|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
jestem twarda i przeciwbólowe odłożyłam (zażyłam jedną i miałam straszne uczucie mrowienia kończyn górnych i dolnych.. z takiem bezwładem mięśni.. jakieś Parcatram miałam czy coś ;p)A wódki na pewno pić nie zamierzam, bo mam jakoś tak skrzywienie..
|
|
|
|
|
#4322 |
|
Rozeznanie
|
Patrząc na ulotkę w sumie lampkę wina bym się napiła na Twoim miejscu, ale tak jak napisała Marysia wódka raczej nie wchodzą w grę. Może nic się nie stanie :P
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Ok.. dzięki dziewczynki.. mam nadzieję że jednak nie będzie tak źle jak mi się wydaje.. tyle mojego smęcenia na dziś
|
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może będzie sporo takich ludzi i sobie fajnie pogadacie |
|
|
|
|
#4327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
A próbowałaś kiedyś platformy? Ja owszem, żadnych nie mam, ale próbowałam nie raz
. Fajowe to to . Nie dość, że wcale nie czuć tak wysokości, bo jest ta platforma, to wg mnie ona dodatkowo stabilizuje .Haha, właśnie pokazałam TŻ'towi i mówie ooo takie coś będziemy mieć na podeszwach butów (w domyśle, że naklejki, nie wiem czy takie czy inne, ale naklejki), no ewentualnie ja będę miała "game over".... a on mi na to "ja chcę HELP ME!" menda...
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2013-08-31 o 23:50 |
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy naklejki "on gotuje", "ona zmywa" ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- hehe Fejs mi mówi, że dziś anniversary naszych zaręczyn
|
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
To gratulacje
![]() joasia- gdy ja po wypadku miałam rzepkę w okolicach uda i ponadrywane więzadła to też chodziłam o dwu kulach i miałam szynę gipsową także wiem co czujesz Sytuacja jest patowa, nie wiem co Tobie się uszkodziło, ale ja nawet na żadnym krześle nie mogłam siedzieć bo mnie rwało i ciągneło. Noga musiała być na równi z biodrem bo mogiła. Nie wytrzymałabym chyba na weselu... Podziwiam Cię. Ale może TŻ zrozumie, że dla Ciebie to męka i sam zaproponuje wcześniejsze opuszczenie przyjęcia.
|
|
|
|
#4333 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, że teraz gadamy o nietańczeniu na weselach z powodów urazów i o piciu alkoholu przy braniu leków, ale... muszę wrócić do tematu kamerzysty.
Bo nie chciałam mieć kamerzysty. Naprawdę wolałam mieć świetnego fotografa i koniec. Ale kuzynka TŻ powiedziała, ze będę żałować. Żebym miała film choćby był najbardziej dupny ze wszystkich, bo tego się nie pamięta, to znaczy, całego ślubu. I tak się zastanawiam, czy może nie znaleźć jakiegoś amatora? Kogoś, kto dopiero się uczy filmować? Żeby było tanio i z pomysłem? Tylko gdzie ja kogoś takiego znajdę? Co o tym myślicie? |
|
|
|
#4334 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja w ogóle nie pzepadam za wysokimi butami bo dla mnie są STRASZNIE niewygodne ale wiem jak pięknie i kobieco się wygląda no ale trudno.---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
A co do szukania takiego kamerzysty to moze popytaj znajomych ;>
|
|
#4335 |
|
Japońska rzepa
|
Ja bym chciała takie buty jak w załączniku,bardzo by mi pasowały do koncepcji całej.
A co do kamerzysty,to mogę polecić http://www.pieknymoment.pl/ . Mam nadzieję,że nie będzie to uznane za reklamę W każdym razie to moja koleżanka z grupy i robią naprawdę piękną robotę Zasatanawiam się sama,czy nie wziąć ich,ale z drugiej strony wtedy głupio by było brać innego fotografa,a mam już wymarzonego od dawien dawna.
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te naklejki
Ogólnie to jestem bardzo ciekawa, jak nasz ślub kościelny będzie wyglądał i jak bardzo Tż będzie się trzymał protokołu. Bo nie wiem, czy wiecie, ale żołnierz w mundurze nie klęka Tak samo kobieta idzie po jego lewej stronie, bo po prawej ma szablę (czy coś, ale chyba o to chodziło). Na wątku mundurówek dziewczyny mówiły, że szły po prawej stronie, jednej Tż klękał, a innych nie.
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i to wszystko było nagrywane, potem poszliśmy na ślub to też fragmenty nagrywał, ale tylko tak troszkę bo nie zauważyliśmy, że kamery nie ma w ogóle. Obrobił to w pinnacle, dodał jakieś tam przejścia. Nauczyciel był bardzo zadowolony no ale za takie coś to ja bym się nawet wstydziła wziąć kasę bo taką amatorkę każdy potrafi zrobić |
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mieć na pewno będziemy takie.. ale z jakim tekstem jeszcze nie wiem Skoro fejs tak mówi.. to.. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytat:
A w sumie nie wiem sama czy wytrzymam z tą nogą.. bo jak na razie ciągle leżę a przy stole w kuchni siedzę góra 10 min;/ Zobaczymy jak będzie.. Nie mam pojęcia gdzie szukać.. ale może na jakimś portalu ogłosić.. może ktoś się znajdzie A co o tym myślę.. ja myślę że mogłoby być ok.. aczkolwiek ja jak chciałam wziąć byle jakiego kamerzystę byle było (też byliśmy w fazie, nie nie chcemy kamerzysty- co widać w info na pierwszej stronie :P) a TŻ na to że on się nie zgadza.. że albo w ogóle, albo porządny ![]() Cytat:
Ale jak będzie to los pokaże.. i już się tym nie przejmujmy ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Ale co jest z tym klękaniem? ![]() ex hjahahaha właśnie na wizażu w reklamach pojawił mi się HOTEL ASPEL ^^ wesela od 159zł/os i że są wolne terminy może zostajemy na Krowodrzy i robimy impre w aspelu?
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-09-01 o 10:37 |
|||||
|
|
|
#4341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy ich 2 pary, na ślub i na plener, jeszcze zobaczymy czy je nakleimy do kościoła ale pewnie tak bo my lubimy być przypałowi jeee róbmy w Aspelu! wszyscy będą nas oglądać z tramwaju ![]() no i kzb i joasia dzięki za życzenia ![]() ![]() w ogóle nie wiem jak to się wyłącza na fb i czy inni to widzą robię w tym roku pierwszą próbę nie pokazywania moich urodzin na FB, ciekawe czy my się wszystko udało dobrze poukrywać okaże się
|
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam czas ja też llubię przypały i śmiesznie by było jakbyśmy uklękli i ktoś to zobaczył i miło się uśmiechnął a co tam ![]() Haha wiesz nie będziemy musiały martwić się o dojazd.. całą noc jeździ nocny 69 i wgl :P a z rana to jak znalazł tyle tramwajów :P A co do rocznicy to tylko Ty to widzisz już nie raz sprawdzałam jak np moi rodzice mają rocznice ślubu i nie działa to dla innych
|
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wczoraj chciałam to jakoś wyłączyć ale się nie dało ![]() no właśnie fajnie z tymi naklejkami takie nic a robi zaciesz ![]() a co do wesela to na upartego nawet na nogach do domu! do kauflanda blisko jakby się alko skończyło ![]() kurcze same plusy ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- w ogóle joasia skończyłam 4 sezon skinsów i wtf czemu oni to tak wgl ucięli??? ja chcę wiedzieć co dalej! nie podoba mi się teaki układ, że 2 sezony i koniec ;/
|
|
|
|
|
#4345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze tego by brakowało żeby 100 osób pisało mi życzenia z okazji rocznicy w związku, zaręczyn, ślubu itd hehe A powiedz mi.. jak masz te naklejki.. to one takie nieduże są nie ;> kurde.. ja bym wolała takie większe :P A wesele.. warto o tym naprawdę pomyśleć... hah takie piękne miejsce <3 :PA Skinsy.. wjem!!!!! a nie miałaś zwiechy po ostatnim odciunku? wgl po zabiciu Freddiego? i właśnie sam koniec jak Cook odchodzi.. Niestety nie ma nigdzie później wytłumaczone co i jak.. wgl się wkurzyłam.. bo teraz wyszedł niby ten 7 sezon.. było fire, pure and rise- każdy po 2 odcinki.. fire to Effy, Pure to Cassie a Rise to Cook.. i w sumie sama chciałabym poznać tyle wątków.. i dupa! a te odcinki były jakby pokazane jak dalej się ich życie potoczyło.. i |
|
|
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyłożyłam je du butów i wygląda to tak a co do Freddiego...ja miałam akurat laptpa na kolanach i sobie leżałam i oglądałam a tu nagle takie yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-09-01 o 12:26 |
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tych zdjęciach na all to takie malusieńkie :P ok A hm.. ja pamiętam jak dziś że była pierwsza w nocy jak skończyłam oglądać ten odcinek z Freddym i naprawdę chyba z pół godziny siedziałam zawwieszona i się nie ruszałam hah.. A Cook go za^%bał tym samym kijem chyba tego psychiatrę co psychiatka Freddiego.. i tak się skończyło że odchodzi czyli całej akcji nie było widać.. ale zabił na pewno bo w drugim odcinku Rise mówił że on już raz zabił i w chwili zabijania nie czuje się nic, a później żyje się całe życie z tym uczuciem i że on już w życiu nie zamierza nikogo zabijać... :P ostatnie pokolenie jest przypałowe i jest tam wątek ślubu! ale też byli dobrzy.. chyba sobie ich pooglądam !
|
|
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam końcówkę że krzyczy "I'm Cook!" i się rzuca i kooonieec! patrz nawet tutaj sprawdziałam i jest tak samo kilk masakra obejrzałam już pierwszy odc 5. Dziwna ta Frankie, przez pierwsze sekundy myślałam, że to chłopak |
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 100 % zabił :P ale też żałowałam że nie było nic więcej.. tak by się prosiła 3 seria tego pokolenia!!! Ale jest później w odcinkach 7 sezonu FIRE wątek lesb.. i jest bardzo smutno i w sumie tyle.. heh.. A Frankie bo jest adoptowana a rodzice to gejuchy(oczywiście nie mam nic przeciwko :P) biedna jest.. ludzie ją traktują głupio.. też bym była na jej miejscu dziwna.. :p Franky ogólnie przez większość czasu była przytrzymana ![]() P.s. jak oglądasz te odcinki to hm.. masz zalozone konta na tych róznych stronach ;> bo ja oglądnę np 30minut i mi się wyłącza że limit mi się skońćzył :P i nie wiem
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-09-01 o 12:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

jestem twarda i przeciwbólowe odłożyłam (zażyłam jedną i miałam straszne uczucie mrowienia kończyn górnych i dolnych.. z takiem bezwładem mięśni.. jakieś Parcatram miałam czy coś ;p)

może będzie sporo takich ludzi i sobie fajnie pogadacie 

Tak samo kobieta idzie po jego lewej stronie, bo po prawej ma szablę (czy coś, ale chyba o to chodziło). Na wątku mundurówek dziewczyny mówiły, że szły po prawej stronie, jednej Tż klękał, a innych nie.
czemu oni to tak wgl ucięli??? ja chcę wiedzieć co dalej! nie podoba mi się teaki układ, że 2 sezony i koniec ;/