|
|
#4291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
To mięso mi kompletnie nie smakuje, a próbowałam już wielu.Cytat:
Mimo wszystko wielu ma jeszcze tendencje do kręcenia nudnego jak flaki z olejem filmu ze scenkami, gdzie goście jedzą rosół. Do tej pory podobał mi się tylko kamerzysta iixi i Czarodzieje Wspomnień (czy marzeń?), których chyba chciała i chyba ma pejlin. O, właśnie sobie przypomniałam, że miałam poszukać czy gdzieś na lubelszczyźnie jest dobry kamerzysta, który kręci lustrzanką Nie wiecie, gdzie można sobie tak poszukać kamerzystów, w sensie czy są do tego jakieś portale?Cytat:
Cytat:
Współczuję, że niezbyt udało się dojść do porozumienia z Tż Może w końcu zacznie mu się więcej podobać i umeblowanie pójdzie jak z płatka
|
||||
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. Kebab z kurczakiem jest cudownie pyszny . I nie żebym odliczala, ale TZ 2 minuty temu skończył prace wiec w ciagu 1-1,5h bede miec kebabka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
A nam się zdarzył kiedyś taki kebab.. co gorsze wychwalany przez współlokatorkę i jej siostra nam kupiłam.. mięso to to na pewno nie było........ do tego w dziwnym ciescie.. tragedia ;p
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
zapraszam na kebaba do che w edi palce lizac ja w sumie jeszcze chyba nigdy nie jadłam kebaba w nieznanym miejscu :P... W Tarnowie to na rynku od strony wielkich schodów jest super (względnie nowe wg mnie, na środku mniej wiecej rynku, wchodzi sie w bramę i potem w lewo ), a w Edi tylko w Che . O i jeszcze w Wiedniu ostatnio jedliśmy, ale tez wg mojego brata najlepszy kebab , był smakowy .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- A wracając do tematyki ślubnej jutro w końcu mam dzienna zmianę, wiec po pracy, wlasnie postanowiłam, ze przegladne ebay i zamówie sobie rożne duperelki i te tiule tez ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet nie wiem kiedy mi sie zsunął i wpadł akurat tam
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. Ale juz tak zgubilam jednego złotego kolczyka od Rodziców . Zostawiłam w łazience, a kolejnego dnia był tylko jeden, ale nikt nic nie wie, nikt nic nie widział i nie znalazłam .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z serdecznego się zsuwał, a ze środkowego nie zejdzie i mam go non stop
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. No chyba, ze delikatnie mu pomogę...ale nie pomagam i jest ze mna praktycznie non stop od prawie 5 miesięcy . W ogole okropnie szybko ten czas leci... ani sie obejrzymy i bedzie juz 2015! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Hahaha, odnośnie tiulow... całkiem o tym zapomniałam, bo wczoraj tak o złożyłam ofertę w licytacji . Dałam niska kwotę, wiec stwierdziłam ze i tak nie wygram. Wlasnie dostałam maila, ze wygrałam aukcje hahah no i mam ponad 90m tiulu za niecałe 25zl .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w przyszłym roku będę miała wrześniowe wesele
Jednak brat cioteczny zamiast na czerwiec, namyślił się na wrzesień, prawdopodobnie 20 I jeszcze jedno mam 26 lipca. Na razie tyle, ale Tż mówi, że jego brat cioteczny możliwe, że w przyszłym roku się ożeni i jeszcze ma zaręczoną siostrę cioteczną, która też być może w przyszłym roku zmieni stan cywilny Sama najbliższa rodzina, nieźle się zwaliło w jednym czasie.
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. U mnie najbliższe to... Nasze! o niczym innym na chwile obecna nie wiem . A kuzynostwo w "tym" wielu juz po weselach, kolejna partia jeszcze za młoda .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
To u nas akurat mamy wiele kuzynów i rodzeństwa ciotecznego w wieku między 20 a 28 lat, więc takim ślubnym
Dodatkowo jeszcze nie wiadomo jak to będzie ze znajomymi
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. U mnie tylko brat wypadł z kolejki ale jemu nie spieszno do małżeństwa . Poza bratem, jestem ostatnia z tej tury . Po mnie zaczyna sie kolejna tura, ktora aktualnie ma 16-19 lat. Z tym, ze w mojej Rodzinie raczej małżeństwo to +/- 25 lat, wiec jeszcze chwila . Mam jeszcze kuzynostwo 20/17/14 lat, ale oni mieszkają w Stanach to nie szykuje sie na wesele :P. A znajomi, tez cos kiepsko to widze, nie spieszno dziadom .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- A właściwie moja przyjaciółka chwile po mnie sie zareczyla, z tym ze oni nawet nie zaczęli ogarniac tematu. Jej narzeczonemu nie spieszy sie zbytnio... ponoć myślą o 2015, ale z ich zebraniem sie to moze byc za późno :P. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie nadal nie mam zmartwień związanych z pierścionkiem.. aczkolwiek ostatnio już doszłam do tego dlaczego niektóre z was mają małe rozmiary
bo ja mierzę na środkowym i tam mam 14.. a na tym czwartym (nigdy nie znam nazw ;p) to mam dużo mniejszy więc obstawiam co najwyżej 12 :P No ale mam nadzieje ze juz zadnej z was nie zaginie pierścionek ![]() Co do wesel.. to wow.. marysienka duzo! ja się cieszyłam z naszych 3 tegorocznych :P Chociaż cały czas się zamartwiam tym za tydzień. ale nie ważne.. Pati byłaś na stadionie ;> kurde.. mega głupia sytuacja z Emilem.. jak pokazywali powtórki to aż zamykałam oczy tak mnie bolało ;/ ale jesteście mega silni i pewnie pokonacie Toruń za tydzień!
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn ja mam 2 na pewno, a 2 mogą wyskoczyć ewentualnie
![]() Do tej pory miałam rzadko wesela, max 1 na rok lub nawet co 2 lata, ale teraz jak jest sporo osób w rodzinie w wieku ok. 23-25 lat, to i wesela się znajdują
|
|
|
|
#4305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do zdrowego stylu życia, pozdrawiam Was, przed chwilą zjadłam jajka z majonezem, a teraz milka i winko ![]() ![]() ![]() omomomomomoom
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. Za duzo, oj za duzo . Ale moze mi teraz zbrzydnie na chwile i akurat cały wrzesień bez kebaba wytrwam .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie inaczej :PJak ja dawno nie jadłam jajek z majonezem.. ale majonez nam się skończył a winko.. właśnie.. czy mogę pić alkohol w takim stanie jak jestem ? oczywiście chociaż właśnie lampkę wina ;> może dwie (z leków to tylko repatil i te zastrzyki) :P
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Rozeznanie
|
joasia-a przepraszam, serdeczny mniejszy niż fak, na serdecznym za mały, na faku dobry
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
Miałam pisać, jasne pij, jestes kaleka, nalezy Ci sie. A potem pomyslalam o lekach, wiec juz nic nie mowie, bo sie nie znam :P. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet serdecznego nie mierzyłam jak byłam po rozmiarówkę bo od razu chcę na faku Cytat:
)
|
||
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
A ja na to powiem.... tylko winny sie tłumaczy
hehe . Marysia albo pielęgniarka od flakow (przepraszam, zapominam login ) moze Ci podpowiedza? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4312 |
|
Rozeznanie
|
pielęgniarka od flaków <3 fajnie fajnie. Nie wiem jakie leki ale jak na mój gust to kiepsko leki z alkoholem..
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
widzisz, tak Cie każdy zapamięta, a sama pisałas, ze flaki, ze wow, ze krew sie leje . A to nie było, ze tylko konkretne leki (na konkretne schorzenia) i antybiotyki nie mozna z alko? A moze Joasia na ulotkę zobacz? Moze cos bedzie .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4314 | ||
|
Zakorzenienie
|
mmmmm napiłam się piwka malinowego, zjedliśmy mega pakę paprykowych chipsów i duuużo żelek
![]() aż mi ciężko teraz ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4315 |
|
Rozeznanie
|
Własnie nie wiem jakie leki bierze joasia-a, ale mi na studiach zawsze powtarzali, ze nigdy nie pić jak się bierze leki. Alkohol powoduje zwiększenie działania z tego co pamiętam, może zmieniać działanie leków, powodować dziwne skutki. No ogólnie słaba byłam z farmakologii ale na mój gust nie próbowałabym.
|
#4316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lek to tylko Reparil i te zastrzyki Fragmin.. przeciwbólowych nie zażywam bo miałam dziwne objawy po nich :P Cytat:
Tyle że sobie tak myślę skoro % rozrzedza krew.. to w sumie nie wiem jak to się ma do przeciwzakrzepowych zastrzyków ;p |
||
|
|
|
#4317 |
|
Rozeznanie
|
najlepiej zobaczyć ulotkę bo tam powinna być informacja o alkoholu
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia zależy jakie te leki bierzesz. Pewnie coś przeciwbólowego itp. Podejrzewam, że lampka wina lub dwie nie zaszkodzą, ale picie wódki przez całą noc może się źle skończyć.
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytałam, że przeciwzakrzepowe. Nie radzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

.... Ostatnio wręcz zjadlam wszelkie kapusty, ktore w kebabie sa
(a kapust nie jadam!
To mięso mi kompletnie nie smakuje, a próbowałam już wielu.
Mimo wszystko wielu ma jeszcze tendencje do kręcenia nudnego jak flaki z olejem filmu ze scenkami, gdzie goście jedzą rosół. Do tej pory podobał mi się tylko kamerzysta iixi i Czarodzieje Wspomnień (czy marzeń?), których chyba chciała i chyba ma pejlin. O, właśnie sobie przypomniałam, że miałam poszukać czy gdzieś na lubelszczyźnie jest dobry kamerzysta, który kręci lustrzanką 

Może w końcu zacznie mu się więcej podobać i umeblowanie pójdzie jak z płatka