Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 23:01   #4321
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Joasia zależy jakie te leki bierzesz. Pewnie coś przeciwbólowego itp. Podejrzewam, że lampka wina lub dwie nie zaszkodzą, ale picie wódki przez całą noc może się źle skończyć.
dzięki jestem twarda i przeciwbólowe odłożyłam (zażyłam jedną i miałam straszne uczucie mrowienia kończyn górnych i dolnych.. z takiem bezwładem mięśni.. jakieś Parcatram miałam czy coś ;p)
A wódki na pewno pić nie zamierzam, bo mam jakoś tak skrzywienie..
Stary 2013-08-31, 23:02   #4322
Edebedowa
Rozeznanie

Patrząc na ulotkę w sumie lampkę wina bym się napiła na Twoim miejscu, ale tak jak napisała Marysia wódka raczej nie wchodzą w grę. Może nic się nie stanie :P
Stary 2013-08-31, 23:02   #4323
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Doczytałam, że przeciwzakrzepowe. Nie radzę Będziesz miała "podwójnie" rozrzedzoną krew i może się to źle skończyć.
Uhm.. to dzięki.. że tak powiem zbita.. ale jakoś wytrzymam heh :P
Stary 2013-08-31, 23:04   #4324
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
No ale za to to TŻ by się na mnie chyba obraził do końca życia bo to jest najlepsza przyjaciółka TŻta.. bardzo dobrzy znajomi.. i o tym ślubie to TŻ mi od roku już mówi.. o wszystkich przygotowaniach i wgl.. więc ten sam ślub też odpada.. a wrócić wcześniej z wesela też kiepsko bo wesele za Krakowem sporo i mamy busy załatwione jako transport o którejś tam godzinie nad ranem. Więc jakoś muszę.....
no domyślam się, że strasznie patowa sytuacja
Stary 2013-08-31, 23:12   #4325
joasia-a
Zakorzenienie

Ok.. dzięki dziewczynki.. mam nadzieję że jednak nie będzie tak źle jak mi się wydaje.. tyle mojego smęcenia na dziś
Stary 2013-08-31, 23:17   #4326
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ok.. dzięki dziewczynki.. mam nadzieję że jednak nie będzie tak źle jak mi się wydaje.. tyle mojego smęcenia na dziś
wiesz nie wszyscy na weselach lubią tańczyć, a ja mam kolegę który nie tańczy i nie pije może będzie sporo takich ludzi i sobie fajnie pogadacie
Stary 2013-08-31, 23:38   #4327
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Doczytałam, że przeciwzakrzepowe. Nie radzę Będziesz miała "podwójnie" rozrzedzoną krew i może się to źle skończyć.
Skupiłam się na tym leku doustnym i zapomniałam, ze jeszcze Fragmin jest. W takim wypadku faktycznie lepiej nic nie pić
Stary 2013-08-31, 23:42   #4328
magda_mjt
Zakorzenienie

Jakbym była niższa, albo TŻ wyższy to takie bym chciała....
Stary 2013-08-31, 23:44   #4329
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
te kolorowe są ładne ale dla moich stóp to morderstwo
Stary 2013-08-31, 23:46   #4330
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
te kolorowe są ładne ale dla moich stóp to morderstwo
A próbowałaś kiedyś platformy? Ja owszem, żadnych nie mam, ale próbowałam nie raz . Fajowe to to . Nie dość, że wcale nie czuć tak wysokości, bo jest ta platforma, to wg mnie ona dodatkowo stabilizuje .

Haha, właśnie pokazałam TŻ'towi i mówie ooo takie coś będziemy mieć na podeszwach butów (w domyśle, że naklejki, nie wiem czy takie czy inne, ale naklejki), no ewentualnie ja będę miała "game over".... a on mi na to "ja chcę HELP ME!" menda...

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2013-08-31 o 23:50
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 00:33   #4331
existence
Zakorzenienie

Cytat:
A próbowałaś kiedyś platformy? Ja owszem, żadnych nie mam, ale próbowałam nie raz . Fajowe to to . Nie dość, że wcale nie czuć tak wysokości, bo jest ta platforma, to wg mnie ona dodatkowo stabilizuje .

Haha, właśnie pokazałam TŻ'towi i mówie ooo takie coś będziemy mieć na podeszwach butów (w domyśle, że naklejki, nie wiem czy takie czy inne, ale naklejki), no ewentualnie ja będę miała "game over".... a on mi na to "ja chcę HELP ME!" menda...
mam platformy ale nie z takim zabójczym obcasem
my mamy naklejki "on gotuje", "ona zmywa"

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

hehe Fejs mi mówi, że dziś anniversary naszych zaręczyn
Stary 2013-09-01, 05:54   #4332
kzb1
Zakorzenienie

To gratulacje

joasia- gdy ja po wypadku miałam rzepkę w okolicach uda i ponadrywane więzadła to też chodziłam o dwu kulach i miałam szynę gipsową także wiem co czujesz Sytuacja jest patowa, nie wiem co Tobie się uszkodziło, ale ja nawet na żadnym krześle nie mogłam siedzieć bo mnie rwało i ciągneło. Noga musiała być na równi z biodrem bo mogiła. Nie wytrzymałabym chyba na weselu... Podziwiam Cię. Ale może TŻ zrozumie, że dla Ciebie to męka i sam zaproponuje wcześniejsze opuszczenie przyjęcia.
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:01   #4333
n91adine
Zadomowienie

Wiem, że teraz gadamy o nietańczeniu na weselach z powodów urazów i o piciu alkoholu przy braniu leków, ale... muszę wrócić do tematu kamerzysty.

Bo nie chciałam mieć kamerzysty. Naprawdę wolałam mieć świetnego fotografa i koniec. Ale kuzynka TŻ powiedziała, ze będę żałować. Żebym miała film choćby był najbardziej dupny ze wszystkich, bo tego się nie pamięta, to znaczy, całego ślubu.
I tak się zastanawiam, czy może nie znaleźć jakiegoś amatora? Kogoś, kto dopiero się uczy filmować? Żeby było tanio i z pomysłem?

Tylko gdzie ja kogoś takiego znajdę?

Co o tym myślicie?
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:16   #4334
mapia1990
Raczkowanie

Cytat:
Śliczne, ale ja w życiu na takiej wysokości bym nie wytrzymała ja w ogóle nie pzepadam za wysokimi butami bo dla mnie są STRASZNIE niewygodne ale wiem jak pięknie i kobieco się wygląda no ale trudno.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
To gratulacje

joasia- gdy ja po wypadku miałam rzepkę w okolicach uda i ponadrywane więzadła to też chodziłam o dwu kulach i miałam szynę gipsową także wiem co czujesz Sytuacja jest patowa, nie wiem co Tobie się uszkodziło, ale ja nawet na żadnym krześle nie mogłam siedzieć bo mnie rwało i ciągneło. Noga musiała być na równi z biodrem bo mogiła. Nie wytrzymałabym chyba na weselu... Podziwiam Cię. Ale może TŻ zrozumie, że dla Ciebie to męka i sam zaproponuje wcześniejsze opuszczenie przyjęcia.
Racja - spróbuj z nim porozmawiać. Bo co jak co - jeżeli ty juz wiesz, ze bedziesz zła i skonczy się to kłótnia to to bez sensu. Na pewno on nie będzie też dobrze się bawił. Szukajcie kompromisu

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość

Bo nie chciałam mieć kamerzysty. Naprawdę wolałam mieć świetnego fotografa i koniec. Ale kuzynka TŻ powiedziała, ze będę żałować. Żebym miała film choćby był najbardziej dupny ze wszystkich, bo tego się nie pamięta, to znaczy, całego ślubu.
I tak się zastanawiam, czy może nie znaleźć jakiegoś amatora? Kogoś, kto dopiero się uczy filmować? Żeby było tanio i z pomysłem?

Co o tym myślicie?
Ja też jestem zdania, ze film to fajna sprawa - nawet jeżeli nie teraz to wrócić do niego np za kilkanaście lat myślę że bedzie naprawdę miło A co do szukania takiego kamerzysty to moze popytaj znajomych ;>
Stary 2013-09-01, 10:18   #4335
lolusl
Japońska rzepa

Ja bym chciała takie buty jak w załączniku,bardzo by mi pasowały do koncepcji całej.

A co do kamerzysty,to mogę polecić http://www.pieknymoment.pl/ . Mam nadzieję,że nie będzie to uznane za reklamę W każdym razie to moja koleżanka z grupy i robią naprawdę piękną robotę Zasatanawiam się sama,czy nie wziąć ich,ale z drugiej strony wtedy głupio by było brać innego fotografa,a mam już wymarzonego od dawien dawna.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:18   #4336
mariamarysienka
Zakorzenienie

Fajne te naklejki Niestety, u nas nie ma szans żeby do butów mundurowych coś przykleić Do munduru nawet butonierki nie wolno przyczepiać, a co dopiero jakieś naklejki Ogólnie to jestem bardzo ciekawa, jak nasz ślub kościelny będzie wyglądał i jak bardzo Tż będzie się trzymał protokołu. Bo nie wiem, czy wiecie, ale żołnierz w mundurze nie klęka Tak samo kobieta idzie po jego lewej stronie, bo po prawej ma szablę (czy coś, ale chyba o to chodziło). Na wątku mundurówek dziewczyny mówiły, że szły po prawej stronie, jednej Tż klękał, a innych nie.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:18   #4337
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że teraz gadamy o nietańczeniu na weselach z powodów urazów i o piciu alkoholu przy braniu leków, ale... muszę wrócić do tematu kamerzysty.

Co o tym myślicie?
no ja sobie szczerze jakoś tego nie wyobrażam...kamerzysta dla mnie jest tak samo ważny jak fotograf czasem się zastanawiam czy nie odrobinę ważniejszy więc ciężko mi odnaleźć plusy w takim pomyśle. Chyba jak bym miała płacić za amatorszczyznę wolałabym nie mieć wcale...może jak ewentualnie znajdziesz kogoś kto tak z dobrego serca nakręci Wam ślub własną kamerą? Mój tż nagrał ślub w kościele naszego nauczyciela z LO bo on nie miał wcale kamery, a oni mu ze znajomymi zorbil taką mega odpałową bramę (nie widziałam takiej jeszcze ) i to wszystko było nagrywane, potem poszliśmy na ślub to też fragmenty nagrywał, ale tylko tak troszkę bo nie zauważyliśmy, że kamery nie ma w ogóle. Obrobił to w pinnacle, dodał jakieś tam przejścia. Nauczyciel był bardzo zadowolony no ale za takie coś to ja bym się nawet wstydziła wziąć kasę bo taką amatorkę każdy potrafi zrobić
Stary 2013-09-01, 10:21   #4338
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:

Co o tym myślicie?
Ja jestem na nie Wcale taki dupny film Cię nie usatysfakcjonuje i zobaczysz, że szkoda było nawet tych niewielkich pieniędzy. Uważam, że albo kamerzysta/fotograf będzie porządny i zrobi świetną robotę, nawet jak trzeba będzie troszkę więcej zapłacić, albo w ogóle z nich zrezygnować, bo tylko szkoda czasu i kasy.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:27   #4339
mapia1990
Raczkowanie

Cytat:
Fajne te naklejki Niestety, u nas nie ma szans żeby do butów mundurowych coś przykleić Do munduru nawet butonierki nie wolno przyczepiać, a co dopiero jakieś naklejki Ogólnie to jestem bardzo ciekawa, jak nasz ślub kościelny będzie wyglądał i jak bardzo Tż będzie się trzymał protokołu. Bo nie wiem, czy wiecie, ale żołnierz w mundurze nie klęka Tak samo kobieta idzie po jego lewej stronie, bo po prawej ma szablę (czy coś, ale chyba o to chodziło). Na wątku mundurówek dziewczyny mówiły, że szły po prawej stronie, jednej Tż klękał, a innych nie.
Oj to cieszę sie niezmiernie, ze mój Tż już nie jest żołnieżem
Stary 2013-09-01, 10:36   #4340
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne te buty ale faktycznie mega wysokie.. a ta platforma to zbyt wysoka nie jest :P
Cytat:
Mój na początku się wkurzył (jak pokazywałam naklejki takie całe przyklejane kolorowe) że na sesje może takie ubrać ale do kościoła średnio.. ale później znalazłam np czarna naklejkę z białym napisem to już był bardziej przychylny mieć na pewno będziemy takie.. ale z jakim tekstem jeszcze nie wiem
Cytat:
hehe Fejs mi mówi, że dziś anniversary naszych zaręczyn
Skoro fejs tak mówi.. to..
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
Uhm.. to trochę miałaś też przejście ;/ ja mam troczki zerwane ale już są w fazie gojenia.. a szynie już podziękowałam... miałam na drugiej nodze szynę chyba 3 tygodnie.. abo 5? 11 lat temu.. i do tej pory mam o połowę mniejsze mięśnie niż na lewej nodze.. tyle że i tak nie zginam lewej nogi bo nie jestem w stanie więc w sumie jeden ciul czy mam szynę czy stabilizator..
A w sumie nie wiem sama czy wytrzymam z tą nogą.. bo jak na razie ciągle leżę a przy stole w kuchni siedzę góra 10 min;/
Zobaczymy jak będzie..
Cytat:

Co o tym myślicie?
Nie mam pojęcia gdzie szukać.. ale może na jakimś portalu ogłosić.. może ktoś się znajdzie
A co o tym myślę.. ja myślę że mogłoby być ok.. aczkolwiek ja jak chciałam wziąć byle jakiego kamerzystę byle było (też byliśmy w fazie, nie nie chcemy kamerzysty- co widać w info na pierwszej stronie :P) a TŻ na to że on się nie zgadza.. że albo w ogóle, albo porządny
Cytat:
Napisane przez mapia1990 Pokaż wiadomość
Racja - spróbuj z nim porozmawiać. Bo co jak co - jeżeli ty juz wiesz, ze bedziesz zła i skonczy się to kłótnia to to bez sensu. Na pewno on nie będzie też dobrze się bawił. Szukajcie kompromisu

Ja też jestem zdania, ze film to fajna sprawa - nawet jeżeli nie teraz to wrócić do niego np za kilkanaście lat myślę że bedzie naprawdę miło
No zobaczymy.. Wiecie.. nie chce też robić jakiś ceregieli.. bo wystarczy że na ich wieczorze panieńsko-kawalerskich wywaliłam taki numer z tą nogą.. wszyscy się tak martwili.. popsułam trochę zabawę.. więc jestem nawet im winna tą obecność.. tym bardziej że naprawdę jesteśmy b. dobrymi znajomymi..

Ale jak będzie to los pokaże.. i już się tym nie przejmujmy

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
O mamo! tego to nie wiedziałam że aż takie zasady są.. ale taki ślub na pewno jest wyjątkowy i śliczny!
Ale co jest z tym klękaniem?

ex hjahahaha właśnie na wizażu w reklamach pojawił mi się HOTEL ASPEL ^^ wesela od 159zł/os i że są wolne terminy może zostajemy na Krowodrzy i robimy impre w aspelu?

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-09-01 o 10:37
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:37   #4341
n91adine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Ja bym chciała takie buty jak w załączniku,bardzo by mi pasowały do koncepcji całej.

A co do kamerzysty,to mogę polecić http://www.pieknymoment.pl/ . Mam nadzieję,że nie będzie to uznane za reklamę W każdym razie to moja koleżanka z grupy i robią naprawdę piękną robotę Zasatanawiam się sama,czy nie wziąć ich,ale z drugiej strony wtedy głupio by było brać innego fotografa,a mam już wymarzonego od dawien dawna.
Ooooooj, podoba mi się. <3 BARDZO MI SIĘ PODOBA
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 10:44   #4342
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne te buty ale faktycznie mega wysokie.. a ta platforma to zbyt wysoka nie jest :P

Mój na początku się wkurzył (jak pokazywałam naklejki takie całe przyklejane kolorowe) że na sesje może takie ubrać ale do kościoła średnio.. ale później znalazłam np czarna naklejkę z białym napisem to już był bardziej przychylny mieć na pewno będziemy takie.. ale z jakim tekstem jeszcze nie wiem

Skoro fejs tak mówi.. to..
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Uhm.. to trochę miałaś też przejście ;/ ja mam troczki zerwane ale już są w fazie gojenia.. a szynie już podziękowałam... miałam na drugiej nodze szynę chyba 3 tygodnie.. abo 5? 11 lat temu.. i do tej pory mam o połowę mniejsze mięśnie niż na lewej nodze.. tyle że i tak nie zginam lewej nogi bo nie jestem w stanie więc w sumie jeden ciul czy mam szynę czy stabilizator..
A w sumie nie wiem sama czy wytrzymam z tą nogą.. bo jak na razie ciągle leżę a przy stole w kuchni siedzę góra 10 min;/
Zobaczymy jak będzie..

Nie mam pojęcia gdzie szukać.. ale może na jakimś portalu ogłosić.. może ktoś się znajdzie
A co o tym myślę.. ja myślę że mogłoby być ok.. aczkolwiek ja jak chciałam wziąć byle jakiego kamerzystę byle było (też byliśmy w fazie, nie nie chcemy kamerzysty- co widać w info na pierwszej stronie :P) a TŻ na to że on się nie zgadza.. że albo w ogóle, albo porządny

No zobaczymy.. Wiecie.. nie chce też robić jakiś ceregieli.. bo wystarczy że na ich wieczorze panieńsko-kawalerskich wywaliłam taki numer z tą nogą.. wszyscy się tak martwili.. popsułam trochę zabawę.. więc jestem nawet im winna tą obecność.. tym bardziej że naprawdę jesteśmy b. dobrymi znajomymi..

Ale jak będzie to los pokaże.. i już się tym nie przejmujmy

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

O mamo! tego to nie wiedziałam że aż takie zasady są.. ale taki ślub na pewno jest wyjątkowy i śliczny!
Ale co jest z tym klękaniem?

ex hjahahaha właśnie na wizażu w reklamach pojawił mi się HOTEL ASPEL ^^ wesela od 159zł/os i że są wolne terminy może zostajemy na Krowodrzy i robimy impre w aspelu?
no ja właśnie tż kupiłam te naklejki czarne z białym napisem a moje są różowe dla fanu i kontrastu mamy ich 2 pary, na ślub i na plener, jeszcze zobaczymy czy je nakleimy do kościoła ale pewnie tak bo my lubimy być przypałowi

jeee róbmy w Aspelu! wszyscy będą nas oglądać z tramwaju

no i kzb i joasia dzięki za życzenia
w ogóle nie wiem jak to się wyłącza na fb i czy inni to widzą robię w tym roku pierwszą próbę nie pokazywania moich urodzin na FB, ciekawe czy my się wszystko udało dobrze poukrywać okaże się mam już trochę dość tych życzeń od osób, które piszą do mnie raz na rok bo im fb przypomina i ten szał na tablicy raz do roku, jak ja nie lubię tego
Stary 2013-09-01, 11:05   #4343
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
no ja właśnie tż kupiłam te naklejki czarne z białym napisem a moje są różowe dla fanu i kontrastu mamy ich 2 pary, na ślub i na plener, jeszcze zobaczymy czy je nakleimy do kościoła ale pewnie tak bo my lubimy być przypałowi

jeee róbmy w Aspelu! wszyscy będą nas oglądać z tramwaju

no i kzb i joasia dzięki za życzenia
w ogóle nie wiem jak to się wyłącza na fb i czy inni to widzą robię w tym roku pierwszą próbę nie pokazywania moich urodzin na FB, ciekawe czy my się wszystko udało dobrze poukrywać okaże się mam już trochę dość tych życzeń od osób, które piszą do mnie raz na rok bo im fb przypomina i ten szał na tablicy raz do roku, jak ja nie lubię tego
Ja sama dla siebie też chcę kolorowe ale mam czas ja też llubię przypały i śmiesznie by było jakbyśmy uklękli i ktoś to zobaczył i miło się uśmiechnął a co tam

Haha wiesz nie będziemy musiały martwić się o dojazd.. całą noc jeździ nocny 69 i wgl :P a z rana to jak znalazł tyle tramwajów :P

A co do rocznicy to tylko Ty to widzisz już nie raz sprawdzałam jak np moi rodzice mają rocznice ślubu i nie działa to dla innych
Stary 2013-09-01, 11:29   #4344
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sama dla siebie też chcę kolorowe ale mam czas ja też llubię przypały i śmiesznie by było jakbyśmy uklękli i ktoś to zobaczył i miło się uśmiechnął a co tam

Haha wiesz nie będziemy musiały martwić się o dojazd.. całą noc jeździ nocny 69 i wgl :P a z rana to jak znalazł tyle tramwajów :P

A co do rocznicy to tylko Ty to widzisz już nie raz sprawdzałam jak np moi rodzice mają rocznice ślubu i nie działa to dla innych
pogrubione - to bardzo dobrze, chociaż tyle bo wczoraj chciałam to jakoś wyłączyć ale się nie dało

no właśnie fajnie z tymi naklejkami takie nic a robi zaciesz

a co do wesela to na upartego nawet na nogach do domu! do kauflanda blisko jakby się alko skończyło kurcze same plusy

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

w ogóle joasia skończyłam 4 sezon skinsów i wtf czemu oni to tak wgl ucięli??? ja chcę wiedzieć co dalej! nie podoba mi się teaki układ, że 2 sezony i koniec ;/
Stary 2013-09-01, 11:36   #4345
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
łooooł, ale Ci zazdroszczę żołnierza fajne są takie śluby,
Stary 2013-09-01, 11:37   #4346
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
pogrubione - to bardzo dobrze, chociaż tyle bo wczoraj chciałam to jakoś wyłączyć ale się nie dało

no właśnie fajnie z tymi naklejkami takie nic a robi zaciesz

a co do wesela to na upartego nawet na nogach do domu! do kauflanda blisko jakby się alko skończyło kurcze same plusy

w ogóle joasia skończyłam 4 sezon skinsów i wtf czemu oni to tak wgl ucięli??? ja chcę wiedzieć co dalej! nie podoba mi się teaki układ, że 2 sezony i koniec ;/
Spoko jeszcze tego by brakowało żeby 100 osób pisało mi życzenia z okazji rocznicy w związku, zaręczyn, ślubu itd hehe

A powiedz mi.. jak masz te naklejki.. to one takie nieduże są nie ;> kurde.. ja bym wolała takie większe :P

A wesele.. warto o tym naprawdę pomyśleć... hah takie piękne miejsce <3 :P

A Skinsy.. wjem!!!!! a nie miałaś zwiechy po ostatnim odciunku? wgl po zabiciu Freddiego? i właśnie sam koniec jak Cook odchodzi..
Niestety nie ma nigdzie później wytłumaczone co i jak.. wgl się wkurzyłam.. bo teraz wyszedł niby ten 7 sezon.. było fire, pure and rise- każdy po 2 odcinki.. fire to Effy, Pure to Cassie a Rise to Cook.. i w sumie sama chciałabym poznać tyle wątków.. i dupa! a te odcinki były jakby pokazane jak dalej się ich życie potoczyło.. i !
Stary 2013-09-01, 12:02   #4347
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko jeszcze tego by brakowało żeby 100 osób pisało mi życzenia z okazji rocznicy w związku, zaręczyn, ślubu itd hehe

A powiedz mi.. jak masz te naklejki.. to one takie nieduże są nie ;> kurde.. ja bym wolała takie większe :P

A wesele.. warto o tym naprawdę pomyśleć... hah takie piękne miejsce <3 :P

A Skinsy.. wjem!!!!! a nie miałaś zwiechy po ostatnim odciunku? wgl po zabiciu Freddiego? i właśnie sam koniec jak Cook odchodzi..
Niestety nie ma nigdzie później wytłumaczone co i jak.. wgl się wkurzyłam.. bo teraz wyszedł niby ten 7 sezon.. było fire, pure and rise- każdy po 2 odcinki.. fire to Effy, Pure to Cassie a Rise to Cook.. i w sumie sama chciałabym poznać tyle wątków.. i dupa! a te odcinki były jakby pokazane jak dalej się ich życie potoczyło.. i !
no takie nieduże są ale w sumie tą najwęższą część buta czyli jedyną, która nie dotyka podłoża jak chodzisz zajmują całą przyłożyłam je du butów i wygląda to tak

a co do Freddiego...ja miałam akurat laptpa na kolanach i sobie leżałam i oglądałam a tu nagle takie yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nie mogłam się otrząsnąć...ale znowu po tym ostatnim to ja nie mam pojęcia co tam się stało. Cook się na tego psychiatrę jakby rzucił i qniec! i wtf!?

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2013-09-01 o 12:26
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 12:10   #4348
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
no takie nieduże są ale w sumie tą najwęższą część buta czyli jedyną, która nie dotyka podłoża jak chodzisz zajmują całą przyłożyłam je du butów i wygląda to tak

a co do Freddiego...(...)
A to nie no dość duże się jednak wydają! na tych zdjęciach na all to takie malusieńkie :P ok

A hm.. ja pamiętam jak dziś że była pierwsza w nocy jak skończyłam oglądać ten odcinek z Freddym i naprawdę chyba z pół godziny siedziałam zawwieszona i się nie ruszałam hah..
A Cook go za^%bał tym samym kijem chyba tego psychiatrę co psychiatka Freddiego.. i tak się skończyło że odchodzi czyli całej akcji nie było widać.. ale zabił na pewno bo w drugim odcinku Rise mówił że on już raz zabił i w chwili zabijania nie czuje się nic, a później żyje się całe życie z tym uczuciem i że on już w życiu nie zamierza nikogo zabijać...
:P

ostatnie pokolenie jest przypałowe i jest tam wątek ślubu! ale też byli dobrzy.. chyba sobie ich pooglądam !
Stary 2013-09-01, 12:19   #4349
existence
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie no dość duże się jednak wydają! na tych zdjęciach na all to takie malusieńkie :P ok

A hm.. ja pamiętam jak dziś że była pierwsza w nocy jak skończyłam oglądać ten odcinek z Freddym i naprawdę chyba z pół godziny siedziałam zawwieszona i się nie ruszałam hah..
A Cook go za^%bał tym samym kijem chyba tego psychiatrę co psychiatka Freddiego.. i tak się skończyło że odchodzi czyli całej akcji nie było widać.. ale zabił na pewno bo w drugim odcinku Rise mówił że on już raz zabił i w chwili zabijania nie czuje się nic, a później żyje się całe życie z tym uczuciem i że on już w życiu nie zamierza nikogo zabijać...
:P

ostatnie pokolenie jest przypałowe i jest tam wątek ślubu! ale też byli dobrzy.. chyba sobie ich pooglądam !
ej no jak tooo? ja miałam końcówkę że krzyczy "I'm Cook!" i się rzuca i kooonieec! patrz nawet tutaj sprawdziałam i jest tak samo kilk

masakra obejrzałam już pierwszy odc 5. Dziwna ta Frankie, przez pierwsze sekundy myślałam, że to chłopak
Stary 2013-09-01, 12:26   #4350
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
ej no jak tooo? ja miałam końcówkę że krzyczy "I'm Cook!" i się rzuca i kooonieec! patrz nawet tutaj sprawdziałam i jest tak samo kilk

masakra obejrzałam już pierwszy odc 5. Dziwna ta Frankie, przez pierwsze sekundy myślałam, że to chłopak
Haha to ja nie wiem ale 100 % zabił :P ale też żałowałam że nie było nic więcej.. tak by się prosiła 3 seria tego pokolenia!!!
Ale jest później w odcinkach 7 sezonu FIRE wątek lesb.. i jest bardzo smutno i w sumie tyle.. heh..

A Frankie bo jest adoptowana a rodzice to gejuchy(oczywiście nie mam nic przeciwko :P) biedna jest.. ludzie ją traktują głupio.. też bym była na jej miejscu dziwna.. :p Franky ogólnie przez większość czasu była przytrzymana

P.s. jak oglądasz te odcinki to hm.. masz zalozone konta na tych róznych stronach ;> bo ja oglądnę np 30minut i mi się wyłącza że limit mi się skońćzył :P i nie wiem

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-09-01 o 12:31
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości