo coś mnie leń dopadł, siedzę na kanapie i nadrabiam zaległości ![]() Obiecane zdjęcie w albumie ![]() Humorek mam lepszy, za dużo mi się posypało i doszłam do wniosku, że najlepiej będzie nie myśleć o problemach - pomaga...
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam po 6, odprawiłam TŻ-ta do pracy i zostałam sama do jutra... a jutro jedziemy do moich rodziców na 2 miesiące! Umyłam łepek i piję kawusię dziś zaplanowałam sobie dzień SPA, więc będzie kąpiel z bąbelkami, golenie nóg peelingowanie, maseczki sreczki manicure, pedicure... jednym słowem odpicuję się od stóp do głów ![]() Sikorka i wcale nie ściemniam! Sam sex! czasem warto zmienić imidż ale jeśli mam być szczera: wolę Cię jako blondyneczkę ![]() Za wczorajsze ćwiczonka i głowa do góry ![]() blaszok, poszalałaś dziecino ![]() Co do kompa... mój chyba jest na wykończeniu ostatnio coraz częściej pojawia się właśnie "blue screen"... danych nie tracę, ani co, ale to chyba nie wróży dobrze... poza tym, wczoraj chciałam go włączyć i nie chciał się uruchomić tzn. słychać było pracę, ale nic poza tym, ekran czarny, brak charakterystycznego dźwięku podczas włączania, no nic... z 20 razy włączałam i wyłączałam... w końcu zajarzył, ale nie wiem co mu odbiło to już drugi raz w przeciągu 1,5 tygodnia... TŻ wczoraj kazał mi sobie poszukać jakieś netbooka jako prezent na urodziny wstępnie wybrałam sobie ultrabooka, ale muszę jeszcze popytać w sklepach Madzia, ale my tu samą prawdę piszemy. Naprawdę wyglądasz rewelacyjnie a tak pytam o te biegi, bo myślałam, że jako początkująca, biegasz wg. jakiegoś programu treningowego ale widzę, że od razu poszłaś na całego 45 min to dużo?! chyba oszalałaś! To piękny czas!
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-08-31 o 07:50 |
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
![]() za wczorajsze wieczorne ćwiczenia!![]() Przyszłam się przywitać i zaraz lecę się ogarniać, zjeść śniadanie, spakować i jadę trochę pograć miłego dnia |
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3858 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Sobota a Ty wstajesz tak wcześnie? O której masz te treningi?
|
|
|
#3859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry
ja zaraz wchodzę do pracy. Dzis zaspalam i mama mnie musiała podwiezc 20km do innej miejscowości na pociąg dzis śpię w Poznaniu, wieczorem zakupki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3860 | |
|
Czekoladoholik
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42552208]Dzień dobry
Czeeeeeeeeeeeeeść Madzia robie dziś krem z cukini Fochnęłam się na wage, mam wzrost o 0,4 kg, niby mało ale jednak i jest 59,5 kg. Niech wie, że jej nie lubię (!) ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- anns udanych zakupów ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Alice, nie zbliża Ci się @ ?
|
|
|
|
#3862 | |
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Jak Ty wyglądasz
|
|
|
#3863 | ||
|
Tajka
|
Witam
Jak tak oglądam na różnych blogach, jak wygląda śniadanie bloggerek, to mi w brzuchu zaczyna burczeć. Mam wrażenie, że na zdjęciach są zawsze takie malutkie porcyjki , które wahają się w granicach 100-150 kcal :OMoje dzisiejsze śniadanie było gigantyczne ! Poważnie ! ![]() 393 kcal 25,78 gram białka 47,69 gram węgli 11,09 gram tłuszczy Ale było dobre 4 wafle ryżowe z twarogiem 50g i domowym dżemem truskawkowym 30g; Grapefruit; 2 jajka sadzone. Energia na początek dnia gwarantowana
|
|
#3864 |
|
Czekoladoholik
|
W poniedziałek się skończył dopiero więc to nie to
kisieje to jest chyba "akuratne" śniadanie jeżeli chodzi o kalorie?
|
|
#3865 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Czekoladoholik
|
Posprzątałam i idę biegać
![]() Natalka widze Cię
|
|
#3867 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj,bidulko,zdrówka! ha ha,fajny ten obrazek-też staram się unikać takich rzeczy ![]() Cytat:
za biegi a za słodkie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dziś odpoczywaj do woli! ![]() ja widziałam Cię na fejsie i pierwsze na co zwróciłam uwagę to figura ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42552208]Dzień dobry hej! |
|||||
|
|
|
#3868 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42539778]Ja natomiast nie chcę po prostu widzieć ,,7'' z przodu na mojej wadze
I będę zadowolona, bardziej mi zależy na wyglądzie dlatego będę się starała pracować nad tym Ja też chcę zobaczyć 6 Ale na razie mój cel to 75 kg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A masz jakieś problemy z angielskim? ![]() Nie wiem, stwierdziłam że odchudzam się ciągle bezsensu, że nic to nie daje więc wpieprzyłam frytki A dalej mnie żołądek od nich boli ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj na wadze zobaczyłam 81.2 kg, nie wiem czy od frytek czy czego. ![]() Ma któraś z Was wagę z pomiarem tłuszczu/wody? ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Jestem, jestem Nadrabiałam posty. Niee, nie było mnie, bo serio czuję się jak kupa.
|
|||||
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrze
później nie ma napadów na jedzenie ![]() No.. kurde, nie ma na co zwalić Ja mam TŻ z tego korzysta
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
I opłaca się kupić?
Bo myślę czy by nie kupić ale w sumie koszt wyjdzie koło 80-100 zł dlatego potrzebuję jakichś opinii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

jak tam ostatnie dni wakacji? 
To samo z siłownią, potrzebuję kogoś, kto mi pomoże ogarnąć treningi, bo ja się na tym nie znam i nie chcę sobie zrobić krzywdy. Może w końcu znajdę 
utrzymuj to co jest o będzie superhiperwyyebiście
za tą 6 z przodu trzymam

@ osłabła skutecznie dzisiaj i myślę czy by się jutro na solarium nie wybrać 

Cukinii nie czuć wgl, a jest mega czekoladowe i pyyyyyszka 

)

dziś zaplanowałam sobie dzień SPA, więc będzie kąpiel z bąbelkami, golenie nóg
czasem warto zmienić imidż
ostatnio coraz częściej pojawia się właśnie "blue screen"... danych nie tracę, ani co, ale to chyba nie wróży dobrze... poza tym, wczoraj chciałam go włączyć i nie chciał się uruchomić