|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Moja dziołcha
![]() "Studiuje fizjoterapie, nie kur** nie zrobie Ci masażu (!)"
|
|
#3993 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) i od tamtej pory roboty brak i tak siedziałam z Tż w Niemczech chwilkę w 2012 i teraz też. No i muszę wreszcie coś zacząć działać bo nie wyrabiam psychicznie. Cały czas czegoś szukam...
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj oj czyżbyśmy były świadkami jakiego love story niedługo ?[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42559553] No cóż. My nic nie poradzimy bo widzicie jak jest. Jedno lub dwu dniowa poprawa i to samo. Szkoda bo fajna z niej dziewczyna. [/QUOTE] Nie zerkałam jeszcze na jej posty choć mogę się domyślić. Widocznie nie ma jakiejś wielkiej potrzeby by zrzucić wagę bo gdy komuś zależy to dąży do celu pomimo wpadek. Trax gratuluje 6 z przodu bo z pewnością już jutro ją ujrzysz z rana Kisiej każde ćwiczenia przybliżają Cię do celuJak część z Was widziała wrzuciłam to zdjęcie na fejsa i teraz mam dobry humor widząc jak mój TZ świruje z zazdrości bo jego kolega z technikum zamiast do niego z pytaniem co u nas napisał do mnie Swoją drogą zapytał mnie co robiłam, że mam taki brzuch bo jemu wyrósł brzuch piwny i chciałby zrzucić. Jak mu odpisałam, że dieta i ćwiczenia to odpisał tylko"eee to nie dla mnie, jeść lubię a siłownia mnie nie lubi" ![]() Postanowiłam z TZ, że zmieniam endokrynologa bo w sumie głupia sprawa, że kazał sobie lek zorganizować na własną rękę (tym bardziej, że to nie witamina którą kupię wszędzie nie wiem ile tego mam dostać ale jak pomyśle, że to wszystko wysikam to mnie trafia![]() Wierze, że lekarz jest w błędzie i obędzie się bez tego badania. Nadzieja matką głupich no ale jakoś humor mi poprawia takie myślenie
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-31 o 17:59 |
|
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
szczerze to nie wiem Ohohoho mąż na zagrożonej pozycji żartuję O jesssuuu, co za lekarz niechby się nie ośmieszał ![]() ![]() Ja też wierzę, że będzie dobrze
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema!
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc, to trochę żałuję, że byłam kiedyś na Dukanie Nie żebym nie była zadowolona z efektów, ale nie ćwiczyłam, szybko schudłam i teraz mam za swoje, za dużo skóry Dobrze, że na zdjęciach tego nie widać ![]() Kiedyś myślałam o programie treningowym, ale te które znalazłam były dla mnie za wolne, w sensie za dużo marszu, za mało biegu, za nudno Nie ma źle, ale chcę szybciej ![]() Cytat:
![]() Alice dobrze prawi Gdybym mogła cofnąć czas to też przyłożyłabym się porządnie do matury i wybrała inny kierunek studiów. A teraz mogę tylko pogdybać. Został mi ostatni rok, wiec go dokończę i się obronię, ale w tej chwili bardzo wątpię, że drugi stopień zrobię na tym kierunku. Zazdroszczę Ci, że pójdziesz na AWF, serio Zastanawiam się, czy są szkoły policealne czy coś takiego, kształtujące w sportowych kierunkach, albo kursów sobie poszukam ![]() F_ c k yea Też myślałam, żeby kupić białkowy koktajl, bo odkąd nie liczę kcal to białka jest u mnie czasami tyle, co kot napłakał Dobrze kojarzę, że to Ty chodzisz na siłownię? Ćwiczysz z trenerem? Jak tak to skąd go wzięłaś? On Ci trening układał?Piszecie jak szalone Na telefonie, jak skończyłam czytać jedną stronę, to wskakiwała mi nowa ![]() Ja nawet nie robię podsumowań, bo u mnie to nie ma sensu Dalej jestem na U, wagę trzymam, mierzyć po ostatnim wyjeździe się boję Ale kupiłam dzisiaj w Biedrze kalendarz, jutro 1 września i tak myślę, żeby zacząć zapisywać posiłki i ćwiczenia w nim. Będzie mi wstyd wpisywać grzechy i nie będę mogła też podjadać, bo wtedy brzydko tam będzie nagryzmolone
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#3999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ha ha Tż zazdrosny a kolega chciałby wyglądać jak Ty,ale z takim leniem to du.pa![]() pewnie,zmień endokrynologa,bo rzeczywiście podchodzi nieprofesjonalnie do pacjentów... a ja sobie oglądam teraz koncercik Meli Koteluk z Męskiego grania |
|
|
|
|
#4000 | |
|
Rozeznanie
|
o tako
![]() Cytat:
![]() tak a propos tych konsultacji - u córki znajomej zdiagnozowali raka mózgu, już miała zaklepaną operacje, chemie, cały plan leczenia ułożony. Rodzina załamana, ale pojechali do Warszawy do jakiegoś super-lekarza, bo nie chcieli operować u mnie w mieście - okazało się że poprzedni lekarz się pomylił i żadnego raka tam nie było coś tam było nie tak, już nie pamiętam dokładnie, ale w każdym razie to co jej było miało się do raka tak jak skręcona kostka do zaawansowanego SM. Także skonsultuj to koniecznie i bądź dobrej myśli
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, o jednym zapomniałam!
Sikorka! Masz piękne ciało ![]() Peruka ciekawa ale wolę Cię w blondzie
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coraz bardziej tego chcę, więc wszystko w moich rękach
|
|
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmienię lekarza, to już chyba 5 będzie, ubezpieczyciel jak walnie cenę za kolejne ubezpieczenie to szefowa się załamie ![]() Madzia dziękuje właśnie śmieje się do TZ, że zdjęcie do fake Ale przyznam, że coś nie wierzę, że tak wyglądam w rzeczywistości... jakbym zobaczyła to zdjęcie gdzieś indziej pomyślałabym, że PS się wkradł:P
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-31 o 18:27 |
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam post Promyczka na innym wątku i wygląda na to, że zrezygnowała z forum na jakiś czas. A co do mnie to jakoś mi łatwiej jak walczę o siebie bez udzielania się na wątkach o diecie i niech tak zostanie póki co. Mam trochę podobne problemy do Promyczka. Może kiedyś wrócę jak będę miała na to siłę.
|
|
|
|
#4005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się wytnie a tak na serio, to nie widać, że masz gdzieś nadmiar poza tym lepsza chyba ta skóra niż tłuszcz, który miałaś wcześniej, c'nie? ![]() No to szybka jesteś te programy treningowe są głównie dla początkujących, którzy próbują przekonać się do biegu i po to, żeby powoli się wdrażać i nie nabawić się kontuzji ![]() Cytat:
no ale takiego buszu nie mam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ach no i melduję dziś godzinę na siłowni - orbiter + rozciąganie kupiłam karnet na wrzesień
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo za karnet też
|
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
włosy umyte, zaraz wezmę jeszcze prysznic, makijaż później poprawię, jeszcze coś zjem w między czasie, pójdę do sklepu po browarka i do dziewczyn na przedbiegi
![]() i ruszymy na imprezę. Mam nadzieję, że jutro nie będę musiała Wam tu pisać o jakichś nieprzyjemnościach |
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to będzie dobrze udanej imprezy życzę
|
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Heroine zjadłam
o dziwo 5 ładnych posiłków. Kurtkę kupilam młodemu w Reserved przed koloniami. Po wypraniu przetarła się cała, odbarwila tak jak by się warstwą p.deszczowa sprala. |
|
|
|
#4011 | ||
|
Tajka
|
Miałam tak w poniedziałek po zbyt dużej ilości węgli.
Jutro będzie wzrost na wadze, sialalalala. @ zbliża się wielkimi krokami, czuję to i ja. sialalala chodzę ciągle zła. sialalalala wszystkich bym pozabijała sialalala @ niedługo u mnie zawita.
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co, uwzględnili reklamację?
|
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Przyjęli. Dwa tygodnie mają na rozpatrzenie.
Kupilam młodemu resztę do szkoły...poza butami na świetlicę bo żadne nie są odpowiednie... Sobie kupiła peelingi...jestem od nich uzależniona i szmponetki do włosów
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że lepsza Swoją drogą to bardzo ciekawa jestem jaki mam poziom tłuszczu a jaki mięśni Tak profesjonalnie, to pewnie tylko u dietetyka się to da sprawdzić?Wiem, wiem
|
|
|
|
#4015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4016 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie ma mnie 6-7 godzin, a tu 4 nowe strony. litości
![]() Cytat:
![]() ja już się wypowiadałam na ten temat.... ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42556109]Podliczyłam wszystko i wyszło mi w tym miesiącu 2300 minut ćwiczeń. Ile schudłam? Nic... raczej[/QUOTE][1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42556109] Za to eliminuję galaretowate uda i staram się nie przytyć [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() booo jak z pałą wylecę to ino roz do pracy rodacy ![]() 1 września nie był zbyt łaskawy dla Polaków Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42559189]A co do Promyczka to zobaczcie jej ostatnie posty to zrozumiecie. Chyba się znowu nie pojawi przez jakiś czas [/QUOTE] zaraz zobaczę. ostatnio udzielam się też w jednym z całkiem nowych wątków i natknęłam się na Le ![]() nooo wszędzie teraz tego pełno po tej akcji podoba mi się piosenka z udziałem AdBustera ![]() Ty piczko
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-31 o 19:40 |
|||
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest tylko jedna siłownia i niestety nie ma takich bajerów
|
|
|
#4018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
ja pierdziele... cytując Promyczka:
"Koniec, koniec, koniec, czas zacząć żyć, pozbyć się tego wszystkiego z głowy, tych kalorii, wagi, węglowodanów, tłuszczów i białka... Już dłużej tak nie mogę... Muszę się wyrwać z tego bagna... Pierwsze co to zablokować dostęp do wizażu, następnie vitaliii.... Czas zacząć robić coś innego a nie żyć tylko dietą i obżarstwem... OD DZISIAJ ŻEGNAM WIZAŻ.... " czekam aż wróci z podkulonym ogonem z wagą ponad 80 kg TO NIE WINA WIZAŻU, że dla kogoś dieta staje się całym życiem, a nie jego elementem...
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie
![]() W środę pogadam z moją instruktorką z fitnessu, może zna kogoś kto mi pomoże ogarnąć temat treningów na siłowni ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
I chyba sama się powinnam zastanowić nad opuszczeniem Was
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-08-31 o 21:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

) i od tamtej pory roboty brak i tak siedziałam z Tż w Niemczech chwilkę w 2012 i teraz też. No i muszę wreszcie coś zacząć działać bo nie wyrabiam psychicznie. Cały czas czegoś szukam...
ubzdurałam sobie, że w Lublinie mieszkasz, a stamtąd ponad 100km
i piję winko
coby wrzesień był pełen sukcesów!
muszę sama to kiedyś wykorzystać
każde ćwiczenia przybliżają Cię do celu
nie wiem ile tego mam dostać ale jak pomyśle, że to wszystko wysikam to mnie trafia

Dobrze, że na zdjęciach tego nie widać
Dalej jestem na U, wagę trzymam, mierzyć po ostatnim wyjeździe się boję