Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 15:32   #3001
Luzia
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Jakie pyszności

Ja bym piła, ale nie wódkę tylko winko, piwo, albo słabego drineczka Nawet wczoraj pół piwa wychlapałam
No właśnie nie wiem.. ale przecież więcej szans jest na to, że nie jestem chyba właśnie zrobie delikatnego drinka.

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ja ja mam ochotę na sheridana

mój tż w pracy, a ja nie mam pomysłu na obiad. Wyciągnęłam zamrożoną pierś z kurczaka i tak myślę nad risottem, ale ja nie umiem go przyrządzić zawsze takie fajne zdjęcia żółtego ryżu mnie inspirowały, nie wiem co oni dodają, że taki kolorek ma
Kurkumę

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 15:34   #3002
ilona_0105
Raczkowanie

Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

http://vimeo.com/m/64228038

musicie to obejrzeć coś pięknego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

zaręczyny 09.08.2010

II kreseczki 11-12.04.2013

I usg 22.04.2013
wizyta+usg 7.05.2013
ilona_0105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 15:37   #3003
fantastka
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
nie mam ani tego ani tego no a ryż musi koniecznie się z wszystkim gotować? Czy może być ugotowany a potem te wszystkie inne czynności? z paczki taki może być robiłam ze 2 razy i może raz mi wyszedł
Ale jak ze wszystkim? Ja nigdy nie robiłam rissotto Wiem tylko, co zrobić, żeby ryż był żółty

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 15:38   #3004
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
W ogóle to zanim ja doczekam testowania to się limit ciąż na ten wątek skończy
tu nie ma limitów kochana

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Ojj, no już ;-) Mówiłam że zrobie dzisiaj ;D i zrobiłam
gratulacje : love:kla ski:

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
k a też ze śmietnika wyciągałam, myślałam że mi odbiło, a to inne też tak mają
hehe ja zatrzymałam wszystkie, ten pierwszy cien cienia też

vioris i fantastka
: kciuki:tr zymam mocno żeby się udało
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 15:40   #3005
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiem.. ale przecież więcej szans jest na to, że nie jestem chyba właśnie zrobie delikatnego drinka.

Kurkumę
Ale tu nie chodzi o to czy jesteś czy nie, tylko o to, że jesteś 4 dni po owulacji, więc nawet jeśli jajeczko zostało zapłodnione to nie zagnieździło się jeszcze. Jak ono się nie zdążyło zagnieździć w macicy to nie pobiera substancji odżywczych z twojego organizmu tylko na razie żyje własnym życiem, korzystając z tego, co ma. Czyli żaden alkohol ci nie zaszkodzi.

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
vioris i fantastka : kciuki:tr zymam mocno żeby się udało
Dzięki

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-08-31, 15:49   #3006
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tu nie chodzi o to czy jesteś czy nie, tylko o to, że jesteś 4 dni po owulacji, więc nawet jeśli jajeczko zostało zapłodnione to nie zagnieździło się jeszcze. Jak ono się nie zdążyło zagnieździć w macicy to nie pobiera substancji odżywczych z twojego organizmu tylko na razie żyje własnym życiem, korzystając z tego, co ma. Czyli żaden alkohol ci nie zaszkodzi.
W sumie to i racja

Stary 2013-08-31, 15:52   #3007
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to i racja
Na zdrowie Może to będą twoje ostatnie drinki w tym roku

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-08-31, 15:55   #3008
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Na zdrowie Może to będą twoje ostatnie drinki w tym roku
Oby
Ale mam przeczucie niestety iż nie koniecznie

Kupiłam na all testy: http://allegro.pl/show_item.php?item=3484161516

Zawrotne 1.4

Stary 2013-08-31, 16:03   #3009
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
ja ja mam ochotę na sheridana

mój tż w pracy, a ja nie mam pomysłu na obiad. Wyciągnęłam zamrożoną pierś z kurczaka i tak myślę nad risottem, ale ja nie umiem go przyrządzić zawsze takie fajne zdjęcia żółtego ryżu mnie inspirowały, nie wiem co oni dodają, że taki kolorek ma
dodaja kurkume do gotujacej sie wody i ryzu ja dzis pierwszy raz robilam ! wyszlo super. I pierwszy raz robilam fileta w ciescie nalesnikowym mniam do tego wlasnie ten zolty ryz, i sos slodko kwasny TZ jak zobaczyl co robie dzis w kuchnii to wyszedl hehe, ale pozniej powiedzial ze to danie moze zagoscic na stale w naszym menu..

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 16:36   #3010
201606201204
Konto usunięte

Czesc kochane!
Wlasnie wracam od rodzicow. Zostal tydzien do wielkiego dnia, caly czas jest cos do ogarniecia i nie ma na nic czasu.
Sa jakieś nowe mamusie?
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 19:21   #3011
Juliette25
Zakorzenienie

Hej dziewuszki

ja tak z doskoku, bo ten net chce mnie z równowagi wyprowadzić.
Czy odzywała się meduzka88? Wczoraj plamiła i nie wiem co z nią...
Stary 2013-08-31, 19:23   #3012
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilona_0105 Pokaż wiadomość
http://vimeo.com/m/64228038

musicie to obejrzeć coś pięknego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Powiem Ci, że jedna z piękniejszych rzeczy jakie w ostatnim czasie widziałam

Cytat:
tu nie ma limitów kochana

gratulacje : love:kla ski:

vioris i fantastka
: kciuki:tr zymam mocno żeby się udało
Dzięki
Ja też zatrzymam test jeśli to to, co chcę

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Czesc kochane!
Wlasnie wracam od rodzicow. Zostal tydzien do wielkiego dnia, caly czas jest cos do ogarniecia i nie ma na nic czasu.
Sa jakieś nowe mamusie?
gosius
Stary 2013-08-31, 19:26   #3013
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:

Też mam wszystkie od 10 dpo (cień kreski)
Stary 2013-08-31, 19:40   #3014
debraM
Wtajemniczenie

gosius gratulacje Kochana! Bardzo sie ciesze Duzo zdrowia zycze fantastka ja tez widze Dziewczyny trzymam za Was kciuki w poniedziałek Fan szukasz teraz testu w śmieciach zeby zostawić na pamiątkę?
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 19:51   #3015
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Czesc kochane!
Sa jakieś nowe mamusie?
Hej! Myślałam o tobie dzisiaj To już tylko tydzień

Mamusiami zostaną Juliette, meduzka, skubana, maxwelka, cowie i jagodzia A i gosius Chyba o nikim nie zapomniałam

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
fantastka ja tez widze Dziewczyny trzymam za Was kciuki w poniedziałek Fan szukasz teraz testu w śmieciach zeby zostawić na pamiątkę?
Dzięki kochana

Nie już mąż wyniósł

25.05.2013

Michał
Szymon

Edytowane przez fantastka
Czas edycji: 2013-08-31 o 20:16
Stary 2013-08-31, 19:53   #3016
debraM
Wtajemniczenie

Ja jak wczoraj przez cały dzien nie miałam tych wkręconych objawów to od nocy mi sie kumuluja Jak sie położyłam to myślałam, że nie usne. Tak mnie zaczął krzyż napierdzielac, ze cos okropnego i boli dalej, do tego bole na @. Zreszta wszystko mnie boli, łeb mi rozsadza, nogi cierpną, wszystkie kosci czuje ... i z tego wszystkiego ide zaraz spac, bo zasypiam. No i jak tu nie myśleć, ze mi nie odbija

Edytowane przez debraM
Czas edycji: 2013-08-31 o 19:58
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 19:56   #3017
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:

Mamusiami zostaną Juliette, meduzka, skubana, maxwelka i cowie A i gosius Chyba o nikim nie zapomniałam
Jeszcze jagodzia
Stary 2013-08-31, 20:16   #3018
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Jeszcze jagodzia
Już poprawiam, może mi wybaczy

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-08-31, 20:53   #3019
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Ja jak wczoraj przez cały dzien nie miałam tych wkręconych objawów to od nocy mi sie kumuluja Jak sie położyłam to myślałam, że nie usne. Tak mnie zaczął krzyż napierdzielac, ze cos okropnego i boli dalej, do tego bole na @. Zreszta wszystko mnie boli, łeb mi rozsadza, nogi cierpną, wszystkie kosci czuje ... i z tego wszystkiego ide zaraz spac, bo zasypiam. No i jak tu nie myśleć, ze mi nie odbija
Nie jesteś sama Mnie boli brzuch jak na @, krzyże, plecy, ogólnie zmęczona jakaś jestem jakbym ćwiczenia robiła pół dnia. A do tego cycuchy mnie bolą po bokach mocno A jak zacznę wymieniać jeszcze inne dolegliwości to nie skończę do jutra
Stary 2013-08-31, 21:18   #3020
kw14tuszek
Raczkowanie

Cytat:
Tak myślałam, pewnie teraz żadna nie zobaczy
ja serio widzę ten cień, jak poruszam laptopkiem. Raz u siebie widziałam i tż też widział, a później przyszła mega ciężka @

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
spokojnie, spokojnie zrobisz za parę dni znowu i będzie krecha!! musi być - teraz to ja innego wyjścia nie widzę!!
teź tak uważam teraz jedna za drugą zachodzą

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
A mnie zaczęło lekko mdlić i od czasu do czasu poczuje jajniory oby to CLO coś pomogło bo jutro powyrywam sobie wszystkie włosy na krewecie i pogryzę kapcie

No to tyle ode mnie
a powiedz mi, na co dostałaś clo? z czym masz problem? i skąd się dowiedziałaś, miałaś monitoring u gin? pytam bo jestem ciekawa, teraz będę miała drugi cykl z monitoringiem i mam nadzieję, że lekarz coś zaproponuje, na co jest clo? na wywołanie owulacji?

Byliśmy na imieninach kuzynki tżta, dziwne było, że ona nie piła i od razu to zauważyłam i powiedziałam tżowi no i w sumie kilka osób ją pytało ale nie odpowiedziała czemu nie pije. Uważamy że jest w ciąży ale może jeszcze nie chce mówić. Przykro mi troche a siostrze tżta się śniło ostatnio, że ta kuzynka zrobiła test i wyszły II... Fajnie, że się wszystkim udaje, cieszę się, ale nam ciągle pod górkę
Stary 2013-08-31, 21:46   #3021
Leine
Zakorzenienie

Kwiatuszek ja spotkałam koleżankę, która zaczęła pracę i zaszła w ciążę, starała się też jakiś czas, miała długie cykle, pęcherze na jajnikach, lekarze mówili jej, że będzie miała problem. Odpuściła i jest obecnie w 11 tc patrzałam z zazdrością na nią ehh
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 21:52   #3022
kw14tuszek
Raczkowanie

no właśnie wszyscy o tym "odpuszczeniu"... co to właściwie znaczy? przecież nie da się wyłączyć myślenia... my też chyba nie mamy jakiegoś parcia i trochę odpuściliśmy, nawet nie szalejemy w dni potencjalnie płodne, w zeszłym cyklu dwa dni przed i w dniu owulacji, ale przecież gdyby miało wyjśc to by wyszło, czasem wystarcza jedno jedyne serduszko i jest ciąża...
Stary 2013-08-31, 22:04   #3023
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
no właśnie wszyscy o tym "odpuszczeniu"... co to właściwie znaczy? przecież nie da się wyłączyć myślenia... my też chyba nie mamy jakiegoś parcia i trochę odpuściliśmy, nawet nie szalejemy w dni potencjalnie płodne, w zeszłym cyklu dwa dni przed i w dniu owulacji, ale przecież gdyby miało wyjśc to by wyszło, czasem wystarcza jedno jedyne serduszko i jest ciąża...
To naprawdę znaczy odpuścić
Znaczy wmówić sobie, że teraz widocznie jeszcze dziecko nie jest nam pisane i może kiedyś Zazwyczaj zachodzi się w pierwszym cyklu wtedy Przynajmniej ja tak miała i sporo osób z mojego otoczenia

A ja dziś byłam w ROSSMANNIE no i co kupiłam? Pink TEST oczywiście

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-08-31 o 22:15
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 22:43   #3024
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
To naprawdę znaczy odpuścić
Znaczy wmówić sobie, że teraz widocznie jeszcze dziecko nie jest nam pisane i może kiedyś Zazwyczaj zachodzi się w pierwszym cyklu wtedy Przynajmniej ja tak miała i sporo osób z mojego otoczenia

A ja dziś byłam w ROSSMANNIE no i co kupiłam? Pink TEST oczywiście
ja tam nie wierzę w takie odpuszczanie, tj. nie wierzę, że tak z dnia na dzień można porzucić te wszystkie myśli i czynności, to jak odpuszczaają, to przestają łykać kwas i witaminki? I kochają się z zabezpieczeniem, nie uważają czy potem piją/palą itd. Bo jak mimo wszystko łykają kwas to chcąc nie chcąc nie odpuszczają... Można wyluzować, przestać liczyć dni płodne, ale całkowicie odpuścić się nie da...

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
ja tam nie wierzę w takie odpuszczanie, tj. nie wierzę, że tak z dnia na dzień można porzucić te wszystkie myśli i czynności, to jak odpuszczaają, to przestają łykać kwas i witaminki? I kochają się z zabezpieczeniem, nie uważają czy potem piją/palą itd. Bo jak mimo wszystko łykają kwas to chcąc nie chcąc nie odpuszczają... Można wyluzować, przestać liczyć dni płodne, ale całkowicie odpuścić się nie da...
chciałabym w tym cyklu trafić w owulkę, tylko do końca nie rozumiem, jak to zrobić, aby najkorzystniej się wstrzelić, czytam, że plemniki nieraz żyją tylko pół godziny, gdy np. mało śluzu, a komórka jajowa też nie jest wiecznie ... normalnie chyba nie da się tego ustalić co do godziny? czy się mylę?? Chodzi mi o to, żeby współżyć w czasie, w którym plemniki nie musiałyby czekać na jajo.

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 22:50   #3025
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Na swoim przykładzie twierdzę, że się da
Starałam się 10 miesięcy o pierwsze dziecko. Miałam dość i powiedziałam sobie, że widocznie to nie mój czas. Odpuściłam. Nic nie łykałam, piłam, paliłam. Taka prawda. I okazało się miesiąc później, że jestem w ciąży. Jak się dowiedziałam, zaczęłam brać wszystke witaminki, rzuciłam palenie i zaczęłam dbać o siebie I córeczka urodziła się super zdrowa, 4 kg i 57 cm oraz 10 pkt Także, czasem lepiej wszystko odpuścić i się po prostu nie zabezpieczać, ale nei myśleć w kategoriach zapłodnienia. Kochamy się jak dotąd, bez zabezpieczenia i tyle. Będzie to będzie nie to nie. Ja tak umiałam i wiem, że się da

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
chciałabym w tym cyklu trafić w owulkę, tylko do końca nie rozumiem, jak to zrobić, aby najkorzystniej się wstrzelić, czytam, że plemniki nieraz żyją tylko pół godziny, gdy np. mało śluzu, a komórka jajowa też nie jest wiecznie ... normalnie chyba nie da się tego ustalić co do godziny? czy się mylę?? Chodzi mi o to, żeby współżyć w czasie, w którym plemniki nie musiałyby czekać na jajo.
Nie da się niestety. Można próbować. Mierzyć tempkę, robić testy owulacyjne, badać szyję i śluz i wtedy typować kiedy będzie owu. Ale prawda jest taka, że może być rano a może wieczorem. Niby komórka jest zdolna do zapłodnienia przez 12 -24 godz. ale ciężko trafić. Bo jeśli przez 12 godzin, to można ominąć ten czas bo też zanim plemniki dotrą do niej to trochę godzin mija. Dlatego ja jestem zdania, że lepiej kochać się codziennie aby te plemniczki sobie tam czekały na nią Ale niektórzy uważają, że lepiej się kochac co 2 dzień Co kto woli

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-09-01 o 11:18
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 23:01   #3026
Barboletta
Rozeznanie

Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Czesc czesc! Gratuluje wszystki szczesciarom! Ja jestem ostatnio tak zajęta ze tesknię za zwykła kanapą

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 23:24   #3027
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
a powiedz mi, na co dostałaś clo? z czym masz problem? i skąd się dowiedziałaś, miałaś monitoring u gin? pytam bo jestem ciekawa, teraz będę miała drugi cykl z monitoringiem i mam nadzieję, że lekarz coś zaproponuje, na co jest clo? na wywołanie owulacji?
Pytanie nie do mnie, ale jako że też biorę CLO, to odpowiem
Tak, to jest lek stymulujący owulację - a dokładnie, powodujący wzrost pęcherzyków.
(natomiast jeśli brak owulacji wynika z niepękania pęcherzyków, to stosuje się na to jeszcze inne specyfiki)

O tym czy pęcherzyki rosną czy nie, dowiadujesz się właśnie z monitoringu

Rany, ale mnie mdliło dzisiaj po południu - myślałam, że porzygam się w autobusie Teraz cały czas czuję, że coś i leży na żołądku (obstawiam masło orzechowe, które jadłam łyżką - poniosło mnie w mojej misji tuczenia się ).
Stary 2013-08-31, 23:25   #3028
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Hej! Myślałam o tobie dzisiaj To już tylko tydzień

Mamusiami zostaną Juliette, meduzka, skubana, maxwelka, cowie i jagodzia A i gosius Chyba o nikim nie zapomniałam :
Dokładnie, za tydzień o tej porze będziemy juz balowac..
Zostalo dopiąć ostatnie rzeczy, mam nadzieję, ze wszystko się uda.

Gratuluje!!! Widze szczesliwy ten watek.
Oj jak ja bym chciala zajsc w ciaze. Powiem Wam, ze mie jestem zadowolona z pracy i chodze, bomusze.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 23:37   #3029
kw14tuszek
Raczkowanie

no właśnie tylko jest jeszcze druga sprawa, że nawet jak ktoś odpuści to może nie zajść bo np okazuje się, że ma jakiś problem, coś nie działa tak jak powinno (nie ma owulacji, pęcherzyk nie rośnie/wolno rośnie/nie pęka, za cienkie endometrium, za krótka faza lutealna) to choćby skały s*ały to bez pomocy lekarza się nie obejdzie. Ok, można odpuścić kiedy się jest pewnym, że jest wszystko ok, ale jak się długo nie udaje bez jakiegoś parcia na to dziecko i w końcu okazuje się, że trzeba przy pomocy lekarza rozwiązać problem? można tak w nieskończoność się "nie starać" i nigdy się nie zajdzie jeśli jest jakaś fizyczna przeszkoda... dla mnie chore jest, że badań typu: monitoring nie robi się od razu, wtedy człowiek wie czy jest wszystko ok i może spokojnie czekać aż się uda czy musi rozpocząć jakieś leczenie a to czasem długo trwa... u mnie już 9 miesięcy już rok się kończy 9 cykl będzie obserwacyjny i jak dobrze pójdzie to może w 10 cykl będzie już na jakichś wspomagaczach? eh szczerze to wcześniej nawet nie pomyślałam, że będziemy się tyle czasu starać o dziecko...

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Pytanie nie do mnie, ale jako że też biorę CLO, to odpowiem
Tak, to jest lek stymulujący owulację - a dokładnie, powodujący wzrost pęcherzyków.
(natomiast jeśli brak owulacji wynika z niepękania pęcherzyków, to stosuje się na to jeszcze inne specyfiki)

O tym czy pęcherzyki rosną czy nie, dowiadujesz się właśnie z monitoringu

Rany, ale mnie mdliło dzisiaj po południu - myślałam, że porzygam się w autobusie Teraz cały czas czuję, że coś i leży na żołądku (obstawiam masło orzechowe, które jadłam łyżką - poniosło mnie w mojej misji tuczenia się ).

czyli jeśli lekarz ostatnio na monitoringu stwierdził, że pęcherzyk bardzo późno zaczyna rosnąć (no i w końcu nie wiadomo też czy pękł) to też przypisuje clo żeby już w konkretnym dniu cyklu wspomóc wzrost pęcherzyka? a jak endometrium jest za cienkie? słyszałam o śliwkach suszonych i czerwonym winie, że pomagają żeby było grubsze?
Stary 2013-08-31, 23:57   #3030
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jeśli lekarz ostatnio na monitoringu stwierdził, że pęcherzyk bardzo późno zaczyna rosnąć (no i w końcu nie wiadomo też czy pękł) to też przypisuje clo żeby już w konkretnym dniu cyklu wspomóc wzrost pęcherzyka? a jak endometrium jest za cienkie? słyszałam o śliwkach suszonych i czerwonym winie, że pomagają żeby było grubsze?
Nie wiem jak to jest, kiedy pęcherzyk rośnie, ale późno U mnie nie rosły wcale...
A na cienkie endometrium lekarz zapisał mi dodatkowo Estrofem.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości